分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型吉林省吉林市第一中学校高中英语Unit2TheUnitedKingdom单元测试新人教版必修5.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:444776
  • 上传时间:2025-12-05
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:160KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    吉林省 吉林市 第一 学校 高中英语 Unit2TheUnitedKingdom 单元测试 新人 必修
    资源描述:

    1、Unit 2 The United KingdomI. 单项选择 (15分)1. The judging committee (评委会) _ three women and four men.A. is consisted of B. makes up C. consists of D. is make up2. He divided the tools _ the children, who were _ three groups.A. between; separated from B. among; divided intoC. between; divided into D. amon

    2、g; separated from3. -Do you smoke? - No, but I _. A. was used to B. used to C. am used to D. dont4. The _ boy wondered why fish soon went _ in hot weather. He went to ask his teacher.A. puzzled; badly B. puzzling; bad C. puzzling; badly D. puzzled; bad5. Mrs White found her husband surrounded by let

    3、ters and papers and_ very worried.A. to look B. looked C. looks D. looking 6. A quarrel _ last Sunday, and he _ his family.A. was broken out; broke away B. broke out; broke awayC. was broke out; broke away from D. broke out; broke away from7. In dealing with public relations, we should make every ef

    4、fort to prevent the _ in personality. A. contact B. contrast C. connection D. conflict 8. My interests include football, bowling and surfing the web _ studying my favorite subjects.A. as well as B. instead of C. less than D. rather than9. The pilot asked all the passengers on board to remain _ as th

    5、e plane was making a landing.A. seat B. seating C. seated D. to be seating10. -Is this the computer you _last week?-That s_. A. had it repaired; the one B. repaired it; it C. had repaired; it D. had repaired; the one 11. John is _ London tomorrow and I will _ at the Beijing Airport. A. leaving for;

    6、meet him B. leaving for; see him offC. leaving; see him off D. leaving; say good-bye to him12. The plan _ just because people were willing to cooperate (合作). A. broke down B. pulled down C. turned down D. put down13. The boy said _ couldnt he work out the problem but his teacher didnt know how to do

    7、 it. A. though B. never C. hardly D. not only14. -We are anxious about you. - _. A. It doesnt matter B. There is no need to be worriedC. No, please dont D. Yes, thats kind of you15. _ be sent to work there? A. Who do you suggest B. Who do you suggest that shouldC. Do you suggest who should D. Do you

    8、 suggest whom shouldII. 完形填空(30分) We arrived in Spain for the first time a few weeks ago. I decided to 16 a car because we had sold the one we had in England before 17 home. Yesterday the sales office rang us to say the car was 18 . I had tried out a model like it before, but as I was not yet 19 dri

    9、ving in this city, my wife did not want me to collect it 20 so we went together to 21 it. We paid for the car and 22 the papers. They told us that there was 23 petrol(汽油)to take us to a garage, where we could fill up. The 24 garage to the office was about 100 yards away and we got there 25 . But whe

    10、n I turned into main road I suddenly saw a lot of cars racing 26 me. I got out of 27 as fast as I could by backing into the garage 28 and the man behind 29 me.“Its such a problem to 30 to drive on the right side, isnt it?” my wife said. “Yes, if only I had had a few lessons for 31 .” I replied. “You

    11、 had better go 32 on the way home,” my wife said. “Youd be sorry if you had 33 on the first day, wouldnt you?” While we were talking, the man behind got out of his car and said in good English,” Would you mind telling me 34 you are thinking of leaving? 35 are you going to sit in your car all day?”16

    12、. A. borrowB. driveC. buyD. choose17. A. leavingB. makingC. returningD. getting18. A. rightB. readyC. fixedD. sold19. A. sure ofB. satisfied withC. interested inD. used to20. A. on my ownB. right awayC. in a hurryD. on the way21. A. receiveB. bringC. orderD. fetch22. A. acceptedB. wroteC. signedD. c

    13、opied23. A. littleB. enoughC. muchD. no24. A. bestB. nearestC. quickestD. cleanest25. A. latelyB. directlyC. safelyD. slowly26. A. afterB. withC. aroundD. towards27. A. their wayB. the garageC. their sightD. the car28. A. at lastB. once moreC. as usualD. as well29. A. caughtB. cheeredC. shouted atD.

