分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型2022届高考英语一轮复习 题型组合训练(Day 5)(含解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:379399
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:24.77KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022届高考英语一轮复习 题型组合训练Day 5含解析 2022 高考 英语 一轮 复习 题型 组合 训练 Day 解析
    资源描述:

    1、2022届高考英语一轮复习题型组合训练(Day 5)今日训练内容:阅读理解+七选五阅读+语法填空一、阅读理解AOnline courses offers people abundant opportunities to learn. Try some of the Harvard online courses about humanities. The Path to HappinessFrom Confucianism to Daoism, the philosophies developed over two thousand years ago are among the most po

    2、werful in human history. This course brings voices from the past into modern contexts to explore the path to a good life today.Duration: June 16, 2021 June 14, 2022 Fees: Free of chargePace: Self-pacedDifficulty: IntroductoryIntroduction to the Ancient Greek WorldThis course is about ancient Greece

    3、with its unique places, ways of life and historical changes. We survey the most important social institutions and cultural traditions. We also study everyday features such as food and dress.Duration: June 21 August 6, 2021 Fees: $3400+Pace: Instructor-ledDifficulty: IntroductoryBiotechnology and the

    4、 Human GoodBiotechnology offers exciting and promising prospects for healing the sick and relieving the suffering. In this course we consider possible functions beyond common treatments like making people look younger, perform better and become perfect.Duration: June 21 August 6, 2021 Fees: $ 3400+P

    5、ace: Instructor-ledDifficulty: IntermediateSuperheroes and PowerWhat makes superheroes popular? How can they help us think about super powers? In this course, we explore those questions in Marvel and DC favorites (especially the X-Men) as well as independent comics novels.Duration: June 22 August 6,

    6、 2021Fees: $ 3400+Pace: Instructor-ledDifficulty: Intermediate1Which course can you take if you are free in Oct. 2021?AThe Path to HappinessBIntroduction to the Ancient Greek WorldCBiotechnology and the Human GoodDSuperheroes and Power2What does Biotechnology and the Human Good deal with?APowers of

    7、superheroes.BWays to increase happiness.CMore uses of biotech.DClinical practices of biotech.3What do the four courses have in common?AThey are of the same level.BThey are free of charge.CThey are instructor-led.DThey belong to the same subject.BHeroic deeds come in all shapes and sizes. Some of the

    8、m require bravery in the face of danger, others result from a simple random act of compassion. Natalie Fernando was taking her 5-year-old autistic (自闭) son Rudy for a seaside walk when the little boy got into a meltdown, a breakdown of self-control.“My son loves to walk, but he hates to turn around

    9、and walk back, we usually try to walk in a circuit to avoid this but on his favourite walk with the boats we have no choice but to turn back. This will often lead to a meltdown, one which I can normally handle but not for today,” Fernando explained on her Facebook page, Better to Be Different.The ar

    10、ea at Southend-on-Sea is a popular walking spot in Essex, England. Knowing she and Rudy were drawing attention and that her sons outburst might go on for an hour, Fernando was apologetic but she soon found herself subjected to the blaming stares and comments of passers-by. Thats when a total strange

    11、r named Ian stopped to ask if she was okay. When Fernando explained what was going on, as if it was the most natural thing in the world to do, he lay down on the ground close to Rudy and engaged him in conversation. The calming behavior quickly turned the situation around. After Rudy became calm, Ia

    12、n walked Rudy and his mom back to their car.“I wish there were more of this man around and I am beyond thankful,” Fernando said. “I will not forget his kindness Thanks, Ian from Southend Sea Front, you truly are a kind man.”In addition to her gratitude, Fernando hopes Ians unselfish behavior might i

    13、nspire others to look deeper before making social judgments themselves. “Its said a lot at the moment, In a world where you can be anything, be kind,” she wrote. “Words are easy, these actions are not always so easy. This man is living the words and I couldnt be more grateful. “If you see a parent s

    14、truggling, take the time to say, Are you ok? Dont judge the parenting, try not to judge the child, just be kind.”Were all walking our own path and navigating the journey the best we can. Sometimes it takes a moment of kindness from a complete stranger to completely change your day.4What caused Rudys

