分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2021版高考英语(北师大版)一轮复习限时规范练21(必修4 UNIT 11A) WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:381060
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:27.80KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021版高考英语北师大版一轮复习限时规范练21必修4UNIT 11A WORD版含解析 2021 高考 英语 北师大 一轮 复习 限时 规范 21 必修 UNIT 11 WORD 解析
    资源描述:

    1、限时规范练21(必修4Unit 11A)核心素养关键词:培养学生人与社会、关注英语语言幽默的素养能力意识限时规范练第42页一、阅读理解AForget calling the front desk.If youre a guest at an Affinia hotel,the staff will try to find out what you need just by looking at you.The Affinia Hotel Collection is improving service in its five hotels in New York City and one eac

    2、h in Chicago and Washington,D.C.Everyone from housekeeping to management will communicate with guests based on body language.A body language expert trained employees on what cues (信号) to look for.A guest who makes eye contact while walking down the hall,for example,may be open to conversation.A busi

    3、nessman frequently touching an ear is probably nervous and may be interested in a therapeutic pillow (理疗枕头).“So many companies,when they talk about service,they program it to how many rings till you answer the phone,” says John Moser,marketing officer for Affinia.“That doesnt sound very reasonable.L

    4、ets give employees some tools they can use to find out whats the right way to talk with somebody at a particular time.”Patti Wood,a body language expert who carried out the Affinia training,says she has never seen such training given to all hotel employees.“All of the training is to make sure every

    5、single guest is treated as special,” she says.Staff questions about a guests day wont disappear,Moser says.But,he says,small talk isnt always enough to get a reading of a guests needs.“You cant always tell from the first sentence whether someone is happy or unhappy,” he says.“Measuring some of the t

    6、hings theyre showing,with the way theyre talking to you,can help our employees provide a service thats more personal for them.”【篇章导读】本文是说明文。为了提供更好的服务,Affinia连锁酒店培训员工识别客人的肢体语言。1.What are Affinia hotels doing?A.Understanding their employees better.B.Setting up new hotels in different cities.C.Improvin

    7、g their employees body language.D.Training employees to understand guests needs better.答案D解析细节理解题。根据第二段末的“Everyone from housekeeping to management will communicate with guests based on body language.”及第三段开头的“A body language expert trained employees on what cues to look for.”可知,Affinia连锁酒店培训其员工识别客人的肢

    8、体语言,以便更好地与其交流。2.What should a hotel employee do if a guest looks into his or her eye?A.Offer a pillow.B.Make small talk.C.Avoid speaking to the guest.D.Be open to the guests suggestions.答案B解析推理判断题。根据第三段中的“A guest who makes eye contact while walking down the hall,for example,may be open to conversati

    9、on.”可知,如果一名客人与酒店服务人员进行眼神接触,说明该客人有交流的意愿。3.What does the underlined word “it” in Paragraph 4 refer to?A.The hotel.B.The phone.C.The service.D.The company.答案C解析代词指代题。画线词所在句的意思是:有些公司根据电话铃响几次之后员工才接起电话来设定服务的水准。it指代的是服务。BHalloween has always been my favorite holiday.As a child,I looked forward all year to

    10、dressing up and going trick-or-treating.I still love putting on costumes and cutting pumpkins.However,with childhood obesity on the rise,many parents nowadays want to limit added sugars in their childrens diets.I spoke to dozens of parents about how they deal with Halloween candy.Some parents avoid

    11、taking their kids trick-or-treating and take them swimming or doing other sports instead.Their kids havent complained.And then there are parents who take their kids trick-or-treating and maybe let them have a couple of pieces of candy that evening.Once the kids are in bed,the parents change the cand

    12、y for a toy.A Pennsylvania State University study shows,however,that girls who have treats on a regular basis eat less of these foods when they are offered them and are likely to have a better body shape.Another study from the Netherlands compared the eating behaviors of children who were told they

    13、couldnt have sweets or were allowed to eat what they wanted.The restricted (受限制的) groups wanted more of the foods they werent allowed to have and ate more on the whole.As a food expert,I tell parents to see Halloween as a learning opportunity.Sweets and other treats are part of life,and keeping kids

    14、 from less healthy foods doesnt teach them how to manage them and control their eating as adults.Its fine for kids to have a few pieces of candy a day,for example,as dessert after a meal.One way to do this is to have a piece of candy with lunch.This encourages mindful eating rather than distracted (

    15、注意力分散的) eating in front of the TV.Eating small amounts of treats should help kids learn to enjoy them more so theyre satisfied.【篇章导读】本文是议论文。随着儿童肥胖症案例的不断增多,还应该让孩子们尽情吃万圣节糖果吗?4.How did the author experience Halloween differently from todays kids?A.She missed some activities because of obesity.B.She was

    16、 forced to do some sports.C.She enjoyed herself heartily.D.She preferred toys to candy.答案C解析细节理解题。根据第一段中的“Halloween has always been my favorite.love putting on costumes and cutting pumpkins.”可知,不同于今天的孩子们,儿时的作者可以尽情享受万圣节带来的欢愉。5.What is some kids reaction to their absence from trick-or-treat?A.They say

    17、 its unfair.B.They are OK with it.C.They show their anger.D.They consider it encouraging.答案B解析细节理解题。根据第二段中的“Some parents avoid taking their kids trick-or-treating and take them swimming or doing other sports instead.Their kids havent complained.”可知,有些父母不让孩子参加“不给糖就捣蛋”活动,而这些孩子并没有表示不高兴。6.What can be le

