2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 SPORTS AND FITNESS Section Ⅲ Reading .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT SPORTS AND FITNESS Section Reading 2021 2022 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六).阅读理解APilates,yoga and the running machine get all the attention when it comes to popular ways to stay healthy.There is,however,a more humble exercise that might not be so attractive,but has all the benefitswalking.Certified fitness professional Jolynn Jaekel explains,“What I love about wal
2、king is that anyone can do it at any age and any fitness level.Plus,it is good for your heart,your head and your wallet.”A recent report details the health benefits of walking.The report found that walking regularly to fulfill the 150 minutes of moderate physical exercise every week,recommended by t
3、he UKs chief medical officer,could save 37,000 lives each year.Scientists at the Lawrence Berkeley National Laboratory in California found that quick walking reduces the risk of heart disease more effectively than running.They observed participants aged between 18 and 80 over a sixyear period and fo
4、und that walking reduced the risk of heart disease by 9.3%,while running reduced it by 4.5%.And there is even more good news: 30 minutes of quick walking over five days could help you sleep easily,according to research by Oregon State University.The study by the university showed that walking helped
5、 participants sleep better and feel more alert during the day.The sooner you get started,the sooner youll notice the differences in your mind and body.So,go out for your 30minute walk in a nearby park or green space.【语篇解读】本文主要介绍了健康生活方式中的最简单有效的方式步行。1The underlined word “humble” in the first paragraph
6、 probably means “ ”AplainBrelaxingCpopularDactiveA词义猜测题。根据第一段可知,当提到保持健康的方式时人们首先想到的是普拉提、瑜伽和跑步机。然而,有一种不太引人注目的简单运动却让人受益匪浅,那就是步行。由此可推知,画线词和“plain”意义相近。故A项正确。2What does Jolynn Jaekel think of walking?AIts loved by people of all ages.BIts much healthier than running.CIts a moneysaving physical exercise.DI
7、ts becoming more and more popular.C细节理解题。根据第二段中的“What I love about walking.your head and your wallet.”可知,步行对人的心脏和大脑都有好处并且可以省钱。故C项正确。3What did scientists at the Lawrence Berkeley National Laboratory find?AWalking helps people with sleep problems.BWalking contributes to curing heart disease.CWalking 1
8、50 minutes per week can save lives.DWalking is better than running in some cases.D细节理解题。根据第三段第三句中的“.found that quick walking reduces the risk of heart disease more effectively than running”以及下文将步行和跑步从几个方面进行的对比来看,前者优于后者。故D项正确。4In which section of a newspaper can we read this text?AComment.BLifestyle.
9、CEducation.DScience.B推理判断题。纵观全文可知,本文主要介绍了健康生活方式中的最简单有效的方式步行。由此可推知,可从报纸上介绍生活方式的版块读到该文章。故B项正确。BIn the world today,all of the people need recreation (消遣)We cannot work all the time if we are going to keep healthy and enjoy life.Everyone has his own way of relaxing.Perhaps the most popular form is to ta
10、ke part in sports.There are team sports,such as basketball and football.There are also individual (个人的)sports,such as swimming and running.Skating and mountain climbing are the most popular recreation for people who like to be outdoor.Not everyone who enjoys sports likes to take part in them.Many pe
11、ople like watching them on TV or listening to them on the radio.So many people like some forms of indoor recreation,such as watching TV,singing and dancing.It doesnt matter whether we like indoor recreation or take part in outdoor sports.It is important for everyone to relax from time to time,and en
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384713.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
