2021_2022学年新教材高中英语课时性评价九Unit3Developingideas练习含解析外研版必修第一册202106251197.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 评价 Unit3Developingideas 练习 解析 外研版 必修 一册 202106251197
- 资源描述:
-
1、九Unit 3Developing ideas. 单词拼写1. An athlete (运动员) is a person who competes in sports such as running and jumping. 2. Amy is tall and slim (苗条的) while her younger sister Mary is short and a little fat. 3. He is the first Chinese player to win the gold medal (奖牌) in the Olympic Games. 4. It is generall
2、y believed that people with high EQ are open to new ideas and have positive (积极的) attitudes towards life. 5. There is no doubt that the media (媒体), such as television, and radio, play an important part in influencing peoples opinions. 6. My favorite sports are basketball and jogging (慢跑). 7. Mike is
3、 responsible (负有责任的) for designing the entire project. 8. The museum is open daily throughout (在整个期间)the year. 9. The only difference between us is the colour of our skin (皮肤). 10. Doctor Bethune spent his entire (全部的)life in China as a doctor. . 选词填空now and then, no longer, be related to, to ones s
4、urprise, have . . . in mind, in the lead, leave . . . behind, at that moment, end up, in trouble1. He set off for London, leaving the children behind with their mother. 2. When in trouble, the young man can always work out a solution. 3. If I can only stay ahead of the other runners, now that I am i
5、n the lead, I can win this race! 4. Even though Joe and I work in the same building, we only see each other now and then. 5. To my surprise, I found my little nephew dressed in a girls skirt. 6. Watching TV all evening wasnt exactly what I had in mind. 7. She could no longer find a way to get into t
6、he valley. 8. It is reported that much of the crime in this area is related to drug abuse. 9. If he carries on driving like that, hell end up dead. 10. Either the judge or the lawyers were wrong on the case at that moment. . 阅读理解AGraham and his friends preferred to shoot up in their arms, necks and
7、legs. A dealer once said Graham was the type who would never be able to turn back and that he expected him to die from the drug. Wendy feared the same, but didnt know how to save her son. “Once, after hed disappeared for more than a month, I found him at a friends house with a bunch of other users,
8、” she said, “I got down on my hands and knees, begging him to come home. He did, but the next morning he was gone. I dont know what made him do it, but I drove 20 miles to the nearest train station. Graham was headed for Seattle, with his pockets full of drugs. If I hadnt gotten there in time, I wou
9、ld never have seen him alive again. ”The turning point came in 2007, after Graham was arrested yet again for possession. Wendy got a call from the Montana Drugs Project, which works with local law enforcement (强制执行) to keep track of youth-related crimes so it can help families in trouble. Following
10、a counselors advice, Wendy hired two men to come to her home in the middle of the night, tie Graham and take him to a treatment program in Thompson Falls, Montana. “I was high when they came and really angry with my mom, ” he said, “But if she hadnt done that, drugs would have killed me. ” After six
11、 months of treatment, Graham, now 19, came back to Kalispell, where hes grown close to Wendy once again. “I still have the desires every day and attend support meetings every night, ” he said, “But life is worth living again. My mom thinks thats a miracle. I guess she is right. ”【文章大意】本文是一篇记叙文。主要讲述了
12、一位伟大的母亲Wendy对吸毒成瘾的儿子Graham永不言弃, 千方百计地使他从绝境中回头, 开始了新的人生, 用母爱创造了一个奇迹! 1. The underlined phrase “shoot up” in Paragraph 1 probably means “_”. A. increase very quickly and suddenlyB. put illegal drugs into the body by using a needleC. kill or injure someone by using a gunD. try to achieve a particular a
13、im【解析】选B。词义猜测题。结合整篇文章都是围绕Graham吸毒、戒毒等可推知仅有B项“使用针管将非法毒品注入体内”与此有关。2. When the two men came to their home in the middle of the night, Graham _. A. had just taken drugs and was in the state of excitementB. was sleeping in a high bed above the groundC. had just taken drugs and was in the state of sufferi
14、ngD. was quarrelling with his mother【解析】选A。细节理解题。根据第二段第四句“I was high when they came and really angry with my mom(当他们来时我正处于精神亢奋状态, 真的很生母亲的气)”可知选A。3. What conclusion can be drawn from the end of the passage? A. Graham is still using drugs now. B. Graham hates his mother very much. C. Graham thinks he
15、cant be saved. D. Graham has come off drugs now. 【解析】选D。推理判断题。根据全文最后“But life is worth living again. My mom thinks thats a miracle. I guess she is right. ”可知选D。B(2021太原高一检测)A young girl is being called a hero after some quick thinking helped save her mothers life earlier this month. Wet floor caused
16、, Haley Glaser, a mom of four, falling down unanswered in her Franklin Township, New Jersey home one cold morning. Her 4-year-old daughter, Isla, took action and called 911. “My mommy fell down and she cant talk, ” Isla calmly explained to the police on the phone. With her 1-year-old twin brothers J
17、ake and Jami inside the home and her mother on the floor, Isla stayed on the phone and spoke to the police as she waited for help to arrive. The 4-year-old even stayed calm as she worked to quiet the dogs and then unlocked the door for police. Thanks to Islas call, officers were able to get to Haley
18、. “One minute I was thinking, I should call my doctor, and the next minute, I was laying on the kitchen floor and made sure that my 4-year-old had called 911 and that she did good, ” said Haley. “She easily could have been scared, but she didnt, ” she added. Police in Franklin Township, New Jersey,
19、are now praising Isla for saving her mothers life. “I know adults that cant handle this type of an incident with that much bravery, calmness and distinction, ” said Philip. For her swift thinking, police made Isla an honorary junior police officer and awarded her a certificate of commendation (奖) fo
20、r her brave and heroic efforts in calling 911 during a medical emergency. 【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述的是一个四岁的小女孩拨打911救妈妈的故事。4. Why did the mother fall to the floor? A. The floor was wet. B. It was very cold. C. She was hungry. D. She was tired. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段Wet floor caused, Haley Glaser, a mom of four,
21、 falling down unanswered in her Franklin Township, New Jersey home one cold morning. 可知妈妈摔倒的原因是地板潮湿。5. What does the underlined word “handle” in Paragraph 8 refer to? A. Insist on. B. Deal with. C. Break away. D. Hold back. 【解析】选B。词义猜测题。四个选项的意思如下: Insist on坚持; Deal with处理; Break away摆脱; Hold back抑制、
22、阻碍。根据 this type of an incident可知应是“处理这类事件”。6. Which of the following words best describes Isla? A. Brave and cautious. B. Optimistic and calm. C. Calm and quick thinking. D. Quick thinking and cautious. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段可知, 本月早些时候, 一名小女孩因为灵机一动救了母亲一命, 被称为英雄。根据第五段The 4-year-old even stayed calm as sh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369565.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