    14、 chatted with30. A. prepareB. continueC. chooseD. remember31. A. discussionB. adventureC. experimentD. practice32. A. carefullyB. smoothlyC. quicklyD. differently33. A. an errorB. a problemC. an accidentD. a headache34. A. whenB. whyC. howD. what35. A. ForB. OrC. ButD. SoIII. 阅读理解 (40分)第一节:从四个选项中选出正

    15、确答案。 ASailors used to speak of a “jack” when they meant a flag which was set near the bow of a sailing ship. The flag showed the country to which the ship belonged. The Union Jack became the flag of Great Britain. Australias flag has the Union Jack in the top left -hand corner together with the star

    16、s of the Southern Cross. They have kept this small part of Britain on their flag because their country was first settled by people from Britain. Australias flag is the same color as the Union Jack red, white and blue. The act of joining together is called a “union”. The Union Jack was the name of th

    17、e flag made when England, Scotland and Ireland joined together to make one country. It all began in 1707, when England and Scotland joined together to become one nation. A flag was made using two crosses one for the patron saint of each country, which means protector. Many centuries before, the Engl

    18、ish had taken St. George as their patron saint. His emblem was a red cross on a white background. The Scottish patron saint was St Andrew. In memory of him, they used a white cross on a blue background. This cross was shaped like the letter “X”. The new flag was a mixture of both flags with two sets

    19、 of crosses. When Ireland joined England and Scotland in 1800, another cross was added. St Paricks cross of Ireland was red and also shaped like an “X”. All three flags now made up the Union Jack.36. The Union Jack is the flag of _. A. the United Nations B. Ireland C. England and Scotland D. Great B

    20、ritain37. It is because _ that Australia has the Union Jack in the top left-hand corner together with the stars of the Southern Cross. A. the Union Jack was named when England, Scotland and Ireland joined together B. people from Britain brought the flag of Great Britain to Australia C. people from B

    21、ritain settled in Australia first D. the flag of Great Britain is colorful38. According to the text, which of the following statements is NOT true? A. St. George was the English patron saint. B. The Scottish had taken St. Andrew as their patron saint. C. St. Patrick was the patron saint of Ireland,

    22、whose cross was red. D. Ever since 1800, the British have taken Union Jack as their patron saint.B “Soon, youre going to have to move out!” cried my neighbor upon seeing the largest tomato plant known to mankind, or at least known in my neighborhood.One tiny 9-inch plant, bought for $1.25 in the spr

    23、ing, has already taken over much of my rose bed, covering much of other plants, and is well on its way to the front door.Roses require a good deal of care, and if it werent for the pleasure they give, it wouldnt be worth the work. As it is, I have a garden full of sweet-smelling roses for most of th

    24、e year. bushes must be pruned(剪枝) in early spring, leaving ugly woody branches until the new growth appears a few weeks later. It was the space available(可用的) in the garden that led me into planting just one little tomato plant. A big mistake.Soil conditions made just perfect for roses turn out be e

    25、ven more perfect for tomatoes. Thedaily watering coupled with full sun and regular fertilizing(施肥) have turned the little plant into a tall bush. The cage I placed around it as the plant grew has long since disappeared under the thick leaves.Now the task I face in harvesting the fruit is twofold; Fi

    26、rst, I have to find the red ones among the leaves, which means I almost have to stand on my head, and once found I have to reach down and under, pick the tomatoes and withdraw(缩回) my full fist without dropping the prize so dearly won. I found two full-blown white roses completely hidden as I picked

    27、tomatoes in June. But they were weak and the leaves already yellow for lack of light.Here I am faced with a painful small decision: To tear up a wonderful and productive tomato plant that offers up between ten and twenty ripe sweet tomatoes each day or say goodbye to several expensive and treasured

    28、roses. Like Scarlett in Gone With the Wind, Ill think about that tomorrow.39The writer planted the tomato because _.Ait cost only $1.25 Bthe soil was just right for itCthere was room for it in the garden Dthe roses branches needed to be covered40This year the writers roses were _.Aremoved from the r

    29、ose bed Bpicked along with the tomatoesCmostly damaged by too much sunlight Dlargely hidden under the tomato plant41By saying “the prize so dearly won” in paragraph 5, the writer wants to _.Ashow the difficulty in picking the tomatoes Bshow the hardship of growing the rosesCexpress her liking for th

