牛津英语译林版9BUnit4 reading1(共15张PPT).ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 牛津英语译林版9BUnit4 reading1共15张PPT 牛津 英语 译林版 BUnit4 reading1 15 PPT
- 资源描述:
-
1、Life on mars Reading 1Reading 1How many planets(行星)are there in the solar system(太阳系)?EarthMarsMercury(水星)Venus(金星)Jupiter(木星)Saturn(土星)Uranus(天王星)Neptune(海王星)Pluto(冥王星)actraffic jam(交通堵塞)crowded(拥挤的)pollutionpolluted(被污染的)bThe surface(表面)of Mars is more likely the surface of Earth than any other pl
2、anet in our solar system.(太阳系)How do you like the life on Mars?Can you imagine(想象)what the life will be like?Task1:Go through the article,and correct the following sentences“T”or“F”1.Some people believe that we can live on Mars by the year 2100.2.At present,our spacecraft are fast enough to carry la
3、rge numbers of people to Mars.3.The gravity on Mars is about three eighths of the gravity on the moon,so we can easily float away into space.4.Life on Mars will be better than life on Earth in many ways.5.Every student will have a computer at home connected to an interplanetary network.6.The space s
4、huttles travel fast and the journey to Mars will probably be very comfortable.7.There will be various and fashionable boots for settlers.TFFTTFtoo slowEarthTuncomfortableTask2:Read the article after the tape,then have a discussion in groups.A.How many aspects(方面)does the article talk about the life
5、on Mars?What are they?TransportFoodSchoolWearingHomeB.Try to talk about the five aspects one by one in groups.C.Try to find out the better ways and the worse ways on Mars.Life on MarsTransportspacecraft space shuttlestoo slow to carry take only a very short timeFoodPlants will produce Nobody is not
6、sure if these plantsWearingThe gravity on Mars is only about three-eighths of This will be dangerous becauseThe settlers have to wear special boots toHomePeople may live in a dome with Robots will do most of our workSchoolThere will probably be no schools on Mars,The better life on Mars People will
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022届高考语文复习压缩语段课件13张.pptx
