分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型新教材2020-2021学年高中外研(2019)英语选择性必修第三册课时分层作业1 UNIT 1 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:545051
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:61KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2020-2021学年高中外研2019英语选择性必修第三册课时分层作业1 UNIT WORD版含解析 新教材 2020 2021 学年 中外 2019 英语 选择性 必修 第三 课时 分层 作业
    资源描述:

    1、课时分层作业(一).单词拼写1I am tired of having to pretend(假装)all the time.2Are you saying that our only fault is to be selfcritical(自我批评)?3This is the identical(完全相同的)knife with which the murder was committed.4Getting that job did a lot to boost(促进)his confidence.5Finally the head teacher took him to a differe

    2、nt dormitory(学生宿舍楼).6I did not acknowledge(承认)that he had done anything wrong.7After the accident,the doctor gave her some pills(药片)to calm her down.8Dont let his criticisms bother(使苦恼)you.阅读理解AThere is a giant mirror in my hometown,covering one side of a building that I had to walk past to get to s

    3、chool.When I was a teenager,I learned to take a different route.The mirror was clean and shiny,and I saw myself in reflection,plodding (沉重地走)down the hill without grace or charm.Suddenly,I could see the truth so plainly: however long I spent applying makeup or adjusting my outfit or preparing myself

    4、 to go out,I couldnt see the“beautiful”me I had imagined.When I was a teenager,the widespread message that“everyone is beautiful”was deeply rooted in my mind.I admired beauty so much because I often felt awkward as a teenager and beauty seemed to be the most important goal.To be beautiful was to hav

    5、e power over others.It was much more difficult to make a beautiful girl seem foolish than it was an average looking one,I thought.Eventually I grew up,and my obsession (迷恋),seemingly,faded.Much worse things than not being beautiful happened to me.I was ashamed that at the age of 28,I had to move bac

    6、k home and live with my parents for a whole month because I was too broke to pay the rent.Yet,the embarrassment I felt as a teenager about not fitting some ideal of beauty never went away.The returning awareness of my physical shortcomings,the mirrors sharp reminder,kept telling me whatever else I a

    7、m,I would never be that.After years of trying to be beautiful,now,for the first time,Im coming to realize that I dont have to be.Im increasingly convinced the idea that“everyone is beautiful”isnt only less important than we might like to believe,but also quite harmful.Wouldnt it be liberating (使得到释放

    8、的)to admit that most people are not beautiful? I wonder what it would be like to grow up in a world where being beautiful is not seen as a necessity,but instead a nice thing some people are born with and some people arent,like a talent for swimming,or playing the piano.Some people have other talents

    9、.It has seemed to take up so much of my life,being desperate to not only be acceptable to look at,but also stunning (极美的),exceptional (非凡的)and enchanting (迷人的).What might I have experienced if I had not been trying to achieve“beauty”? What would it have been like to pass that mirror in my hometown,a

    10、nd to see myself on the way to the library,or a party with friends and simply felt glad that I was able to do those things with a body that allowed me to?Everybody is beautiful,were told.But why should we have to be?【语篇解读】本文是一篇议论文。文章首先介绍了小时候作者一直被灌输的“每一个人都是漂亮的”的思想,作者也痴迷于让自己变得漂亮,但是最后作者意识到,漂亮并没有那么重要。1W

    11、hat does the underlined word“outfit”in the first paragraph mean?AAttitude.BLifestyle.CCostume. DVoice.C词义猜测题。根据第一段中“however long I spent applying makeup or adjusting my outfit or preparing myself to go out,I couldnt see thebeautifulme I had imagined(无论我花多长时间化妆或整理着装,或为出门而让自己准备充分,我都无法让自己看起来如我想象的那样漂亮)”

    12、可知,作者为了让自己看起来漂亮,在出门前作者会花大量的时间化妆,或者整理着装。化妆和衣着是让自己看起来漂亮的两个主要方面,因此此处outfit意为“着装”。costume与outfit意义相近。故选C。2What can we learn about the author from Paragraph 3?AHer obsession with a beautiful appearance was gone as she grew up.BShe stopped worrying about her appearance because she turned pretty.CShe still

    13、 felt embarrassed every time she passed the giant mirror.DHer financial trouble kept her from caring about her looks anymore.C推理判断题。根据第三段中“Yet,the embarrassment I felt as a teenager about not fitting some ideal of beauty never went away.”以及“the mirrors sharp reminder,kept telling me whatever else I

    14、am,I would never be that”可知,作者对于自己达不到漂亮的标准而感到尴尬,而且镜子的提醒依然存在。由此可判断出,作者每次经过大镜子的时候仍然感到尴尬。故选C。3Whats the purpose of the author in writing this article?ATo entertain readers with her mirrorrelated life story.BTo teach readers that everyone can be beautiful.CTo criticize those who overrate (高估)their appea

    15、rances.DTo convince readers appearance is not a necessity.D推理判断题。通览全文,特别是根据最后一段的“Everybody is beautiful,were told.But why should we have to be?”(我们被告知每个人都很漂亮。但为什么我们必须漂亮?)可知,作者一直被灌输的“每一个人都是漂亮的”的思想,也曾痴迷于让自己变得漂亮,但是最后作者意识到,漂亮并没有那么重要,可知作者是想通过本文让大家相信漂亮外表并不是必需的。故选D。BI was sitting in a fast food restaurant

    16、with my two children,who at the time were about 6 and 9.Inside there was also a group of teens in goth(粗野的)dress and appearance.Everyone kept away from them inside the restaurant.Outside the restaurant,the same people jumped past the homeless man searching the garbage bin,who was looking for food or