    30、e roses Dexpress her care for the tomatoes42In the situation described in the text, one good thing is that _.Athe roses cost the writer little moneyBthe writer has a daily harvest of tomatoesCsomeone will help the writer make the decisionDthe writer can now enjoy both the roses and tomatoesCThe Unit

    31、ed States covers a large part of the North American continent. Its neighbors are Canada to the north and Mexico to the south. Although the United States is a big country, it is not the largest in the world. In 1964, its population was over 185 000, 000.When this land first became a nation, after win

    32、ning its independence(独立)from England, it had thirteen states. Each of the states was represented(代表)on the American flag by a star. All these states were in the eastern part of the continent. As the nation grew toward the west, new states were added and new stars appeared on the flag. For a long ti

    33、me, there were 48 stars. In 1959, however, two more stars were added to the flag, representing the new states of Alaska and Hawaii.Indians were the first people of the land which is now the United States. There are still many thousands of Indians now living in all parts of the country. Sometimes it

    34、is said that the Indians are “the only real Americans”. Most Americans come from all over the world. Those who came first in greatest numbers to make their homes on the eastern coast of North America were mostly from England. It is for that reason that the language of the United States is English an

    35、d that its culture and customs are more like those of England than those of any other country in the world.43. Which of the following is TRUE? A. America is the largest country in the world. B. The population of America is larger than that of any other country in the North American continent. C. Ame

    36、rica covers most part of the North American continent. D. Mexico is to the north of Canada.44.The first thirteen states were in the _ of the United States. A. south B. north C. east D. west45.Why is English the language of America? A. English is the Indians native language. B. Most Americans come fr

    37、om all over the world. C. Most of the people who first settle in America were from England. D. Canada is Americas nearest neighbor.46.Which of the following is the best title for the passage? A. The States of America. B. The Language of America. C. The United States of America. D. The Culture and Cu

    38、stoms of America.DA girl with blue eyes is a blue-eyed girl. A man with long legs is a long-legged man. A woman with white hair is a white-haired woman. Children who have good looks are good-looking children. What do you do when you want to buy clothes? You go to a shop. If you can find clothes that

    39、 are the right size for you, and if they are ready to wear, you will probably buy them. They are called ready-made clothes. If you can not find clothes that are the right size, you will go to a tailors shop. A tailor is a man who makes clothes. He will measure you carefully and will then make clothe

    40、s for you. Such clothes are called tailor-made clothes.What do we call a man who is dressed badly? We call him a badly-dressed man. A woman who is dressed well is called a well-dressed woman.What do you wear when it rains heavily? You wear a coat that will keep the rain out. Such a coat is called a

    41、raincoat. It is made of waterproof clothcloth that does not let water pass through. We have a lot of rain in England. If you come to England, bring a raincoat and an umbrella. You will find them useful.If the floor, walls and ceiling of a room are made so that sound cannot pass through the wall, we

    42、say that the room is sound-proof. There are sound-proof rooms in all broadcasting stations.47.The clothes which you buy from the supermarket are called clothes. A. tailor-made B. ready-made C. hand-made D. mass production48. If you come to England, bring both a raincoat and an umbrella because . A.

    43、there is a lot of rain in England B. there are few umbrellas in the country C. gentlemen usually carry umbrellas with them in England D. walking with an umbrella in hand is popular in England49. On back of a watch we can often see the word “water-proof”. The word means . A. water wont get into the w

    44、atch B. you can put water into the watch C. not putting the watch into water D. you can see the watch clearly in water50.What do you think is the best title for the article? A. The Forms of Compound Words. B. Compound Words in Everyday Life C. How to Use Compound Words. D. Water-proof Cloth in the B

    45、est.第二节:根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。What is your favourite colour? Do you like yellow, orange, red? _51_. Do you prefer greys and blues? Then you are probably quiet, shy, and you would rather follow than lead. You tend to be pessimist. At least, this is what psychologists tell us, and t

    46、hey should know, because they have been seriously studying the meaning of colour preference, as well as the effect that colours have on human beings. _52_. If you happen to love brown, you did so, as soon as you opened your eyes, or at least as soon as you could see clearly. _53_. A yellow room make

    47、s most people feel more cheerful and more relaxed than a dark green one; and a red dress brings warmth and cheer to the saddest winter day. _54_. A black bridge over the Thames River, near London, used to be the scene of more suicides(自杀) than any other bridge in the area-until it was repainted gree

