《南方新课堂 金牌学案》2016-2017学年高中英语必修二(北师大版) 第四单元过关检测B WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 南方新课堂 金牌学案
- 资源描述:
-
1、第四单元过关检测B第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。A(导学号52010018)From e-mail to online shopping,you may think youve heard everything there to know about the electronic frontier(新领域).But with hundreds of thousands of Web pages being added weekly,there are plenty of
2、 surprises out there.Here are some of the most intriguing(有迷惑力的).Put your photo on a greeting card.Here is how:simply take some pictures with a regular(普通的)camera,and then ask the photo service to develop them digitally(数字化).For a small fee,youll receive your photos on a desk.Put that into your comp
3、uter and,with a few clicks(点击)of the mouse(鼠标),you can view your photos on the screen(屏幕).With a few more keystrokes(键击,按键),you can attach(贴上,附上)the photos to e-mail and send them to friends and relatives worldwide.Sign on to one or several greeting cards Websites( is an index(索引)of more than 1,200
4、electronic card sites)and create an electronic birthday or holiday card.Using your digital photos,you can paste(粘贴)your photo onto the cover.If you dont want to use your own photos,go to to browse(浏览)hundreds of images in over 30 categories(种类),all of which you can attach to an electronic greeting c
5、ard for free.For a nominal fee(很低的费用)you can choose from a library of 75,000 images at .Call Australia for free.To have a telephone conversation over the Internet,the person you want to talk to no longer needs a computer.Now all you need to talk to someone in Sydney is one computer with speakers,a m
6、icrophone,a sound card and some software(available at or M).Typically,youll pay a monthly fee(usually under $20)to a service provider,but after that,the calls themselves are local.Sound quality is the same as that of a cell phone.Even if you dont have a computer,you can still use the Web to reduce y
7、our long distance phone costs.Some companies offer a service that lets you use an ordinary phone to call another ordinary phone,but charge only a few cents per minute for US calls,because they send them through the Internet.Today more than 10 million Chinese people have computers.And by the end of t
8、he next decade,Chinese will likely be spending more time shopping,banking,investing and learning on the Internet than in the real world.If you cant do or find something on the Net today,you probably can tomorrow.1.Over the Internet,you .A.can hear everything thereB.will meet with plenty of surprises
9、 which come out every weekC.will hear the things about the electronic frontierD.can find some things are very interesting答案:B提示:细节理解题。由第一段“.But with hundreds of thousands of Web pages being added weekly,there are plenty of surprises out there.”可知B项为正确选项。2.From the passage we can infer that .A.fewer
10、people will use the Internet in the following ten yearsB.more people will study in the regular school by the end of the next decadeC.fewer people will go to the regular school in the following ten yearsD.more money will be needed for a long-distance call by the end of the next decade答案:C提示:推理判断题。由最后
11、一段“Today more than 10 million Chinese people have computers.And by the end of the next decade,Chinese will likely be spending more time shopping,banking,investing and learning on the Internet than in the real world.”可知随着电脑的普及,截止到下一个十年,更多的中国人将利用互联网在虚拟世界中学习,而非到一般的学校。3.If you want to attach photos to y
12、our e-mail,you have to it.A.digitalize(数字化)B.takeC.pictureD.send答案:A提示:推理判断题。由第二段可知,必须将普通相机拍的照片电子化才能导入电脑,然后利用电子邮件通过互联网传送。4.Which of the following is NOT true?A.A telephone conversation over the Internet can be carried out without computers.B.Over the Internet,the receiver of the phone conversation d
13、oesnt need a computer.C.The phone conversations over the Internet are much cheaper.D.The long-distance calls are local themselves.答案:D提示:细节理解题。由“Typically,youll pay a monthly fee(usually under $20)to a service provider,but after that,the calls themselves are local.”可知用户须拥有一定设备,然后向服务商申请并付费后才能享受打长途电话,
14、付短途话费这一服务。B(导学号52010019)The China Daily Media Group is looking for English-language senior business editors,senior copy editors,copy editors and graphic designers to strengthen its international team.We offer a competitive salary package,accommodation with utilities paid for,90 percent medical reimb
15、ursement(补偿),a seven-day paid leave,eleven-day public holidays and a return ticket to the country of residence.Senior Business EditorYou must:(1)Assist the business editor in setting goals and working on achieving them;(2)Be an excellent team person who can generate ideas and think creatively and be
16、 able to rewrite totally if needed and mentor junior staff;(3)Ideally have been working or have worked in a position of responsibility and understand what leadership entails;(4)Have had at least five years editing experience in editing the Business Desk and be familiar with industry software.Senior
