分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 26

类型江苏省南通市通州区、海安县2019-2020学年高二英语上学期期末考试试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:557507
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:26
  • 大小:116KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省 南通市 通州区 海安县 2019 2020 学年 英语 学期 期末考试 试题 解析
    资源描述:

    1、江苏省南通市通州区、海安县2019-2020学年高二英语上学期期末考试试题(含解析)第一部分 听力 (共两节,满分30分) 第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What does the man want to do?A. Have a picnic.B. Walk in the woods.C. Drive to the seaside.2. Why is the man late

    2、?A. He got up too late. B. He got stuck in work.C. He was delayed by traffic.3. What does the man want to do with the TV?A. Sell it. B. Mend it. C. Throw it away.4. Where are the speakers probably?A. In a restaurant. B. In a supermarket. C. In a cafe.5. When is Johns flight due?A. At 1:00 p.m. B. At

    3、 3:00 p.m. C. At 5:00 p.m.第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选 项选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟。听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6至7题。6. What did the woman want to tell the man on the phone?A. A meeting. B. An illness. C. An accident.7. Why did

    4、the man fail to answer the phone?A. It was broken.B. It was in the car.C. It was switched off.听第7段材料,回答第8至9题。8. How many bedrooms are there in the house?A. One. B. Two. C. Three.9. What is the probable relationship between the speakers?A. Strangers. B. Roommates. C. Neighbors.听第8段材料,回答第10至12题。10. Wh

    5、at does the woman like most?A. Coffee. B. Milk. C. Tea.11. What does the man usually add to his coffee now?A. Milk. B. Nothing. C. Sugar.12. What do the speakers agree to do in the end?A. Hold a birthday party.B. Taste some desserts together.C. Invite their friends to make coffee.听第9段材料,回答第13至16题。13

    6、. What will the man be doing the following week?A. Taking exams.B. Seeing a movie.C. Visiting a friend.14 Who is the womans daughter?A. Jane. B. Alice. C. Judy.15. What will the woman do at once?A. Bake a cake. B. Buy a gift. C. Book a table.16. What are the speakers mainly talking about?A. A meal.

    7、B. A celebration. C. A show.听第10段材料,回答第17至20题。17. What kind of area do Bill and Sally live in?A. A hot area. B. A high area. C. A dry area.18. What do Bill and Sally do?A. They are gardeners.B. They are designers.C. They are builders.19. What is used to protect the delicate plants now?A. Trees. B. G

    8、lass houses. C. Fences.20. How does the speaker describe Bill and Sallys work?A. Successful.B. Unsatisfactory.C. Impossible.第二部分 阅读 (共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AIt can be tough to pull kids away from their computers and mobile devices these days. While they

    9、 re playing games, wouldnt it be great if they could be learning at the same time? Good educational apps offer fun challenges that teach specific grade - level skills. Here are four that combine fun and learning.Understanding Math ( $ 3.99 ; iOS)Understanding Math goes beyond basic comprehension to

    10、gain a deeper understanding of the whys and hows of math. The app tracks your childs progress to determine strengths and weaknesses in different skill areas, and you can customize (订制) your childs learning experience to suit the needs.Word Creativity Kit ( $2.99; iOS)Word Creativity Kit aims not onl

    11、y to make creative writing fun but also build up grammar rules. The app presents a series of words from seven categories, such as space or fantasy. Kids add their own words to finish the complete thoughts that these words have inspired.Barefoot World Atlas ( $4.99; iOS)Barefoot World Atlas helps kid

    12、s learn about geography and world cultures with a touch of the screen. Each region features a set of sub - topics, from wildlife and natural features to native people ,landmarks, and architecture. These facts and illustrations are delivered in photographs, sounds, and hundreds of mini videos.My Grad

    13、es & Homework ( $0.99; iOS)A combination of grades and homework tracker, My Grades & Homework can help your child stay organized and on top of the progress in school. A convenient calendar and course list format and offer a glance at your child s assignment schedule that he or she might not normally

    14、 get from standard homework planners.1. Which app is beneficial to childrens writing skills?A. Understanding Math.B. Word Creativity Kit.C. Barefoot World Atlas.D. My Grades Homework.2. What is the common part of the four apps?A. They need purchasing when downloaded.B. They help children improve the

    15、ir grades.C. They make studies fun because of mini videos.D. They inform parents of their childrens progress.3. What is the purpose of the text?A. To wish readers to bing in more similar apps for children.B. To encourage parents to allow their students to play apps.C. To design the educational apps

    16、to combine fun and learning.D. To introduce four educational apps for readers to buy and use.【答案】1. B 2. A 3. D【解析】这是一篇应用文。文章推荐了四个有趣的学习app供读者购买和使用。1题详解】细节理解题。根据文章第二部分的Word Creativity Kit aims not only to make creative writing fun but also build up grammar rules.可知,Word Creativity Kit能帮助孩子写作和建立语法规则。故

    17、选B项。【2题详解】推理判断题。根据Understanding Math ( $ 3.99 ; iOS) ,Word Creativity Kit ( $2.99; iOS) ,Barefoot World Atlas ( $4.99; iOS)和 My Grades & Homework ( $0.99; iOS)每个app之后出现的价格可以推断,下载这些应用时需要付费。A. They need purchasing when downloaded.(当下载时需要购买)符合以上推测。故选A项。【3题详解】推理判断题。根据文章第一段的Good educational apps offer fu