    48、n. The number of suicide attempts immediately fell sharply. Perhaps it would have fallen even more if the bridge had been done in pink or baby blue. _55_. It is an established fact that factory workers work better, harder, and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than b

    49、lack or grey.A. On the other hand, black is depressing.B. They tell us, among other facts, that we do not choose our favourite colour as grow up - we are born with our preference.C. The rooms are painted in different colours as you like.D. If you do, you must be an optimist, a leader, an active pers

    50、on who enjoys life, people and excitement.E. Light and bright colours make people not only happier but more active.F. Life is like a picture or a poem, full of different colours.G. Colours do influence our moods-there is no doubt about itIV. 短文改错(满分10分)下面短文中共有10处错误,每句中最多两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处

    51、加一个漏词符号(),并在此符号下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分A few months after returning the US from Germany , I tookpart in a college course in French. Since I have learned to speak German good in Germany, I thought that it might beinterested to begin

    52、 studying another language. At the first class, the teacher asked us to do a pronunciation exercise, in which he would say one word or two in French, and eachstudent would do their best to copy. When he got to me, he kept having me to say more words, and I finally asked him why. “I find it great fun

    53、s. Its the first time Ive heard an American speak French with a German accent.”he explained it. V.书面表达(25分)假如你是某中学学生李华。最近,你班同学正在参加21世纪英文报“大家谈”栏目的一个讨论。本次话题为:“父母有没有必要陪读?” 请你根据下表所列情况给报社写一封信,客观地介绍讨论的情况。 70%的同学认为:30%的同学认为:1 父母不应该陪读 2 父母陪读让我们养成依赖的习惯,不利于我们将来自控能力的培养,不利于我们培养良好的学习习惯。 3 父母陪读影响了他们的工作、学习和休息。1 父母

    54、应该陪读 2 父母陪读能使我们腾出更多的专心学习,使我们身体更健康。 3 父母陪读能帮助我们确立学习目标,督促我们完成学习任务,鼓励我们独立解决困难,培养我们养成良好的学习习惯。注意:1.信的形式已经为你写好。 2词数100左右。 3参考词汇:陪读 accompany sb. studying at school 督促 urge附加题:I. 单词拼写(10分)56. The committee _ (由组成) of ten members.57. The USA is _ (把分成) into 50 states.58. I gave them a _ (描述) of my car.59. H

    55、e didnt _ (实现,达到) the purpose desired.60. They married last month but I didnt attend their _ (婚礼).61. We should do all we can to improve _ (关系) between our two countries.62. The position of the house combines quietness and _ (方便).63. The painting comes from his private _ (收藏).64. To our _ (高兴), he p

    56、assed the entrance examination.65. Can you _ (安排) for car to collect them from the airport?II阅读理解(10分)One day an ordinary dog appeared in the ticket office at Campiglia, a busy railroad station on Italys main line. A ticket agent named Elvio greeted the strange dog in a friendly way, so the dog deci

    57、ded to stay. From that day on, the dog became Elvios shadow and was named Lampo. Lampo kept Elvio Company (陪伴) inside the ticket office. When the weather was warm, he would enjoy himself in the sun on the train platform. When it came time for Elvio to return home on the train at night, Lampo ran aft

    58、er the train for a long way and then sadly gave up and went back to the station.One night as Elvio was riding home on the train, he noticed that Lampo was lying at his feet. Afraid that the conductor would see the dog on the train and shout at him, Elvio pushed Lampo under a seat. Luckily, the condu

    59、ctor did not notice the dog. Lampo came home with Elvio and met his family. Then, after a short visit, Lampo boarded the last train and went back to the station. Lampo quickly learned all of the train schedules (时刻表). He would ride home from work with Elvio every night and then ride back to the stat

    60、ion alone.Every morning, Lampo arrived at Elvios house in time to walk his young daughter, Mivna, to school. The faithful dog would then take another train to travel again to accompany Mivna home from school at 11:30.Soon, Lampo began to take the train all over Italy. Lampo became famous among the m

    61、en who worked on the railroad, as his journeys became more frequent, complicated and mysterious. No one could explain why he traveled or how he always found the right train back to Campiglia. People decided that Lampo was a unique dog.Some of the railroad officials were against Lampos illegal travel

    62、s. They were afraid he would bite a passenger or cause some other problems. Finally, the stationmaster threatened to call the dogcatcher if Elvio didnt get rid of the dog.Elvio decided to put Lampo on a train going as far away as possible. Months went by and Lampo did not come back. Mivna missed him