    15、 meltdown during the walk on the seaside?ATiredness from walking.BRepeating the same path.CHis moms impatience.DWalking in a circuit.5What was the attitude of most passers-by to Rudys mom during his meltdown?AApologetic.BDisapproving.CSympathetic.DTolerant.6What did Ian do to turn the situation arou

    16、nd?AHe lay down to communicate with Rudy.BHe bent down to ask Rudy questions.CHe walked Rudy and his mom to the car.DHe played interesting games with Rudy.7Whats the purpose of writing the text?ATo judge people who are indifferent.BTo express thanks of a helpless mother.CTo call on people to follow

    17、Ians example.DTo inform people of ways to deal with autism.CMore than 1,500 feet below the surface of the ocean, its darker than a moonless night. But even in this dark world, theres constant activity -including groups of Humboldt squids, each the size of a small adult human, darting around in searc

    18、h of fish.“You can think of them as little rocket ships. They jet through the water. And they engage in these feeding frenzies. Theyre always looking out for an opportunity to eat.” Stanford University biologist Ben Burford. He says feeding in a group requires careful navigation.“These animals are p

    19、retty aggressive. So theres probably some risk to group living. Like, imagine driving in heavy traffic with a bunch of aggressive drivers. Thank goodness you have turn signals and brake lights and horns on your cars, because that prevents a lot of catastrophe from happening.” Burford thinks Humboldt

    20、 squids communicate in the dark ocean by using their own form of signaling. They do it by turning their bodies into animated message boards. How? They can rapidly change their natural color patterns on their skin by contracting and relaxing their muscles. Whats more, their bodies can be bright, or g

    21、low.“Theyre creating a bioluminescent backlighting for their natural color patterns. So it becomes somewhat like an e-reader, something you can actually read in the dark. Theyre essentially just, you know, selectively revealing and concealing different parts of a glowing body, producing these patter

    22、ns on top of a glowing body.” Burford suspected that the squids could be combining different natural color patterns to create complex signals. “So each of those elements could mean something. And they might have the potential to combine them to generate more meanings.” To find out, his team attached

    23、 cameras to remotely operated vehicles in order to study the squids behavior. “We looked at how they arranged their patterns in sequence during prey-capture events.”Burford eventually hopes to do underwater experiments in which the squids are shown playbacks of their visual signaling-virtual glowing

    24、 squids, if you will. Their reactions should be illuminating.8Which of the following can best describe Humboldt squids?APretty but sensitive.BMild but courageous.CAggressive but cooperative.DImaginative but cautious.9How do Humboldt squids communicate in the dark?ABy creating color patterns on their

    25、 glowing body.BBy touching other squids bodies and muscles.CBy navigating their way carefully in groups.DBy examining their natural color selectively.10What did the researchers do to study the squids behaviour?AThey operated the squids remotely.BThey collected and analyzed signals.CThey attached cam

    26、eras to operable vehicles.DThey conducted some underwater experiments.11Where can you most probably read this passage?AIn a travel guide book.BIn a health magazine.CIn a researchers lab record.DIn a scientific journal.DHair loss is often be unwillingly accepted as a natural part of life. After all,

    27、most people, women included, will lose some or all of their hair as they get older. But when hair loss happens suddenly handfuls it can be truly distressing. It can also be a signal of a health issue that needs to be addressed as soon as possible. To understand why unexpected hair loss happens, its

    28、useful to know the growth cycle of healthy hair. Usually, most of your hair is in a growing phase, during which strands lengthen by about 1. 25 centimetres a month. This part of the cycle carries on for between two and eight years. After that, theres a middle phase, lasting about three weeks, during

    29、 which the hair isnt getting longer but also isnt falling out. Finally, strands enter a resting phase, where the hair is loosened but sits in its follicle (毛囊). Then, when the follicle begins to grow a new hair, the old one drops out. Due to this cyclical process, we all lose up to 100 strands of ha

    30、ir each day. “At any one time, about ten per cent of our hair is in the falling out phase,” explains Jennifer Jones, a dermatologist from London, UK, and an advisor to the British Association of Dermatologists. When that balance is disrupted, a person can have too much hair in the resting phaseand a