17、Copy EditorYou must:(1)Work on shifts in the Business Desk and usually have the last word before the page is sent to print;(2)Edit or rewrite copy and give snappy(简洁有趣的)headlines and captions;(3)Have had at least two years editing experience in editing desks and be familiar with industry software.Co
18、py editorYou must:(1)Be good at editing or rewriting copy and writing snappy headlines and captions;(2)Be able to work on shifts for different pages and usually have the last word before the page is sent to print;(3)Have two years of editing experience in copy desks and be familiar with industry sof
19、tware.Graphic DesignerYou must:(1)Have excellent skills in information graphics;(2)Be good at illustrations and freehand drawings;(3)Be experienced in newspaper or magazine layouts;(4)Have a good sense of typography(版面设计);(5)Have good news judgment;(6)Be fluent in English.For enquiries or to apply,w
20、rite to job.5.What is the purpose of this passage?A.To describe the positions of the China Daily Media Group.B.To advertise for some good employees.C.To describe the working conditions of the China Daily Media Group.D.To tell you how to become a part of this group.答案:B提示:本文是一则招聘广告,共登载了中国日报传媒集团四种职位的招
21、聘要求,中国日报传媒集团打这则招聘广告自然是为了招聘优秀员工。6.Which is NOT required about Graphic Designer?A.Being well versed in Photoshop.B.Writing snappy headlines and captions.C.Having excellent skills in information graphics.D.Having a good sense of typography.答案:B提示:根据文章内容可知,B项是对于高级文字编辑和文字编辑的要求,而不是对于平面设计师的要求。7.Which of th
22、e following positions requires professional qualifications?A.Senior Business Editor.B.Senior Copy Editor.C.Copy Editor.D.Graphic designer.答案:D提示:根据文章所提到职位Graphic Designer中的“Have excellent skills in information graphics” “Be good at illustrations and freehand drawings”和“Be experienced in newspaper or
23、 magazine layouts”可知,选项D符合题意。8.If you want to get a job in the China Daily Media Group,you should.A.have the skills to communicate with othersB.have some related working experiencesC.have the good quantity of making a contributionD.have the abilities to organize and cooperate with others答案:B提示:文中四个职
24、位中提到了“editing experience”和“Be experienced in.”,故选项B符合题意。C(导学号52010020)Tower BridgeThere are thirty-four bridges on the Thames in London;the following are among the most famous ones.Tower BridgeTower Bridge has stood over the Thames in London since 1894 and is one of the finest,most recognizable brid
25、ges in the world.It is the bridge in London you may see in movies and on advertising writing for London.Tower Bridge is the only Thames bridge that can be raised.It used to be raised about 50 times a day,but nowadays it is only raised 4 to 5 times a week.London BridgeThe construction of the first st
26、one London Bridge started in 1176 and finished years later.Houses and shops were once built on the bridge,which made the road so narrow that it was often jammed with people,horses and carts.A “keep left” rule was made in 1733 to keep the traffic moving.This became the rule of the road in Britain.In
27、1757 the old bridge was pulled down and a new one was built in 1831.Interestingly,that one was pulled down again in 1967 but rebuilt in Lake Havasu City,the USA,as a tourist attraction.The present London Bridge was opened in 1973.Millennium BridgeMillennium Bridge is a bridge for walkers.It was buil
28、t to connect the Tate Modern Art Gallery to the city and St.Pauls Cathedral(圣保罗大教堂) in 2000.Thousands of people rushed to see the new bridge.Almost immediately after opening,the bridge had to be shut because of the dangerous waving caused by too many visitors.It has now been reopened.The bridge is a
29、bout 320 meters long,costs 16 million pounds to build and only takes walkers.Westminster BridgeWestminster Bridge is a road and foot traffic bridge over the Thames between Westminster and Lambeth.The present bridge,opened in 1862,is the second on the site and took the place of an earlier bridge open
30、ed in 1750.The British romantic poet,William Wordsworth,wrote a famous poem Composed upon Westminster Bridge in the autumn of 1802.Want to know more about the bridges on the Thames?Click here .9.If there were a huge ship on the Thames,it could run through .A.Westminster BridgeB.Millennium BridgeC.To
31、wer BridgeD.London Bridge答案:C提示:推理判断题。根据“Tower Bridge is the only Thames bridge that can be raised.”可推断出答案。10.According to the passage,we can infer that .A.London Bridge is not a very wide bridgeB.Tower Bridge is the oldest one among the four bridgesC.Millennium Bridge is a dangerous bridgeD.William
32、 Wordsworth likes Westminster Bridge most among the four bridges答案:A提示:推理判断题。根据“Houses and shops were once built on the bridge,which made the road so narrow that it was often jammed with people,horses and carts.”可以推断出答案。11.Which of the following is NOT true according to the passage?A.The 1831 London
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-349276.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
