分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型新教材2020-2021学年高中外研(2019)英语选择性必修第三册课时分层作业12 UNIT 4 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:545054
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:61.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2020-2021学年高中外研2019英语选择性必修第三册课时分层作业12 UNIT WORD版含解析 新教材 2020 2021 学年 中外 2019 英语 选择性 必修 第三 课时 分层
    资源描述:

    1、课时分层作业(十二).阅读理解AA company has designed a water bottle,the Memobottle,which is ideal for the office workers bag,because its completely flat.With the same shape as a piece of paper,the Memobottle is a reusable water bottle that slides into your bag to lie next to books and laptops.The bottle,which can

    2、 also be washed in a dishwasher,is designed to help reduce the number of plastic bottles in landfills(废物填埋场).Two creative people Jesse Leeworthy and Jonathan Byrt,both 28,designed the bottle to be convenient to carry and environmentally friendly.It is made from a durable and dishwasherfriendly“green

    3、”plastic.Leeworthy and Byrt,from Australia,say more than 600 billion singleuse bottles were sold globally last year.In America alone,studies show that around 1,500 singleuse water bottle are consumed every secondonly 20 percent of these are recycled.And the cost of buying more and more plastic bottl

    4、es adds tothe pair say that bottled water costs approximately 1,400 times more than tap water.“Weve always been passionate about the environment,”said Leeworthy.“For years we have been focused on creative design that provides environmental remedy while improving social convenience.The Memobottle was

    5、 designed to overcome the two problems that we see in our society: our attachment to the outdoors,and our inability to fit water bottles in laptop bags.”The bottle will be available in three different sizesA5 which holds 750 ml,A4 which holds 1.25 litres and letter size which stores 1.25 litres.The

    6、product is seeking funding on Kickstarter and has already soared(飙升)past its primary goal of raising 8,310,reaching it in just 36 hours.Jonathan Byrt said,“The feedback weve received has been overwhelmingly positive! The email of support and interest,and social media comments have been amazing!”The

    7、product is expected to be on the market by Christmas and will be available for global delivery.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了一种新式的水瓶。新设计的水瓶的主要特点是实用、环保,而圆形水瓶已经过时了。1What is the main character of the newlydesigned water bottle?AClean and easy to wash.BPractical and friendly to the environment.CFlat and popular w

    8、ith housewives.DCheap and convenient to carry in bags.B推理判断题。根据第二段的内容可知,新设计的水瓶的主要特点是实用、环保。故选B。2What are the two designers most concerned about?AMaterials and shape.BPrice and production.CComments and popularity.DEnvironment and convenience.D细节理解题。根据第四段中的“Weve always been passionate about the environ

    9、ment,said Leeworthy.For years we have been focused on creative design that provides environmental remedy while improving social convenience.”可知,这两位设计师最关心的是环境和方便。故选D。3What is peoples attitude towards the water bottle?AOpposed.BIndifferent.CSupportive. DDoubtful.C推理判断题。根据倒数第二段中的“The feedback weve rece

    10、ived has been overwhelmingly positive! The email of support and interest,and social media comments have been amazing!”和最后一段内容可知,人们对水瓶持支持的态度。故选C。4What can be the best title of the text?AThe Way to Protect Water ResourceBRound Water Bottles Are Out of DateCSeeking Fund for an Ideal Water BottleDTwo Cr

    11、eative Australian Young DesignersB标题归纳题。根据第一段中的“A company has designed a water bottle,the Memobottle,which is ideal for the office workers bag,because its completely flat.With the same shape as a piece of paper,the Memobottle is a reusable water bottle that slides into your bag to lie next to books

    12、and laptops.”可知,本文介绍了一种新式的水瓶,而圆形水瓶已经过时了。故选B。BIn the future,when robots can be used both in homes and in other areas,they could improve the living standards of people.Many people burn their energy on their daytoday tasks like cooking,cleaning after work,etc.When robots can complete such jobs,people c

    13、an spend more time with their family and friends.Experts say that many major problems in the modern world are caused by miscommunication.When people have more time,they can talk freely to solve such issues and eventually create a happy society.Robots can be used on certain jobs to avoid accidents ca

    14、used by careless behavior of some people.When robots are used on such work,it does not risk any human life due to accidents at the workplace.Human resources can be efficiently used by performing tasks which demand human skills like critical thinking and problem solving.Robots can be used on lowend j

    15、obs like moving heavy things and heavy weight lifting.While some people talk about how robots can be useful to humans,others voice their concerns about reduction in human value and the creation of a lazy society due to heavy dependency on robots.When robots become cheaper to produce,employers may pr

    16、efer to use more robots than humans.As the technology constantly improves the abilities of robots,it could weaken the value of humans.Many people may rely on robots heavily.Some may even develop the habit of using robots on tasks that they can easily do.This could create a lazy society.As an aging s