    18、n challenges that teach specific grade - level skills. Here are four that combine fun and learning.和每个应用后面的价格可以推断出,本文主要介绍一些有趣的教育app让读者购买。D. To introduce four educational apps for readers to buy and use.(介绍四个教育app给读者购买和使用)符合以上推测。故选D项。BA shark moving around the coastline is normally a worrying sight,b

    19、ut this waterborne drone(无人机)threatens floating rubbish instead of people.Developed by Dutch company RanMarine, the WasteShark takes nature as its inspiration with its whale shark-like mouth. Responsible for collecting waste, the drone will begin operations in Dubai Marina in November after a year o

    20、f trials with local partner Ecocoast.According to RanMarine, the WasteShark is available in both autonomous and remote-controlled models. Measuring just over five feet by three-and-a-half feet(1.5 meters by 1.1 meter),it can carry up to 352 pounds of rubbish(159.6 kg)and has an operational battery l

    21、ife of 16 hours.By 2016 there were approximately 150 million tons of plastic in the worlds oceans. One paper from December 2014 estimated that over a quarter of a million tons of ocean plastic pollution was afloat.WasteShark also has the abilities to gather air and water quality data, remove chemica

    22、ls out of the water such as oil,and heavy metals,and scan the seabed to read its depth and outlines,said Oliver Cunningham, one of the co-founders of RanMarine. Fitted with a collision-avoidance system, the drone uses laser imaging detection and ranging technology to detect an object in its path and

    23、 stop or back up if the object approaches.Our drones are designed to move through a water system, whether its around the perimeter(周边) or through the city itself. The drones are that last line of defense between the city and the open ocean, added Cunningham. WasteSharks are operating in Dubai, South

    24、 Africa and the Netherlands and cost $ 17,000 for the remote-controlled model and just under $ 23,000 for the autonomous model.Dubai-based operator Ecocoast has two WasteShark drones. Co-founder Dana Liparts says they will clean waterfronts for clients including hotels and environmental authorities

    25、and that Ecocoast intention is to have the collected rubbish recycled or upcycled. However, Liparts argues that cleaning waterways doesnt have a one-size-fits-all solution and requires a combination of new technology, preventative measures and changing peoples attitudes towards littering.4. What do

    26、we know about the WasteShark?A. It can frighten sharks away.B. It is an ocean explorer.C. It is a rubbish collector.D. It can catch fish instead of people.5. What does Paragraph 4 mainly tell us?A. The causes of ocean pollution.B. The dangers of using plastics.C. The severity of ocean garbage pollut

    27、ion.D. The importance of ocean protection.6. What will the WasteShark do with an approaching object?A. Avoid crashing into it.B. Break it into pieces.C. Swallow it.D. Fly over it.7. Which of the following ideas does Liparts agree with?A. The WasteShark should be used more widely.B. More measures sho

    28、uld be taken to make water clean.C. The production cost of WasteSharks should be reduced.D. People should take a positive attitude to new technology.【答案】4. C 5. C 6. A 7. B【解析】本文属于说明文,介绍一种水上无人机可以用于清理浮在水面上的垃圾。【4题详解】细节理解题。根据第二段Responsible for collecting waste, the drone will begin operations in Dubai

    29、Marina in November after a year of trials with local partner Ecocoast.可知,这种无人机是用来清理垃圾的,故选C。【5题详解】主旨大意题。根据第四段By 2016 there were approximately 150 million tons of plastic in the worlds oceans. One paper from December 2014 estimated that over a quarter of a million tons of ocean plastic pollution was a

    30、float.可知,预计到2016年,海洋里会有1.5亿吨垃圾,估计约有25万吨垃圾漂浮在海洋上,故可知,本段主要讲述海洋垃圾的严重性,故选C。【6题详解】细节理解题。根据第五段Fitted with a collision-avoidance system, the drone uses laser imaging detection and ranging technology to detect an object in its path and stop or back up if the object approaches.可知,配备防碰撞系统,无人机使用激光来探测物体,用测距技术来探

    31、测前方是否有物体,如果探测到物体,无人机就会停下来或者后退,故选A。【7题详解】推理判断题。根据最后一段However, Liparts argues that cleaning waterways doesnt have a one-size-fits-all solution and requires a combination of new technology, preventative measures and changing peoples attitudes towards littering.可知,这种无人机并非解决水上垃圾污染的万全之策,需要多措并举,才能达到目的,故选B。

    32、COnline programs to fight depression are already commercially available. While they sound efficient and cost-saving, a recent study reports that theyre not effective, primarily because depressed patients are not likely to engage with them or stick with them.The study looked at computer-assisted cogn

    33、itive(认知的) behavioral therapy (CBT) and found that it was no more effective in treating depression than the usual care patients receive from a primary care doctor.Traditional CBT is considered an effective form of talk therapy for depression, helping people challenge negative thoughts and change the

    34、 way they think in order to change their mood and behaviors. However, online CBT programs have been gaining popularity, with the attraction of providing low-cost help wherever someone has access to a computer.A team of researchers from the University of York conducted a randomized(随机的) control trial

    35、 with 691 depressed patients from 83 physician practices across England. The patients were split into three groups: one group received only usual care from a physician while the other two groups received usual care from a physician plus one of computerized CBT programs. Participants were balanced ac