    31、 few months later, he or she might find that a large amount comes out all at once. Stress from sadness, divorce, or even moving house can cause hair loss. Another common cause is prescription drugs. In some cases, hair loss is subtle; other times, sufferers lose all their hair- including their body

    32、hair, eyebrows and eyelashes. “If you notice hair loss, you should discuss it with your doctor,” says Jones. “We can often switch your medications.” Treatment depends on the underlying cause. To discover that, a doctor might order blood tests, perform a small skin biopsy or examine the hairs under a

    33、 microscope. If the loss is stress - or drugs-related, it is usually temporary, and resolves within a few months without any intervention.12In which phase of its growth cycle will the hair get loosened?AThe growing phase.BThe middle phase.CThe resting phase.DThe sitting phase.13What is the meaning o

    34、f the underlined word “disrupted” in paragraph 3?AKept.BBroken.CRegained.DDeveloped.14What kind of life events is unlikely to cause hair loss?AGetting a pet to keep you company.BMoving to a newly decorated house.CGetting divorced after years suffering.DTaking drugs without your doctors prescription.

    35、15Why will the doctor perform blood tests when you go to him for advice?ATo strengthen your hair quality.BTo evaluate the conditions of your hair.CTo perform a most suitable operation.DTo work out the root cause effectively.二、七选五阅读How to Understand the Mind of an InterviewerGetting inside an intervi

    36、ewers head can be tricky, as their perspective will change according to personality type, professional role, and personal experience.16Research the company to determine what the interviewer is looking for. Company culture (work-life balance, atmosphere, etc.) is a great indicator of what your interv

    37、iewer will want to see in candidates. 17You can look for company mission statements for a better understanding of company culture, or quotes from top-level executives, like CEOs, which often set the tone for company culture.Look up the interviewer when possible.18 This is the perfect chance to look

    38、up background information on the interviewer on the companys website. Professional and social media platforms can also help you better know what to expect from an interviewer.19 Many interviewers determine the truthfulness of your resume this way. If you respond with answers that are inconsistent wi

    39、th what you wrote in your resume, many interviewers will interpret it as a red flag. Thus, remember to review the start and end dates of positions listed on your resume and try not to take offense to this kind of fact checking.Identify how the interviewers position will influence expectations. The r

    40、ole of your interviewer usually has an impact on what that person expects from a candidate. An HR representative, for example, will want to know youre a good fit with the company culture and values. A direct manager, however, would be most interested in your practical ability to do the job.Regardles

    41、s of their roles, most interviewers will want to know youll make their lives easier. 20ABe consistent with what you wrote in your resume.BExpect the interviewer to quiz you on your resume.CTherefore, its not an easy job to understand their mind.DSo try to make a point of addressing this during the i

    42、nterview.E.Usually, youll be informed of your interviewers name before you meet them.F.However, you can research on the interviewer and tailor your answers to stand out.G.In most situations, interviewers will expect you to share similar values with the company.三、语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。T

    43、he launch of an English translation of Confidence Comes from Effectiveness: A Foreigners Wuhan Diary, 21 (hold) last Friday. The book, first 22 (publish) in Arabic and then in Chinese, tells how the author Adham Sayed, a Lebanese exchange student in China, 23 (throw) himself into working with Chines

    44、e people during the citys lockdown last year.In Sayeds view, Chinas putting the 24 (safe) and health of its people first is the reason fbr winning the battle. His foreign perspective, 25 (globe) vision and Western way of thinking make a consistent narration. He weaves in the concept of a community w

    45、ith a shared future fbr mankind and reveals China 26 a responsible country. It also shows the world how people in Hubei have made great sacrifices fbr China 27 (overcome) the pandemic.This book, 28 original intention was to help people remember the history of the pandemic and to carry forward the sp

    46、irit, is described as a record of 29 the author saw, heard and thought during the terrible moments of the crisis. 30 (it) English version will play a positive role in telling Chinas story to the world.2022届高考英语一轮复习综合训练参考答案1A2C3D【解析】这是一篇应用文。文章介绍了哈佛大学的一些人文学科的在线课程。1细节理解题。根据The Path to Happiness部分“Durat

