江西省九江第一中学2021-2022学年高一上学期第一次月考英语试题 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江西省九江第一中学2021-2022学年高一上学期第一次月考英语试题 WORD版含解析 江西省 九江 第一 中学 2021 2022 学年 上学 第一次 月考 英语试题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、2021-2022学年江西省九江第一中学高一上学期第一次月考英语试题第一部份:听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时刻将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题分,满分分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项当选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时刻来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。第一节(共5小题;每小题分,满分分)请听下面5段对话,选出最佳选项。1. What happened that night most probably?A. There was
2、a fire. B. There was a flood. C. There was an earthquake.2. What are the speakers talking about?A. A football player. B. A football team. C. A football match.3. Why is the woman tired?A. She carried a heavy coat.B. She spent a long time shopping.C. She went camping in the mountains.4. Where did the
3、man put his train ticket?A. In the front pocket of the womans jacket.B. At the front desk of the dry cleaners.C. In the front pocket of the blue jacket.5. What will the man do?A. Go shopping. B. Stay at home. C. Take an exam.第二节(共15小题;每小题分,满分分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项当选出最佳选项,并标在试卷的相应
4、位置。听每段对话或独白前,你将有时刻阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时刻。每段对话或独白读两遍。请听第6段材料,回答第6至8题。6. Why does the man thank the woman?A. She helped him with his problems. B. She agreed to see him on Monday. C. She invited him for coffee.7 What does the woman do?A. A doctor. B. A teacher. C. A student.请听第7段材料,回答第8至10题。8.
5、 What does the man think of the party last night?A. It was good. B. It was tiring. C. It failed completely.9 Why couldnt the woman go to the party?A. She disliked it. B. She forgot the date. C. She wasnt feeling well.10. What does the woman drink at night?A. Beer. B. Tea. C. Coffee.请听第8段材料,回答第11至13题
6、。11. How did the man know that the shopping centre has some good things?A. He read its ad in the newspaper. B. He heard its ad on the radio. C. He saw its ad on TV.12. What do we know about the man?A. He is fatter than before. B. He likes a cotton suit. C. He prefers light colors.13. What else does
7、the woman suggest to the man?A. Belts. B. Ties. C. Shoes.请听第9段材料,回答第14至17题。14. Where does the conversation probably take place?A. In a supermarket. B. In a restaurant. C. In a drugstore.15. Why doesnt the woman do exercise?A. She doesnt have the money. B. There isnt a proper place. C. She is too bus
8、y.16. What does the man advise the woman to do?A. Swim and go out for a run. B. Do exercise in the gym and dance. C. Go out for a walk and do yoga.17. What is the probable relationship between the speakers?A. Friends. B. Doctor and patient. C. Husband and wife.请听第10段材料,回答第18至20题。18. According to the
9、 talk, what should you do when you ride a bike?A. Shout out when you ride on a busy road.B. Give a hand signal when turning or stopping.C. Put up some warning signs on your face when riding.19. In the speakers opinion, how should you cross the road?A. Walk quickly. B. Run quickly. C. Run slowly.20.
