2021-2022学年新教材高中英语 课时作业15 Unit 5 On the road(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业15 Unit On the road含解析外研版必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 15 road 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 5 On the road.单句语法填空1There were masses(mass) of people in the shop yesterday.2You can ask a dealer for a discount whether you pay in cash or buy on credit.3I have this image of you as always being cheerful(cheer) and optimistic.4It was the drunk driver who/that was to blame for the accident.5Th
2、e government has budgeted(budget) 10 million pounds for education spending recently.6He studies very hard;there is no doubt that he will pass the exams.7The hospital being built(build) now is expected to be completed in two years.8With the Spring Festival approaching,most Chinese people cant wait to
3、 go(go) home.9By making friends with the native speakers,one can pick up a lot of their languages.10The students benefiting most from college are those who are engaged(engage) in academic life.阅读理解AA couple in their 60s has travelled 12,000 miles across 16 countries from Britain to China riding thei
4、r bikes the entire way.Grandparents Peter and Chris stepped on the long journey after deciding to “do something a bit different”They travelled across cities,deserts,mountains and everything in between across Europe,the Middle East and the East Asia.The married couple of 37 years enjoyed themselves w
5、ith delicious local food and spent most nights inside a tiny tent put up wherever they could find shelter.Peter,66,said the moment when they finally had a look at the famous Great Wall after a year and a half of cycling almost 30 miles a day was “really exciting”At the end of their journey,the speci
6、al pair didnt fly home but instead chose to book a cabin inside a 400mlong container ship.The final part was a threeweek voyage from Singapore across the Indian Ocean and into the Mediterranean Sea before arriving at Southampton.“You never know what the day is going to bring.All you know is that you
7、 are going to get on your bike and cycle.Every day is an adventure and every day is new.Overall,the experience is absolutely unbelievable,” Peter said.Peter and Chris initially set out to cycle from Britain in January 2017 but were forced home.They had cycled all the way to Hungary when Peter slippe
8、d on tiles and broke his leg.After several months of recovery,the couple set out again in Britain.They finally arrived in China in November 2018.Both Peter and Chris agreed that the best part of the entire trip was coming across the kind strangers along the way,many of whom invited the couple for fo
9、od and drink.Chris,64,said,“It was a wonderful experience,particularly wonderful because of the amazing people we met along the way.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一对老年夫妇为了尝试新的东西踏上长途骑行之旅,在旅行的过程中他们经历了许多美好的事情,但觉得旅行最有意义的部分是他人无私的帮助。1Whats the couples purpose of taking the long journey?ATo try something new.BTo b
10、reak the world record.CTo go across 16 countries by bike.DTo celebrate their 37year marriage.A细节理解题。根据文章第一段中的“Grandparents Peter and Chris stepped on the long journey after deciding to do something a bit different”可知,这对夫妇旅行的目的是尝试一些新的、不同的东西。故选A项。2How did the couple go back to their home after the tri
11、p to China?ABy cycling.BBy train.CBy plane.DBy sea.D细节理解题。根据文章第二段中的“At the end of their journey,the special pair didnt fly home but instead chose to book a cabin inside a 400mlong container ship.”可知,这对夫妇完成在中国的旅行后,是坐船回家的。故选D项。3Why did the couple put off their trip in 2017?APeter had an accident.BThey
12、 ran out of their money.CThey met with a heavy snow.DPeter fell ill suddenly in Hungary.A细节理解题。根据文章倒数第二段中的“Peter and Chris initially set out to cycle from Britain in January 2017 but were forced home.They had cycled all the way to Hungary when Peter slipped on tiles and broke his leg.”可知,这对夫妇推迟旅行的原因
13、是彼得受了伤。故选A项。4Whats the best part of the trip for the couple?AThe beautiful scenes.BThe help from others.CThe delicious food and drink.DThe kindness from other cyclists.B细节理解题。根据文章最后一段中的“Both Peter and Chris agreed that the best part of the entire trip was coming across the kind strangers along the w
14、ay,many of whom invited the couple for food and drink.”可知,这对夫妇认为旅行最精彩的部分是陌生人给他们的帮助。故选B项。BThis journey began this morning almost an hour later than I had planned,although I had completed my packing before eight oclock.I was quite clear about the fact that once I left,my house would stand empty for pr
15、obably the first time since the day it was built.It was a strange feeling and perhaps explains why I was leaving so late,walking around the house many times over,checking one last time to see that all was in order.It is hard to explain my feelings once I did finally set off.As I drove further and fu
16、rther from the house,I found the surroundings grow unrecognizable.I began to have a feeling of unease mixed with excitement.I took a turning and found myself on a road circling the edge of a hill.I could sense the steep(陡峭的) drop to my left.I felt a sense of alarm that I was perhaps not on the corre
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385414.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