    47、ion: June 16, 2021 June 14, 2022 ”可知如果2021年10月你有空,你可以上“幸福之路”课程。故选A。2细节理解题。根据Biotechnology and the Human Good部分“Biotechnology offers exciting and promising prospects for healing the sick and relieving the suffering.”(生物技术为治愈病人和减轻痛苦提供了令人兴奋和有希望的前景)可知Biotechnology and the Human Good研究的是更多地使用生物技术。故选C。3细节

    48、理解题。根据第一段“Online courses offers people abundant opportunities to learn. Try some of the Harvard online courses about humanities. ”(网络课程为人们提供了大量的学习机会。 试试哈佛大学的一些人文学科的在线课程)结合四个课程的介绍,可知这四门课程的共同点是它们属于同一个学科。故选D。4B5B6A7C【解析】本文是夹叙夹议文。文章讲述了患有自闭症的鲁迪在沙滩上患病哭闹,母亲费尔南多一筹莫展,大部分路人给予指责,伊恩安慰了鲁迪,扭转了局面,母亲很感激。作者认为陌生人的善意是

    49、伟大的,可以改变一个人的一天。4细节理解题。根据第二段的“My son loves to walk, but he hates to turn around and walk back, we usually try to walk in a circuit to avoid this but on his favourite walk with the boats we have no choice but to turn back. This will often lead to a meltdown, one which I can normally handle but not for

    50、 today(我儿子喜欢走路,但他讨厌转身走回去,我们通常尽量走圈避免这种情况,但在他最喜欢的乘船散步时,我们别无选择,只能转回去。这通常会导致崩溃,我通常可以处理,但今天无法处理)”可知,重复同一条路导致了鲁迪在海边散步时的崩溃。故选B项。5推理判断题。根据第三段的“Knowing she and Rudy were drawing attention and that her sons outburst might go on for an hour, Fernando was apologetic but she soon found herself subjected to the b

    51、laming stares and comments of passers-by.(知道她和鲁迪吸引了大家的注意,她儿子的情绪可能会持续一个小时,费尔南多很抱歉,但她很快发现自己遭受了路人指责的目光和评论)”可推断,大部分的路人对鲁迪的妈妈不满。故选B项。6细节理解题。根据第四段的“When Fernando explained what was going on, as if it was the most natural thing in the world to do, he lay down on the ground close to Rudy and engaged him in

    52、conversation. The calming behavior quickly turned the situation around.(当费尔南多解释发生了什么,好像这是世界上最自然的事情,他躺在地上,靠近鲁迪,与他进行交谈。平静的行为很快就扭转了局面)”可知,伊恩躺下来与鲁迪交流,扭转了情况。故选A项。7推理判断题。根据倒数第二段的“In addition to her gratitude, Fernando hopes Ians unselfish behavior might inspire others to look deeper before making social j

    53、udgments themselves.(除了她的感激,费尔南多还希望伊恩的无私行为能激励其他人在做出社会判断之前更深入地观察)”以及倒数第一段的“Were all walking our own path and navigating the journey the best we can. Sometimes it takes a moment of kindness from a complete stranger to completely change your day.(我们都走着自己的道路,尽可能地一路前行。有时需要一个完全陌生人的善意完全改变你的一天)”可推断,文章的写作目的是

    54、为了号召人们学习伊恩。故选C项。8C9A10A11D【解析】这是一篇说明文。文章主要介绍研究人员猜测洪堡乌贼通过收缩和放松肌肉迅速改变皮肤的自然颜色进行交流。8推理判断题。根据第三段的“These animals are pretty aggressive.(这些动物很有攻击性)”,“Thank goodness you have turn signals and brake lights and horns on your cars, because that prevents a lot of catastrophe from happening.(谢天谢地,你的车上有转向灯、刹车灯和喇叭

