新课标2019_2020学年高中英语Unit4Astronomythescienceofthestars课后作业12新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新课 2019 _2020 学年 高中英语 Unit4Astronomythescienceofthestars 课后 作业 12 新人 必修
- 资源描述:
-
1、课后作业(十二).用适当的连接词填空1It is said _ Peter will have a chance to travel abroad next month.2_ will take the place of Mr. Li as our new headmaster hasnt been decided.3It is uncertain _ side effects the medicine will bring about.4_ he didnt come yesterday is unknown.5It is still under discussion _ the old b
2、us station should be replaced with a modern hotel or not.6It seems to me _ you could succeed in persuading him to change his mind.7_ struck me most in the movie was the fathers deep love for his son.8_ has helped to save the drowning girl is worth praising.9_ Liu Yang ate her food in space is _ we w
3、ant to know.10I read about it in some book or another. Does it matter _ it was?答案1.that2.Who3.what4.Why5.whether6that7.What8.Whoever9.How; what10.which.单句改错1That he could overcome difficulties by himself is still unknown._2That they want to know is how the accident happened._3That remains to be seen
4、 whether he will recover._4Why is known to all that Li Hua is the best student in our class._5What she became an artist may have been due to her fathers influence._答案1.ThatWhether2.ThatWhat3.ThatIt4.WhyIt5.WhatThat.阅读理解AWhat would it be like to live on Mars? Volunteers are spending eight months in a
5、n area that looks much like the surface of Mars. They are isolated(孤立) high on top of Mauna Loa, a volcanic mountain on the Big Island of Hawaii,living on a simulated(模仿的) or makebelieve, Mars Base.The project called HISEAS is in the charge of Kim Binsted. She says this wild environment is as close
6、to Mars as you can find on the earth. Because it is so high, the land is not warm or rich with plants, like the rest of Hawaii.“You will see there is really no visible plant life or animal life. And you have got this wonderful volcanic material.”Mauna Loa, 2,500 meters above sea level, is geological
7、ly very similar to Olympus Mons on Mars and almost as tall as that Martian mountain. When measured from its base, deep in the ocean, Mauna Loa is the second largest mountain in our solar system, after the one on Mars.The six member HISEAS crew is mostly selfsufficient. Food and supplies are brought
8、to them. But the individuals bringing those supplies cannot communicate with volunteers inside the habitat, or base.Kim Binsted says this experiment looks at how the astronauts get along with each other. “We study how well they work together, how we can keep them happy and supported, and not wanting
9、 to kill each other over the long duration(期间)”Crew members communicate with the outside world through email and blogs. They also produce video on the YouTube website, like this one from mission commander Martha Lenio.“I am really enjoying this opportunity to live here and pretend that Im on Mars an
10、d get to learn all sorts of new skills,” one of them said.“Whoever gets there first, the trip will not be easy,” says Kim Binsted.“It is going to be challenging.”语篇解读:本文是一篇说明文。人类一直以来都梦想着探索火星,六名志愿者正在夏威夷的一座山上体验长达八个月的模拟火星环境的生活。1What do we know about Olympus Mons?AIt is 2,500 meters above sea level.BIt
11、is geologically similar to Mauna Loa.CIt is the second largest mountain on the earth.DIt is a mountain on the Big Island of Hawaii.解析考查细节理解。根据文章第四段中的“Mauna Loa, 2,500 meters above sea level, is geologically very similar to Olympus Mons on Mars and almost as tall as that Martian mountain.”可知,火星上的奥林匹斯
12、山和夏威夷的莫纳罗亚山在地质上非常相似,故选B项。答案B2What is the purpose of the experiment?ATo set up a space station.BTo explore new settlement for humans.CTo study how the astronauts treat each other.DTo prove humans can live in whatever conditions.解析考查细节理解。根据文章倒数第五段的“Kim Binsted says this experiment looks at how the ast
13、ronauts get along with each other.”可知,实验的目的是研究宇航员在孤立的环境下如何和他人交往。答案C3Which can be the best title for the text?AVolunteers First Explore MarsBVolunteers Experience Life in HawaiiCVolunteers Get Taste of Mars in HawaiiDVolunteers Study the Environment on Mars解析考查标题归纳。文章主要介绍了志愿者在夏威夷的一座山上体验模拟火星环境的生活,故选C项
14、。答案CBRussia is planning on making regular launches to the International Space Station (ISS) for wealthy tourists willing to pay top dollar for a trip to space. The newly proposed package also involves spacewalks, a first for space tourism. If all that sounds very exciting, wait until you hear the pr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552478.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
