2021届高考英语一轮复习 第一编 选修7 Module 4 Music Born in America课时作业(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语一轮复习 第一编 选修7 Module Music Born in America课时作业含解析外研版 2021 高考 英语 一轮 复习 第一 选修 America 课时 作业 解析
- 资源描述:
-
1、Module 4 Music Born in America课时作业.阅读(2020广西柳州市高三上学期摸底考试)There is such a group of singers in the western musical circle at present, who enter the business as online celebrities (名人) and then become top idols and giant stars globally. They become popular for their videos online and then they are disc
2、overed by talent agents and gradually cause huge storms in the musical circle. For example, Troye Sivan, a singer who is nicknamed “chuoye”, became popular on You Tube from an early age. As a popular video sharing website, YouTube has given rise to plenty of stars, creating a new celebrity culture.
3、Providing a platform where anyone can post videos. YouTube presents the opportunity for anyone to achieve fame by simply uploading a short video. Sivan has been making YouTube videos since he was 12 to show his singing talent. In the digital age, Sivan has already developed large devoted audience on
4、line and his sensitive video blogs have earned him extreme popularity. A survey has showed that US teenagers are more attracted with YouTube stars, which is a surprising result. YouTube stars are judged to be more attractive, outstanding and related than traditional stars. Looking at the survey comm
5、ents and feedback, teens enjoy a close and real experience with YouTube celebrities, who arent carefully directed by design. Teens also say they appreciate YouTube stars sense of humor and risktaking spirit, which are often limited by Hollywood stars. As a result, singers who make their first show i
6、n the traditional way no longer have a complete advantage in front of the audience. Online platforms open up a lot of doors for people. They become the best place to be discovered. 篇章导读:本文是一篇说明文。文章介绍了与传统好莱坞明星不同的“线上明星”,其火爆程度丝毫不逊色于那些大明星,说明了新时代下人们对明星的新意义。1How do online celebrities become popular?ABy ac
7、ting in Hollywood. BBy writing blogs on the website. CBy posting their videos online and gain recognition. DBy meeting audience across the country.答案:C细节理解题。根据第一段倒数第二句可知,他们在网上的视频很受欢迎,然后他们被天才经纪人发现,逐渐在音乐圈引起巨大的风暴。故选C。2Why does the writer mention Troye Sivan in Paragraph 1 and Paragraph 2? ATo give an e
8、xample of becoming successful by working hard. BTo give an example of becoming a wellknown singer with the help of the website. CTo give an example of holding a successful concert. DTo give an example of sticking to great determination.答案:B推理判断题。第一段第一句是主题句,说明现在西方音乐界有这样一批歌手,他们以网络名人的身份进入这个行业,然后成为全球顶级偶
9、像和巨星。以Troye Sivan为例,是为了列举一个在网站帮助下成为知名歌手的例子来进行说明,故选B。3What can we infer about Hollywood stars according to the last paragraph? AThey never give performances online. BThey are more outstanding than YouTube stars. CThey write less sensitive video blogs than YouTube stars. DThey are less humorous and ri
10、sktaking than YouTube stars.答案:D推理判断题。根据最后一段第四句可知,青少年们还说,他们欣赏YouTube明星的幽默感和冒险精神,而好莱坞明星受限于此,故选D。4What is the authors attitude towards online platforms like YouTube? APositive.BNegative. CUncaring.DDoubtful.答案:A推理判断题。根据最后一段最后两句说明在线平台为人们打开了许多大门。它们成为最好的被发现的地方。故可知作者对在线平台持积极的态度。【词汇积累】platform n. 平台 devote
11、d adj. 忠诚的;全心全意的give rise to 使发生,引起【难句分析】原文:Looking at the survey comments and feedback, teens enjoy a close and real experience with YouTube celebrities, who arent carefully directed by design.从调查的评论和反馈来看,青少年们喜欢与那些没有经过精心设计的YouTube名人们亲密而真实的接触。(第三段第三句)分析:本句为主从复合句。who引导非限制性定语从句,修饰先行词YouTube celebritie
12、s。.完形填空(2019四川省凉山州高三第三次诊断性检测改编)On November 18, 1995, Itzhak Perlman, the violinist came on stage to give a concert. Getting on stage is 1 small achievement for him. He was 2 with polio (小儿麻痹症) as a child, so he walked with the 3 of two crutches (拐杖)The audience sat quietly while he 4 his way across
13、the stage to his chair and began his play. But this time, something went wrong. Just as he finished the first few bars, one of the strings on his violin 5 . We thought he would have to stop the concert. But he didnt. 6 , he waited a moment, closed his eyes and then 7 the conductor to begin again.The
14、 orchestra began and he played with such passion and such power.Of course, anyone knows that it is 8 to play a harmonious work with just three strings. But that night, he 9 to know that. When he finished, there was an awesome silence in the room. And then people rose and 10 . There was an extraordin
15、ary outburst of 11 from every corner of the hall. He smiled and then said, “You know, sometimes it is the artists task to find out how much 12 you can still make with what you have left.”This powerful line has 13 in my mind ever since. Perhaps this is the 14 of lifenot just for artists but for all o
16、f us. So our task in this fastchanging world is to make music, 15 with all that we have, and then when there is no longer possible, to make music with what we have left.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了小提琴家伊扎克帕尔曼在演出时一根琴弦断了。他不但没有停止反而用前所未有的激情继续演奏,演奏结束时,观众席爆发出热烈的掌声。1A.almostBmuchCnoDtoo答案:C根据后文可知他患有小儿麻痹症,因此能走上舞台对他
17、来说也是一个不小的成就。故选C。2A.shockedBstruggledCsufferedDhit答案:B句意:他还是孩子的时候就与小儿麻痹症抗争。struggle with “与斗争”,故选B。3A.aidBdirectionCguideDinstruction答案:A由于患有小儿麻痹症,因此他需要借助两根拐杖走路。with the aid of “在的帮助下”,故选A。4A.madeBworkedClostDfound答案:A句意:当他穿过舞台走到他的椅子上开始演奏时。make ones way “前进”。故选A。5A.twistedBbrokeCbentDlost答案:B根据上文“som
18、ething went wrong”可知他小提琴的一根琴弦断了(break)。故选B。6A.ThereforeBAnyhowCInsteadDMoreover答案:C根据下文“he waited a moment, closed his eyes”可知,相反(instead)他并没停下,而是等了一会儿,重新开始。故选C。7A.orderedBsignaledCwavedDtold答案:B根据上文可知他此时是在台上表演,因此只能是示意(signal)指挥。故选B。8A.impossibleBprobableChopelessDimproper答案:A只用三根线弹奏出一段和谐的作品是不可能的(im
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361477.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年秋八年级语文上册人教版(遵义)习题课件:20 梦回繁华(共28张PPT).ppt
