2020-2021学年高中英语 课时作业1 Unit 1 Art Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时作业1 Unit Art Warming Up 2020 2021 学年 高中英语 课时 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 1 Art阅读理解AOn a Saturday night at home while relaxing with friends, a dog showed up at the house.In an attempt to find the legal owner and return the dog, we knocked on the door of the legal owner and an old man opened the door.This was the start of an interesting week.The old man sat down, made
2、 himself at home, and gifted us the dog.After a brief visit, he left, and we were now the proud owners of this dog.It takes experience and knowledge to know that our lifestyle cant satisfy the needs of this dog; the owner that gifted us the dog was mismatched for him as well.Three attempts to return
3、 the dog to his old owner failed.(I think he was avoiding us.) Because our lifestyle didnt allow us to give this poor dog the attention he needed, he disturbed the neighbors.They got involved.After we shared the story, they gained a new perspective and wisely stepped in to help us find a solution.On
4、e week later it was decided that dog would be picked up from us by the old neighbor.He would then return it to the previous owner who was more equipped to care for it.When faced with unexpected challenges in life, it helps to see everyones perspective.We have to look at one anothers perspective to s
5、olve a problem with honesty, experience and knowledge.Thats the sign of a leader.Although the old neighbor typically has little to do with leadership, it did bring a neighborhood together to understand one another and work as a team to solve a problem.作者无意中接受了一条狗,但是却发现根本不适合养,以此引发感慨,强调团队精神的重要性。1Why w
6、as the dog taken to the authors home?ATo find food to eat.BTo seek a proper owner.CThe author was friendly to him.DThe old man couldnt feed him.答案:B解析:推理判断题。根据第一、二段的描述,可知那位老人不想养那条狗而送给我们,是想给狗找一个合适的主人,故选B。2What did the author find after he was gifted with the dog?AHe didnt like the dog at all. BHe cou
7、ld deal with dog easily.CThe old neighbor was cheating him.DIt was unsuitable for him to keep the dog.答案:D解析:推理判断题。根据第二段It takes experience and knowledge to know that our lifestyle cant satisfy the needs of this dog; the owner that gifted us the dog was mismatched for him as well.以及第三段Because our li
8、festyle didnt allow us to give this poor dog the attention he needed, he disturbed the neighbors.可知他的生活状况根本不适合养狗,选D。3What does the author intend to stress in the text?AThe value of team spirit.BThe smartness of the old neighbor.CThe importance of leadership skills.DThe need for calmness in front of
9、challenges.答案:A解析:主旨大意题。文章前面是属于记叙部分,最后一段点题,尤其是Thats the sign of a leader.Although the old neighbor typically has little to do with leadership, it did bring a neighborhood together to understand one another and work as a team to solve a problem.由此可知作者强调团队精神的作用,故选A。BOne of my first memories as a child
10、 in the 1950s was a discussion I had with my brother in our tiny bedroom in the family house in Bethlehem, Pennsylvania.We had heard in school about a planet called Pluto.It was the farthest, coldest, and darkest thing a child could imagine.We guessed how long it would take to die if we stood on the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453708.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
