2021-2022学年新教材高中英语 课时作业14 UNIT 5 LAUNCHING YOUR CAREER 泛读 技能初养成(含解析)新人教版选择性必修第四册 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业14 UNIT LAUNCHING YOUR CAREER 泛读 技能初养成含解析新人教版选择性必修第四册 2 2021 2022 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十四).单句语法填空1I find it difficult to come to a conclusion.2Foxes(fox) started coming in from the surrounding countryside.3Its time for you to wake up and attend to your business.4Canals(canal) have been built to take water to the desert.5I knew Id never find a parking(park) space in the Square.6
2、But the custom in our country is different from overseas,we process food mostly by frying(fry)7She sewed(sew) all the dresses on the sewing machine last week.8I think all caged(cage) birds should be set free.9All purchases shall be financed(finance) with the proceeds of loan.10We must cherish experi
3、ence acquired(acquire) at the cost of blood.完形填空The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.Eleanor Roosevelt.My home is a place of great beauty and agricultural richness,as well as of war and natural disasters.When I was only fourteen years old,I was filled with 1 in spite
4、 of the terrible surroundings.The families living here,who tried to make their living from the land, 2 great losses.I felt sorry especially for the children,but I 3 to be hopeless,I decided that where I was,I could do 4 to help them.I began knocking on every door and saying to each person who 5 my k
5、nock,“I know that you are 6 and give the birds that come to your yard a little 7 Please consider me your bird.Give me only a handful of rice each week when I come to your 8 I will take it to the temple where it can be given to the 9 children.” No one seemed to mind giving me a handful of rice,even 1
6、0 they had little themselves.On Sunday,I would go to the 11 and give my handfuls of rice to the monks to give away to the children.One day,I came to a house that had 12 kinds to give.I told my story and asked if I could be their bird.The woman called her daughters,and 13 gave me fifty cents,as well
7、as the handful of rice!I began to ask for change and rice from the other “bird feeders”,and they gave them to me.Everyone was happy to help those who were suffering,even 14 only this small way.The temple was soon able to help everyone who came to them for food and clothing.“Consider me your bird.” M
8、y childish idea had not stopped the war,but anyway,it was 15 some peace.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章叙述了作者在灾难时期去挨家挨户收集一丁点分量的食物,最后积攒起来,帮助孩子们度过饥荒的故事。1A.sorrowBhopeCcomfortDhappinessB根据内容以及第一段中的“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”可知,尽管处于恶劣的环境中,我依然充满希望。故选B。2A.sufferedBsurvived Cc
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385404.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021版高考语文一轮复习专题九正确使用词语包括熟语2实词虚词运用辨析课件新人教版.ppt