    55、,因为这可以防止很多灾难的发生)”和第四段的“Burford thinks Humboldt squids communicate in the dark ocean by using their own form of signaling. (Burford认为洪堡乌贼在黑暗的海洋中通过它们自己的信号形式进行交流)”可推知,洪堡乌贼虽然很有攻击性,但也相互合作,以至于没有那么多“灾难”发生。故选C。9细节理解题。根据第四段的“They do it by turning their bodies into animated message boards. How? They can rapid

    56、ly change their natural color patterns on their skin by contracting and relaxing their muscles. Whats more, their bodies can be bright, or glow.(它们把自己的身体变成动画留言板。怎么变?它们可以通过收缩和放松肌肉迅速改变皮肤的自然颜色。更重要的是,他们的身体可以是明亮的,或发光)”可知,洪堡乌贼通过在它们发光的身体上创造颜色图案来进行交流。故选A。10细节理解题。根据倒数第二段的“To find out, his team attached camer

    57、as to remotely operated vehicles in order to study the squids behavior. We looked at how they arranged their patterns in sequence during prey-capture events.”(为了找到答案,他的团队在远程操作的交通工具上安装了摄像头,以便研究乌贼的行为。我们观察了它们在捕食过程中是如何按顺序排列它们的模式的)”可知,他们通过远程操控乌贼来研究它们的行为。故选A。11推理判断题。根据第四段的“They do it by turning their bodi

    58、es into animated message boards. How? They can rapidly change their natural color patterns on their skin by contracting and relaxing their muscles. Whats more, their bodies can be bright, or glow.(它们把自己的身体变成动画留言板。怎么变?它们可以通过收缩和放松肌肉迅速改变皮肤的自然颜色。更重要的是,他们的身体可以是明亮的,或发光)”和最后一段“Burford eventually hopes to d

    59、o underwater experiments in which the squids are shown playbacks of their visual signaling-virtual glowing squids, if you will. Their reactions should be illuminating.(Burford最终希望做一个水下实验,向乌贼展示它们视觉信号的回放虚拟发光乌贼,如果你愿意的话。它们的反应应该具有启发性)”结合文章主要介绍研究人员猜测洪堡乌贼通过改变皮肤的颜色进行交流可知,这和科学研究有关。由此推知,本文很有可能出自一本科学杂志。故选D。12C

    60、13B14A15D【解析】这是一篇说明文。文章主要就人们脱发的现象展开,介绍了头发的生长周期,导致脱发的原因,以及如何进行治疗等。12细节理解题。根据第二段的“Finally, strands enter a resting phase, where the hair is loosened but sits in its follicle (毛囊). (最后,发丝进入一个休止阶段,在这个阶段头发是松的,但位于毛囊中)”可知,在休止阶段头发会变松。故选C。13词句猜测题。根据第三段的“When that balance is disrupted, a person can have too m

    61、uch hair in the resting phaseand a few months later, he or she might find that a large amount comes out all at once.(当这种平衡被disrupt时,一个人在休止阶段可能会有太多的头发几个月后,他或她可能会发现大量的头发一下子就出来了) ”结合上文提到头发在休止阶段会变松,可知该阶段不会长出太多头发。由此推知,此处是说这种平衡被破坏/打破时,会在休止阶段长出大量头发。即划线词意为“破坏/打破”,与broken同义。故选B。14细节理解题。根据最后一段的“Stress from sa

    62、dness, divorce, or even moving house can cause hair loss. Another common cause is prescription drugs. ”可知,悲伤、离婚甚至搬家的压力都会导致脱发。另一个常见的原因是处方药。而A项“和宠物为伴”文章没有提及,由此可知它可能不会导致脱发。故选A。15细节理解题题。根据最后一段的“Treatment depends on the underlying cause. To discover that, a doctor might order blood tests, perform a small skin biopsy or examine the hairs under a microscope.(治疗取决于潜在的原因。为了发现这一点,医生可能会安排验血、做一个小的皮肤活检或在显微镜下检查毛发) ”可知,医生给病人验血是为了能够有效地找出脱发的根本原因。故选D。16F17G18E19B20D21was held22published23threw24safety25global26as27to overcome28whose29what30Its

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022届高考英语一轮复习 题型组合训练(Day 5)(含解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-379399.html
    相关资源 更多
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1