2020-2021学年外研版(2019)高中英语选择性必修四课时作业:UNIT 4 EVERYDAY ECONOMICS 分层作业 12 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版2019高中英语选择性必修四课时作业:UNIT EVERYDAY ECONOMICS 分层作业 12 WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版 2019 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十二).阅读理解AThe other day,my sister and I were sitting in a restaurant,trying to have a conversation,but her children,fouryearold Willow and sevenyearold Luca,would not stop fighting.The arguments over a fork,or who had more water in a glass never stopped.Then my sister reached into her handbag,
2、produced two shiny iPads(苹果平板电脑),and handed one to each child.Suddenly,the two were quiet.They sat playing games and watching videos,and we continued with our conversation.After our meal,as my sister stuffed the iPads back into her bag,she said,“I dont want to give them the iPads at the dinner table
3、,but if they keep them occupied for an hour so we can eat in peace,I often just hand them over.Im afraid its bad for them.I do worry that it makes them think its OK to use electronics at the dinner table in the future.”Dr.Gary Small,director of the Longevity Center at the University of California,Lo
4、s Angeles says that the brain is highly sensitive to stimuli(刺激物),like iPads and smartphone screens,and if people spend too much time on one technology,and less time interacting(互动)with people like parents at the dinner table,that could prevent the development of certain communication skills.“Conver
5、sations with each other are the way children learn to have conversations with themselves,and learn how to be alone,” said Sherry Turkle,a professor of science,technology and society at the Massachusetts Institute of Technology.She fears that children who do not learn real interactions,which often ha
6、ve imperfections,will come to know a world where perfect,shiny screens give them a false sense of intimacy(亲密)without risk.However,they need to be able to gather themselves and know who they are.So someday they can form a relationship with another person without a panic of being alone.“If you dont t
7、each your children to be alone,theyll only know how to be lonely,” she said.【语篇解读】本文是一篇议论文。用iPad让孩子们安静下来似乎很有效,但是这样做对吗?1What did Willow and Luca fight about?AiPads.BLittle things.CDelicious food.DInteresting things.B细节理解题。根据第一段中的“The arguments over a fork,or who had more water in a glass never stoppe
8、d.”可以看出,Willow和Luca为一些小事争吵。2How did the authors sister feel about offering children iPads?AShe was critical of it.BShe felt it was worth a try.CShe was uncertain about it.DShe felt surprised at its effect.C推理判断题。根据第三段内容可知,虽然作者的姐姐会用iPad让孩子们安静下来,但是她又担心这样做不好,因此说她对这种做法心存疑虑。3According to Dr.Gary Small,wh
9、at should parents do?AProvide their children with various technologies.BTeach their children communication skills.CTalk to their children at the dinner table.DLimit their childrens screen time.D推理判断题。根据倒数第二段中的“if people spend too much time on one technology.prevent the development of certain communi
10、cation skills”可知,长时间使用电子设备有碍于孩子们一些沟通技能的发展,因此家长应该限制孩子使用这些设备的时间。4What is Sherry Turkle worried?AChildren are afraid of taking risks.BChildren try to escape from the real world.CChildren cant live without electronic devices.DChildren cant deal with companionless situations.D推理判断题。根据最后一段中的“She fears tha
11、t children.will come to know a world where perfect,shiny screens give them a false sense of intimacy(亲密) without risk.”可知,Sherry Turkle担心孩子们习惯了电子设备的陪伴,认为真正的人际交往也是如此,随时随地有人陪伴,因此他们会受不了孤单。BMore than 2,500 tiny glass jars each containing brightly colored powders line the walls of a museum at Harvard Uni
12、versity in Cambridge,Massachusetts.The pigment(颜料)samples make up the Forbes Pigment Collection.Art experts rely on the collection for an important scientific purpose the colors act as standards to help them conserve and authenticate artists paintings.About a century ago,Edward Forbes,an art histori
13、an and art museum director at Harvard,noticed that the paint on some 14thcentury paintings in his museums collection was deterioratingTo figure out how to save the paintings,he realized he would have to learn more about the materials used to make their paint.Today,people can buy paint in every color
14、 of the rainbow.But variety in paint colors and the ability to purchase those paints at a store wasnt always possible.For centuries,artists collected and crushed(碾碎) everything from shells to rare stones to create the pigments that colored their artworks.They also used metal oxides(氧化物)From 1910 to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393637.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
云南2019中考语文复习课件:第2部分 基础知识巩固 专题4 标点符号(共21张PPT).ppt