10、What is this talk mainly about?A. What causes road accidents. B. What people can do to improve road safety.C. How small children can play in safety.第二部份:英语知识运用(共两节,满分45分)第一节:单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分) 从A、B、C、D四个选项中,选出能够填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。1. Jinan city will hold the 11th National Games. We are facin
11、g _ good opportunity, _ that will lead to our prosperity.A. a; oneB. a; itC. the; oneD. the; it【答案】A【解析】【详解】考查冠词和不定代词。句意:济南市将举办第十一届全运会。我们将面临一个好机会,一个可以带领我们走向繁荣的机会。分析句子结构可知,opportunity为可数名词单数,此处用不定冠词泛指,good 以辅音音素开头,要用a,后边是一个定语从句,先行词为不定代词,one代指上文中的opportunity,泛指同一类,故选择A项。2. It was along the Mississippi
12、 River_Mark Twain spent much of his childhood.A. howB. whichC. thatD. where【答案】C【解析】【分析】【详解】考查强调句型。句意:就是在密西西比河边,马克吐温度过了他童年的大部分时光。强调句型的基本结构为It is/was+被强调成分+that/who+其它成分;其最大的特点就是去掉it is/wasthat/who句子仍然成立。要注意强调句型能强调除谓语动词以外的所有句子成分。在考查的时候,经常会把强调句型和定语从句结合在一起考查,要注意分析句子的成分。本题中强调的是介词短语along the Mississippi
13、River;故C正确。【点睛】能够准确把握句子结构是关键。随着高考考点的不断深入变化,该句型总是以新的面孔出现,或本身发生变化,或与其他句式结构相结合,然而万变不离其宗,总是脱不掉it,be,that/who这一框架结构。结合近几年有关高考题的特点,将其变化形式归纳如下:强调句型的一般疑问句形式。一. 句式特征:Is/ Was it +被强调部分+ that;二、 结合特殊疑问词构成特殊疑问句形式。句式特征:特殊疑问词+is/was it that?三、强调句型的反意疑问句形式。句式特征为:It is/was+被强调部分+that,isnt / wasnt it?四、强调句型的感叹句形式。句式
14、特征为:what/ how it is (that) +主语+谓语!3. The guest does not _ the argument but watches a volleyball match on TV.A. joinB. attendC. take partD. join in【答案】D【解析】【详解】考查动词词义辨析。句意:客人没有参加争论,而是在电视上观看了一场排球比赛。join指参加某组织或团体,成为其中一员;attend表示参加或出席正式的活动和场合;take part in表示主动参加;join in表示加入活动。根据argument,表示参加争论,是一种小活动,故选D
15、项。4. How can you _ so cold and calm after such a hot argument?A. makeB. takeC. getD. stay【答案】D【解析】【详解】考查动词词义辨析。句意:你怎么能在激烈的争论之后还保持如此冷静?A.make制作;B.take拿走;C.get得到;D.stay保持。由“so cold and calm after such a hot argument”可知,句子表示在激烈的争论之后还保持如此冷静,因此空格处为“保持”,故选D。5. When he came into the dining hall, nobody sai
16、d hello to him. So he felt _ .A. calmB. ignoredC. lonelyD. alone【答案】B【解析】【分析】【详解】考查形容词辨析。句意:当他走进饭厅时,没有人跟他打招呼。所以他觉得自己被忽视了。A.calm平静的;B. ignored忽略;C.lonely孤独的;D.alone独自的。根据“nobody said hello to him. So he felt”可知,此处指的是他感到被忽略了,故选B。【点睛】6. Do you mind me using your electronic dictionary?- _ . Please go ah
17、ead.A. Never mindB. Of course notC. Yes, I doD. Thats all right【答案】B【解析】【详解】考查交际用语。句意:-你介意我用一下你的电子词典吗?-当然不。请用吧。A.Never mind没关系;B.Of course not当然不;C.Yes, I do是的;D.Thats all right没关系。根据Please go ahead可知,第二个人不介意第一个人用一下他的电子词典,因此空格处为“当然不(介意)”,即Of course not,故选B。7. If he comes back from work, Ill tell him
18、 when _ and visit him.A. will you comeB. do you comeC. you comeD. you will come【答案】D【解析】【详解】考查宾语从句。句意:如果他下班回来,我会告诉他你什么时候来看他。本句后半句是when引导的宾语从句,从句应用陈述语气, 根据宾语从句时态规则,主句用一般将来时,从句也应用一般将来时,故选D项。8. I missed the first part of the film. It was really a pity.You _ home half an hour earlier.A. should goB. must
19、 have goneC. should leaveD. should have left【答案】D【解析】【详解】考查情态动词+have done的用法。句意:我错过了电影的第一部分,真遗憾。你应该早半小时(事实是没有)。表示过去情况的虚拟或猜测,排除A项和C项;must have done“过去一定做了”,should have done“过去本该做而没做”,根据“I missed the first part of the film. It was really a pity.(我错过了电影的第一部分,真遗憾。)”可知,此处表示“过去本应该做却没做”。故选D。9. Class is beg
20、inning. Will you please get the blackboard ?A. to cleanB. cleaningC. cleanedD. having cleaned【答案】C【解析】【详解】考查非谓语动词。句意:要上课了。请你把黑板擦干净好吗?。get+宾语+宾补,打扫和黑板是被动关系,用过去分词做宾补,故选C。10. The film _ on the novel by Simpson has got the first prize in the Oscar film festival.A. basedB. basingC. basesD. being based【答案