    63、 very much and prayed for his return. Finally one day, a sad, very thin, tired Lampo returned to Elvios office. Everyone, even the stationmaster, was sorry about what had happened. From then on, Lampo was allowed to ride the trains whenever he wanted. After seven years, Lampo grew old, and he began

    64、to need Elvios help to board the train.One day Lampo was seen lying dead on the tracks. A year later, a life sized statue of Lampo was set up at Campiglia station.66. The first time Lampo took the train, Elvio was _.A. delighted that he was luckyB. afraid the dog would bite someoneC. afraid the cond

    65、uctor would see him and be angryD. excited that Lampo would soon meet his family67. Lampos traveling all over Italy caused people to believe that _.A. he could read the train schedules B. he was famous in the countryC. Elvio secretly helped him D. he was a very special dog68. The stationmaster threa

    66、tened that if Elvio didnt get rid of the dog, _.A. Elvio would be firedB. Lampo would be put on the train tracksC. the stationmaster would send him awayD. a dogcatcher would be called69. Which of the following is NOT mentioned in the story?A. The dog was once sent away by Elvio.B. The dog finally wo

    67、n the stationmasters heart.C. The dog was faithful to his master.D. The dog died when he was seven years old.70. The author suggests that a statue of Lampo was set up because _. A. the stationmaster felt sorry about what had happenedB. he had been a friend to travelersC. it would bring good luck to

    68、the townD. Elvio offered money to set up the statue单元测试 Unit 2 The United KingdomI. 单项选择 1. C。考查短语动词。consist of=be made up of 译为“由组成”2. B。考查介词和动词。among 表示三者或三者以上。between 表示两者。divide 表示把一个整体分成几份。separate 表示把本来独立的东西分开。3. B。考查与use 相关的短语。be used to doing 译为“习惯于”;由于答语中使用了but,选用D项符合语义,说明以前吸烟,故选B。4. D。考查形容

    69、词。puzzling的意思是“令人迷惑不解的、莫名其妙的”;puzzled 的意思是“感到迷惑的”;badly (adv.)的意思是“迫切、非常”;bad (adj.)的意思是“坏的、不好的”。5. D。考查现在分词作宾语补足语。在find sb. doing 结构中,sb.是doing 的逻辑主语,表示主动关系。而在find sb. done结构中,sb. 是 done的逻辑主语,表示被动关系。6. D。考查短语动词。break out是不及物动词,不可用在被动语态中,故排除A、C项。break away 是不及物动词,要接宾语的话必须加上from , 表示和脱离关系。7. D。考查名词辨析

    70、。句意:在处理公共关系时,我们应该尽一切努力防止个人冲突的发生。contact 和connection 是同义词,意为“联系”。Contrast “对比”; conflict “冲突”。因此选D。8. A。考查短语介词。句意为:我的兴趣包括足球、保龄球和网上冲浪,还有学习喜欢的学科。从句意看,应该选用表示并列的词,故选A项。instead of “代替”; less than “少于” rather than “而不是”.9. C。考查动词。单从结构上讲,remain后可用现在分词、过去分词或动词不定式作表语,但是seat只能用seated作表语,如:Please be seated.(=Pl

    71、ease seat yourself.=Sit down, please)。故选C。10. C。考查定语从句和代词。解题时,首先要理清结构。you _ last week是省略关系代词的定语从句,省略的关系代词在定语从句中作宾语,如果第一个空格中再使用it,就属于宾语重复错误。因此,首先排除A、B项。第二个空格中应该使用表示特指的代词,故选 C。11. B。考查短语动词。 leave for “动身去某地”;see sb. off “为某人送行”;第二个空填say goodbye to sb. (向说再见)也可以。12. A。考查短语动词。break down “失败,跨掉,克服”; pull

    72、 down “拆毁(建筑物)” turn down “调小,拒绝”;put down “放下,写下”。 13. D。考查倒装用法。依据倒装语序(couldnt he work)排除A项;由于使用了couldnt,就不能再用never或hardly,故选D项。另外not only与后文的but也一致。14. B。考查交际用语。句意:我们都担心你,没有必要担心。其他选项不符合题意。15. A。考查句子特殊句型。此句是一种特殊的句型,叫做混合疑问句。它是由两种类型的疑问句混合而成的。一个是特殊疑问句:Who will(should)be sent to work there? 另一个是一般疑问句:D

