《赢在课堂》2015-2016学年高一英语北师必修3综合过关检测 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 赢在课堂 赢在课堂2015-2016学年高一英语北师必修3综合过关检测 WORD版含答案 课堂 2015 2016 学年 英语 必修 综合 过关 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、综合过关检测(时间:120分钟总分:150分)第卷第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:What about those in England?M:The fifty-pence is the biggest,and the halfpenny is the smallest.W:Really?In America,the biggest is the fif
2、ty-cents,and the smallest is the cent.1.What are the speakers doing?A.Comparing goods.B.Doing shopping.C.Talking about coins.答案:CM:This meat is like old leather!Its enough to break every tooth in your head.W:Perhaps youd like to change your order,sir.The fish is very tender.2.How does the man feel?A
3、.Unsatisfied.B.Impatient.C.Pleased.答案:AM:Tomorrow is the tenth of June.Its my birthday and Im going to the George and Dragon.Would you like to come?W:To celebrate your birthday?Of course I would.What groups playing?M:“The Red Rose”,I think.3.What is the woman interested in?A.The man.B.The party.C.Th
4、e band.答案:CW:Why are you so late?M:My alarm clock failed to work again.4.Why is the man late?A.He could not walk fast.B.He slept late last night.C.His clock was out of order.答案:CM:Wheres the book about cars I was reading last night?I laid it down on the table,and now its gone.W:I dont know.I cleaned
5、 early this morning and I dont remember where I put it.5.What is the man looking for?A.A book about cards.B.A book about furniture.C.A book about cars.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第
6、6段材料,回答第68题。M:Why arent you doing your homework?W:Ill do it later,Dad.I must get these things right first.Our groups playing in a concert on Saturday.M:Oh,is it?Youll be making records next,will you?W:We hope so.The man from “Dream Discs” is coming to the concert.So Id better play well.M:Youd better
7、 get on with your homework!You can practise the guitar all day Saturday.W:Oh,Dad,you dont understand at all.This concert could change my life.M:It certainly could!Youve got exams next month.Important ones.If you dont pass them,you wont get a good job.W:I dont want a boring old job in a bank.M:Oh,don
8、t you?Whose boring old job paid for this house?And for what?W:Yours,I know.But Id rather be happy than rich.6.What is the girl doing now?A.Repairing a guitar.B.Practising the guitar.C.Preparing for making records.答案:B7.What does the girl expect?A.To be chosen by a band.B.To pass the coming exams.C.T
9、o get a job in a bank.答案:A8.What is the man?A.A school teacher.B.A guitar player.C.A bank clerk.答案:C听第7段材料,回答第911题。W:Hello?1523852.M:Hello,may I speak to Anna?W:Im afraid Anna isnt in.M:Is that Tracy speaking?W:No,this is Jane.M:Oh,Im sorry.er.well,could you please leave Anna a message for me?W:Sure
10、,what is it?M:Well,Ill meet Anna for lunch at my home.Would you ask her to see if she has my French dictionary?And if she does,tell her to bring it along.W:All right.And where are you calling from?M:My home.Im Annas friend,Pat.W:Thank you for calling,Pat.M:And thank you,Jane.9.Where is Pat calling f
11、rom?A.His home.B.His school.C.His office.答案:A10.Who does Pat want to call?A.Tracy.B.His friend Anna.C.Tracy and Anna.答案:B11.Why cant Pat speak to Anna now?A.Because Anna is at work.B.Because Anna is out for lunch.C.Because Anna is not at home.答案:C听第8段材料,回答第1214题。W:Good evening,sir.Im Assistant Manag
12、er.Im afraid weve had a complaint about the noise from your neighbour whos trying to get some sleep.M:Oh,I see.W:Could you please ask your friends to be a little quieter so that our guests can get a good nights sleep?M:Oh,Im sorry.I suppose we were talking rather loudly.We won an important prize.We
13、were having a celebration.W:Im pleased to hear it.Shall I have some coffee brought to you?M:No,that wont be necessary.We were just about to pack up anyway.12.Where does the conversation take place?A.At a hotel.B.In a flat building.C.In the managers office.答案:A13.What is the woman pleased to hear?A.T
