分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(11) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:545892
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:10
  • 大小:129.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练11 WORD版含答案 广西 来宾 2017 高考 英语 一轮 阅读 理解 11 WORD 答案
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(11)含答案阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。One day the employees of a large company in St Louis, Missouri returned from their lunch break and were greeted with a sign on the front door. The sign said: “Yesterday the person who has been hindering (阻碍) your growth i

    2、n this company passed away. We invite you to join the funeral (葬礼) in the room that has been prepared in the gym.”At first everyone was sad to hear that one of their colleagues had died, but after a while they started getting curious about who this person might be.The excitement grew as the employee

    3、s arrived at the gym to pay their last respects. Everyone wondered: “Who is this person that was hindering my progress? Well, at least hes no longer here.”One by one the employees got closer to the coffin (棺材) and when they looked inside it they became speechless. They stood over the coffin, shocked

    4、 and in silence, as if someone had touched the deepest part of their soul.There was a mirror inside the coffin. Everyone who looked inside it could see himself. There was also a sign next to the mirror that said: “There is only one person who can set limits to your growth: it is YOU.”You are the onl

    5、y person who can revolutionize (彻底改变) your life. You are the only person who can influence your happiness, your realization and your success. You are the only person who can help yourself.Your life does not change when your family changes, when your friends change, when your boss changes, and when y

    6、our company changes.Your life changes when you change, when you go beyond your limiting beliefs, when you realize that you are the only one responsible for your life.1. The writers purpose in writing the article is to tell us that _.A. the harder we work, the more successful we will becomeB. our wor

    7、k and life are closely connected with othersC. changing our lives is down to ourselvesD. we will have a better future if people do not hinder our development2. People were speechless when they looked inside the coffin because _.A. there was nothing but a mirror inside B. they could see their own sou

    8、ls insideC. their closest colleague lay inside D. what was inside told a great truth3. Who probably wrote the sign on the front door?A. The company boss. B. A worker who liked to make fun of others.C. The director in charge of production. D. A worker who wanted to teach others a lesson.4. What can w

    9、e conclude from the article?A. The employees went to the gym to join the funeral.B. The lesson the employees learned would influence them greatly.C. The employees lives depended on the attitude of their boss.D. The employees got angry after the funeral.【参考答案】14、C D A B (2016高考训练)阅读下列材料,从每题所给的选项中选出最佳

    10、选项。体裁:说明文话题:全球变暖词数:350时间:6The UN Environment Programme says that rising temperatures could mean the end for some migrating animals.Migrating or mobile animals move through several environments as they travel away from the cold of winter to warmer areas.Birds may fly from one part of the world to ano

    11、ther, perhaps stopping at feeding grounds on the way.Whales and turtles (海龟) cover vast areas of ocean.The report says that changes in any one of the places which these animals use can cause serious harm.“Obviously these animals have developed their travelling patterns over thousands of years.But cl

    12、imate change is almost certain to be extreme over the next 25 to 50 years and it is extremely unlikely that these animals can change their habits fast enough,” said the report author Dr Robert Hepworth.Hardest hit by rising temperatures are turtles.Scientists have found that at higher temperatures,

    13、turtles produce far more female eggs than male ones.In parts of Malaysia, turtle birthing sites are producing only females, the report says.It also provides evidence that some turtles are more likely to develop cancer as the waters get warmer.With birds, the main problem is climaterelated damage to

    14、important areas at either end of the travels or at resting places along the way.About onefifth of migrating birds are now in danger because of climaterelated changes including rising sea levels, land loss and more violent storms, the report concludes.Other animals picked out as particularly in dange

    15、r include:the North Atlantic Right Whale, whose main food (tiny shrimp) is disturbed by the change in ocean flows and the WhiteNose Dolphin, which is outcompeted by other kinds of dolphins in warmer waters.The report is not all bad news.Even with major climatic changes, protecting the environment ca

    16、n still help mobile animals to recover.“We need governments to start taking action at the national and international level.The clock is running.”, said Dr Hepworth.And some animals are already adapting, with the report mentioning whales that are changing their feeding behaviour, finding new feeding

    17、grounds and new foods to eat.【语篇解读】本文主要讲述了全球变暖对迁徙动物的影响。1What is the main topic of the text?AThe effect of climate change on migrating animals.B.How animals are adapting to changes in temperature.CThe actions required to save migrating animals.DThe need for government policies to prevent global warmi

    18、ng.答案A主旨大意题。根据文章大意,本文主要讲述了温度上升对迁徙动物的影响,故选A。2By saying “the clock is running” in the last paragraph, Dr Hepworth means that “_”Ait may be too late to save some animalsBit is time to start protecting the animalsCthere is not much time to solve the problemDit takes time to complete the actions答案C短语猜测题。