    36、ross the three groups for age, sex, educational background, severity and duration of depression, and use of antidepressants(抗抑郁药).After four months, the patients using the computerized CBT programs had no improvement in depression levels over the patients who were only getting usual care from their

    37、doctors.“Its an important, cautionary note that we shouldnt get too carried away with the idea that a computer system can replace doctors and therapists.” says Christopher Dowrick, a professor of primary medical care at the University of Liverpool. “We do still need the human touch or the human inte

    38、raction, particularly when people are depressed.”“Being depressed can mean feeling in your own small, negative, dark world,” Dowrick says. Having a person, instead of a computer, reach out to you is particularly important in combating that sense of isolation. “When youre emotionally vulnerable(脆弱的),

    39、 youre even more in need of a caring human being.” he says.8. Why have online CBT programs been increasingly popular?A. Because of their easy and inexpensive access by patients.B. Because of their effectiveness in fighting depression.C Because of their recommendation by primary care doctors.D. Becau

    40、se of their attraction of changing mood and behavior.9. What is the conclusion of the experiment done by researchers at the University of York?A. The online programs are more advanced than regular care from physicians.B. The combination of traditional CBT and computerized CBT is most effective.C. On

    41、line CBT programs are as ineffective as regular care from physicians.D. Online CBT programs have no advantages over regular care from physicians.10. Which of the following can best convey Professor Dowricks advice on online programs?A. They should be used to help people touch these patients.B. They

    42、should not be ignored in primary care.C. Their effectiveness should not be overestimated.D. Their use should be encouraged by doctors.11. What is more important to an emotionally vulnerable person?A. A positive state of mind.B. An advanced CBT program.C. A devoted doctor.D. Human interaction.【答案】8.

    43、A 9. D 10. C 11. D【解析】这是一篇说明文。本文主要说明了对抗抑郁症的在线项目已经商业化了。虽然它们听起来很有效,而且节省成本,但最近的一项研究报告称,它们并不有效,主要是因为抑郁症患者不太可能与它们接触或坚持。文章说明了一项随机对照试验的过程和结果,以及相关人员对计算机辅助认知行为疗法(CBT)的看法。【8题详解】细节理解题。根据第三段中However, online CBT programs have been gaining popularity, with the attraction of providing low-cost help wherever someon

    44、e has access to a computer.可知在线CBT程序已变得越来越流行,其吸引人之处在于,只要有人可以访问计算机,便可以提供低成本的帮助。由此可知,网络CBT项目越来越受欢迎因为它们容易获得,而且价格低廉。故选A。【9题详解】细节理解题。根据第二段The study looked at computer-assisted cognitive behavioral therapy (CBT) and found that it was no more effective in treating depression than the usual care patients re

    45、ceive from a primary care doctor.可知该研究对计算机辅助认知行为疗法(CBT)进行了研究,发现该疗法在治疗抑郁症方面并不比从初级保健医生那里获得的常规护理更有效。由此可知,约克大学研究人员的实验结论表明在线CBT项目与医生的常规护理相比没有优势。故选D。【10题详解】推理判断题。根据倒数第二段中“Its an important, cautionary note that we shouldnt get too carried away with the idea that a computer system can replace doctors and th

    46、erapists.” says Christopher Dowrick, a professor of primary medical care at the University of Liverpool. 可知“这是一个重要的警告,我们不应该被计算机系统可以取代医生和治疗师的想法冲昏头脑。”利物浦大学初级医疗保健教授Christopher Dowrick说。分析选项可推知,C选项“在线课程的效力不应被高估”符合Dowrick教授的观点。故选C。【11题详解】细节理解题。根据最后一段中When youre emotionally vulnerable (脆弱的), youre even mo

    47、re in need of a caring human being.” he says.可知“当你情绪脆弱时,你更需要一个有爱心的人。”他说。由此可知,四。对一个感情脆弱的人来说,人际交往更重要。故选D。DWhen you were at school, the last thing you probably wanted to do was to spend your weekends going to work. There was homework to do, sport to play and fun to have. But our parents probably persua

    48、ded us to find a job to earn some money and get some life experience. When I was a teenager I had a paper round: delivering newspapers to peoples homes.Today in the UK you are allowed to work from the age of 13, and many children do take up part-time jobs. Its one of those things that are seen almos

    49、t as a rite of passage (成人仪式) .Its a taste of independence and sometimes a useful thing to put on your CV (简历). Teenagers agree that it teaches valuable lessons about working with adults and also about managing their own money.Some research has shown that not taking up a Saturday or holiday job coul

    50、d be deleterious to a person later on. A 2015 study by the UK Commission on Employment and Skills found that not participating in part-time work at school age had been blamed by employers organizations for young adults being ill-prepared for full-time employment, but despite this, recent statistics

    51、have shown that the number of schoolchildren in the UK with a part-time job has fallen by a fifth in the past five years.So does this mean that British teenagers are now afraid of hard work? Probably not. Some experts feel that young people feel going out to work will affect their performance at sch

    52、ool and they are under some pressure now to study hard and get good exam result and a good job in the long term. However, Geoff Barton, general secretary of the Association of School and College Leaders, told BBC News that “Properly regulated part-time work is a good way of helping young people lear

    53、n skills that they will need in their working lives.” In reality, its all about getting the right balance between doing part-time work and having enough time to study and rest.Many young people actually want to work because it gives them a sense of freedom. One 13-year-old girl called Rachel, who ha

    54、s a Saturday job in a shop, told the BBC that “I enjoy my job because Im earning money and it helps me socialize with people I work with.” That seems like something worth getting up for a Saturday morning. Did you do a part-time job when you were at school?12. What can we conclude from Para 2?A. Stu

    55、dents taking up part-time jobs are more independent.B. Taking up part-time jobs can help students save money.C. Taking up part-time jobs is good for students in many ways.D. Children over 13 in the UK must take up part-time jobs.13. The underlined word “deleterious” in Para 3 means _.A. importantB.

