《创优课堂》2016秋英语人教版必修1练习:4.4 SECTION Ⅳ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创优课堂 创优课堂2016秋英语人教版必修1练习:4.4 SECTION USING LANGUAGE WORD版含解析 创优 课
- 资源描述:
-
1、Section Using Language姓名:_测试时间:45分钟本卷总分:50分自评或老师评分:_基础训练根据汉语提示或首字母填空1It is a great h_ for me to be able to attend this gathering.2Please give him my _(祝贺) when you see him.3You cant j_ a book by its cover.4Please accept my s_ thanks and best wishes.5Learning to e_ oneself well is an important part o
2、f communication.6Write the _(大纲) of the article before you start to write.7A newspaper _(大字标题) caught his attention.8A good _(骑自行车的人)can cover a distance of over a hundred miles a day.9I take p_ in helping others when they are in trouble.10The newspaper sent some _(记者) to cover the event immediately
3、 it happened.答案:1honor2.congratulations3.judge4.sincere5.express6.outline7.headline8.cyclist9.part10.journalists语篇提能.阅读理解Most dogs bark. They bark to communicate with humans and to express themselves. Understanding the reason why your dog barks is the first step towards controlling its behavior. In
4、general, dogs will bark for the following reasons:Warning: It is natural for a dog to bark when someone is at the door or when strangers pass the house or the car. Many dogs will bark if they feel some types of danger. The sounds of these barks are usually sharp and loud. These barks help to protect
5、 your home and family.Excitement:This type of barks is especially common in young dogs. Many dogs will bark while playing with people or other dogs. Some dogs will bark excitedly when they know they are about to go for a walk.Attention: This bark says “Hey! Hey! Look! Here am I!” Other dogs may cry
6、and bark together to get attention, almost like a crying child.Boring: The barks of a bored dog sound like a dog that barks just to hear its own voice. Bored dogs often bark to release energy, and sometimes bark out of loneliness. They usually need an activity and perhaps even a friend.Reply to Othe
7、r Dogs: This is probably like thisone dog down the street starts barking, and one by one, the rest of the dogs in your neighborhood join in.1A dogs barks are usually sharp and loud, when it _. Awants to go out for a walk Bwants to warn his owner of danger Csees his owner come back home Dis happy and
8、 excited2If your dog barks out of boredom, you should _. Aplay with it or find a friend for it Bcheck if there is a stranger outside Cshout at your dog to make it stop barking Dtake your dog to see a doctor3What does the passage mainly talk about? AHow to control your dogs behavior. BHow dogs commun
9、icate with humans. CDogs also have feelings. DThe reasons why dogs bark.4Which of the following is NOT true? ADogs bark to express their feelings. BOld dogs often bark out of excitement. CIts important for owners to understand why their dogs bark. DSometimes dogs bark to respond to one another.答案:本文
10、是一篇说明文,主要对狗叫的问题进行了分析,最后得出结论,狗叫有很多原因:有时是为了与人们交流或给人们警告,有时是因为狗本身情绪激动等。1解析:细节理解题。根据第二段的“Many dogs will bark if they feel some types of danger. The sounds of these barks are usually sharp and loud.”可知,当狗叫的声音很大很尖锐时,说明有危险,也是给主人的警告,故选B。A是想出去散步;C是看见主人回家了;D是高兴和激动,这三个选项都不符合文章的内容。答案:B2解析:细节理解题。根据第五段的“They usual
11、ly need an activity and perhaps even a friend.”可知,当狗因为无聊而叫时,说明它们需要活动甚至可能是一个朋友,故选A。B是查看是否外面有陌生人;C是训斥你的狗不要叫;D是带着你的狗去看医生,这三个选项都不是本文支持的观点。答案:A3解析:主旨大意题。本文列举了狗叫的几种原因,由此可判断本题答案为D。A是如何控制你的狗的行为;B是狗如何与人类交流;C是狗也有感情,这都不是本文要陈述的主要内容。答案:D4解析:细节理解题。根据第三段的“This type of barks is especially common in young dogs.”可知狗因
12、为激动兴奋而叫,这种叫一般在小狗中特别普遍,而不是老狗。答案:B.七选五阅读_1_Here are some tips to help you save lives in an earthquake from Doug Copp, Rescue Chief and Disaster Manager of the American Rescue Team International, the worlds most experienced rescue team.Everyone who simply “ducks and covers(蹲下和掩护)” when buildings collap
13、se is crushed to death. Every time, without exception. People who get under objects, like desks or cars, are always crushed. Cats, dogs and babies all naturally often curl up (蜷曲) in a fetal position. _2_ It is a natural safety instinct. You can survive in a smaller void(空间). Get next to a large bul
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360086.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
六年级下册语文课件-小升初语文综合复习之常见修辞手法 (共26张PPT)全国通用.ppt
