分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020-2021学年高中英语 Unit 4 Sharing Section Ⅰ— Warming UpPre-reading Reading .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:583037
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:34.13KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Unit Sharing Section Warming UpPre-reading Reading 2020 2021 学年 高中英语 UpPre
    资源描述:

    1、Unit 4SharingSection Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending课后篇巩固提升一、写作词汇预习Reading部分词汇,完成下列小对话或小语段。1.Why didnt you (参与) in our discussion (不久前的一天)?My father was sick and I had to look after him in the hospital.答案participate;the other day2.Im afraid I cant pay for my childrens (课本).Dont worry.

    2、Copies of the books will be given to them for free.答案textbooks3.Mom,can you give me some money to buy a (远的)control for my car?No,I cant give you before the end of the month.答案remote4.Whats the pupil like?Oh,he is a little too noisy,but (然而) he is a nice boy.答案otherwise5.Look!The worker is (除杂草) the

    3、 grass by the (月台).答案weeding;platform6.To find more (相关的) information,please refer to the (每周的) news in the newspaper.答案relevant;weekly二、阅读词汇预习Reading部分词汇,指出画线部分的意思。December 5TuesdaySnowyIve been learning New Concept 1. English for a fortnight 2.,and I often go to Beijing for lectures.This morning,I

    4、 went to Beijing by train as usual.I got off the train and saw some workers sweep the snow with brooms 3.In the distance,we could see the roofs 4. covered with snow.On the way to Beijing University,I sniffed 5. the grilled 6. duck.It was so tasty,but I dared not stop.I thought it was more important

    5、to attend the lecture.So I hurried up and got there on time.答案1.概念2.两周3.扫帚4.屋顶5.闻6.烤的三、单句填空1.Thanks for your letter, gave me much encouragement to do what I am doing.答案which2.The article (cover) robots is very popular with students.答案covering3.There will be some (equip) to be fixed at the corner.答案e

    6、quipment4.When (heat),the pot gave out a special sound.答案heated5.Education will make a difference the life of the children in the mountainous areas.答案to四、英汉互译1.Have you heard from Charles recently?答案你最近收到查尔斯的来信了吗?2.She is dying to go abroad for further study.答案她极想去国外深造。3.Im awfully sorry about that

    7、problem the other day.答案我对不久前某一天的那个问题感到非常遗憾。4.These facts are relevant to the case.答案这些事实和此案件有关。5.It took her a while to adjust to living alone.答案她过了一段时间才适应了独自生活。6.别把面包放在桌子上,它会干掉的。答案Dont leave the bread on the table;it will dry out.7.只有会员才有特权使用它。答案Only members have the privilege to use it.五、阅读理解A(20

    8、19北京)Alice Moore is a teenager entrepreneur(创业者),who in May 2015 set up her business AilieCandy.By the time she was 13,her company was worth millions of dollars with the invention of a super-sweet treat that could save kids teeth,instead of destroying them.It all began when Moore visited a bank with

    9、 her dad.On the outing,she was offered a candy bar.However,her dad reminded her that sugary treats were bad for her teeth.But Moore was sick of missing out on candies.So she desired to get round the warning,“Why cant I make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it

    10、?”With that in mind,Moore asked her dad if she could start her own candy company.He recommended that she do some research and talk to dentists about what a healthier candy would contain.With her dads permission,she spent the next two years researching online and conducting trials to get a recipe tha

    11、t was both tasty and tooth-friendly.She also approached dentists to learn more about teeth cleaning.Consequently,she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners,which can reduce oral bacteria.Moore then used her savings to get her business off the ground.Afterwards, she and her

    12、 father secured their first business meeting with a supermarket owner, who finally agreed to sell Moores productCanCandy.As CanCandys success grows,so does Moores credibility as a young entrepreneur.Moore is enthusiastic about the candy she created,and shes also positive about what the future might

