2021届高考英语一轮复习北师大版课时作业:必修6 UNIT17LAUGHTER WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语一轮复习北师大版课时作业:必修6 UNIT17LAUGHTER WORD版含答案 2021 高考 英语 一轮 复习 北师大 课时 作业 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 17 Laughter课时作业.完形填空(2019陕西名校联盟高三模拟联考卷)Regardless of the feelings underneath our expression, a smile may be able to make us feel better. Various studies have found that smiles can make our mood (心情) better, send pleasure _1_ to our brains, and _2_ our relationship. So to test the _3_, I put smi
2、ling on trial.My smiles often come _4_ when Im with friends or _5_ someone for serving me coffee, but its harder the _6_ of the time. While in transit, for example, I _7_ see a smile exchanged between people. On the tube in London, its almost frowned (皱眉) upon to even _8_ someone in the eye, let alo
3、ne grin at them.As a result, I stay stonyfaced when _9_ the city or getting on a train, simply because its the existing state, and it would be _10_ to do anything else. Its quite possible that my sour _11_ might be having a(n) _12_ on my mood.Therefore, I tried smiling at everyone I _13_ all day to
4、see if it had any effect on the way I look at life.My immediate _14_ was that it was awkward. Making an effort as planned to smile suddenly made me feel _15_which I guess is exactly what it was.The day _16_ fairly regularly. I got up, made breakfast, and _17_ out for a run. I didnt feel like smiling
5、 while panting (喘息) around the park,_18_ I tried my best. I dont think people were expecting me to lock eyes with them and smile while they were also _19_, but I didnt get any reactions that _20_ they were too alarmed by it.篇章导读:本文是一篇夹叙夹议文。文章讲述了作者就微笑对情绪的作用这一理论进行验证的过程。1.A.meaningsBcompetitionsC.signa
6、lsDinventions答案:C多项研究发现,微笑可以使我们的心情变好,向大脑发送快乐的信号(signal)。2.A.describeBimproveC.changeDbuild答案:B微笑可以改善(improve)我们的关系。3.A.experiment B routineC.theoryDrecipe答案:C因此,为了验证这个理论(theory),“我”进行了关于微笑的实验。4.A.consistentlyBapproximatelyC.rapidlyDeasily答案:D当“我”和朋友在一起时,“我”很容易地(easily)就能笑出来。5.A.beggingBchargingC.bla
7、mingDthanking答案:D或是在感谢(thank)服务员提供咖啡时也会很容易笑。6.A.restBlateC.lastDearly答案:A但是在其余(rest)时间“我”很难笑出来。7.A.rarelyBdirectlyC.graduallyDnaturally答案:A比如,在路上的时候,“我”很少(rarely)看到人们之间交换微笑。8.A.laughBstareC.lookDshout答案:C在伦敦的地铁上,即使是直视某人也是会被嗤之以鼻的,更不用说对着他们微笑了。look sb. in the eye “直视某人”。9.A.figuring outBbreaking intoC.
8、taking overDwalking around答案:D结果,当“我”游览(walk around)城市或是乘坐火车的时候,“我”都板着脸,因为这是现状。10.A.strangeBdisappointingC.uniqueDtypical答案:A做其他任何事情都是很奇怪的(strange)。11.A.backBneckC.faceDeye答案:C“我”的臭脸(face)很可能会影响“我”的情绪。12.A.expressionBinfluenceC.remarkDfocus答案:Bhave an influence on sb./sth. “对某人/某事有影响”。13.A.treatedBm
9、etC.missedDenquired答案:B因此,“我”一整天都试着对“我”遇见(meet)的每一个人微笑,“我”想看看微笑是否会对“我”看待生活的方式有任何影响。14.A.principleBexplanationC.replyDreaction答案:D“我”的第一反应(reaction)是:朝别人微笑是尴尬的。15.A.specialBuncomfortableC.normalDpowerless答案:B按计划努力微笑突然让“我”感觉到不舒服(uncomfortable)。16.A.wentBputC.endedDrose答案:A这一天都是按常规进行(go)的。17.A.reachedB
10、squeezedC.soughtDheaded答案:D“我”起床,做早饭,然后出门(head)跑步。18.A.butBandC.soDor答案:A“我”不喜欢在公园跑步喘息的时候微笑,但是(but)“我”尽力了。19.A.wanderingBchattingC.exercisingDexploring答案:C“我”认为人们并不期待“我”在他们也在做锻炼(exercise)的时候和他们四目相对并微笑。20.A.stressedBsuggestedC.predictedDdemanded答案:B不过他们没有做出任何表明(suggest)他们被微笑惊到的反应。.阅读理解AIn the early 1
11、990s, Madan Kataria, an Indian doctor who worked in Mumbai, became interested in the growing body of scientific evidence showing that laughter is extremely beneficial to human health. He made a decision that more laughter was needed to improve health and deal with the stress of modern living.In 1995
12、, while writing an article for a health journal, Dr Kataria discovered many modern scientific studies describing the benefits of laughter on the human mind and body. In particular, he was impressed by Norman Cousins book Anatomy of an Illness and the research work by Dr Lee Berk. Then he began to fi
13、eldtest the effect of laughter on himself and others.Starting with just five people, on March 13, 1995, at a public park in his neighborhood, Dr Kataria started the first laughter club. They laughed together in the park to the amusement of bystanders, and the small group quickly grew to more than 50
14、 people within a few days. In the early meetings, they stood in a circle with one person in the center to tell a joke or a funny story. Everybody enjoyed themselves and felt good for the rest of the day. However, after two weeks, their jokes and stories ran out. Some complained that it would be bett
15、er to discontinue the club than to continue without any jokes. Dr Kataria asked the club members to give him one day to develop a_breakthrough that would solve the problem.That night, Dr Kataria reviewed his research and finally found the answer. Our body cannot differentiate between pretend and gen
16、uine laughter. In fact, both produced the same effect. The next morning, the results were amazing. For some, the makebelieve laughter quickly turned into real laughter. Soon the group was laughing like never before. The hearty laughter that followed lasted for almost ten minutes. This was the birth
17、of Laughter Yoga.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了爱笑瑜伽的起源。1.We can infer from Paragraph 2 that Madan Kataria_.A.used to be seriousB.was a man of actionC.found his life stressfulD.was an expert in laughing答案:B推理判断题。由第二段中的最后一句“Then he began to fieldtest the effect of laughter on himself and others.”可知,Madan Katar
18、ia是一位实干家,故选B项。2.After a short period of time, the club members_.A.didnt know what to talk aboutB.doubted whether laughter would helpC.couldnt find any place to get togetherD.showed less interest in Dr Katarias club答案:A细节理解题。由第三段中的“. after two weeks, their jokes and stories ran out . to continue with
19、out any jokes”可知,两周后他们的笑话和故事都讲完了,不知道该谈论些什么了,故选A项。3.The underlined part “a breakthrough” refers to the discovery that_.A.people may laugh a lot after taking a new type of medicineB.genuine laughter works better than pretend laughterC.laughing a lot is able to help us fight off illnessD.pretend laught
20、er is also helpful to our health答案:D词义猜测题。由画线词下一段中的“Our body cannot . produced the same effect.”可知,Dr Kataria的突破性发现就是假笑和真笑一样有助于人体健康,故选D项。4.What would be the best title for the text?A.Laughter clubs in IndiaB.Benefits of Laughter YogaC.The origin of Laughter YogaD.Laughterthe best medicine答案:C标题判断题。由
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361541.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
