2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 SPORTS AND FITNESS Period 3作业(含解析)北师大版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT SPORTS AND FITNESS Period 3作业含解析北师大版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 作业 解析 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、UNIT 2Period Three题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1I think _(挙击) will take off in a big way here.2And I will _(使弹起) it here, and then notice what you see.3He transmitted his keen enjoyment of singing to the _(观众)4You _(使某人想起) me of a girl, that I once knew. 5Even the weakest animal will _(咬) back when it is c
2、ornered.6To _(禁止) you would be to restrict you.7This is currently the _(状况) with most computers. 8How much is the _(每年的) ground rent.【答案】1.boxing2.bounce3.audience4.remind5bite6.prohibit7.case8.annual.单句语法填空1We were eager to hear the _ (announce) of the winners of the race.2A notice was put up in or
3、der to remind the students _ the changed lecture time.3His _(apply) for membership of the organization was rejected.4I caught the train at the last second and all the seats _ (occupy)5_ (amazing), I get a gift at least once a week.6To my _ (disappoint), you failed in the exam once again.7We _(prohib
4、it) from drinking alcohol during working hours. 8The boy broke the window while _ (play) football.【答案】1.announcement2.of3.application4had been occupied5.Amazingly6.disappointment7are prohibited8.playing. 完成句子1We _ _have her examined by a doctor.我们应该请医生给她检查一下。2They managed to _ _all the best performe
5、rs.他们设法签下了所有表现最好的人。3_ _ I forget, please _ _ _ my promise.万一我忘了,请提醒我记得我许下的诺言。4Please attach a photograph to _ _ _.请在申请表上附上一张照片。 5I _ _ _ the problem for 15 days.我这15天一直在研究这个问题。 【答案】1.ought to2.sign up3.In case; remind me of4the application form5.have been studying题组B提升练(建议用时:30分钟). 阅读理解Can snacking
6、be a key element of a healthy lifestyle? If your first response is “No!”, heres a chance to update your opinions.Some of us were raised with the advice of “Never eat between meals.”, which can protect our teeth from sweets.Yet there can be significant advantages of snacking on healthy foods.Research
7、ers have found that eating frequent mini-meals offers health benefits.Dr.David Jenkins and colleagues at the University of Toronto have reported some remarkable advantages.In one study, participants were randomly divided into two groups and both groups were given the same type and amount of food ove
8、r a two-week period.One group consumed three meals a day.For those having a “Nibbling_Diet”, food was divided into 17 mini-meals a day.After two weeks, the nibblers(此处指吃零食的人) had reduced their blood cholesterol (胆固醇) levels by more than 15 percent.Cortisol (皮质醇), a stress indicator, was reduced by 1
9、7 percent.Average serum insulin (血清胰岛素) levels of nibblers were reduced by 28 percent.With less insulin, the body is less likely to convert loads of calories into body fat.Also, you may think eating concentrated sources of fat or sugar (or both) will pack the weight into your body.However, see below
10、 for some examples of healthy snacks:Nuts are high in fat so keep portions moderate.However, the fat comes with a wealth of minerals and protective substances.For growing youngsters, high-energy adults, athletes and those who have difficulty maintaining their weight, nuts are a great solution.Dried
11、fruits (raisins, currants, apricots) help you stock up on iron.If you tend to feel cold in winter, keep raisins handy.When your blood sugar drops, youll have an instant remedy.Fresh fruit is also a great choice.()1.Why does the author propose a question at the beginning of the passage?ATo raise the
12、readers awareness of refusing snacks.BTo arouse the readers interest in the topic.CTo show the significance of healthy lifestyles.DTo emphasize the importance of eating snacks.()2.What do the underlined words “Nibbling Diet” in Paragraph 2 refer to?ANot eating too much food at a time.BEating many sn
13、acks at a time.CEating food gently each time.DEating food quickly each time.()3.How does the author convince readers to believe his opinion?ABy explaining some concepts.BBy using many experts words.CBy asking many specific questions.DBy giving some examples.()4.Who can benefit from dried fruits in d
14、aily life?AAn athlete who needs to maintain his weight.BA child who is eager to grow up quickly.CA girl who wants to warm herself in winter.DA patient who longs to decrease his blood sugar.【语篇解读】本文是一篇议论文,很多人从小就被教导“两餐之间不要吃东西”。然而,研究人员发现,经常吃健康的零食对身体有很大的益处。1B推理判断题。根据第一段中的“Can snacking be a key element o
15、f a healthy lifestyle?If your first response is No!, heres a chance to update your opinions.”和下文介绍的经常吃健康零食的好处可知,文章开头的问题是为了引起读者对该话题的兴趣,从而引出文章的主题。故选B项。2A词义猜测题。根据第二段中的“One group consumed three meals a day.”和画线部分后的“food was divided into 17 mini-meals a day”可知,此处指参与者被随机分为两组,在两周的时间里,两组都被供应相同种类和数量的食物;一组人每天
16、吃三顿饭,另一组每天的食物则被分成17份。由此可推知,画线部分应指一次不吃太多食物。故选A项。3D推理判断题。根据第二段的内容可知,作者通过介绍一项研究实验来论证自己的观点,而第四段至第六段作者举例说明不同的人应该吃什么健康零食,所以作者是通过举例来让读者信服他的观点的。故选D项。4C细节理解题。根据最后一段中的“Dried fruits (raisins,currants,apricots) help you stock up on iron.If you tend to feel cold in winter,keep raisins handy.”可知,如果你冬天容易感到冷的话,可以把葡
17、萄干放在手边,当作零食。由此可知,想要在冬天让自己暖和起来的女孩会从葡萄干这种干果中受益。故选C项。阅读加油站ramdomly adv.随即地;任意地remedy n&v.解决办法;补救loads of大量;许多be high in富含be less likely to不太可能a wealth of很多的stock up on存储;囤积tend to常常;倾向于However, the fat comes with a wealth of minerals and protective substances.然而,脂肪含有丰富的矿物质和保护物质。. 完形填空Everyone has his m
18、ost memorable teacher. When I think back to my most memorable teacher, Mary Justices face_1_comes into my mind.She is very tolerant to me and everyone else in the class. Besides, she was such a(n)_2_teacher that she was elected our schools Teacher of the Year for many times. She also helped raise ou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384705.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