    18、arned from the Netherlands study?A.Girls are less attracted to sweets.B.Eating habits are formed from childhood.C.Eating some candy can be helpful for kids.D.Keeping foods from kids doesnt teach self-control.答案D解析推理判断题。根据第三段中的“Another study from the Netherlands.allowed to have and ate more on the wh

    19、ole.”可知,荷兰的研究表明,限制孩子们吃某样食物并不能让孩子们学会控制对该食物的食用量。7.What does the author suggest about sweets?A.Avoiding them as much as possible.B.Enjoying them with the family.C.Sharing them with friends.D.Having some with meals.答案D解析细节理解题。根据最后一段中的“One way to do this is to have a piece of candy with lunch.”可知,作者建议随餐吃

    20、糖果。二、七选五What does it really mean to be successful?1.It is about being able to live a happy life.If you want to have a successful life,here are three things you need to focus on.1.Believe in yourselfIf you dont believe in yourself,how do you expect other people to? When you believe in yourself,it fue

    21、ls (促进) your creativity and your motivation to do things.All successful people from Gandhi to Tesla believed in themselves.2.We all have to trust that we have the ability to turn the impossible into the possible.2.Know your intention3,it is important to have an understanding of your intention.If you

    22、r intention is simply rooted in money and fame,you are never going to truly feel successful.Money and fame only serve the ego (自负) and dont provide true feelings of success.For a truly successful life,your intention has to be rooted in your purpose and passions.When your intention is to serve your p

    23、urpose,make a change in the world and express your talents,you will feel true success and satisfaction.3.4Success is all around you right now.Stop to take a moment and youll notice the amazing success that is already present in your life.5.Being thankful for the tiniest successes in life will help y

    24、ou to create more and more success.A.Realize you are already successfulB.Discover the true meaning of successC.This is what gave them the drive to succeedD.If you want to create a good living conditionE.When it comes to achieving greatness in this lifeF.That is when you will start to feel truly succ

    25、essfulG.Success is much more than just money or fame答案与解析【篇章导读】本文是说明文。文章就成功提出三点建议,告诫人们:成功不仅仅只是收获名利,而是内心的满足。只要相信自己、明确目标、懂得满足,你就是成功的。1.G根据上文“What does it really mean to be successful?”及下文中的“It is about being able to live a happy life”可知,此空应为成功的定义。G项指出:成功不只是金钱和名誉,符合上下文语境。2.C根据上文中的“All successful people

    26、 from Gandhi to Tesla believed in themselves”可知,此空为:正是他们相信自己,才取得巨大成就。C项符合语境。3.E根据下文中的“If your intention is simply rooted in money and fame,you are never going to truly feel successful”可知,如果目标不正确,就不会觉得自己成功,因此上文提出:在讨论如何取得成功之前,首先要对人生的目标有正确的理解。E项符合语境。4.A根据下文中的“youll notice the amazing success that is al

    27、ready present in your life”可知,第三点建议为:要意识到你已经是成功的。A项符合语境。5.F根据上文的描述可知,停下脚步,你就会发现你所取得的成就。F项中That is when.呼应上文中的moment,此时此刻你会感受到真正的成功。三、语法填空Louis Pasteur was a French scientist who developed cures for many dangerous 1. (illness).He also successfully invented a way to kill bacteria in milk and make it s

    28、afe to drink.Pasteur was born in 1822,in Dole,France.He was a courageous student who 2. (frequent) asked questions,searched for answers and challenged incorrect ideas.He 3. (receive) a Doctor of Science degree in 1847.While 4. (work) at the University of Lille,Pasteur discovered fermentation,a chemi

    29、cal change used to make bread,cheese and other foods,involved germs.He showed that heat killed the germs that cause fermentation.This 5. (discover) led to his invention of a process for destroying harmful germs in food,which became 6. (know) as pasteurization (巴氏灭菌法).In the 1870s,Louis Pasteur sough

    30、t to find a cure for anthrax a disease 7. mainly affects cattle.Firstly,he found anthrax was much more likely if farmers buried dead sheep with the disease in fields.Pasteur advised farmers not 8. (bury) any dead animals in areas where cattle may eat growing grass in the future.In 1881 he conducted

    31、an experiment to try out his vaccine for anthrax,which was 9. success.Pasteur died in 1895,in Saint-Cloud,France.On his last day he remarked:“I should like to be younger,so as to devote myself 10. the study of new diseases.”答案与解析1.illnesses考查名词复数。设空处做宾语,表示“疾病”,由many可知,此处应用名词复数,故填illnesses。2.frequent

    32、ly考查副词。设空处做状语修饰谓语动词,表示 “常常”,故填副词frequently。3.received考查一般过去时。由in 1847可知,设空处表示的动作发生在过去,应用一般过去时,故填received。4.working考查动词-ing形式做状语的用法。Pasteur与work之间是逻辑上的主谓关系,且由While可知,work表示的动作与谓语动作同时发生,故填working。5.discovery考查名词。设空处做主语,表示“发现”,因为设空处前有限定词This,故填名词discovery。6.known考查过去分词做表语的用法。设空处做表语,which在此指代process,因为know与process之间是逻辑上的动宾关系,故填known。7.that/which考查关系代词。设空处引导限制性定语从句修饰disease,且在从句中做主语,故填that或which。8.to bury考查不定式做补语的用法。advise sb.not to do sth.意为“建议某人不做某事”。9.a考查不定冠词。success在此表示“成功的事”,是可数名词,且表泛指,故填a。10.to考查介词。devote oneself to.意为“献身于”。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021版高考英语(北师大版)一轮复习限时规范练21(必修4 UNIT 11A) WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381060.html
    相关资源 更多
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1