2020-2021学年英语高中北师大版(2019)必修3学案 练习:单元素养提升 UNIT 7 ART WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语高中北师大版2019必修3学案 练习:单元素养提升 UNIT 7ART WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 高中 北师大 2019 必修 练习 单元 素养
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。单元素养提升(一) Unit 7. 单句语法填空1. Learning the correct techniques and then practicing them will improve anyones performance(perform). 2. Professional(profession) courses have been taken by many students in the last two decades. 3. Punishment is
2、not a wise choice to help them grow up mentally(mental)and physically, either. 4. If you focus the suns rays on dry wood with a burning-glass, it will start burning(burn). 5. We all have to accept that as we get older our reactions (react)slow down. 6. When it comes to advertisements(advertise), we
3、must all use our intelligence and not be a slave to them! 7. It would allow the experiments currently(current) taken in a “web lab” to be conducted in seconds. 8. Its illegal to read peoples private letters without permission(permit). 9. Some activities may be messy(mess), so please ensure that your
4、 children bring clothing suitable for their activities. 10. Giving false information to the police is a punishable (punish)offence. . 选词填空 for the first time, be regarded as, be different from, figure out, attract ones attention, a variety of , on the scene, respond to, hesitate to, take charge of1.
5、 David Dominoni requested the clerk to figure out his income tax. 2. Seeing what was happening on the scene, I made a rush for the woman to help. 3. Dont respond to any e-mails requesting personal information, no matter how official they look. 4. Whenever his friends have some troubles, he wont hesi
6、tate to help them. 5. To his joy, this year he will take charge of overseeing the equipment of the company. 6. American football is different from the ordinary football. 7. The link between bullying and school violence has attracted our attention since 1999. 8. The light was so clear that she felt l
7、ike she could see for the first time. 9. However, you seldom find such a variety of people in a smaller town. 10. The singer is regarded as a representative of the youth of her generation. . 完成句子1. She listened to what the professor said with a puzzled expression on her face. 她脸上带着困惑的表情听教授讲课。2. King
8、 delivered a historic speech known as the I Have a Dream. 金发表了历史性的演讲, 名为我有一个梦想。3. Mary is a fantastic singer. I wish I sang as well as her. 玛丽是一个很棒的歌手。我希望我唱得和她一样好。4. It was when I got back to my apartment that I first came across my new neighbors. 正是当我回到公寓的时候, 我第一次遇到了我的新邻居们。5. It is said that people
9、 can reduce the risk of catching some serious diseases by exercising. 据说, 人们可以通过锻炼来降低患一些严重疾病的风险。. 阅读理解A(2020长沙高一检测)One of the most famous buildings in the United States is Carnegie Hall, the home of classical and popular music concerts in New York. Carnegie Hall is known not just for its beauty and
10、history, but also for its amazing sound. It has been said that the hall itself is an instrument. It takes the music and makes it larger than life. Carnegie Hall is named after Andrew Carnegie, who paid for its construction. Construction on Carnegie Hall began in 1890 and the official opening night w
11、as on May 5, 1891. The hall was owned by the Carnegie family until 1924 when it was sold to Robert E. Simon. The building became very old and in 1960, the new owner made plans to destroy it and build an office block. Isaac Stern led a group of people who fought to save Carnegie Hall and finally, the
12、 city of New York bought it for $5 million. It was then fixed up between 1983 and 1995. Advertisements and stories in newspapers about how Carnegie Hall needed help to recover its history led people to send in old concert programmes and information from all over the world. Over 12, 000 concert progr
13、ammes were received and with these it was possible to make a proper record of Carnegie Halls concert history. Carnegie Hall is actually made up of several different halls, but the Main Hall, now called the Isaac Stern Hall, is the most famous. The hall itself can hold an audience of 2, 804 in five l
14、evels of seating. Because the best and most famous musicians of all time have played at Carnegie Hall, it is the dream of most musicians who want to be great to play there. This has led to a very old joke which is now part of Carnegie Halls history. Question: “How do I get to Carnegie Hall? ” Answer
15、: “Practise, practise, practise. ”【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了有号称“世界一流音响设备”的卡内基音乐厅。1. Why do people mainly wanted to save Carnegie Hall? A. Because it made a lot of money. B. Because it was worth visiting. C. Because many important concerts were held in it. D. Because it made some musicians become famous.
16、 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段第一句Because the best and most famous musicians of all time have played at Carnegie Hall, it is the dream of most musicians who want to be great to play there. 可知选C。2. How did Carnegie Hall recover its concert history? A. Through newspaper reports. B. Through old concert programmes
17、. C. Through old photographs. D. Through old joke. 【解析】选B。细节理解题。根据第四段Over 12, 000 concert programmes were received and with these it was possible to make a proper record of Carnegie Halls concert history. 可知有了这些节目单, 就有可能对卡内基音乐厅的音乐会历史作出适当的记录。3. Which of the following could be the best title for the t
18、ext? A. The History of Carnegie Hall. B. The Best Musician Having Played in Carnegie Hall. C. A Joke about Carnegie Hall. D. The Dream of Most Musicians. 【解析】选A。主旨大意题。通过阅读文章, 可知这篇文章主要讲了有号称“世界一流音响设备”的卡内基音乐厅的历史与辉煌。B(2020北京高一检测)Georgia OKeeffe always thought of herself as an artist. By 1928, the rest o
19、f the world did, too. At the age of 41 she was living in New York City and became a well-known painter. Still, OKeeffe wasnt happy. New York had been a good source of ideas for almost ten years. Now those ideas were drying up. OKeeffe felt like she needed a change. She had visited New Mexico in 1917
20、 with her sister. The wide open space had thrilled her. “Maybe I should go back, ” she thought. In April of 1929, OKeeffe packed her bags. The wide open space of New Mexico drew OKeeffe in. She spent hours just watching the sky change. Because the light was so clear, she felt like she could see for
21、the first time. The beauty of the land renewed her. She couldnt wait to start painting. Cow and horse skulls and desert flowers filled her canvases (画布). The colors of the desert inspired OKeeffe. As a result, she made new choices in her artwork. “The color up there is different, ” she explained. Sh
22、e loved the dusty blues and greens. That August, OKeeffe went home to New York. It was the start of a pattern. Each spring, she traveled to New Mexico to paint. These trips restored her spirit. Then, in the fall, she would return to New York. There, she showed her work. Each time OKeeffe visited New
23、 Mexico, she explored a little more. The bleached animal bones and skulls that OKeeffe found excited her because she could see their special beauty. The bones didnt mean death to OKeeffe. To her, they showed the lasting beauty of the desert. The landscapes, clear light, and bright colors also spoke
24、to her. She often painted close-ups of the rocks and mountains. Later, she began to travel more in search of new ideas. However, she always came back to New Mexico. As OKeeffe grew older, her eyesight began to fail. Still, OKeeffe wasnt ready to give up. Her friend Juan Hamilton helped her work with
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392329.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2019-2020学年语文人教版选修中国现代诗歌散文欣赏课件:第一单元《动人的北平》 .ppt