    13、bring.She hopes that every kid can have a clean mouth and a broad smile.Meanwhile,with her parents help,Moore is generally able to live a normal teenage life.Although she founded her company early on in life,she wasnt driven primarily by profit.Moore wants to use her unique talent to help others fin

    14、d their smiles.She donates 10% of AilieCandys profits to Big Smiles.With her talent and determination,it appears that the sky could be the limit for Alice Moore.1.How did Moore react to her dads warning?A.She argued with him.B.She tried to find a way out.C.She paid no attention.D.She chose to consul

    15、t dentists.答案B解析推理判断题。根据第二段的第五句“So she desired to get round the warning, Why cant I make a healthy candy.”可知,摩尔想找到一种两全其美的方法。所以选B项。2.What is special about CanCandy?A.It is beneficial to dental health.B.It is free of sweeteners.C.It is sweeter than other candies.D.It is produced to a dentists recipe.答

    16、案A解析细节理解题。根据第三段的第一句“With her dads permission, she spent.to get a recipe that was both tasty and tooth-friendly”可知,她所建立的公司生产的糖对孩子们的牙齿有好处。所以选择A项。3.What does Moore expect from her business?A.To earn more money.B.To help others find smiles.C.To make herself stand out.D.To beat other candy companies.答案B解

    17、析细节理解题。根据最后一段的第三句“Moore wants to use her unique talent to help others find their smiles.”可知,摩尔想利用自己的技能帮助其他人找到微笑。所以选B项。4.What can we learn from Alice Moores story?A.Fame is a great thirst of the young.B.A youth is to be regarded with respect.C.Positive thinking and action result in success.D.Success

    18、means getting personal desires satisfied.答案C解析推理判断题。通读全文可知,摩尔的成功源于她积极的想法和行动。故选C项。BOnce upon a time,a rich man hired a great mathematician(数学家).The rich man wanted the mathematician to find the best way for him to make the greatest profit in everything he did.The mathematician was shut away for month

    19、s in his study before finally believing he had found the solution.One night he appeared at the rich mans house,with a big smile on his face.“I found it!” he said.“My calculations are perfect.”The rich man was going on a long journey the next day,and didnt have time to listen.He promised the mathemat

    20、ician he would pay him double if he would take charge of his business while he was away,and put the new calculations into practice.Excited by his new calculations,the mathematician was pleased to accept.When the rich man returned months later,he found that all his possessions had gone.Angry,he went

    21、to ask for an explanation from the mathematician.The mathematician calmly told him what he had done.He had given everything away to people in the village.The rich man couldnt believe it,but the mathematician explained it further.“For months I analysed how a rich man could gain the greatest benefit,b

    22、ut what I could do was always limited.Theres a limit to how much one man can do by himself.Then I understood the key was that many people could help us to achieve the aim.So the conclusion was that helping others was the best way to get more and more people to benefit us.”Disappointed and very angry

    23、,the rich man stormed off,regretting to have lost everything to the stupid plan of a mad man.Over the next few days,the rich man saw the full results of what the mathematician had calculated.Wherever he went he was received with great honour,and everyone was willing to help him in whatever way they

    24、could.He realised that his not having anything had given him much,much more.5.The rich man wanted the mathematician to help him to .A.find a solution to his businessB.find more people to honour himC.calculate his possessionsD.make the most money答案D解析细节理解题。根据第一段第二句可知,富人雇用数学家是想让他帮忙找到最好的方法来获取最大的利润。6.Be

    25、fore his journey,the rich man .A.had a long talk with the mathematician B.knew what the mathematician had achievedC.showed his trust in the mathematicians calculationsD.wanted the mathematician to give everything to people答案C解析细节理解题。根据第二段可知,在富人出远门之前,数学家要和他汇报自己的研究结果,可是富人没有时间听,同时承诺会给他双倍的工资,说明富人对数学家是很信

