2020-2021学年新教材英语人教版(2019)选择性必修第四册素养作业:UNIT 4 SHARING LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版2019选择性必修第四册素养作业:UNIT SHARINGLEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 新教材
- 资源描述:
-
1、十一Unit 4Learning About Language. 判断下文中黑体部分的短语类型1. Large-scale production of the vaccine will start in September. (NP)2. Beautiful and neat handwriting is beneficial to us students. (NP)3. All the students shout loudly and happily. (AdvP)4. If you can join us, we will be very happy. (AdjP)5. More tha
2、n 5, 800 Americans gave up their citizenship in the first six months of 2020. (PrepP)6. You can get through this difficult period. (VP)7. Im writing to invite you to join us in a visit to the oiled paper umbrella factory. (PrepP)8. I won a prize for creative writing in a city-level competition last
3、year. (VP). 单句语法填空1. The most beautiful tourist attraction(attract) in China is the West Lake. 2. He was very confused(confuse) about the result of the exam. 3. I believe he will give up the bad habit. 4. Most importantly(importance), everyone should have a positive attitude. 5. Thats all for my int
4、roduction(introduce). 6. Students of various cultures can communicate with each other. 7. (2020 天津高考) Nothing can be achieved(achieve) without dedication and frustration. 8. I am terribly(terrible) sorry to have you waiting for such a long time. . 完成句子1. I have three close friends. 我有三个亲密的朋友。2. It i
5、s very important for us to learn English well. 对我们来说, 学好英语是很重要的。3. We will try to make our country more beautiful. 我们将努力使我们的国家更美丽。4. I wish you a safe return. 祝你平安归来。5. I won the first prize in the Chinese speech contest. 我获得了汉语演讲比赛的一等奖。6. We are all entirely responsible for our actions. 我们都要对自己的行为负
6、全部责任。. 阅读理解(2021赣州高二检测)Addyson Moffitt is an 8-year-old from Kansas City, Missouri. Maurine Chelagat is a 9-year-old from a village in Kenya called Bartabwa. It might not seem as if the girls have much in common, but when they met at a dinner two years ago, in Kansas City, they instantly hit it off.
7、 “We had this one little red ball to play with, ” Addyson told others. “We didnt have any electronics or phones, no iPads or TV. It was just us playing. ”Addyson and Maurine still keep in touch now. The dinner was hosted by the nonprofit group World Vision International. In some parts of the world p
8、eople must walk several miles each day to collect water from a stream or another water source. Often, the water is polluted, World Vision builds wells, pipelines, and rain catchers in these communities. Addyson was at the dinner because her family supports World Vision. Maurine was there because her
9、 village had been without clean water. World Vision fixed that by building a water station there. Addyson was inspired by Maurine. “People helped Maurine so she could have clean water, and kids are dying because they dont have it. ”she says, “I want to help. ”Races are one way World Vision raises mo
10、ney to pay for its water projects. Runners pledge to run a race, often a 26-mile marathon or 13-mile half marathon. They ask people to support them by donating to World Vision. Addyson decided to run the 2017 Kansas City Half Marathon for World Vision. At age 7, she was one of the youngest-ever runn
11、ers in the race, and had to get special permission to participate. Addyson spent four months training with her parents, waking up before 6 a. m. to run. Meanwhile, she started fundraise. She carried a jug of water around her neighborhood, to park conversation about World Visions work. She cleared th
12、e plates at a restaurant for tips. She asked friends to make donations as birthday presents. By October 2017, when Addyson ran the race, shed raised more than $20, 000. Shes the youngest person in World Vision history to raise more than $10, 000. In 2018, she ran again and raised $36, 000. But Addys
13、ons work is not finished. “My goal is for every kid to have clean water, ” she says. 【文章大意】八岁的女孩Addyson通过参加马拉松比赛代表世界宣明会为水利项目筹集资金, 呼吁全世界的人们支持他们, 让每个孩子都有干净的水喝。1. What does the underlined phrase “hit it off” in the first paragraph mean? A. had a quarrelB. did homework togetherC. played jokes on each ot
14、herD. got along well with each other【解析】选D。词义猜测题。根据下文可知“我们有一个小红球玩, ” Addyson告诉其他人。“我们没有任何电子产品或手机, 没有iPad或电视。只是我们在玩。”Addyson和Maurine现在仍然保持联系。由此可推知, 看似没有共同点的Addyson和Maurine , 两年前在堪萨斯城的一次宴会上, 他们一见如故, 相处融洽。故可推测画线短语意思为“友好相处”。故选D。2. Why could Addyson and Maurine meet at a dinner? A. They met each other on
15、ly by chance. B. Both of their villages were in need of clean water. C. They both were invited by World Vision International. D. Addyson wanted to help Maurine through World Vision. 【解析】选A。推理判断题。根据第二段四、五句可知Addyson出席了晚宴, 因为她的家人支持世界宣明会; Maurine在晚会上是因为她的村庄没有干净的水, 可推测, 她们二人的见面是一次偶然。故选A。3. What does the
16、last paragraph mainly tell us? A. Addyson tried her best to raise money. B. Addyson trained hard to run Half Marathon. C. World Vision held many races to raise money. D. Addyson had donated lots of money to World Vision. 【解析】选A。段落大意题。根据最后一段可知她提着一壶水在她的社区里转, 在公园里和别人谈论世界宣明会的工作。她在餐厅收盘子挣小费。她邀请朋友们捐款作为生日礼物
17、。可推知, 本段主要讲述Addyson 为了筹款所付出的努力。A. Addyson tried her best to raise money. ( Addyson尽自己的全力筹款)符合以上说法, 故选A。4. Which word can best describe Addyson? A. braveB. caringC. understandingD. grateful【解析】选B。推理判断题。根据最后一段可知她提着一壶水在她的社区里转, 在公园里和别人谈论World Vision的工作。她在餐厅收盘子挣小费。她邀请朋友们捐款作为生日礼物。她说: “我的目标是让每一个孩子都可以用到干净的水
18、”。可推测, Addyson是一个非常有爱心、关心别人的女孩。B. caring(关心他人的)符合以上说法, 故选B。. 完形填空(2021泰安高二检测)I was very fortunate to be chosen by Kindspring to receive $100 for the monthly kindness competition. This past October I 1 some Inspiration Trees and they have helped to make a 2 in peoples lives. The idea is simple. I too
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440464.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
