分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型《金牌学案》2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 15 LEARNING 2 WORD版含答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:345258
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:17.78KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    金牌学案 金牌学案2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 15LEARNING WORD版含答案 金牌 2016 英语 北师大 必修 练习 UNIT 15 LEARNING WORD 答案
    资源描述:

    1、Section Lesson 2Different Schools课时训练基础夯实.根据句意及汉语或首字母提示完成句子1.Everyone living here must o the rules.答案:obey2.The restaurant near my house has won a good r because of its good service.答案:reputation3.The girl could see her face r in the clean water.答案:reflected4.My father is a very m man,and he never s

    2、houts at us.答案:mild5.Fred is an o student in our class.答案:outstanding6.Its necessary for you to have a pronunciation (练习)regularly.答案:drill7.The little boy ran home at a fast (步速).答案:pace8.“No pains,no gains.” The (格言)has always accompanied me.答案:motto9.Never tell him a secret;hes got a (不严的)tongue.

    3、答案:loose10.He is the best man who can finish the (任务).答案:assignment.用所给词的适当形式填空1.“Would you mind if I open the window?” “No.Not in the (slight).”答案:slightest2.Dad picked up the (receive)and dialed the number.答案:receiver3.The coach made her (select)for the team.答案:selection4.It seemed that (punish)ha

    4、d very little effect on him.答案:punishment5.Sandy,you must have (understand)him.I think,you should believe him.答案:misunderstood.用方框内所给短语的适当形式填空(每个限用一次)take up,fall behind,get together,go over,look up,put on,put off,get on with1.Because of the heavy rain,our sports meet was .答案:put off2.Its usually us

    5、eful to your notes before exams.答案:go over3.How is your sister her new classmates in the new school?答案:getting on with4.David always studies hard in case he might others.答案:fall behind5.On such a special occasion,families in the village would and have a big dinner.答案:get together6.Playing computer g

    6、ames always most of his spare time.答案:takes up7.On weekends I like information through the Internet.答案:looking up8.I dont think he is feeling sad.He is just it .答案:putting;on能力提升.阅读理解A(导学号52040046)Recently,online high schools in America have sparked a debate about whether or not taxpayers money shou

    7、ld be used to support online education.Online schools received the same amount of funding as all other public schools,even though they dont have to pay for rent or school equipment.About 90,000 students in America receive their education only from online schools.While this method of schooling helps

    8、students who live in remote regions,most school systems are upset that they are losing more students each year because of these online programs.Although online learning allows children to work at their own pace,these online schools have only one teacher per several hundred students.Often teachers ca

    9、nt give struggling students the help they need as they are unable to talk face to face with them.Additionally,students in online programs may suffer in social situations because they wont learn valuable communication skills from their schooling.Similar to students who are home schooled,those who tak

    10、e only online classes wont learn social etiquette(礼节),and will be treated differently by their peers.Online schooling might be useful for places where there are not enough students for a real school,such as agricultural regions,but states should only spend taxpayers money on online schools in extrem

    11、e cases.1.What is the passage mainly about?A.Whether students should study at online schools.B.Whether online schools should be allowed to exist.C.Whether taxpayers money should support online schools.D.Whether traditional schools should be replaced.答案:C提示:主旨大意题。该文重点说明了针对美国网络高中开展的讨论:纳税人是否应该支持网络学校教育。

    12、故C项具有较强的概括性。2.According to the passage,online schooling .A.is helpful to students living in remote regionsB.allows students to work togetherC.makes it possible for students to get immediate helpD.develops students critical thinking答案:A提示:推理判断题。根据文章第二段的内容可知网络学校教育对于生活在偏远地区的学生来说很有帮助。3.According to the

    13、third paragraph,the author worries that students at online schools .A.might lose interest in learningB.would play online gamesC.couldnt receive teachers helpD.couldnt be fully developed答案:C提示:推理判断题。文章第三段说明网络学校一般由一位老师来教数百名学生,由于师生间无法面对面交谈,老师常常不能针对性的帮助那些有需要的学生。故C项符合题意。4.The author probably agrees that