21、】A【解析】【详解】考查非谓语动词。句意:这部根据辛普森的小说改编的电影在奥斯卡电影节上获得了一等奖。分析句子结构可知,本句已有一个谓语动词,且没有连接词,此时要使用非谓语动词,短语be based on“以.为根据”,故使用过去分词作后置定语,故选择A项。11. Peter realized Linda didnt want to connect with him as usual _ what he had said to her.A. becauseB. because ofC. asD. since【答案】B【解析】【详解】考查介词短语。句意:彼得意识到,由于他对她说了那些话,琳达不想
22、像往常那样与他交往。because表示“因为”,后面加句子,because of后面加名词性短语,as和since都可表示“因为”,后面需要加句子。根据后文的what he had said to her,后文是一个名词性短语,此时应用because of,故选B项。12. I requested that you _ the task on time.A. finishedB. finishC. could finishD. would finish【答案】B【解析】【详解】考查虚拟语气。句意:我要求你准时完成任务。request表示“要求”时,后面的从句应用虚拟语气,即should+动词原
23、形,should可以省略,故选B项。13. What difficulty do you have _ the poor children from the poor village?A. helpingB. in helpC. to helpD. helped【答案】A【解析】【详解】考查动名词。句意:你帮助贫苦农村的穷孩子有什么困难? 根据搭配have difficulty (in) doing sth,表示“做某事有困难”,此处动词help应填动名词形式,介词in可以省略,故选A项。14. America is an _ country.You can hear _ everywhere
24、.A. Englishspoken;English speakingB. Englishspeaking;English spokenC. speakingEnglish;English spokenD. spoken English;English speaking【答案】B【解析】【详解】考查复合形容词和宾语补足语用法。句意:美国是个说英语的国家。你到处都能听到人们说英语。复合形容词English-speaking 讲英语的.;第二空的English与speak构成被动关系,故使用过去分词的形式。句意:美国是一个讲英语的国家。你到处都可以听见英语被讲。故B正确。【点睛】复合形容词要加强对其
25、形成结构的记忆,名词+现在分词;名词+过去分词等不同的形式;宾语补足语要看动词与宾语的关系,通过构成主动,就用现在分词,如果构成被动就用过去分词。15. He asked me _ with me.A. what the matter isB. what the matter wasC. what is the matterD what was the matter【答案】D【解析】【详解】考查宾语从句。句意:他问我怎么了?宾语从句应用陈述句语序,what is the matter比较特殊,它在变成间接引语的时候,语序不变,时态变,故选D。第二节:完形填空(共20题:每题分,满分30分)阅读
26、下面短文,掌握其大意,然后从3655各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Dear Seth,You are only three years old, and at this point in your life you are not able to understand this letter. But some day when you_16_, I hope you will find something_17_in what I am going to share with you.Life can be_18_. There will be people in y
27、our life who wont be very nice. Theyll_19_you because you are different, _20_for no good reason. You will also face heartbreak and might be_21_by those you love. I hope you dont have to face these too much, but such things_22_.Be open to life anyway. Youll find cruelty(残忍)and_23_in your journey thro
28、ugh life, but dont let that_24_you from finding new things. I dont retreat(退却)from life, and dont_25_or wall yourself off. Be open to new things, new experiences, and new people. You will_26_many times, but if you allow that to stop you from trying, you will_27_ many chances. Do remember failure is
29、a stepping stone to_28_.You will meet many people who will try to do_29_than you, in school, in college, and at work. Theyll try to have nicer cars, bigger houses, nicer clothes, and so on. To_30_,life is a competition. However, I believe life is a_31_. If you always try your best to_32_others, you
30、are wasting your life. Learn to enjoy your life_33_and you will make it a journey of _34_of learning and of love.Finally, know that I love you and always will. You are_35_a really wonderful journey, and I will always be there for you.LoveDad16. A. grow upB. show upC. cheer upD. give up17. A. familia
31、rB. valuableC. normalD. interesting18. A. unkindB. peacefulC. equalD. simple19. A. look atB. run afterC. laugh atD. look after20. A. ifB. butC. soD. or21. A. hurtB. foundC. acceptedD. impressed22. A. matterB. workC. disappearD. happen23. A. luckB. painC. differenceD. hope24. A. protectB. encourageC.