    17、 perhaps a cigarette.I too had rushed past him with my youngsters,refusing his request for money but thinking maybe,just maybe,I would bring him some food.It turns out I didnt have to.One of the goth youths jumped up,went to the counter and ordered more food,which she then took outside to the homele

    18、ss man and sat on the bench with him,chatting away as he ate.He didnt say much he was greedy but I think I saw a bit of a smile and a glint in his eyes as he nodded to her questions.Writing this now,several years later I still choke up.That girl was a model citizen living the values of goodness and

    19、kindness.These are values I have always held high and hoped to teach my kids.She made my job much easier.We stopped by on our way out and thanked her for setting such a positive example for us.I hope that hearing that made as much of a difference in her life as seeing what she did has made to ours.【

    20、语篇解读】本文是一篇记叙文。作者目睹了一个穿着和外表怪异的女孩给流浪汉买食物的一幕。作者认为这个女孩虽然打扮怪异,却有一颗善良的心。甚至多年后,这个女孩仍让作者深受感动。4Why did people keep away from the teens in the fastfood restaurant?ABecause they were dressed in goth dress and appearance.BBecause they were too young to pay their meal.CBecause they liked to quarrel with others.D

    21、Because they killed two children.A细节理解题。根据第一段中的“Inside there was also a group of teens in goth(粗野的)dress and appearance.Everyone kept away from them inside the restaurant.”可知,在快餐店,人们远离那几个青少年是因为他们怪异的穿着和外表,故A项正确。5What did the man want the author to do?AHelp him get money.BBring him some food.CProvide

    22、him for money.DRefuse to take care of him.C细节理解题。根据第二段中的“homeless man”及“I too had rushed past him with my youngsters,refusing his request for money”可知,作者和孩子从流浪汉身边走过,拒绝了他要钱的请求,由此可知,那个流浪汉想让作者给他点钱,故C项正确。6What word can the underlined word“glint”mean in Paragraph 3?AflashBgloomCsurprise DhappinessA词义猜测题。

    23、根据画线词前的“a smile and”可知,and连接两个并列的名词,与smile并列的自然是眼里的光芒,因此此处是说,我看到了他脸上露出的一丝的微笑和眼里闪烁的光芒,由此可知画线词词义为“光芒”,故A项正确。7What can we learn about the author from the passage?AThe author is also a model citizen like the girl.BThe author sets a good example for the girl.CThe author is deeply moved by the girl.DThe a

    24、uthor has sympathy for the girl.C推理判断题。通读全文,特别是根据最后一段中的“Writing this now,several years later I still choke up.”可知,本文主要讲述了作者亲眼目睹了一个穿着和外表怪异的女孩给流浪汉买食物的一幕,作者认为这个女孩虽然打扮怪异,却有一颗善良的心,甚至几年后写这篇文章的时候作者仍然哽咽,由此可知,那个给流浪汉买食物的善良的女孩让作者深受感动,故C项正确。.阅读七选五Voluntourisma New Trend in TravelVolunteering to help people in n

    25、eed combined with travelling to faraway places is a new trend in the travel industry.It is called voluntourism(公益旅行)._1_ On the other side,they volunteer to help others who are not as well off as they are.Recent statistics show that in the past few years voluntourism has been one of the fastestgrowi

    26、ng areas of tourism._2_ They work in orphanages(孤儿院),help build schools,assist in hospitals and do farm work in developing countries.Some of them establish lasting bonds with people far away._3_ Students see it as a gap year after school,others simply want to take some time off from a job and do som

    27、ething else.Then there are those who are bored and merely seek adventure._4_ They think it is a cheap way of travelling and dont really want to get involved in hard work.Not everyone sees voluntourism in a positive way.Critics(批评家)say that if people really want to help those in need there are many o

    28、pportunities in their own community to do this._5_ Travel experts also point out that in some cases voluntourists are made use of by the organization that sets up the trips.AVoluntourism has been expanded into many countries.BThere are many reasons why people engage in voluntourism.CHowever,many vol

    29、untourists do not see volunteering as what it is.DBesides,volunteers are often not skilled enough in the tasks that they do.EMore than 1.6 million people around the world are volunteers in other countries.FStandard development programmes are often sponsored by international organizations.GPeople tra

    30、vel to other places,learn languages and other cultures and gain new experiences.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了公益旅行的定义、发展情况以及人们参加公益旅行的原因和公益旅行中存在的争议等内容。1G空处与下一句分别从旅行和公益志愿服务两个方面说明公益旅行者所从事的活动,故G项符合语境。下文中的they与G项中的People的对应关系也是提示。2E根据上文中的“in the past few years voluntourism has been one of the fastestgrowing areas

    31、of tourism”可知,此处应是对“公益旅行是近几年旅游业中发展最快的领域之一”的具体说明,故E项“全世界有160多万人在其他国家做志愿者”符合语境。3B根据下文中的“see it as a gap year”“want to take some time off from a job and do something else”“merely seek adventure”“a cheap way of travelling”可知,此处主要说的是人们参与公益旅行有多种原因,故B项符合语境。4C根据上文的内容及下文的“They think it is a cheap way of travelling and dont really want to get involved in hard work.”可知,空处与上文内容之间存在转折关系,故C项“然而,许多公益旅行者并没有正确地看待公益旅行”符合语境。5D根据上文的“Not everyone sees voluntourism in a positive way.”及批评家对公益旅行的负面观点可知,D项“此外,志愿者通常对他们所做的工作不够娴熟”符合语境。该项承接上文进一步说明了人们对于公益旅行的负面看法。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2020-2021学年高中外研(2019)英语选择性必修第三册课时分层作业1 UNIT 1 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545051.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1