2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(六)UNIT 2 WILDLIFE PROTECTION(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业六UNIT WILDLIFE PROTECTION含解析新人教版必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六).阅读理解AWhen I took Amy home from the animal shelter,she was scared.I believed she had been abused(虐待) because she was afraid of anything my husband,Bill,or I held in our hands.With a lot of care and attention,she became a great dog that surprised us every day.About three years ago,Amy and I
2、joined a volunteer project called Canines with Class.At our first school visit,Officer Lisa called Amy and asked her to show how to shake hands and give a high five.The students clapped(拍手) in joy and Amy received a reward.Then the students got to touch the dog.One by one they came up to meet Amy.So
3、me of them started talking to me about their own pets.I didnt feel worried any more.I thought the children liked staying with us.On our next school visit,I put a big chain(链条) on Amys neck and walked away from her.You could see that Amy was not happy.When I took the chain off her neck,Amy shook her
4、tail happily and wouldnt stop licking(舔) my face.That was when we talked about“breaking the chain”On our third school trip,Amy started acting poorly when it was time to show off a few tricks.The students watched to see how I would correct her mistakes.It was a good chance to explain that if your dog
5、 doesnt do exactly what you ask,you dont have to shout at her or hit her to make it right.I think the children have learned a lot about respect and patience.Amy loves the program and has come so far since I found her a few years ago.Amy has broken the chain,and the love she gives to those children w
6、ill help them become good pet owners.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者与自己领养的狗参加了一个志愿者项目,旨在告诉人们要善待动物。1During the first school visit,the author was most probably _AnervousBencouragedCcalmDupsetB推理判断题。根据第二段的“Some of them started.staying with us.”可推断,刚开始作者也很担心,但是和孩子们交流之后发现,孩子们也喜欢他们来学校,因此作者深受鼓舞。2What was the purpose of
7、the second school visit?ATo show how dogs get happy.BTo encourage children to be free.CTo encourage children to save dogs.DTo show why we should stop using dog chains.D细节理解题。根据第三段的“That was when we talked aboutbreaking the chain”可知,第二次去学校交流的目的是为了告诉孩子们狗不喜欢被链子拴住,我们应该停止使用狗链。3What did the children learn
8、 from the third school trip?ADogs are stupid at times.BEveryone makes mistakes.CDog owners should be patient.DPeople should respect each other.C推理判断题。根据第四段的“It was a good chance.respect and patience.”可推断,孩子们学会了对宠物要有耐心。BMy elephant adventures began in 1984 when,with our oneyearold daughter,my husband
9、 and I crossed the jungle in a jeep,sticking behind a lorry for comfort and company.The elephants standing like watchers on either side of the forest highway had us praying for our safety.One elephant made loud noise and angrily pawed (抓) the ground,warning us off.We raced away before they could att
10、ack.It was wise to keep elephants at a distance.We heard stories of tourists whose jeeps were overturned,and a couple of photographers were killed because they moved too close.Elephants are misleading animals.They give people an impression of being quiet and kind,so tourists think its safe to picnic
11、 in the jungle.Yet angry elephants have knocked them down in seconds before they could take off.Elephants might make life unpredictable and dangerous.Its difficult for inexperienced environmentalists to even begin to grasp this reality.Ive heard city people say “We humans are encroaching (侵害) on the
12、ir forests.” But whats the solution?When a poor farmer borrows heavily to plant a crop,hell do anything to protect it.His life depends on it.Elephants ruining an abouttobeharvested corn field cannot expect to be welcomed like special guests.The battle between beast and farmer is violent.Experts are
13、working on solutions to humanelephant conflicts (冲突)Some are sure to fail to like the plan to build electric fences around human settlements. Elephants rapidly figure them out and come in,around and over them.There are more questions than answers,for sure.But as my husband said,“More people die in c
14、ar accidents every single day,in every city on the earth.But they wont take cars off the roads,will they?” So we need to seek practical ways of preventing elephant accidents.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者讲述了一家人在1984年进行的观看大象的丛林冒险行动,还讨论了大象与人类的冲突问题。4What is the writers purpose in writing Paragraph 1?ATo tell reader
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385574.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