14、he mans apology.B.The mans story.C.The mans wishes.答案:B14.What were the man and his friends about to do?A.End their activity.B.Leave where they were.C.Apologize to their neighbour.答案:A听第9段材料,回答第1517题。W:So,what do you think?How do you like New York?M:Im having a good time.I love it.Im glad we came.W:
15、I really like the stores and the shopping centers.M:I love the museums,too.W:But the traffic is pretty bad.M:Yeah.I hate all the traffic.Its really noisy.W:Listen,its almost dinner time.There are lots of restaurants around here.What do you want to try?Italian?Greek?Japanese?Chinese?M:I cant stand ma
16、king decisions.You choose.W:OK,lets go to American.Where is the nearest McDonalds?15.What do you know about the speakers from the dialogue?A.They are native American.B.They are tourists to New York.C.They are from Japan.答案:B16.What do they dislike here?A.The museum.B.The restaurants.C.The traffic.答案
17、:C17.Which restaurants are NOT mentioned in their dialogue?A.Chinese restaurants.B.Thai restaurants.C.American restaurants.答案:B听第10段材料,回答第1820题。Scientists are trying to make deserts into good land again.They want to bring water to the deserts,so people can live and grow food.They are learning a lot
18、about the deserts.But more and more of the earth is becoming deserts all the time.Scientists may not be able to change the deserts in time.Why is more and more land becoming deserts?Scientists think that people make deserts.People are doing bad things to the earth.Some places on the earth dont get m
19、uch rain.But they still dont become deserts.This is because some green plants are growing there.Green plants and grass are very important to dry places.Plants dont let the wind blow the dirt away.When a bit of rain falls,the plants hold the water.Without plants,the land can become deserts more easil
20、y.18.Why is land becoming deserts little by little according to the passage?A.Because plants cant grow there.B.Because there is not enough rain.C.Because people do bad things to the earth.答案:C19.Why are green plants very important to dry places?A.Because they dont let the wind blow the earth away.B.
21、Because they hold water.C.Both A and B.答案:C20.From this passage,what can we learn?A.Plants can keep dry land from becoming deserts.B.All places without a lot of rain will become deserts.C.It is better to grow crops on dry land than on wet land.答案:A第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所
22、给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ASea Life Melbourne Aquarium(水族馆)The all-new Sea Life Melbourne Aquarium,situated in the heart of Melbournes CBD,is one of Victorias leading visitor attractions and an unforgettable outing for the whole family.Having 12 amazing zones of discovery,Sea Life Melbourne Aquarium i
23、s the very place that you cannot miss when you visit the city.Opening TimesSea Life Melbourne Aquarium is open from 9:30 am until 6:00 pm every day of the year,including public holidays.Last admission is at 5:00 pm,one hour before closing.Location(位置)Sea Life Melbourne Aquarium is located on the cor
24、ner of Flinders Street and King Street,Melbourne.It is situated on the Yarra River,opposite Crown Entertainment Complex.Getting to Sea Life Melbourne AquariumTrainSea Life Melbourne Aquarium is a short walk from either Flinders or Southern Cross train stations.Tram(有轨电车)The Sea Life Melbourne Aquari
25、um tram stop is located on the free City Circle Tram route(公交线路) and also routes 70 and 75.City Circle trams run every 10 minutes in both directions.Shuttle BusThe Melbourne City Tourist Shuttle is a free bus service,stopping at key tourist attractions in and around the City.Running daily,every 15 m
26、inutes from 10:00 am to 4:00 pm.Car ParkingWhile there is no public car parking at Sea Life Melbourne Aquarium,there are several public car parking lots available only a short walk away.Wheelchair AccessSea Life Melbourne Aquarium provides people in wheelchairs with full access to all 12 zones.Each
27、floor also has wheelchair accessible toilets.TermsTickets will be emailed to you immediately after purchase or you can download and print your ticket once payment has been accepted.Please print out all tickets purchased and present at the front entrance of Sea Life Melbourne Aquarium.No ticket,no en