32、 stopD. choose25. A. forgiveB. struggleC. competeD. hide26. A. leaveB. prepareC. escapeD. fail27. A. enjoyB. tryC. missD. meet28. A. successB. lifeC. actionD. sorrow29. A. earlierB. betterC. lessD. faster30. A. youB. meC. himD. them31. A. challengeB. dramaC. journeyD. dream32. A. changeB. pardonC. f
33、ollowD. beat33. A. somewhereB. insteadC. afterwardsD. though34. A. crueltyB. dangerC. happinessD. quietness35. A. startingB. destroyingC. finishingD. replacing【答案】16. A 17. B 18. A 19. C 20. D 21. A 22. D 23. B 24. C 25. D 26. D 27. C 28. A 29. B 30. D 31. C 32. D 33. B 34. C 35. A【解析】【分析】本文是一位父亲写给女
34、儿的信。教诲女儿要学会面对生活中的危险,不要退却,不要隐瞒,要勇敢地面对。【16题详解】考查动词短语辨析。句意:但是某一天你长大的时候,我希望你能找到这封信里有价值的东西。A. grow up长大;B. show up出席、到场;C. cheer up欢呼、振奋起来;D. give up放弃。根据“You are only three years old”可知,此处是指女儿长大了会明白这封信的意义,故选A【17题详解】考查形容词词义辨析。句意:但是某一天你长大的时候,我希望你能找到这封信里有价值的东西。A. familiar熟悉的;B. valuable有价值的C. normal正常的;D.
35、interesting有趣的。结合下文父亲对女儿的教诲可知,写信的目的是分享有价值的东西。故选B。【18题详解】考查形容词词义辨析。句意:生活可能会很残酷。A. unkind不友好的;B. peaceful和平的;C. equal平等的;D. simple简单的。根据“There will be people in your life who wont be very nice.”可知,生活有时是残酷的,不友好的。故选A【19题详解】考查动词短语辨析。句意:他们嘲笑你因为你不同,或者没有更好的理由。A. look at看;B. run after追赶;C. laugh at嘲笑;D. look
36、 after照顾。根据“There will be people in your life who wont be very nice.”推知,那些不友好的人会嘲笑你。故选C。【20题详解】考查连词词义辨析。句意:他们会嘲笑你,因为你是不同的,或者没有很好的理由。A.if如果;B. but但是;C. so所以;D. or或者。根据上句“Theyll laugh at you because you are different”和下句“for no good reason”可知,此处是指有的人会无缘无故嘲笑你。故选D。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:你也许会面临心碎,也许会被你所爱的人伤害
37、。A. hurt伤害;B. found 找到;C. accepted 接受;D. impressed 给.留下印象。根据“You will also face heartbreak ”可知,此处是指被爱的伤害。故选A。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:我希望你不必太多的面对这些,但这样的事情发生了。A. matter重要、关键;B. work工作;C. disappear 消失;D. happen 发生。根据“ I hope you dont have to face these too much”和but可知,虽然父亲不希望女儿遭遇痛苦的事情,但这样的事情总是会发生。故选D。【23题详解
38、】考查名词。句意:你会残忍地发现在你生命历程里的疼痛,但不要让此阻止你发现新东西。A. luck 运气;B. pain 疼痛;C. difference 区分、不同;D. hope 希望。根据“cruelty”可知,这里指生命历程中的疼痛。故选B。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:你会残忍地发现在你生命历程里的疼痛,但不要让此阻止你发现新东西。A. protect 保护;B. encourage鼓励;C. stop阻止;D. choose选择。根据“but if you allow that to stop you from trying,”可知,此处是指不要让一些事情阻止你发现新东西。故
39、选C。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:我不会逃避生活,不要躲藏,抑或封闭自己。A. forgive原谅;B. struggle挣扎;C. compete竞争;D. hide隐藏。根据“wall yourself off”可知,此处是指躲藏或封闭自己。故选D。26题详解】考查动词词义辨析。句意:你将会多次失败,但如果你让它阻止你继续尝试,你将错过很多机会。A. leave离开;B. prepare准备;C. escape逃避;D. fail失败。根据“Do remember failure”可知,我们在生活中会多次失败。故选D。【27题详解】考查动词词义辨析。句意:你将会多次失败,但如果你
40、让它阻止你继续尝试,你将错过很多机会。A. enjoy享受;B. try尝试;C. miss错过;D. meet遇见。根据“if you allow that to stop you from trying”可知,如果我们不继续尝试,就会错过很多东西。故选C。【28题详解】考查名词词义辨析。句意:一定要记得失败是成功之母。A. success成功;B. life生活;C. action行为;D. sorrow悲伤。呼应上文 failure,此处用success符合语境。故选A。【29题详解】考查副词词辨析。句意:你将在学校,大学和工作中遇到许多比你做得更好的人。A. earlier更早地;B.