    56、harmfulC. threateningD. beneficial14. Which of the following might Geoff Barton agree with?A. Students with good grades and no study pressure can do part-time jobs.B. Students should put all their energies into their studies.C. The more part-time jobs they do, the more beneficial it is for students.

    57、D. It is good for students to do part-time jobs as long as they are proper.15. Which of the following can be a suitable title for the text?A. Should schoolchildren have part-time jobs?B. What kind of part-time job should schoolchildren do?C. What benefits can part-time jobs bring to schoolchildren?D

    58、. Why do British schoolchildren show less interest in part-time jobs?【答案】12. C 13. B 14. D 15. A【解析】【分析】这是一篇说明文。本文讲述了学生兼职对学习的影响。由于担心兼职增长会影响他们的学业成绩,很多学生选择不兼职,导致兼职的人数下降。但是兼职是可以增加学生的社会经历的,有利于学生增长见识。【12题详解】推理判断题。根据第二段中Teenagers agree that it teaches valuable lessons about working with adults and also ab

    59、out managing their own money.可知青少年一致认为,它教会了与成年人一起工作和管理自己的钱的宝贵经验。由此可推知,从事兼职工作在很多方面对学生有好处。故选C。【13题详解】词义猜测题。根据后文A 2015 study by the UK Commission on Employment and Skills found that not participating in part-time work at school age had been blamed by employers organizations for young adults being ill-p

    60、repared for full-time employment,可知英国就业与技能委员会2015年的一项研究发现,雇主组织认为,在上学年龄不参加兼职工作,是年轻人对全职工作准备不足的原因,由此可推知不占用周六周日来工作,可能会对年轻人今后的发展有害。故划线单词意思为“有害的”。故选B。【14题详解】推理判断题。根据第四段中However, Geoff Barton, general secretary of the Association of School and College Leaders, told BBC News that “Properly regulated part-ti

    61、me work is a good way of helping young people learn skills that they will need in their working lives.”可知学校和学院领导协会的秘书长Geoff Barton告诉BBC新闻,“适当规范的兼职工作是帮助年轻人学习他们在工作中需要的技能的好方法”。由此可推知,Geoff Barton 认为学生适当做兼职工作是有益的。故选D。【15题详解】主旨大意题。根据最后一段中Did you do a part-time job when you were at school?可知你上学时做过兼职吗?结合文章主

    62、要内容为讲述了学生兼职对学习的影响。由于担心兼职增长会影响他们的学业成绩,很多学生选择不兼职,导致兼职的人数下降。但是兼职是可以增加学生的社会经历的,有利于学生增长见识。故A选项“学生应该做兼职吗?”符合文章题目。故选A。【点睛】隐含意义推理判断题。这类题的题干中常含有:infer/suggest/imply/conclude/intend/purpose/be likely to等标志性词语。解决这类问题时要理解文章潜在的含义和作者所给的提示。同时,要对文章的含义和作者的暗示作出合理的猜测和推断。如第一小题,根据第二段中Teenagers agree that it teaches valu

    63、able lessons about working with adults and also about managing their own money.可知青少年一致认为,它教会了与成年人一起工作和管理自己的钱的宝贵经验。由此可推知,从事兼职工作在很多方面对学生有好处。故选C。第二节 (共5小题:每小题2.5分,满分12.5分) 阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。One of the great benefits of being able to record sound is to make books available for li

    64、stening. With the appearance of audio recordings, many people were able to hear literary classics read aloud. Audio books are, of course, books read aloud and recorded to be listened to on some kind of player. As sound technology has changed, audio books have changed, as well. _16_ Now, books are al

    65、so available on audio tape or CD.Talking books are books created for people who have sight problems. Some of these talking books often need special players to be used. Many visually damaged people are able to receive players for free. _17_CD technology has caused great changes in the talking book in

    66、dustry, since more data can be written on a single disc. _18_ So the visually damaged person has a multi-use machine._19_ Some are even read in the form of a play, in which different actors take the parts of the characters in the book. They may also have sound effects or music to help improve the li

    67、stening experience.Some book clubs have started offering audio books as part of their services. Libraries also have audio books available and they may also be purchased online or at any book store. _20_ Those who feel they do not have time to enjoy the pleasure of a good book may find audio books to

    68、 be the next best thing.A. They are no longer available only on volumes.B. Many talking book players will also play music CDs.C. Audio books are popular with travelers and busy individuals.D. Many audio books also feature famous actors reading the books.E. People can listen to a personal music playe

    69、r whenever they want.F. It is an affordable option if you typically listen to more than one book a month.G. These players enable them to play their talking books independently, without the help of a sighted person.【答案】16. A 17. G 18. B 19. D 20. C【解析】本文是一篇说明文。主要讲述了有声书指的是大声朗读和录音的书,可以在某种播放器上听。文章说明了有声读