28、try!21.Sea Life Melbourne Aquarium .A.is located at the center of the CBD in the cityB.has 12 most attractive places in MelbourneC.admits visitors from 9:30 am until 6:00 pmD.is beside Crown Entertainment Complex提示:细节理解题。根据文章第一句中的“.situated in the heart of Melbournes CBD”可以得知海洋生物馆位于墨尔本中央商务区。故A项正确。答案
29、:A22.Getting to Sea Life Melbourne Aquarium,visitors can take .A.trains from Southern Cross train stationB.shuttle buses around the train stationC.boats across the Yarra RiverD.either tram route 70 or 75提示:细节理解题。根据第五段中的“on the free City Circle Tram route and also routes 70 and 75”可知游客可以乘坐70路或75路有轨电车
30、。答案:D23.Sea Life Melbourne Aquarium offers visitors .A.free car parkingB.wheelchair accessC.Internet connectionD.transportation service提示:细节理解题。根据文章倒数第二段的“provides people in wheelchairs with full access to all 12 zones.Each floor also has wheelchair accessible toilets.”可知海洋生物馆为游客提供通往12个展区的轮椅通道。故B项正确
31、。答案:B24.Tickets to Sea Life Melbourne Aquarium .A.are free to all visitorsB.can be purchased by emailC.are checked at the entranceD.can be printed at the ticket office提示:细节理解题。根据文章最后一段可知当你购买门票之后门票可以通过电子邮件立刻传给你,或者付款之后你可以下载打印门票。所购门票都要打印出来并在入口处出示检查。没有门票,谢绝入内。因此C项正确。答案:CBAbout ten years ago when I was a
32、 student in college,I was working as a practice student at my universitys Museum of Natural History.One day while working at the cash register(收银处) in the gift shop,I saw an elderly couple come in with a little girl in a wheelchair.As I looked closer at this girl,I saw that she was kind of set on he
33、r chair.I then realized she had no arms or legs,just a head,neck and upper body.She was wearing a little white dress with red dots.As the couple wheeled her up to me,I was looking down at the register.I turned my head toward the girl and gave her a wink(眨眼).As I took the money from her grandparents,
34、I looked back at the girl,who was giving me the cutest(可爱的),largest smile I have ever seen.All of a sudden her handicap(残疾) was gone and all I saw was this beautiful girl,whose smile just melted me and almost instantly gave me a completely new sense of what life is all about.She took me from a poor,
35、unhappy college student and brought me into her worlda world of smiles,love and warmth.That was ten years ago.Im a successful business person now and whenever I get down and think about the troubles of the world,I think about that little girl and the remarkable(不平常的) lesson about life that she taugh
36、t me.25.About ten years ago,as a practice student the author did the following except .A.once worked at the cash register in the gift shopB.worked at a universitys Museum of Natural HistoryC.saw an elderly couple wheeled a little disabled girlD.had a little white dress with red dots on his body提示:由文
37、章的第一、二段可知只有D项不是作者所为,而是小女孩所穿。答案:D26.When the author looked again,he saw that the little girl .A.was badly injuredB.was only able to smileC.wasnt able to move in the wheelchairD.was wearing a beautiful red dress with dots提示:由第一段最后一句可知作者第一眼只看到坐在轮椅上的一个小女孩;由第二段的第一句可知作者近看就发现了那个女孩只有躯干,没有四肢,就像是被固定在轮椅上,也就是说她
38、在轮椅上不能动弹。答案:C27.In the authors opinion,the little girl was not disabled at all because .A.she had a strong spiritB.she could take good care of herselfC.she offered him support in his businessD.she told everyone how to live a good life提示:由第四段的第一句话可知,作者认为那个小女孩灿烂的笑容融化了自己 尽管她是一个严重残疾的人,但她没有对生活失去信心而是以微笑面对
39、世界,作者以小女孩身体上的残疾来反衬她乐观的精神。答案:A28.What do we know about the author?A.He ran a gift shop in the university.B.He is a successful business person.C.He studied in Natural History at university.D.He graduated from Natural History University.提示:由文章的最后一段可知作者最后成了一名成功的商人。答案:BCLONDONEngland joins on Sunday the
40、growing list of places that ban smoking in public buildings,taxis and other places with a tough law that includes even Buckingham Palace.Pubs,clubs and restaurants will all be smoke-free places.Taxi and delivery drivers have been warned that they could be fined 50 pounds,or about 100 dollars,if caug
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-794934.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
名优专供河北省衡水中学高二语文第16周周一学案pdf.pdf