    26、任的。7.What did the mathematician do when the rich man was away?A.He made even more money for the rich man.B.He put his calculations into practice.C.He sold all the rich mans possessions to other people.D.He did what the rich man had told him.答案B解析细节理解题。根据第三段可知,在富人离开期间,数学家将他之前的研究结果付诸实践。8.How might the

    27、 rich man feel about the mathematicians method finally?A.Satisfied.B.Angry.C.Sad.D.Disappointed.答案A解析推理判断题。根据文章最后一段,数学家将富人的财产赠予人们,富人因而受到人们的厚待,得到大家的帮助,所以他不是失去了很多而是收获了更多。因此,富人最终是感到满意的。六、语篇填空In order to know a foreign language thoroughly,four things are necessary.Firstly,we must understand the language

    28、 when we hear 1. spoken.Secondly,we must be able to speak it correctly with confidence and without hesitation.2.(third),we must be able to read the language,and fourthly,we must be able to write it.We must be able to make sentences that are 3.(grammatical) correct.There is no easy way to success in

    29、language learning.4. good memory is of great help,but it is not enough only 5.(memorise)rules from a grammar book.It is not much use learning by heart the long list of words and 6.(they) meaning,studying the dictionary and so on.We must learn by 7.(use) the language.If we are satisfied with only a f

    30、ew rules we have memorised,we are not really learning the language.“Learn through use” is a good piece of 8.(advise)for those 9. are studying a new language.Practice is important.We must practise speaking and 10.(write)the language whenever we can.答案1.it2.Thirdly3.grammatically4.A5.to memorise6.their7.using8.advice9.who10.writing