    70、物给人们带来的一些便利,以及有声读物的一些优点。【16题详解】根据上文As sound technology has changed, audio books have changed, as well.(随着声音技术的变化,有声读物也发生了变化)以及后文Now, books are also available on audio tape or CD.(现在,可以通过录音磁带或者CD来读书籍)说明除了直接读书,人们也可以直接听书。故A选项“他们不再只是有声的”符合上下文语境,故选A。【17题详解】结合上文Talking books are books created for people w

    71、ho have sight problems.(有声书是为视力有问题的人设计)以及Many visually damaged people are able to receive players for free.可知许多视觉受损的人可以免费收到播放器。由此可知,这些给视力有问题的人准备的播放器,可以让这些人独立完成播放有声书,不需要他人的帮助。故G选项“这些播放器使他们能够独立地播放他们的有声书,而不需要有视力的人的帮助”符合上下文语境,故选G。【18题详解】根据后文So the visually damaged person has a multi-use machine.可知所以视觉受损

    72、的人有一个多功能的机器。由此可知这些有声书播放器也有别的功能,如播放音乐CD。故B选项“许多有声书播放器也会播放音乐CD”符合上下文语境,故选B。【19题详解】根据后文Some are even read in the form of a play, in which different actors take the parts of the characters in the book.可知有些书甚至以戏剧的形式阅读,不同的演员在书中扮演不同的角色。由此可知,有声书配有演员的朗读。故D选项“许多有声书还配有著名演员朗读”符合上下文语境,故选D。【20题详解】根据后文Those who fe

    73、el they do not have time to enjoy the pleasure of a good book may find audio books to be the next best thing.可知那些觉得自己没有时间享受好书带来的乐趣的人可能会发现有声读物是下一个最好的选择。由此可知,有声书适合那些没有时间阅读好书的忙碌人士,故C选项“有声书很受旅行者和忙碌人士的欢迎”符合上下文语境,故选C。第三部分 语言运用 (共两节,满分30分) 第一节 (共15小题:每小题1分,满分15分) 阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Fre

    74、y is on her way to the Pottery (陶器) Workshop in Shanghai. She willingly _21_ the training courses of the workshop every Tuesday.After five weeks of _22_, she is eager to take home the first bowl she makes with her own hands as a (n) _23_ souvenir. Shes enjoyed every minute at the workshop. She feels

    75、 very comfortable in the workshop, which creates a _24_ atmosphere like classroom in which people from different backgrounds gather _25_ to create their works. As a foreigner, Frey has adopted pottery making to _26_ her own ideas and thoughts. “The whole process of making a pottery piece may look ra

    76、ther _27_ to a beginner, but I still keep on,” Frey says.Sharing the same enthusiasm, Maggie Guo, a former clothes _28_ and now a housewife is trying to complete her pottery dream. “I _29_ to study pottery when I applied to university many years ago, but I eventually got engaged in clothes design, w

    77、hich became my _30_,” Guo says. Now, after years in that field, she still _31_ learning pottery. She attends the workshop to finally realize the _32_ she had put on the shelf for so many years. I am always surprised and happy to see the final works of my own, and it _33_ me to learn the real meaning

    78、 of being an artist.”They both think more people should _34_ into the world of pottery making to experience the _35_ of creativity with simple materials.21. A. conductsB. attendsC. instructsD. intends22. A. activitiesB. skillsC. findingsD. classes23. A. specialB. traditionalC. originalD. initial24.

    79、A. familiarB. stableC. pleasantD. dull25. A. secretlyB. regularlyC. nervouslyD. perfectly26. A. expressB. introduceC. advocateD. acquire27. A. reasonableB. artificialC. typicalD. complex28. A. collectorB. performerC. designerD. advertiser29. A. meantB. predictedC. pretendedD. continued30. A. enterta

    80、inmentB. motivationC. considerationD. career31. A. ends up withB. looks forward toC. catches up withD. looks up to32. A. valueB. possessionC. dreamD. victory33. A. adaptsB. allowsC. remindsD. expects34. A. breakB. moveC. stepD. turn35. A. celebrationB. impressionC. principleD. magic【答案】21. B 22. D 2

    81、3. A 24. C 25. B 26. A 27. D 28. C 29. A 30. D 31. B 32. C 33. B 34. C 35. D【解析】这是一篇说明文。本文主要讲述Frey和Maggie Guo参加在上海的陶器工厂学习制作陶器的课程来表达自己的思想,和实现自己多年的梦想,告诉更多的人应该踏入陶艺世界,以简单的材料体验创造的魔力。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:她每周二都自愿参加车间的培训课程。A. conducts实施;B. attends 参加;C. instructs指导;D. intends打算。根据空后the training courses of the

    82、 workshop every Tuesday可知每周二的讲习班培训课程,说明是参加(attend)参训课程,故选B。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:五周的课程结束后,她很想把自己亲手做的第一个碗带回家,作为一个特别的纪念品。A. activities活动;B. skills技能;C. findings发现;D. classes班级。结合上文the training courses可知Frey参加了五周的陶器工厂课程。故选D。【23题详解】考查形容词词义辨析。句意:五周的课程结束后,她很想把自己亲手做的第一个碗带回家,作为一个特别的纪念品。A. special特别的;B. traditi

