2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 3 SECTION C USING LANGUAGE (Ⅰ) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语人教版2019选择性必修第一册课后习题:UNIT 3SECTION CUSING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 人教版
- 资源描述:
-
1、SectionCUsingLanguage()课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.A strange idea occurred to him when he was (闲逛) in the street.答案wandering2.Its the biggest (主题) park outside the United States.答案theme3.A beautiful stone (喷泉) was set in the middle of the garden.答案fountain4.While you are (骑自行车) in the street,dont forget to lo
2、ok at the traffic light.答案cycling5.Comfortable bikes and a smooth tour (路线) make cycling fun and relaxing.答案route6.What first attracted me to her was her (难以置信的) experience of life.答案incredible.完成句子1.In order to see the places of interest in the city,he decided to(租一辆自行车).答案rent a cycle/bike2.If fri
3、ends can(轮流倾听) to each other well,life will be much better.答案take turns listening3.I(碰巧知道) the way to the post office,so I showed the man the way.答案happened to know4.Cookies shaped like different kinds of animals(吸引) small children.答案appeal to5.A special friend is someone with whom we can (玩得愉快).答案h
4、ave fun6.I was so(熟悉) him that I recognised his voice the instant I picked up the phone.答案familiar with.翻译句子1.你能告诉我去地铁站的路吗?答案Can you tell me the way to the subway station?2.那个喷泉在村庄东面大约500米的地方。答案The fountain is about 500 metres east of the village.3.一直向前走,直到你看到有一座桥。答案Go straight ahead until you see a
5、 bridge.4.自然博物馆就在公园的东边。答案The Natural Museum is on the east side of the park.5.当你看到火车站的时候,你就在邮局附近了。答案When you see the railway station,you are close to the post office.素养提升.完形填空主题语境:人与自然环境保护The victims were carried in one by one,their paws and fur burned,suffering from dehydration (脱水) and fear.Their
6、caretakers 1their wounds,and 2them in baskets with the only thing that was 3the leaves of eucalyptus (桉树) tree.As miserable fires have 4 more than 2 million acres in Australia,only dozens of koalas have been 5from the smoky trees and 6 ground.Koalas,unlike kangaroos,birds or snakes,do not 7 from fir
7、es but instead climb trees to the top,where they can curl themselves into a ball for 8 and wait for the danger to 9.But during big fires such as those that have burned in recent weeks,the animals are far less likely to 10.Even if the fire itself does not reach the tree 11,the animals may overheat an
8、d fall to the ground,where they can be burned to death.The tough situation of the koala has raised 12among scientists and conservationists.While koalas have developed to exist alongside the wildfires,they are facing new 13,not just from climate change but also from human development,which has disloc
9、ated (弄乱) Koalas populations,14their ability to survive fires.We have these 15 animals not found anywhere else on this planet,and we are killing them.This is a big wake-up call.【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述了澳大利亚的一场大火造成了许多动物受伤,其中考拉伤亡严重,这次火灾警示人类保护动物。1.A.touchedB.treatedC.ignoredD.discovered答案B解析根据上文可知,它们被火烧伤了,根据关
10、键词caretakers,可知是对伤口进行治疗。句意:它们的护理人员治疗它们的伤口。故选B项。2.A.threwB.lockedC.laidD.forced答案C解析根据上文可知,它们受伤了,医护人员治疗后会把它们小心地放入篮子里。句意:把它们小心地放入带有唯一熟悉的东西桉树的叶子的篮子里。故选C项。3.A.familiarB.plentifulC.beautifulD.expensive答案A解析根据下文可知,这些受伤的动物是考拉,因此,它们对桉树的叶子是熟悉的。故选A项。4.A.reachedB.leftC.burnedD.trapped答案C解析根据“miserablefires”可知是
11、燃烧,这里的意思是:由于悲惨的火灾在澳大利亚燃烧(范围)已经超过了两百万英亩,只有几十只考拉,从烟雾弥漫的树木中和黑色的土地上被营救。故选C项。5.A.killedB.recognisedC.hurtD.rescued答案D解析根据上文护理人员治疗考拉可知,是考拉从大火中被营救。故选D项。6.A.flatB.blackC.broadD.safe答案B解析由上文可知,火灾十分严重,树木烟雾弥漫,大地被烧焦,因此是黑色的。故选B项。7.A.escapeB.dieC.sufferD.rise答案A解析由下文可知,考拉爬到树顶保护自己,因此说它们不像袋鼠、鸟类或者蛇那样能从火灾中逃脱。句意:考拉与袋鼠
12、、鸟类或者蛇不同,它们不会从火中逃脱,而是爬到树顶,在那儿,它们蜷缩成一团以保护自己,然后等待危险过去。故选A项。8.A.balanceB.protectionC.challengeD.comfort答案B解析根据句意可知,在火中,它们爬上树顶,蜷缩成一团是为了保护自己。故选B项。9.A.attackB.comeC.passD.avoid答案C解析考拉不像袋鼠、鸟类或者蛇那样逃脱,它们只能爬上树顶,蜷缩成团,等着火灾的结束。故选C项。10.A.jumpB.climbC.fallD.survive答案D解析由下文可知,即使火没有烧到树顶,动物们也会因为过热掉落到地上,被烧死。所以是很难存活。这里
13、的意思是:动物存活的可能性很小。故选D项。11.A.topB.leavesC.trunkD.root答案A解析由上文可知,考拉是爬到树顶躲避大火。这句话的意思是:即使大火没有烧到树顶。故选A项。12.A.passionB.concernC.fearD.interest答案B解析考拉遭遇了火灾,科学家和环保主义者应该是担忧的。句意:考拉的艰难处境引起了科学家和环保主义者的担忧。故选B项。13.A.chancesB.choicesC.neighboursD.threats答案D解析上文提到的野火对考拉来说是生存的威胁,可知下文提到气候变化、人类发展是它们面对的新的威胁。这句话的意思是:尽管考拉从这
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-583249.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
