2021年高考英语大一轮复习 课时作业15 Module 3 The Violence of Nature(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高考英语大一轮复习 课时作业15 Module The Violence of Nature含解析外研版 2021 年高 英语 一轮 复习 课时 作业 15 Nature 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、课 时 作 业15.阅读理解(南阳市高三模拟)Family Fun in Canadian Museum of NatureBring the whole family to rediscover our fully reformed museum and new galleries.What to See and DoCheck out Whats On for all the events, educational activities and HD movies happening during your visit. On the first floor, you can see bi
2、rds, dive down into the depths at the helm(舵柄)of a submersible(潜水器)or explore a cave. Dont miss our 3D gallery play areas on the third floor when visiting with kids. By visiting here, your children will learn more about nature. Check out Our Exhibitions which presents our special exhibitions.Hours,
3、Admission, Services and MoreEverything you need to plan your visit:Opening HoursSummer Hours (June 1September 4):9 am6 pm(SaturdayWednesday)9 am8 pm(Thursday and Friday)Regular Hours: 9 am5 pm(except Monday and Thursday)AdmissionAdult: $14Senior(65):$12Student (13):$12Child(312):$10Tiny Tot(02):Free
4、ParkingPaid parking is available on the Canadian Museum of Nature grounds.Rates$3 per half hourAt most $14 per day(until 4:30 am)Evening flat rate(统一价格):$5(4:30 pm4:30 am)Charges accumulate(evening and next day)of vehicles that are parked overnight.ShoppingBe sure to stop at our Nature Boutique on t
5、he second floor for a vast selection of games, books and naturerelated souvenirs.Explore NatureThe Canadian Museum of Nature provides a lot of information, images and videos on our websites. The museum participates in several social networks. Follow us on Facebook, YouTube, Instagram and Twitter.本文对
6、加拿大自然博物馆的展出情况、票价及联系方式进行了详细介绍。1What does the Canadian Museum of Nature do for kids?AImprove their taste in the art.BRaise their awareness of nature.CTrain them to submersibles.DInspire them to do scientific research.答案:B解析:细节理解题。由By visiting here, your children will learn more about nature.可知,加拿大自然博物
7、馆可以提升孩子们的对于自然的意识,选B。2Where can you buy a souvenir at the Canadian Museum of Nature?AOn the Canadian Museum of Nature grounds.BOn the first floor.COn the second floor.DOn the third floor.答案:C解析:细节理解题。由Be sure to stop at our Nature Boutique on the second floor for a vast selection of games, books and
8、naturerelated souvenirs.可知,你在加拿大自然博物馆的二楼可以买纪念品,选C。3Parents with a sevenyearold child driving to pay a wholeday visit to the museum should pay at least _.A$38 B$40C$54 D$52答案:D解析:计算题。由Adult: $14,Child(312):$10;Parking,At most $14 per day(until 4:30 am)可知,142101452,选D。4What is the purpose of the last
9、part of the text?ATo introduce contact details.BTo advertise coming events.CTo encourage donations.DTo tell about the museums reputation.答案:A解析:细节理解题。由The Canadian Museum of Nature provides a lot of information, images and videos on our websites. The museum participates in several social networks. F
10、ollow us on Facebook, YouTube, Instagram and Twitter. 可知,最后一个自然段提供了获取更多信息的方式,选A。.完形填空(河北省邢台市高三月考)Two years ago, my whole family went to Vietnam, the country of my ancestors. The feeling of _1_ still exists in me whenever I think about the visit.When I first _2_ of the plane into the burning hot weat
11、her, I thought the trip would be long, _3_ and hot. I didnt _4_ my grandparents and uncle because I had never seen them before. However, the longer I was there, the more I _5_ the stay. I became very _6_ of my grandmother, and also loved talking about what my parents did when they were _7_. The more
12、 time I spent with them, the more I knew I would _8_ them when it came time for me to go back to the United States. Besides my grandparents, I also loved to spend time with my _9_. Because they were close to my age, they knew _10_ where to take me for fun. We went on boat rides, mountain climbing an
13、d to many parks and gardens.I had a great time, and also realized how _11_ I am to live in a developed country. Although the country itself is _12_, there are many poor and homeless people. The most _13_ thing was that there weremany disabled people, especially children _14_ for food or money. Looki
14、ng through these peoples eyes made me _15_ what I took for granted. I had many _16_,but was not putting them to use properly.Finally the last day in Vietnam arrived, and we had to _17_ from our relatives. Though there were tears and _18_,we all knew that one day we will _19_ and have more opportunit
15、ies to discover each other. Two years have passed, and I still remember this _20_ like it was yesterday.本文是一篇记叙文。文章回忆了作者回自己的祖籍国越南的一次美好的探亲之旅。1A.suffering BexcitementCregret Dhesitation答案:B解析:考查名词词义辨析。A.suffering痛苦,苦难;B.excitement兴奋;C.regret后悔,遗憾;D.hesitation犹豫。根据下文的描述可知,文章介绍了作者在越南美好的旅行,故B选项符合文章感情色彩。2
16、A.stepped out Blooked outCkept out Dran out答案:A解析:考查动词短语辨析。A.stepped out离开,退出;B.looked out当心;C.kept out使不进来;D.ran out用完。根据后面的“into the burning hot weather”可知,作者从飞机里面出来,故A选项正确。3A.relaxing BboringCmeaningful Ddangerous答案:B解析:考查形容词词义辨析。A.relaxing令人放松的;B.boring令人厌烦的;C.meaningful有意义的;D.dangerous危险的。该空和lo
17、ng,hot并列,感情色彩一致,作者认为自己的旅途会很长,很热,令人厌烦。故B选项正确。4A.admire BserveCrecognize Ddescribe答案:C解析:考查动词词义辨析。A.admire钦佩,羡慕;B.serve为服务;C.recognize认出;D.describe描述。根据后面的“because I had never seen them before”可知,因为我以前没见过祖父母和叔叔,所以我没有认出他们来。故C选项正确。5A.expected BdislikedCignored Denjoyed答案:D解析:考查动词词义辨析。A.expected期望,预料;B.d
18、isliked不喜欢;C.ignored忽略;D.enjoyed喜欢,享受。上文提到,作者原以为这次旅行会非常漫长,炎热,令人厌烦。根据“However”可知,该句和上文之间是转折关系,由此可以推知,作者待的时间越长,就越喜欢待在那儿。故D选项正确。6A.fond BashamedCafraid Dtired答案:A解析:考查形容词词义辨析。A.fond喜欢的;B.ashamed羞愧的;C.afraid害怕的;D.tired疲惫的。根据上文提到的“the longer I was there, the more I _5_ the stay”可以推知,作者对祖母的态度发生变化,由原来的不熟悉转
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-350818.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