    17、ociety,Japan sees it as a must to build robots that take care of elderly people at their homes,because without them,the nations health care system cant cope.There will simply be too many elderly people to care for as the nation faces a decreasing birth rate,an aging population,and the loosening of f

    18、amily ties.However,many of Japans elderly people would prefer human helpers rather than robots.Above all,Japan wants,if not“needs”,its dreams of robots in the home to come true because its immigration(移民)policy is antiimmigration.In conclusion,robots can be used on anything that can eventually impro

    19、ve humans living standards but we cant depend on them too much.Robots can be used to help humans live in harmony and form a happy society.【语篇解读】机器人在家庭和工作场所的应用将给人们的生活和工作带来极大的便利,但过度依赖机器人将使人类变懒。5According to the first paragraph,when robots can be used in homes,_Apeople will spend more time on their wor

    20、kBthere will be more misunderstandings between humansCpeoples living standards will be improvedDpeople may communicate more with robots than human beingsC细节理解题。根据第一段第一句“In the future,when robots.improve the living standards of people.”可知,机器人在家庭中的使用将提高人们的生活水平。6Compared with humans,robots are better a

    21、t_Aproblem solvingBcommunicating with othersCcritical thinkingDworking safelyD细节理解题。根据第二段首句“Robots can be used on certain jobs to avoid accidents caused by careless behavior of some people.”可知,与人类相比,机器人更擅长安全工作。7Some people worry that with more robots being used_Apeople will be unwilling to work hard

    22、Bhuman resources wont be needed at the workplaceCit will be harder to improve the abilities of robotsDrobots will be beyond our controlA细节理解题。根据第三段中的“.others voice their concerns about reduction in human value and the creation of a lazy society.”可知,一些人担心随着机器人使用的增加人们将不愿再努力工作。8What can we infer from P

    23、aragraph 4?AJapan will try to develop robots to be used in the home.BThe robots are well received by elderly people in Japan.CThe Japanese government encourages foreigners to move to Japan.DMost Japanese citizens are against robots in the home.A推理判断题。由文章第四段第一句和最后一句可知日本认为必须生产机器人照顾老人,希望在家庭中使用机器人的梦想能够实

    24、现,从而可推知日本将大力发展机器人产业。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。When Lisa was a little girl,she learned an important lesson from her father.Her father told her that when facing a problem,she should never give up.Instead,she should try another solution.In the following years,Lisa always re

    25、membered her fathers words.When Lisa was little,she dreamed of becoming a fashion designer.It was always her dream.But it was not an easy road.After leaving college,Lisa went to Paris with her designs in order to make her dream come true.In Paris,she tried to talk to famous designers and show them s

    26、ome of her designs,but none of them showed any interest.Though Lisa was discouraged,she didnt give up.One day,at a friends party,she was introduced to a young lady who was dressed in a beautiful knitted(编织的)sweater.It wasnt a fancy color,but it did have very special stitches(针法).Lisa asked that lady

    27、 if she knitted it herself.She said it was a work of a lady in Paris.Lisa really loved the special stitches and wanted to include them in her designs.And then Lisa had an even braver idea.“Why not own a fashion store of my own?That way,I could design,make and sell my own clothes,”she thought.So she

    28、decided to begin with that kind of sweaters.Lisas friend introduced her to Madam Dean who knitted that sweater.The lady was from Armenia and she learned to knit that kind of sweater from people in her country.Lisa drew a picture of a sweater and asked Madam Dean to knit the sweater for her.Madam Dea

    29、n agreed.One week later,Lisa got the sweater.The following day after Lisa received it,she wore it to a party in the fashion industry.Lisa was very nervous but she was lucky.Not long after the party began,her sweater drew the attention of a store owner from New York.She wanted to order 40 such sweate

    30、rs in two weeks.Lisa was really happy and accepted the order.Paragraph 1:The next day,Lisa told the good news to Madam Dean._Paragraph 2:Lisa then remembered her fathers words._参考范文Paragraph 1:The next day,Lisa told the good news to Madam Dean.She told her about the order.Madam Dean almost shouted w

    31、hen she learned about that.“What? 40 such sweaters in two weeks? Thats impossible! Do you know how long it took me to make the sweater for you? It took me one week,”said Madam Dean.Lisa was very sad to hear that.But she didnt want to lose such a great opportunity.It was really important to her.Parag

    32、raph 2:Lisa then remembered her fathers words.She decided to find another solution.She thought that Madam Dean might not be the only one in Paris who knew how to knit that kind of sweater.She asked Madam Dean if she knew anyone else who could help her.Madam Dean then started to make some phone calls.Finally,she found 20 women who agreed to help her.At last,all the sweaters were finished in two weeks.The sweaters were all delivered to New York on time.Lisa was closer to her dream.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2020-2021学年高中外研(2019)英语选择性必修第三册课时分层作业12 UNIT 4 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545054.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1