    83、onal传统的;C. original原来的;D. initial最初的。结合上文she is looking forward to taking home the first bowl she makes with her own hands as asouvenir可知她希望把自己亲手制作的第一个碗带回家作为特殊的纪念品,故选A。【24题详解】考查形容词词义辨析。句意:她觉得在工厂里很舒服,营造了一种像教室一样的愉快氛围,不同背景的人经常聚在一起创作自己的作品。A. familiar熟悉的;B. stable稳定的;C. pleasant令人愉快的;D. dull迟钝的。根据空前she f

    84、eels very comfortable in the workshop可知她在车间里感觉很舒服,说明他们制作陶器时的气氛非常令人愉快(pleasant),故选C。【25题详解】考查副词词义辨析。句意:她觉得在工厂里很舒服,营造了一种像教室一样的愉快氛围,不同背景的人经常聚在一起创作自己的作品。A. secretly秘密地;B. regularly经常地,定期地;C. nervously紧张地;D. perfectly完美地。根据上文the training courses of the workshop every Tuesday可知每周二的讲习班培训课程,说明他们是有规律的聚集在一起创造

    85、自己的作品,故选B。【26题详解】考查动词词义辨析。句意:作为一个外国人,Frey用陶艺来表达自己的想法和思想。A. express表达;B. introduce介绍;C. advocate提倡;D. acquire获得。根据空后her own ideas and thoughts可知她自己的想法,说明作者利用陶器制作来表达(express)自己的想法,故选A。【27题详解】考查形容词词义辨析。句意:“制作一件陶器的整个过程对初学者来说可能看起来相当复杂,但我仍然坚持下去,” Frey说。A. reasonable合理的;B. artificial人造的;C. typical典型的;D. co

    86、mplex复杂的。根据常识我们可知The whole process of making a pottery piece 制陶的全过程对于初学者来说是非常复杂的(complex),故选D。【28题详解】考查名词词义辨析。句意:前服装设计师、现为家庭主妇的Maggie Guo也怀着同样的热情,正在努力实现自己的“陶艺梦”。A. collector收藏家;B. performer演出者;C. designer设计师;D. advertiser广告商。根据下文but I eventually get engaged in clothes design可知但我最终从事服装设计,说明她是一位设计师(de

    87、signer),故选C。【29题详解】考查动词词义辨析。句意:Guo说:“很多年前我申请大学时就想学陶艺,但最终我从事了服装设计,这也成为了我的职业。”A. meant意味着;B. predicted预测;C. pretended假装;D. continued继续。结合后文to study pottery when I applied to university many years ago 可知Guo说自己多年前申请大学时就打算(mean to do)学习陶艺,短语mean to do sth.“想做某事”。故选A。【30题详解】考查名词词义辨析。句意:Guo说:“很多年前我申请大学时就想学

    88、陶艺,但最终我从事了服装设计,这也成为了我的职业。”A. entertainment娱乐;B. motivation动机;C. consideration考虑;D. career事业。根据上句 but I eventually get engaged in clothes design可知但我最终从事服装设计,说明服装设计成为她的职业(career),故选D。【31题详解】考查动词短语辨析。句意:现在,在那个领域工作多年之后,她仍然期待着学习陶艺。A. ends up with结束;B. looks forward to期待;C. catches up with赶上;D. looks up t

    89、o尊敬。结合后文learning pottery可知Guo在从事了设计师行业许多年以后,仍然期待着学习陶艺。其它选项不符合语境。故选B。【32题详解】考查名词词义辨析。句意:她参加了陶艺工厂,终于实现了她搁置多年的梦想。A. value价值;B. possession财产;C. dream梦想;D. victory胜利。结合上文可知Guo从读大学时就想学习陶器,因此现在参加了工厂的课程,她终于实现了自己多年的梦想。故选C。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:看到自己最后的作品,我总是惊喜万分,这让我明白了艺术家的真正含义。A. adapts适应;B. allows允许,让;C. remind

    90、s提醒;D. expects期待。结合后文me to learn the real meaning of being an artist.可知是指让Guo明白了艺术家的真正含义。短语allow sb. to do sth.“允许某人做某事”。故选B。【34题详解】考查动词词义辨析。句意:他们都认为更多的人应该踏入陶艺的世界,用简单的材料来体验创意的魔力。A. break打破;B. move移动;C. step迈步;D. turn转弯。结合后文into the world of pottery 可知他们俩都认为,更多的人应该踏入(step into)陶艺世界,以简单的材料体验创造的魔力。故选C。

    91、【35题详解】考查名词词义辨析。句意:他们都认为更多的人应该踏入陶艺的世界,用简单的材料来体验创意的魔力。A. celebration庆祝;B. impression印象;C. principle原则;D. magic魔法。根据空后的simple materials可知简单的材料也可以创造出有魔力(magic)的艺术品,故选D。第二节 (共10小题:每小题1.5分,满分15分) 阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。The State Hermitage Museum in St. Petersburg, is the second-largest art museu

    92、m in the world after the Louvre, France, both of which _36_ (visit) by millions of people _37_ (annual). Hermitage holds not only artistic treasures but also _38_ collection of living history as well.The Hermitage was built as part of the royal Russian familys Winter Palace. Empress Elizabeth had ca

    93、ts brought in _39_ (rid) the several palace buildings of mice. The cats _40_ (do) their job well and were given homes in the basements of the buildings and the title of Hermitage cats.The 74 Hermitage cats live at the museum _41_ they now lead an extremely _42_ (comfort) life. A press secretary is i