    19、根据前文说的“we need governments to start taking actions at the national and international level”可知作者认为政府应该采取行动解决这个问题,所以接下来这句话应该是进一步强调时间的紧迫性的,故选C。这里面要解决的根本问题是环境问题,不是保护动物的问题,故B项错误。3According to the report, how will global warming affect turtles in the future?AThey will only produce female babies.BTheir foo

    20、d supply will gradually disappear.CSome will suffer from higher rates of cancer.DThey will be in greater danger because of more violent storms.答案C细节理解题。根据文中第二段最后一句话“It also provides evidence that some turtles are more likely to develop cancer as the waters get warmer.”可知水温升高导致海龟得癌症的可能性升高,故选C。文中只是说fe

    21、male egg会多于male egg,不是说只产female egg,故A项错误。4Which of the following is mentioned as a consequence of rising temperatures?AMore storms will affect the ability of whales to find their feeding grounds.B20 percent of all birds are likely to die out because of land loss.CMigrating animals are likely to sta

    22、rt adapting to the changes more quickly.DWarmer oceans will increase the competition between different kinds of dolphins.答案D细节理解题。根据文中倒数第一段第一句话“the WhiteNose dolphin which is outcompeted by other kinds of dolphins in warmer waters”可知,水温升高使海豚之间的竞争更加激烈,故选D。5What can be inferred about turtles from the

    23、text?AThey are the only animals besides humans that suffer from cancer.BThey have traditionally lived longer than other oceanbased animals.CThose born nearer a hotter area are more likely to be female.DMost kinds of turtles are likely to die out within 50 years.答案C推理判断题。根据文章第二段第二句可知,高温使得海龟的雌性后代增加,由此

    24、可以判断在高温环境下出生的后代更可能是雌性的,故选C。(2016高考训练)阅读下列材料,从每题所给的选项中选出最佳选项。体裁:说明文话题:大学教育词数:268时间:6Jiang Zhongjie,19,a secondyear student majoring in biology at Xiamen University,looks at job websites almost every day.As summer vacation approaches,he cant decide which internship (实习) position would benefit him.“I t

    25、hink it is hard to know what would be a meaningful intern job,” he said.“Most of the time,the positions on offer are low paid,boring jobs,such as sales promotion,” said Jiang.Last month,during an education forum (论坛),Huang Guitian,assistant to the president of Peking University,called for a halt to

    26、the internships of lower quality,regarding them as “dull and meaningless,affecting students academic performance”Huang conducted a mini survey,showing “80 percent of students merely do odd (零散的) jobs on internship”But employers and students may have different attitudes.According to a survey of 116 B

    27、eijing and Shanghaibased companies by Z,a leading human resource services site,nearly 60 percent said they still valued applicants handson experience most.Zhang Jianhong,HR director in Huawei Technologies Co.Ltd agreed with this idea,believing that internship even goes beyond gaining experience.“An

    28、internship actually offers a great chance for students to get an inside glimpse of a company,an industry and a particular occupation,” he said.He says it can help interns discover whether the career they are considering is suitable for them.And if students are aware of which industry they would like

    29、 to enter,Zhang suggests that they select an internship in a relevant field,with the potential to turn into a formal job offer.【语篇解读】本文是一篇有关大学生毕业实习的报道。文章介绍了不同的人对于实习有着不同的观点,褒贬不一。1What does the word “halt” in the third paragraph probably mean?AStop. BBeginning.CProgress. DDelay.答案A词义猜测题。根据第三段lower qua

    30、lity和dull and meaningless,affecting students academic performance可知,此处是呼吁停止劣质的实习。2What does Jiang Zhongjie think of intern jobs?AThey are meaningful.BThey are not exciting.CThe pay lives up to his expectations.DInternship improves students learning abilities.答案B细节理解题。根据第二段的low paid,boring jobs可知答案。3

    31、We may learn from the text that _Aall the people have the same attitude toward internshipBless and less companies think highly of applicants working experienceCZhang Jianhong believes that an internship benefits students in some wayDthe students cant change their career once they select an internshi

    32、p in some field答案C推理判断题。从文章倒数第二段的An internship actually offers a great chance.可知答案。4Which of the following can be the best title for the text?ANo Internship,No JobBInternship,Good or BadCInternship Helps Find a JobDWhere to Find an Intern Job答案B主旨大意题。通读文章可知人们对实习的评价褒贬不一,态度各异。2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题

    33、所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。We know that the earth has become warmer over the last century. The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), a group established by the World Meteorological Organization and the United Nations Environment Program, reports that the average surface temperature of the

