2022秋新教材高中英语 Unit 9 Learning Period 5 Writing Workshop课时作业 北师大版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Learning Period Writing Workshop课时作业 北师大版必修第三册 2022 新教材 高中英语 Workshop 课时 作业 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、UNIT 9Period Five题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1I dont like skating, (此外), the ice is too thin.2I think it possible that we are clever enough to live in a hugely (简化的) world.3She has a a good knowledge of English.4The boy tried his best to make the girl happy,but she (忽视) him.5Reading helps children to deve
2、lop an a of literature.6On some level, a students grades are a (反映) on the teacher.7Keeping a (日志) is a good habit for you,so you must carry on it.8I believe that this magazine will surely (加强)our ties.【答案】1.moreover2.simplified3.acquired4ignored5.appreciation6.reflection7journal8.strengthen.单句语法填空1
3、Many cheap mobile phones allow (user)to play video games and surf the net.2Dreams can be a rich source of (inspire)for an artist.3Its not easy (keep)in touch with friends when they are far away;however,they are always in my mind.4I sincerely hope that you will be successful your new business.5Rachel
4、,you must have (misunderstand) her! Ellie would never say anything like that.6China is a developing country as well a responsible one.7 (assume) that you are chosen to work for a local charity, what will you do?8The conference aims to develop business and let people think about they can have a posit
5、ive influence on the planet.9I am too busy to go for a walk; , it is too late.10Usually a childs behavior is a (reflect)of his family environment.11The way to get started is to quit (talk) and begin doing.12He didnt make (it) clear when and where the meeting would be held.13It was (state) that they
6、would continue to work there until the flood went away.14A number of new machines were introduced from abroad, (result) in an increase in production.15Not (complete) the project, they have to stay there for another two weeks.【答案】1.users2.inspiration3.to keep4.in5misunderstood6.as7.Assuming8.how9besi
7、des /moreover10.reflection11.talking12itself13.stated14.resultingpleting题组B提升练(建议用时:30分钟).阅读理解When I was 12, all I wanted was a signet(图章)ring. They were the “ in ” thing and it seemed every girl except me had one. On my 13th birthday, my mum gave me a signet ring with my initials(姓名首字母) carved into
8、 it. I was in heaven.What made it even more special was that it was about the only thing that wasnt being “replaced”. Wed been burnt out in fires that swept through our area earlier that year and had lost everything so most of the “new” stuff(东西) we got was really just to replace what wed lost. But
9、not my ring. My ring was new.Then, only one month later, I lost it. I took it off before bed and it was missing in the morning. I was sad and searched everywhere for it. But it seemed to have disappeared. Eventually, I gave up and stopped looking for it. And two years later, we sold the house and mo
10、ved away.Years passed, and a couple of moves later, I was visiting my parents when Mum told me that she had something for me. It wasnt my birthday, nor was it Easter or Christmas or any other giftgiving occasion. Mum noticed my questioning look.“Youll recognize this one,”she said, smiling.Then she h
11、anded me a small ring box. I took it from her and opened it to find my beautiful signet ring inside.The family who had bought our house 13 years earlier had recently decided to do some redecorations, which included replacing the carpets. When they pulled the carpet up in my old bedroom, they found t
12、he ring. As it had my initials carved into it, they realized who owned the ring. Theyd had it professionally cleaned up by a jeweler before sending it to my mother.And it still fits me.()1.The underlined word “in” in the first paragraph probably means “ ”AfashionableBavailableCpracticalDrenewable()2
13、.When she got the ring back, the writer was about years old.A13B15 C26D28()3.Which of the following is TRUE according to the passage?AThe writers family moved several times.BThe writer never stopped looking for her ring.CThe writers ring was cleaned up by the new house owner.DThe writer lost her rin
14、g in the morning when she took it off.()4.What would be the best title for the passage?AMy New RingBLost and FoundCLost and ReplacedDAn Expensive Ring【语篇解读】本文为记叙文,作者13岁生日时得到了一枚刻有她姓名首字母的戒指作为生日礼物,但是后来弄丢了。多年之后,当年买房子的人又找到了她的戒指并还给了她。1A词义猜测题。根据后面的“it seemed every girl except me had one”可知,除“我”之外好像每个女孩都有,所
15、以应该是比较时尚流行的,故选A项。fashionable时尚的;available有效的,可利用的;practical实用的;renewable可再生的。2D推理判断题。作者13岁生日时得到了这枚戒指,2年后搬家离开,13年后当初买房子的人把戒指还给她,所以这时作者应是28岁。故选D项。3A细节理解题。根据第四段中的“Years passed, and a couple of moves later”可知,作者家搬了好几次家。故选A项。4B标题归纳题。本文讲述的是作者把戒指丢了,但是多年之后当初买房子的人又找到并且还给了她,所以用B项最为贴切。.完形填空How long can human b
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-346376.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018-2019学年七年级语文下册(安徽人教版)课件:第2单元达标测试题(共27张PPT).ppt