    94、n charge of the cats, with three full-time caretakers _43_ (attend) to their every need. There are even kitchens for preparing meals for the cats _44_ every cat has its own preference. This may all seem over the top, but Russian and foreign visitors alike love seeing the Hermitage cats while admirin

    95、g some of the worlds _45_ (great) artistic treasures.【答案】36. are visited 37. annually 38. a 39. to rid 40. did 41. where/in which 42. comfortable 43. attending 44. because/as 45. greatest【解析】【分析】这是一篇说明文。短文介绍了位于圣彼得堡的国家冬宫博物馆是世界上仅次于法国卢浮宫的第二大艺术博物馆,每年都有数百万人参观。以及圣彼得堡冬宫博物馆里的隐士猫。【36题详解】考查动词时态语态。句意:圣彼得堡冬宫博物馆

    96、是继法国卢浮宫之后世界第二大艺术博物馆,每年都有数以百万计的游客参观。本句中主语故填are visited。【37题详解】考查副词。句意同上。annually为副词修饰动词visit。故填annually。【38题详解】考查冠词。句意:赫米塔什不仅收藏了艺术珍品,而且还收藏了活生生的历史。collection为可数名词,此处表示泛指应用不定冠词,且collection为辅音音素开头的单词。故填a。【39题详解】考查非谓语动词。句意:伊丽莎白女王让人把猫带进宫殿,来消灭几座宫殿里的老鼠。分析句子结构可知rid在句中作非谓语动词,且本句中为动词不定式作目的状语。故填to rid。【40题详解】考查

    97、动词时态。句意:猫的工作做得很好,在建筑物的地下室里有它们的家,并被授予“隐士猫”的称号。do在句中作非谓语动词,且根据后文were可知为一般过去时。故填did。【41题详解】考查定语从句。句意:74只冬宫猫生活在博物馆里,它们现在过着极其舒适的生活。分析句子可知此处为定语从句修饰先行词museum,且先行词在从句中作地点状语,故用关系副词where;或用“介词+关系代词”结构定语从句,结合短语in the museum可知应用介词in,且指地点做介词的宾语应用关系代词which。故填where/in which。【42题详解】考查形容词。句意同上。修饰名词life应用形容词comfortab

    98、le,表示“舒服的”。故填comfortable。【43题详解】考查非谓语动词。句意:负责这些猫的是一位新闻秘书,有三位全职的看护人员负责照顾它们的一切需要。分析句子可知,本句为with的复合结构,在句中作状语,three full-time caretakers与attend在逻辑上是主动关系,故用现在分词attending。故填attending。【44题详解】考查连接词。句意:甚至还有厨房为猫准备食物,因为每只猫都有自己的偏好。本句为原因状语从句,表示“因为”应用because或as引导。故填because/as。【45题详解】考查最高级。句意:这可能看起来有点夸张,但是俄罗斯人和外国游

    99、客都喜欢在欣赏世界上最伟大的艺术宝藏的同时,欣赏隐士猫。结合句意表示“最伟大的”可知应用形容词最高级greatest。故填greatest。【点睛】With复合结构的构成 它是由介词with或without+复合结构构成,复合结构作介词with或without复合宾语,复合宾语中第一部分宾语由名词或代词充当,第二 部分补足语由形容词、副词、介词短语、动词不定式或分词充当,分词可以是现在分词,也可以是过去分词。With结构构成方式如下: 1. with或without-名词/代词+形容词 2. with或without-名词/代词+副词 3. with或without-名词/代词+介词短语 4.

    100、 with或without-名词/代词 +动词不定式 5. with或without-名词/代词 +分词如第八小题,句意:负责这些猫的是一位新闻秘书,有三位全职的看护人员负责照顾它们的一切需要。分析句子可知,本句为with的复合结构,在句中作状语,three full-time caretakers与attend在逻辑上是主动关系,故用现在分词attending。故填attending。第四部分 写作 (共两节,满分40分) 第一节 (满分15分) 46.假定你是李华,你受学生会委托给英国来你校交流的学生Michael写一封邮件,邀请他观看一部英语短片Growing Together,邮件内容

    101、包括:1. 介绍短片内容:学校的发展;2. 告知放映时间、地点:1月20日晚上6:00、学校大礼堂 (conference hall);3. 欢迎对短片提出意见。注意:1. 词数80左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Michael,_Yours, Li Hua【答案】Dear Michael,On behalf of the StudentsUnion, Id like to invite you to see an English short movie about our school. The movie called Growing Togetheris to be

    102、 displayed in the school conference hallstarting from 6:00p.m.on January 20th. Itinforms us of the whole history of our schools development, which I think is a good chance for you to know better about our school. Besides, your suggestions and comments will be appreciated.(80 words)Yours,Li Hua【解析】【分

    103、析】这是一篇提纲类写作。【详解】第1步:根据提示可知,假定你是李华,你受学生会委托给英国来你校交流的学生Michael写一封邮件,邀请他观看一部英语短片Growing Together,邮件内容包括:1. 介绍短片内容:学校的发展;2. 告知放映时间、地点:1月20日晚上6:00、学校大礼堂 (conference hall);3. 欢迎对短片提出意见。第2步:根据写作要求,确定关键词(组):invite sb to do sth.(邀请某人做某事);be displayed in (放映);the school conference hall (学习会议厅);inform of(告知)等。第