    34、earth has increased during the twentieth century by 0.6+ 0.2C.(The + 0.2C means that the increase might be as small as 0.4C or as great as 0.8C). This may seem like a small shift, but although regional and shortterm temperatures do fluctuate(变动) over a wide range, global temperatures are generally q

    35、uite stable. In fact, the difference between todays average global temperature and the average global temperature during the last Ice Age is only about 5 degrees C. Indeed, its warmer today around the world than at any time during the past 1,000years, and the warmest years of the previous century ha

    36、ve occurred within the past decade.We also know that human activitiesprimarily the burning of fossil fuelshave increased the greenhouse gas content of the earths atmosphere significantly over the same period. Carbon dioxide is one of the most important greenhouse gases, which trap heat near the plan

    37、ets surface. The vast majority of climate researchers agree with these overall findings. The scientific disagreements that do still exist primarily concern detailed aspects of the processes that make up these largely accepted general themes.You can think of this website as a window into the world of

    38、 scientific research. In this primer, youll find a general discussion of the physical processes underlying the earths climate, an outline of the kinds of data that may shed light on how the climate is changingand the role of human activity in these changesand a description a some of the questions an

    39、d uncertainties that researchers continue to explore. This primer is organized into four interconnected sections: the Atmosphere; the Hydrosphere(水圈); the Cryosphere(低温层); and the Biosphere(生物层).1. We know from the text that “IPCC”_.A. engages in the climate and changes about the earth.B. is a group

    40、 by scientists who like to walk around the moonC. works in the World Meteorological OrganizationD. often greets the passers-by from the outer space2. We know from the text that carbon dioxide _.E. is one of the most important greenhouse gasesF. has fossil fuelsG. traps cold near the planets surfaceH

    41、. exist in human activities3. From the text, we know when we say the temperature of something has increased by about 0.7+ 0.2C, the + 0.2C means_.I. the increase might by as small as 0.3C or as great as 0.7CJ. the increase might by as small as 0.5C or as great as 0.8CK. the increase might by as smal

    42、l as 0.5C or as great as 0.9CL. the increase might by as small as 0.4 C or as great as 0.8C4. What would be the best title for this text?M. What Are the Scientific DisagreementsN. You Can Think of This WebsiteO. What Do We Know about Global Climate Change?P. The Vast Majority of Climate Researchers参

    43、考答案14、 AACC 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。Youre in a department store and you see a couple of attractive young women looking at a sweater. You listen to their conversation: “I cant believe ita Lorenzo Bertolla!They are almost impossible to find. Isnt it beautiful? And its a lot cheaper than

    44、 the one Sara bought in Rome.”They leave and you go over to see this incredible sweater. Its nice and the price is right. Youve never heard of Lorenzo Bertolla, but those girls looked really stylish. They must know. So, you buy it. You never realize that those young women are employees of an adverti

    45、sing agency. They are actually paid to go from store to store, talking loudly about Lorenzo Bertolla clothes. Every day we notice what people are wearing, driving and eating. If the person looks cool, the product seems cool, too. This is the secret of undercover marketing. Companies from Ford to Nik

    46、e are starting to use it. Undercover marketing is important because it reaches people that dont pay attention to traditional advertising. This is particularly true of the MTV generationconsumers between the age of 18 and 34. It is a golden group. They have a lot of money to spend, but they dont trus

    47、t ads. So advertising agencies hire young actors to “perform”in bars and other places where young adults go. Some people might call this practice deceptive (骗人的), but marketing executive Jonathan Ressler calls it creative. “Look at traditional advertising. Its effectiveness is decreasing.”However, o

    48、ne might ask what exactly is “real” about of young women pretending to be enthusiastic about a sweater? Advertising executives would say its no less real than an ad. The difference is that you know an ad is trying to persuade you to buy something. You dont know when a conversation you overhear is ju

    49、st a performance. 1. The two attractive young women were talking so that they could_.A. get the sweater at a lower price B. be heard by people aroundC. be admired by other shoppers D. decide on buying the sweater2. Lorenzo Bertolla is_.A. a very popular male singer B. an advertising agencyC. a cloth

    50、ing company in Rome D. the brand name of a sweater3. Which of the following can be inferred from the passage?A. The two girls are in fact employed by the Lorenzo Bertolla Company. B. The MTV generation tends to be more easily influenced by ads. C. Traditional advertising is becoming less effective because its too direct. D. Undercover marketing will surely be banned soon by the government. 4. Which of the following would be the best title for the text? A. Two Attractive Shoppers B. Lorenzo Bertolla SweatersC. Ways of Advertising D. Undercover Marketing【参考答案】14、BDCD - 10 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(11) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545892.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1