2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 3 FOOD AND CULTURE泛读 技能初养成课时分层作业(含解析)新人教版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT FOOD AND CULTURE泛读 技能初养成课时分层作业含解析新人教版选择性必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 CULTURE
- 资源描述:
-
1、UNIT 3 FOOD AND CULTURE课时分层作业(八).单句语法填空1Workplace canteens (canteen) are offering healthier foods than ever before.2Our association (associate) with him goes back four years.3The club welcomes all new members regardless of age.4Large quantities (quantity) of water are needed for cooling purpose.5Dan
2、iel leaned back on the sofa,still chewing (chew) on his apple.6Some of the magic tricks (trick) called for audience participation.7The towns investigated fell into two broad categories (category)8One of his ideals (ideal) is to become a pianist.9What you say is not consistent with what you do.10We h
3、ave consumed (consume) half of the energy on the Earth in the last 30 years.完形填空My name is Miranda Gibson. I have been at the top of a tree for five months now. Some people might wonder 1 on earth I would choose to do that.I have walked through this forest many times. On 12 December,2011, 2 rolled i
4、nto the forest and the destruction (摧毁) began. I couldnt 3 the thought that these forests would be 4 forever. So, on 14 December, 2011, I packed up my life, 5 of my job plans,and climbed 60 meters to the top of this tree. I have been here ever since.Life in the tree tops can be 6 at times. I have ti
5、mes when I feel frustrated (沮丧) and wish I could 7 ,to anywhere,just have a 8 of scenery for a minute! There are times too, when I feel terribly 9 . I miss my friends and family. 10 these times,I find myself loving the 11 Living in the tree has been inspiring. I am willing to 12 up here for as long
6、as it takes, 13 I honestly hope it wont be too 14 before I can put my feet on the ground below and stand in a forest that will never be 15 【语篇解读】本文是一篇记叙文。通过米兰达吉布森在树上已经待了五个月的故事,号召人们保护森林。1A.why BwhenChow DwhereA上文作者提到她在树上已经五个月了,结合空前的“wonder”可知,此处的意思是“有些人想知道我究竟为什么这样做”,所以填why,选A项。2A.water BanimalsCmachi
7、nery DtouristsC根据下文的“.rolled into the forest and the destruction(摧毁) began”可知,C项“大型机器”符合语境。3A.bear Bhelp Ckeep DspareA一想到将会永远失去这些森林作者就无法忍受。cant bear sth.“无法忍受”。4A.sold Bstolen Cprotected DlostD根据前面的“the destruction(摧毁) began”可知,此处应填lost,意为“失去”。故选D项。5A.grew out Bfell shortCran out Dlet goD作者结束了她的生活,放
8、弃了(let go of)工作计划。6A.refreshing BriskyCchallenging DrewardingC根据下文的“I have times when I feel frustrated(沮丧) and wish I could ,to anywhere”可知,树上的生活充满着挑战(challenging)。7A.get up Bget awayCgive in Dgive upB根据下文的“to anywhere”可知,作者想离开(get away)这里。8A.change Blook Csearch DtouchA作者希望自己可以离开树上,“换一换风景”,也就是换个环境
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384812.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
部编版七年级语文下册习题课件:20. 外国诗二首.ppt