41、 better更好地;C. less更少地;D. faster更快地。根据“Theyll try to have nicer cars, bigger houses, nicer clothes, and so on. ”可知,我们会在生活中遇到比我们做得好的人。故选B。【30题详解】考查代词词义辨析。句意:对他们来说,生活就是一场竞赛。A. you你,你们;B. me我;C. him他;D. them他们。此处用them代指前文提到的那些比我们优秀的人。故选D。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:然而,我认为生活就是一场旅行。A. challenge挑战;B. drama戏剧;C. jou
42、rney旅行,旅途;D. dream梦,梦想。根据“a really wonderful journey”可知,作者认为生活就是一场旅行。故选C。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:如果你总是尽力去打败别人,那么你是在浪费生命。A. change改变;B. pardon原谅;C. follow跟着、按着;D. beat打败某人、心脏跳动、连续拍打。根据“life is a competition”可知,把生活看作竞赛的人,总是想要打败别人。故选D【33题详解】考查副词词义辨析。句意:而是学会享受你自己的生活,你将使它成为快乐、学习和爱的旅行。A. somewhere某个地方;B. inste
43、ad代替;C. afterwards以后、后来;D. though然而。结合上文内容可知,此处是是指,不要把生活当成竞赛,而是要享受生活。故选B。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:而是学会享受你自己的生活,你将使它成为快乐、学习和爱的旅行。A. cruelty残忍;B. danger危险;C. happiness快乐;D. quietness安静。根据“love.”可知,此处应选择一个正向感情色彩的词,happiness符合语境。故选C。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:你正在开始一个真正奇妙的旅行,我会一直在你身边。A. starting开始;B. destroying破坏;C. f
44、inishing发现;D. replacing代替。根据下句“and I will always be there for you.”可推知。此句是说你在开始一个真正奇妙的旅行,故选A。第三部份阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AI began to grow up that winter night when my parents and I were returning from my aunts house, and my mother said that we might soon
45、 be leaving for America. We were on the bus then. I was crying, and some people on the bus were turning around to look at me. I remember that I could not bear the thought of never hearing again the radio program for school children to which listened every morning. I do not remember myself crying for
46、 this reason again. In fact, I think I cried very little when I was saying goodbye to my friends and relatives. When we were leaving, I thought about all the places I was going to seethe strange and magical places I had known only from books and pictures. The country I was leaving never to come back
47、 was hardly in my head then.The four years that followed taught me the importance of optimism(乐观主义), but the idea did not come to me at once. For the first two years in New York I was really losthaving to study in three schools as a result of family moves. I did not quite know what I was or what I s
48、hould be. Mother remarried, and things became even more complex for me. Some time passed before my stepfather and I got used to each other. I was often sad, and saw no end to “the hard times”.My responsibilities(职责) in the family increased a lot since I knew English better than everyone else at home
49、. I wrote letters, filled out forms, translated at interviews with immigration officers, took my grandparents to the doctor and translated there, and even discussed telephone bills with company representatives.From my experiences I have learned one important rule: almost all common troubles eventual