    73、o you suggest? 但是,两个疑问句混合之后,特殊疑问句的形式或语序要发生变化: Whodo you suggestbe sent to work there?II. 完形填空语篇解读:文章讲述了一对夫妻在国外购买了新车后,在去取车开回家的过程中的一些经历。妻子很不放心丈夫独自去取车而且丈夫也不是很熟悉异国他乡的交通规则。因此,他们闹出了一些笑话。16. C。根据下文中“paid for the car ”可知这里应是“购买”故选C17. A。根据上下文,他们如今在西班牙。而卖掉他们在英国所拥有的车应该是在离家之前。故选A。18. B。根据文章意思,别人打电话告诉他们只能是他们要购买

    74、的车准备好了,可以去提车了。故选B19. D。初到一个新国家的一个陌生城市,很自然对于在这个城市里驾车不会很习惯。故选D。20. A。依据下文 “ so we went together ”, 妻子是不想让他独自去取车。“on ones own” “独自”之意。故选A21. D。根据上下文,他们夫妻是一起去取回他们购买的车。而“fetch” 正合此意。故选D。22. C。一般情况下,购买时顾客须在相关的文件或协议上签字,因此,选答案C。23. B。购买新车,卖方只往车里加足够到达加油站的汽油,不会很多。 故选B。24. B。里加油不多,只好开往最近的加油站以免中途油箱里汽油耗尽。故选B。25.

    75、 C。虽说车手是在一个陌生的新国家,但距离短,所以安全到达最近的油站没问题。下文中的 But when I 所引出的意外,也映衬出这里应是安全到达。故选C26. D。下文“ backing into the garage ”, 只有当他看到许多车朝他疾驰而来时,他才会又退回到加油站。故选D。27. A。“in the way, in sbs way” 意为挡住某人的路,作者看到车正朝他开来,很自然应该让路。 “get out of sbs way”有 “让路”之意。故选A。28. B。作者已经出了加油站上了公路,但是为了避免与其他车辆相撞,他很自然地又退进了加油站。故选B。29. C。出了油站

    76、该上路了,可作者又退回来会让后面的司机很着急,所以后面的司机冲作者发脾气就很正常了。故选C。30. D。看到丈夫如此的车技,妻子只是提醒丈夫要记住靠右行驶以免发生意外。故选D。31. D。“ if only I had had a few lessons ”可以得知作者是很遗憾事先没有上几堂训练课,以致险些撞车。故选D.32. A。此情此境, 作者妻子只好劝丈夫“你最好回家路上小心驾驶”。 故选A。33.C。妻子提醒丈夫“如果刚买了车第一天就出了事故,你会很遗憾的。而且,句子使用了虚拟语气。故选C。34. A。被挡住的时间长了,后面的司机最关心的是他什么时候离开。故选A.35. B。后面的司机

    77、见此情景很不解,所以才问这对夫妻。故选B。III. 阅读理解36. D。细节理解题。见首段第三句 “The Union Jack became the flag of Great Britain.”37. C。细节理解题。首段中间 “They have kept this small part of Britain on their flag because their country was first settled by people from Britain.道明了原因。38. D。推理判断题。 由第二段可知 “patron saint”是由人来充当的,由第二段的第三句 “the En

    78、glish had taken St. George as their patron saint.”和第五句 “The Scottish patron saint was St Andrew.”可知A、B两项正确;由末段第二句 “St Paricks cross of Ireland was red and also shaped like an “X”.”可知C项亦正确;而由第一段首句和末句可知 “Union Jack”只是英国国旗的名称,不是人名,故D项错误。39. C。 细节理解题。信息句: It was the space available in the garden that le

    79、d me into planting just one little tomato plant.(为了充分利用花园里的一片空地,我栽了一棵小小的西红柿苗。)40. D。 细节理解题。信息句: I found two full-blown white roses completely hidden as I picked tomatoes in June, but they were weak and the leaves already yellow for lack of light.(六月摘西红柿的时候,我看到了两朵完全被覆盖的开着的白色玫瑰。由于无阳光,他们的叶子已经枯黄,奄奄一息。)4