    104、3步:根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。此处文章主要应用一般将来时。第4步:连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰,保持整洁美观的卷面是非常重要的。【点睛】范文内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。作者在范文中使用了较多高级表达方式,如The movie called Growing Togetheris to be displayed in the school conference hallstarting from 6:00p.m.on January 20th. 非谓语动词的运用;Itinforms us of the wh

    105、ole history of our schools development, which I think is a good chance for you to know better about our school.运用非限定性定语从句。全文中没有中国式英语的句式,显示了很高的驾驭英语的能力。另外文章思路清晰、层次分明,上下句转换自然,为文章增色添彩。第二节 (满分25分) 47.阅读下面短文,根据其内容写一篇60词左右的概要。Look inside any family home in the evening, and you might see a typical enough sc

    106、ene: Mom and Dad, each on their own laptop or tablet, streaming movies, catching up on work or maybe answering emails on their smartphones. Meanwhile, one child is chatting online with one school friend while texting another. The other is playing a video game with a friend on the other side of the c

    107、ity at the same time. Each member of the family is totally absorbed in his or her own piece of technology.According to some experts, the effect of technology on human relationships is worrying as technology becomes a substitute for face-to-face human relationships. It appears to be the case that man

    108、y people would much rather spend time with their electronic gadgets(电子产品) than with one another. Young people say it is difficult to get their parents attention and they have to compete with smartphones, tablets and other technology.However, a report from the Pew Internet and American Life Project o

    109、ffers a more helpful and encouraging view, suggesting that far from replacing human contact, technology can actually better family relationships. Just over half of the 2,253 people surveyed agreed that technology had enabled them to increase their contact with distant family members and 47 percent s

    110、aid it had improved the communication with the people they lived with. Moreover, even the closest members of families need time away from each other at some point to seek their own interests. Family members who might otherwise have sat in separate rooms can now be in the same one while still occupyi

    111、ng a different mental space.Look back at our typical family scene above. Is it any different from four people reading their own books? Or is it driving families apart? Where technology will lead us remains to be seen. Yet there is no need to worry. As a matter of fact how it affects our family relat

    112、ionships depends on our attitude toward technology._【答案】Nowadays family members are often found lost in their own electronic products(要点1). Some experts fear that technology can affect family relationship for lack of face to face communication(要点2). However, a report has found technology benefits fa

    113、mily bonds in that it makes members closer and provides private mental space as well(要点3). Actually, not technology itself but peoples attitude towards it influences family relations(要点4).【解析】【分析】这是一篇议论文。文章的主要结构为分-总。有的专家认为科技会影响家人的关系,但又有报道称科技对人们有益而无害,就此问题作者给出了自己的看法。【详解】第一段讲述目前大多数家庭存在的现象,可用到的词汇或句型有:no

    114、w, at present, nowadays, phenomenon, be lost in等。第二段讲述一些专家认为因为缺乏面对面的交流,科技会对家庭成员的关系有影响,可用到的词汇或句型有:face-to-face, communication, harmful, have a lack of等。第三段讲述一项报道称科技对家庭成员的关系有好处,可以增进联系并提供私人空间,可用到的词汇或短语有:however, benefit, beneficial, closer, private space, provide, family bonds等。最后一段讲述作者认为是人对科技的态度对家庭关系有

    115、影响,可用到的词汇或句型有:notbut, attitude to/towards, influence, affect等。【点睛】高分句型一Nowadays family members are often found buried in their own electronic products. 如今,家庭成员常常被发现沉浸在自己的电子产品里。be buried in埋头于;专心于。高分句型二Some experts fear that the family relationship can be affected due to lack of face to face communic

    116、ation. 一些专家担心,由于缺乏面对面的交流,家庭关系可能会受到影响。宾语从句使用了被动语态,due to由于。第五部分:附加题 (每小题1分,共5分)请从下面方框中选择一个单词,使句子意思完整。每个空格填写一个单词。48. Why _ to go abroad, when there are so many nice places here at home?49. When told he had been fired, he collected his _ and left the office angrily.50. In the past ten years, many peopl

    117、e have made a _ by buying and selling houses.51. The ordinary trains are sometimes _, so youd better take a CRH (China Railway High-speed) bullet train.52. She has a great _ for horse-racing and spends a lot of time in it.【答案】48. bother 49. belongings 50. fortune 51. unreliable 52. passion【解析】【48题详解

    118、】考查动词。句意:既然国内有这么多好地方,为什么还要费心出国呢?结合句意表示“费心”动词为bother。短语why bother表示“何苦,何必费心”。故填bother。【49题详解】考查名词。句意:当被告知被解雇时,他收拾好自己的东西,生气地离开了办公室。结合句意表示“东西,所有物”以及上文his为形容词性物主代词修饰名词,可知应填belongings。故填belongings。【50题详解】考查名词。句意:在过去的十年里,许多人通过买卖房子发了财。结合句意表示“发财,赚大钱”短语为make a fortune。故填fortune。51题详解】考查形容词。句意:普通的火车有时是不可靠的,所以你最好乘坐CRH(中国高铁)子弹头列车。结合句意表示“不可靠的”且做表语可知应填形容词unreliable。故填unreliable。【52题详解】考查名词。句意:她对赛马有极大的热情,并为此投入了大量的时间。结合句意表示“对有极大的热情”短语为have a great passion for,可知应填名词passion。故填passion。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省南通市通州区、海安县2019-2020学年高二英语上学期期末考试试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557507.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1