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Unit 4 Sharing Section Ⅰ— Warming UpPre-reading Reading .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-583037.html
    相关资源 更多
  • 专题04 【五年中考 一年模拟】填空压轴题-备战2023年广东中考数学真题模拟题分类汇编(原卷版).docx专题04 【五年中考 一年模拟】填空压轴题-备战2023年广东中考数学真题模拟题分类汇编(原卷版).docx
  • 专题04 【五年中考 一年模拟】圆的性质与计算综合题-备战2023年江苏盐城中考数学真题模拟题分类汇编(解析版).docx专题04 【五年中考 一年模拟】圆的性质与计算综合题-备战2023年江苏盐城中考数学真题模拟题分类汇编(解析版).docx
  • 专题04 【五年中考 一年模拟】圆的性质与计算综合题-备战2023年江苏盐城中考数学真题模拟题分类汇编(原卷版).docx专题04 【五年中考 一年模拟】圆的性质与计算综合题-备战2023年江苏盐城中考数学真题模拟题分类汇编(原卷版).docx
  • 专题04 《诗经》第四-2023年八年级寒假新名著《经典常谈》阅读 练习.docx专题04 《诗经》第四-2023年八年级寒假新名著《经典常谈》阅读 练习.docx
  • 专题04 《论语十二章》(知识点)-2020-2021学年七年级上册文言文及中考真题专练(部编版).docx专题04 《论语十二章》(知识点)-2020-2021学年七年级上册文言文及中考真题专练(部编版).docx
  • 专题04 “辨析、分析说明、评析类”主观题(原卷版版).docx专题04 “辨析、分析说明、评析类”主观题(原卷版版).docx
  • 专题04 Unit7-Unit8—八年级英语第一学期期末考试重难点梳理(江苏专用).docx专题04 Unit7-Unit8—八年级英语第一学期期末考试重难点梳理(江苏专用).docx
  • 专题04 Unit 4 Earthquakes单元易考点精讲讲练-2020-2021学年高一英语上学期单元易考点精讲讲练 语法专题复习(人教版必修一).docx专题04 Unit 4 Earthquakes单元易考点精讲讲练-2020-2021学年高一英语上学期单元易考点精讲讲练 语法专题复习(人教版必修一).docx
  • 专题04 Unit 3 Sports and fitness 必修第一册 -2022-2023学年高一英语单元话题写作整理与新高考之衔接(人教版2019).docx专题04 Unit 3 Sports and fitness 必修第一册 -2022-2023学年高一英语单元话题写作整理与新高考之衔接(人教版2019).docx
  • 专题04 Unit 2 Reading and Thinking(备作业)-【上好课】2020-2021学年高二英语同步备课系列(人教版2019选择性必修第三册).docx专题04 Unit 2 Reading and Thinking(备作业)-【上好课】2020-2021学年高二英语同步备课系列(人教版2019选择性必修第三册).docx
  • 专题04 8Bunit1.docx专题04 8Bunit1.docx
  • 专题04 7BU4-牛津译林版初中英语第二学期单元知识点囊括及易错题分析(江苏专用).docx专题04 7BU4-牛津译林版初中英语第二学期单元知识点囊括及易错题分析(江苏专用).docx
  • 专题04 7AU4-2023年牛津译林版初中英语单元知识点一遍过(江苏专用).docx专题04 7AU4-2023年牛津译林版初中英语单元知识点一遍过(江苏专用).docx
  • 专题04 7AU3预习-初中英语暑期专讲专练(牛津译林版).docx专题04 7AU3预习-初中英语暑期专讲专练(牛津译林版).docx
  • 专题04 26组必刷动词核心短语(晨读版)-2021年新高考英语实用词汇短语百日冲刺通关必刷题.docx专题04 26组必刷动词核心短语(晨读版)-2021年新高考英语实用词汇短语百日冲刺通关必刷题.docx
  • 专题04 2021年浙江中考英语语法填空必考考点串讲.docx专题04 2021年浙江中考英语语法填空必考考点串讲.docx
  • 专题04陆地和海洋(讲义)(解析版).docx专题04陆地和海洋(讲义)(解析版).docx
  • 专题04陆地和海洋(讲义)(原卷版).docx专题04陆地和海洋(讲义)(原卷版).docx
  • 专题04重点词语含义用法辨析考点解析专训(01)(教师版).docx专题04重点词语含义用法辨析考点解析专训(01)(教师版).docx
  • 专题04遗传的基本规律和人类遗传病(讲义)(原卷版).docx专题04遗传的基本规律和人类遗传病(讲义)(原卷版).docx
  • 专题04遗传的基本规律和人类遗传病(分层练)(解析版).docx专题04遗传的基本规律和人类遗传病(分层练)(解析版).docx
  • 专题04遗传的基本规律和人类遗传病(分层练)(原卷版).docx专题04遗传的基本规律和人类遗传病(分层练)(原卷版).docx
  • 专题04选择性必修四Unit4(知识串讲)-2021-2022学年高二英语下学期期末考点大串讲(译林版2020).docx专题04选择性必修四Unit4(知识串讲)-2021-2022学年高二英语下学期期末考点大串讲(译林版2020).docx
  • 专题04质量守恒定律 化学方程式(解析版).docx专题04质量守恒定律 化学方程式(解析版).docx
  • 专题04质量守恒定律 化学方程式(原卷版).docx专题04质量守恒定律 化学方程式(原卷版).docx
  • 专题04语言表达 综合性学习(第03期) (原卷版).docx专题04语言表达 综合性学习(第03期) (原卷版).docx
  • 专题04语言表达 综合性学习(第03期)(解析版).docx专题04语言表达 综合性学习(第03期)(解析版).docx
  • 专题04草原人家(背诵清单)- 2023-2024学年七年级历史与社会下学期单元速记·巧练(人文地理上册).docx专题04草原人家(背诵清单)- 2023-2024学年七年级历史与社会下学期单元速记·巧练(人文地理上册).docx
  • 专题04电功率【考题猜想 15题型专练】2023-2024学年九年级物理上学期期末考点大串讲(人教版)(解析版).docx专题04电功率【考题猜想 15题型专练】2023-2024学年九年级物理上学期期末考点大串讲(人教版)(解析版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1