50、ly go away! Something good is certain to happen in the end when you do not give up, and just wait a little! I believe that my life will turn out all right, even though it will not be that easy.36. How did the author get to know America?A. From her relatives.B. From her mother.C. From books and pictu
51、res.D. From radio programs.37. For the first two years in New York, the author_. .A. often lost her wayB. did not think about her jobC. studied in three different schoolsD. got on well with her new friends38. What can we learn from the author from Paragraph 3 ?A. She worked as a translator.B. She at
52、tended a lot of job interviews.C. She paid telephone bills for her family .D. She helped her family with her English.39. The author believes that_.A. her future will be free from troubles .B. it is difficult to learn to become patient.C. there are more good things than bad things.D. good things will
53、 happen if one keeps trying.【答案】36. C 37. C 38. D 39. D【解析】【分析】本文是记叙文,作者通过自己到美国的经历,学到了一条非常重要的原则:几乎所有的困难最终都会解决掉的,只要你不放弃。【36题详解】细节理解题。根据第一段“When we were leaving, I thought about all the places I was going to seethe strange and magical places I had known only from books and pictures.” 当我们离开的时候,我想到了所有我要
54、去看的地方那些我只从书本和图片上知道的奇怪而神奇的地方。可知,作者是通过书本和图片认识美国的,故选C项。【37题详解】推理判断题。根据第二段“For the first two years in New York I was really losthaving to study in three schools as a result of family moves.” 在纽约的头两年,我真的很迷茫由于搬家,我不得不在三所学校学习。可知,在纽约的头两年,作者在不同的三所学校学习,故选C项。【38题详解】推理判断题。根据第三段“My responsibilities(职责) in the fam
55、ily increased a lot since I knew English better than everyone else at home. I wrote letters, filled out forms, translated at interviews with immigration officers, took my grandparents to the doctor and translated there” 由于我比家里的其他人都懂英语,我在家庭中的责任增加了很多。我写信,填写表格,翻译与移民官员的面谈,带祖父母去看医生并在那里作翻译。说明我的英语是家里最好的,所以
56、我经常用我的英语来帮助家人。故选D项。【39题详解】细节理解题。根据最后一段“From my experiences I have learned one important rule: almost all common troubles eventually go away! Something good is certain to happen in the end when you do not give up, and just wait a little!” 从我的经验中,我学到了一个重要的原则:几乎所有常见的问题最终都会消失!只要你不放弃,再多等一会儿,最后一定会有好事发生! 可
57、知,作者相信,如果一个人不断努力,就会有好事发生,故选D项。BIt was several years since Adolf Hitler came into power in Germany. And now his army was marching into some parts of Europe. He must be in the prime(顶峰) of his career.One day Hitler went to an exhibition where the works of school children were on show. He seemed to hav
58、e great interest in the exhibitsinventions as well as carvings, drawings. After having walked around the hall and examined everything, he said he was ready to meet the young artists. And soon a group of children came into the room to salute(向-敬礼) him.“Well, well. You did very good work.” nodded Hitl
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-343096.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