    80、1. A。推理判断题。信息句:the prize so dearly won= the tomatoes that were won in such a dear way “用如此昂贵的方式得到的西红柿”。作者用幽默的说法来说明摘西红柿不易。42. B。推理判断题。信息句: To tear up a wonderful and productive tomato plant that offers up between ten and twenty ripe sweet tomatoes each day. 作者每天可以从这颗旺盛的西红柿苗上摘下10到20个熟透的甜甜的西红柿, 这正是作者不忍

    81、拔掉它的原因。 那些玫瑰既昂贵(expensive)由珍贵(treasured),所以A 不对。 “Ill think about that tomorrow” 说明“我”求助无门,难以作出决定, 故C 项是错误的。西红柿虽然生机勃勃,玫瑰却日渐衰败(weak),显然, 两者不可兼得,故D项是错误的。43. B。推理判断题。文章第一段提到美国不是世界上最大国家,根据In 1964, its population was over 185 000 000可以断定选B。44. C。细节理解题。文章第二段中第三句话说明了这一事实。45. C。细节理解题。文章最后两句话说明了为什么美国的语言是英语的原

    82、因。46. C。主旨大意题。C 选项包括了A、B、D三个选项的内容。47. B。细节理解题。从第一段中可以看出,从市场买的衣服叫现成的衣服。48. A。细节理解题。第三段告诉我们英国经常下雨。49. A。词义猜测题。从第三段我们可以看出此义。50. B。主旨大意题。本文讲到的这些复合词都与日常生活有关。51. D。根据下文问答形式可以看出,选项D为正确答案。52. B。根据上文意义,选项填到此空处可以与上文形成排比句式。53. G。从空后的“A yellow room makes most people feel more cheerful and more relaxed than a da

    83、rk green one; and a red dress brings warmth and cheer to the saddest winter day.”这句话中可以找出正确答案为选项G。54. A。从与上文的关系空后的“A black bridge over the Thames River, near London, used to be the scene of more suicides(自杀) than any other bridge in the area-until it was repainted green.” 这句话中可以找到正确答案选项G。55. E。从下文意义

    84、可以很容易地推断出E为最佳选项。IV. 短文改错第一行 return 后加to 第二行 have一 had good一well interested 一interesting第三行 对 第四行 one一 a their 一his 第五行 去掉me 后边的to 第六行 funs一 fun 第七行 去掉itV.书面表达 Dear editor, Recently our class have had a heated discussion on whether students should be accompanied by parents studying at school. Opinion

    85、s are divided on the topic. 70% of my classmates hold the view that there is no need for parents to do so. For one thing, we may fall into the habit of dependence, which will have a negative effect on the development of our self-control ability. For another, it will affect our parents work, study an

    86、d rest. However, 30% of us are in favor of it. In their opinion, with parents accompanying us, we can spare more time to concentrate on our study and we will become more healthy. Furthermore, parents can help set our study goal and urge us to complete our study tasks. Also we can overcome difficulti

    87、es on our own. with their encouragement and develop a good habit of studying. Best wishes. 附加题:I. 单词拼写56. consists 57. divided 58. description 59. accomplish 60. wedding 61. relations 62. convenience 63. collection 64. delight 65. arrangeII阅读理解66.C。 细节理解题。根据第三段的信息Afraid that the conductor would see

    88、the dog on the train and shout at him, Elvio pushed Lampo under a seat.可知,当Lampo第一次乘火车时,Elvio害怕列车员发现他的狗会生气。shout at sb.or sth.的意思是冲某人或某物大声喊叫。67.D。细节理解题。根据第四段的信息Lampo became famous among the men who worked on the railroad, as his journeys became more frequent, complicated and mysterious. No one could

    89、 explain why he traveled or how he always found the right train back to Campiglia. People decided that Lampo was a unique dog.可知,Lampo 是一条很特别的狗。unique的意思是“独一无二的”。68.D。细节理解题。根据第五段中的最后一句话Finally, the stationmaster threatened to call the dogcatcher if Elvio didnt get rid of the dog.可知,最后,火车站站长恐吓说,如果Elvio不除掉狗,他会叫抓狗的人把狗抓走。69.D。推理判断题。通读整篇文章,只有选项D中所说内容没有在短文中提到。70.B。 推理判断题。从全文及倒数第二段可知,Lampo最后成了人们的朋友,无论是车站员工还是过往的乘客。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:吉林省吉林市第一中学校高中英语Unit2TheUnitedKingdom单元测试新人教版必修5.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444776.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1