2021-2022学年高中英语外研版必修第三册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION A STARTING OUT .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语外研版必修第三册课后巩固提升:UNIT 1SECTION ASTARTING OUT 2021 2022 学年 高
- 资源描述:
-
1、Unit 1Face valuesSection AStarting out & Understanding ideas课后篇素养形成必备知识基础练.单词拼写1.The theatre managed to b its audiences by cutting ticket prices.答案boost2.You were suffering from a period of o depression after losing your job.答案obsessive3.He p to his family that everything was fine.答案pretended4.If th
2、ats all the thanks I get,I wont (苦恼) in future!答案bother5.Theres always been a (模式化的思想)about successful businessmen.答案stereotype6.They refused to (承认) that they were defeated.答案acknowledge.短语填空play a part in,leave an impression on,a lack of,a desire for,tend to,in terms of1. experience,she definitely
3、 had the edge over the other people that we interviewed.答案In terms of2.There is people wanting to start up new businesses.答案a lack of3.You might be driven by a fear of failure quite as much as success.答案a desire for4.In our culture webe shy at talking about our talents and skills.答案tend to5.The book
4、s you read as a child can the job you have later in life.答案play a part in6.A good self-introduction can people.答案leave an impression on.完成句子1.阅读你能找到的任何一本书对你扩展知识都是必要的。 is necessary for you to expand your knowledge.答案Reading whatever book you can find2.正如他所说,拯救他们的生命就是拯救他们的灵魂。 ,to save their lives is t
5、o save their souls.答案As he puts it3.从他们的社会背景来看,孩子们成就的差异并不是完全可以解释的。The differences in the childrens achievements were not wholly explainable .答案in terms of their social background4.许多毕业生在面试时表现出缺乏自信。Many graduates show during an interview.答案a lack of confidence5.更糟糕的是,一些广告千方百计误导人们的注意力。What makes thing
6、s worse is that misguide peoples attention.答案some advertisements try every means to关键能力提升练.阅读理解A(2020广东深圳高二检测)Diet pills,Diet Coke,Diet Pepsi,no-fat diet,vegetable diet.We are surrounded by the word “diet” everywhere we look and listen.We have so easily been attracted by the promise and potential of
7、 diet products that we have stopped thinking about what diet products are doing to us.We are paying for products that harm us psychologically and physically.Diet products significantly weaken us psychologically.On one level,we are not allowing our brains to admit that our weight problems lie not in
8、actually losing the weight,but in controlling the consumption of fatty,high-calorie,unhealthy foods.Diet products allow us to jump over the thinking stage and go straight for the scale (秤) instead.All we have to do is to swallow or recognize the word “diet” in food labels.On another level,diet produ
9、cts have greater psychological effects.Every time we have a zero-calorie drink,we are telling ourselves without our awareness that we dont have to work to get results.Diet products make people believe that gain comes without pain,and that life can be without resistance and struggle.The danger of die
10、t products lies not only in the psychological effects they have on us,but also in the physical harm that they cause.Diet foods can indirectly harm our bodies because consuming them instead of healthy foods means we are preventing our bodies from having basic nutrients.Diet foods and diet pills conta
11、in zero calorie only because the diet industry has created chemicals to produce these wonder products.Diet products may not be nutritional,and the chemicals that go into diet products are potentially dangerous.Now that we are aware of the effects that diet products have on us,it is time to seriously
12、 think about buying them.Losing weight lies in the power of minds,not in the power of chemicals.Once we realize this,we will be much better able to resist diet products,and therefore prevent the psychological and physical harm that comes from using them.【语篇解读】这是一篇说明文。文章说明了减肥产品误导了人们,它们对身体有害。1.From Pa
13、ragraph 1,we can learn that .A.people are fed up with diet productsB.diet products are misleading peopleC.diet products fail to bring out peoples potentialD.people have difficulty in choosing diet products答案B解析推理判断题。第一段主要讲的是我们的周围到处都是“节食”这个词,以至于我们很容易被减肥产品的前景和潜力所吸引,不再去想减肥产品对我们做了什么。由此可推断出,这使得我们正在为伤害我们身
14、心的产品付出代价,减肥产品误导了人们。故选B项。2.One psychological effect of diet products is that people tend to .A.try out a variety of diet foodsB.hesitate before they enjoy diet foodsC.watch their weight rather than their dietD.pay attention to their own eating habits答案C解析推理判断题。答案定位在第二段“Diet products allow us to.diet
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-605810.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
