2020-2021高中英语 Module 5 A Trip Along the Three Gorges Section Ⅰ Introduction .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021高中英语 Module Trip Along the Three Gorges Section Introduction 2020 2021 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时作业(十三)Module 5Section Introduction & Reading.单词拼写1Lets take this way because it is very flat (平坦的)2They got down the hill along the southern slope (斜坡)3Mr. Brown is an easygoing person and is thought highly of by his colleagues (同事)4Trade (贸易) in wool has brought a lot of money for him.5This part
2、of the river is narrow (狭窄的). Lets go from here.6Its said that they will exploit (开采) the coal resource here. Then it will provide a huge amount of fuel for this area.7The students surrounded (围绕着) the teachers, talking and laughing with them.8Lets go and have a walk in the near woods (树林)9But in he
3、r new home, in a distant (遥远的) unknown country, it wouldnt be like that.10The incident has since become a family legend(传奇).单句语法填空1Though it took me several months to get used to the new surroundings,_now I like visiting the surrounding towns in my free time. (surround)2The students were told that t
4、hey were to_meet (meet) at the school gate at two oclock this afternoon.3I traded my watch for a bicycle in the market yesterday.4He was narrowly (narrow) hit by the bus when he was on his way to school.5John told me hed like to go hiking with me, his voice heavy with joy.6You never know what she we
5、nt through to bring up her children.7The little girl was observed to_enter (enter) the supermarket alone.8I looked up and noticed a snake winding (wind) its way up the tree to catch its breakfast.9I try to persuade my students to set aside at least half an hour every day for jogging.10Small and dist
6、ant from cities though my home town is, there is always something different to catch your eye.阅读理解AI was going to die in Antarctica, I was certain. An image of my frostcovered body, colorless and lifeless, filled my mind as I glanced around. In all directions the empty wilderness of Antarctica stret
7、ched away from me, the only feature on the landscape was the division between snow and sky. I gazed sadly at my team. They were rapidly disappearing from my sight.It happened in the year 2009 when I was head of an adventure (探险) attempting to reach the South Pole. The team was made up of ordinary wo
8、men from all around the worldfrom Jamaica, India, Singapore and Cyprusmany of whom had never seen snow, or spent a night in a tent, before we set off. Our aim was to be the most international allfemale team to reach the South Pole.As I watched, the rest of the teammates marched on, unaware that I wa
9、s not with them. By the time I realized that my sledge (雪橇) was firmly trapped, the team were already a long way ahead of me. I called out to Era, my teammate, “Era! Stop!”Getting no response I called again, but my shouts were carried away in the opposite direction by the wind. Seconds passed. Nothi
10、ng. I was gradually being left alone, completely defenseless against the low temperatures of Antarctica.My strength increased when I thought of a cold, lonely death. I pulled again my sledge, which moved a little. I removed the ice with my skipole and boot, desperately trying to break the sledge fre
11、e. The sledge shot forward, knocking me off balance. I struggled to my feet and set off after the team.I caught up just as Reena, my teammate from India, looked behind her and noticed there was one person missing. She swung around on her skis, in shock and spotted me in the near distance.As we conti
12、nued, my panic slowly faded. For the rest of the day, each of the team was glancing over their shoulder every few minutes. They were not going to risk losing me again.【语篇解读】本文是记叙文,讲述了作者在南极探险期间一个人被落在冰雪中的最后自救成功的惊险经历。1From the first paragraph we can infer that the author _.A. disliked her team B. got s
13、eriously illC. was in panic D. lost her way答案与解析:C推理判断题。根据第一段中的“I was going to die”可推断出作者处于极度的惊恐之中,故C项正确。2What is special about the expedition team?A. They were all female.B. They were all professional.C. They made the longest expedition.D. They had been strictly trained.答案与解析:A细节理解题。根据第二段中“The team
14、 was made up of ordinary women”可知这个探险队的特殊之处在于成员都是普通的女性,故A项正确。3What made the author get her sledge out of the ice was _.A. the shouts from her teammatesB. her strong desire to liveC. the sudden change in wind directionD. the natural beauty ahead答案与解析:B细节理解题。根据第五段中“My strength increased when I thought
15、 of a cold, lonely death.”可知求生的强烈欲望使作者有力气将雪橇拽出来,故B项正确。4Which may be the best title of the passage?A. How to Survive in AntarcticaB. A mysterious Trip to the South PoleC. A female Expedition TeamD. Being Left Behind in the Snow答案与解析:D主旨大意题。本文讲述了作者在南极探险期间一个人被落在冰雪中,最后自救成功的惊险经历,故D项为最佳文章题目。BThe Lobkowicz
16、 family is based in Bohemia, a historic place in the Czech Republic. Since the 14th century, the family has been at the center of European art and culture. Their noble (贵族的) background enabled them to support writers, artists, and such classical musician as Beethoven and Joseph Haydn.Early members o
17、f the family lived in great castles (城堡). Their interest in the arts led them to collect paintings and other works that deeply influenced European culture.Protecting the castles and collections has not been easy. Since the start of World War , the familys treasures have been taken away twice. For mo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382606.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