    14、.A.taxpayers shouldnt pay for online schools at all B.taxpayers shouldnt pay more for online schools than real schoolsC.taxpayers money should be spent on online schools conditionallyD.more money should be spent on online schools答案:C提示:推理判断题。文章最后作者对全文内容加以总结,并给出观点:纳税人应根据某些个别情况用不同的方式支持网校。B(导学号52040047

    15、)We can achieve knowledge either actively or passively(被动地).We achieve it actively by direct experience,by testing and proving an idea,or by reasoning.We achieve knowledge passively by being told by someone else.Most of the learning that takes place in the classroom and the kind that happens when we

    16、 watch TV or read newspapers or magazines is passive.Conditioned as we are to passive learning, its not surprising that we depend on it in our everyday communication with friends and co-workers.Unfortunately,passive learning has a serious problem.It makes us tend to accept what we are told even when

    17、 it is little more than hearsay and rumour(谣言).Did you ever play the game Rumour? It begins when one person writes down a message but doesnt show it to anyone.Then the person whispers it,word for word,to another person.That person,in turn,whispers it to still another,and so on,through all the people

    18、 playing the game.The last person writes down the message word for word as he or she hears it.Then the two written statements are compared.Typically,the original message has changed.Thats what happens in daily life.The simple fact that people repeat a story in their own words changes the story.Then,

    19、too,most people listen imperfectly.And many enjoy adding their own creative touch to a story,trying to improve on it,stamping(打上标记)it with their own personal style.Yet those who hear it think they know.This process is also found among scholars(学者)and authors: A statement of opinion by one writer may

    20、 be re-stated as a fact by another,who may in turn be quoted (引用)by yet another;and this process may continue,unless it occurs to someone to question the facts on which the original writer based his opinion or to challenge the interpretation(诠释)he placed upon those facts.5.According to the passage,p

    21、assive learning may occur in .A.visiting an exhibitionB.solving a maths problemC.doing a medical experimentD.doing scientific reasoning答案:A提示:推理判断题。由文章第二段前两句“We achieve knowledge passively by being told by someone else.in the classroom and the kind that happens when we watch TV or read newspaper or

    22、magazines is passive.”可知被动学习是指由别人告知所获得的知识。故选A项。B、C、D三项都是主动学习。6.The underlined word “it” in Paragraph 2 refers to .A.active learning B.passive learningC.communicationD.knowledge答案:B提示:词义猜测题。句意为“依靠被动学习并不奇怪”。根据it 所在句可知这个代词指代的是前句所提到的被动学习。7.The author mentions the game Rumour to show that .A.a message sh

    23、ould be delivered in different waysB.a message may be changed when being passed onC.people may have problems with their sense of hearingD.people tend not to believe in what they know as rumour答案:B提示:推理判断题。通过第四段最后一句可知,原始的信息含义改变了,例证了第三段提出的论点“被动学习使我们接受被告知的事物,甚至有时是谣言”。因此B项为正确选项。8.What can we infer from

    24、the passage?A.Active learning is less important.B.Passive learning is not found among scholars.C.Active learning occurs more frequently.D.Passive learning may not be reliable.答案:D提示:推理判断题。此题可用排除法。A、C两项文中未提及,而由最后一段第一句可知B项不正确。由文章第三段加后几段的例证可推知D 项正确。.短文改错(导学号52040048)Im good at all the subjects,and alwa

    25、ys ready help others.At school I get along well with my classmates.Therefore,I have a problem that troubles myself all the time.Its the relationship among my deskmate and me.He is a hard-working student,who keeps school rule well.But hes a quiet and shy person.Whats more,he got angry easily.I dont k

    26、now what to deal with him.Maybe its why weve seldom sat down to exchange our feelings or thoughts.I value our friendship.I hope we can know more about with each other and understand each other better.I do hope we will be close to each other than before.答案:第一句:ready后加to第三句:ThereforeHowever;myselfme第四句:amongbetween第五句:rulerules第七句:gotgets第八句:whathow第九句:whybecause第十一句:去掉with第十二句:closecloser

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《金牌学案》2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 15 LEARNING 2 WORD版含答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345258.html
    相关资源 更多
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1