2020-2021学年高中英语 课时分层作业5 Unit 2 Improving yourself(含解析)外研版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业5 Unit Improving yourself含解析外研版选择性必修第二册 2020 2021 学年 高中英语 课时 分层 作业 yourself 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五).单句语法填空1Sweeping the classroom had been finished(finish) when the teacher returned from the office.2The work had been done(do) before he came back.3John and Jane had known(know) each other for a long time before their marriage.4I had intended(intend) to call on you,but was prevented from do
2、ing so.5A rescue worker risked his life saving two tourists who had been trapped(trap) in the mountains for two days.6I was sent to the village last month to see how the development plan had been carried(carry) out in the past two years.7When my English teacher told me that I had been chosen(choose)
3、 as a competitor,I devoted myself to the preparation.8He said this book had been translated(translate) into Japanese.9I wondered whom the umbrella had been taken(take) by without permission.10He invested(invest) his life savings in his daughters business.完形填空My grandfather came from Hungary and was
4、the only one in his family who 1 down in the United States.The rest of his family remained in Europe.When World War 2 he seemed to have become another man,downhearted.He was very much afraid that if his only son my uncle,had to go to war,it would be cousin 3 against cousin.One day in 1918,my Uncle M
5、ilton received the 4 for army service.My grandparents were very 5 But my mother,at the age of 10,was on top of the world about her soldier brother going off to war.Realizing how he was 6 by his little sister and all of her friends,my uncle bought them all service pins,which 7 that they had a loved o
6、ne in the service.All the little girls were delighted.The moment 8 when my uncle and the other soldiers,without any training but all in uniforms,boarded the 9 The band played and the crowd cheered.Although no one noticed,Im sure my grandmother had a 10 in her eye for the only son.The train slowly pu
7、lled out,but not about a thousand yards 11 it suddenly paused.Everyone stared in wonder as the train slowly returned to the station.There was a dead silence because the doors 12 and the man started to step out.Someone shouted,“The war is over!”For a moment,moved,but then the people 13 someone bark o
8、rders at the soldiers.The men lined up in two lines,walked down the step,and 14 the band playing marched down the street,as returningheroes,to be 15 home.My mother said it was a great day,but she was just a little disappointed that it didnt last a tiny bit longer.【语篇解读】文章讲述了多年以前,祖父母送我年轻的叔叔去战场。在他们深感不
9、安之时,驶出的列车又回来了,原来是战争结束了。1A.handedBretiredCsettledDturnedC根据空前的“My grandfather came from Hungary”可知,我的祖父来自匈牙利,他在美国定居下来,故C项正确。2A.broke outBended upCstarted outDturned outA根据空前的“World War ”可知,此处指第一次世界大战爆发了,故A项正确。3A.competingBdebatingCfightingDstrugglingC祖父担心的是一旦儿子参军,将会与自己的堂兄在战场上刀兵相见,故C项正确。4A.adviceBorde
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454319.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
