2020年高中英语Module2DevelopingandDevelopedCountriesSectionⅣGrammar.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 年高 英语 Module2DevelopingandDevelopedCountriesSection Grammar
- 资源描述:
-
1、 Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1(2016北京卷)My grandfather still plays tennis now and then, although hes in his nineties.2I was glad to meet Jenny again, but I didnt want to spend all day with her.3He knew all his friends would be there, he didnt want to go, though/however.4However rich people ar
2、e, they always seem anxious to make more money.5Poor though/as they are, they are warmhearted.6She was surprised when someone stared at her, so she said, “Im sorry, but I dont think I know you.”7In some places, women work outside while men raise their children at home.8(2019江西红色七校期中联考)The young man
3、wanted to help the dog, but/yet as he approached, the dog started to bark.9Although/Though he is young, he has a good knowledge of music.10He fell asleep while he was doing his homework.阅读理解ARecently I read the Human Development Report.I couldnt help thinking about another problem which the world is
4、 facinghunger.According to the report,2,400 people are dying from hunger every day;nearly 13 million in South Africa will be worried about their food supply because of earthquakes,floods or wars.In a word,hunger remains the biggest problem of the world today.Its strange to see that man can travel to
5、 the moon,but still doesnt know how to feed himself.You may ask,“Who steals our bread?”The first thieves should be population growth,poverty and loss of rich farmland.In less developed areas like South Africa,the population grows faster than the crops.It is almost impossible for its government to fe
6、ed so many people and provide education for them.So it is very important to control the population growth and protect their farmland in countries whose people are suffering from hunger.According to the report,the worlds food production is enough to feed everyone if it is given away well.But the prob
7、lem is that the developed countries are eating food that should be given to the poor ones.Although they are just using their own earning,the fact is that they are coldly watching others starving away.Luckily,some developed countries such as Netherlands,Norway and Sweden have done a lot to help those
8、 hungry people in African countries.We hope other developed countries will follow them.【解题导语】本文主要讲述了作者最近读人类发展报告发现,随着人口的增长,饥饿仍然是人类社会所面临的主要问题,根据报告分析,呼吁更多的发达国家要像挪威、瑞典一样帮助贫穷国家的人们解决饥饿问题。1According to the passage,which of the following cannot help make fewer people hungry?APoor countries control their pop
9、ulation growth.BPoor countries protect their rich farmland.CRich countries give some food to the poor ones.DRich countries produce more food to feed themselves.解析:选D细节理解题。由第三段最后一句可知A、B两项不选;由第五段可知不选C项。所以选D。2The fourth paragraph mainly tells us .Arich countries arent willing to help poor countriesBric
10、h countries notice the problems of the poor countriesCrich countries are trying their best to help poor countriesDpoor countries are cold and going to die out解析:选A主旨大意题。第四段主要讲述的是世界粮食分配不均,发达国家没有拿出自己多余的粮食来帮助发展中国家。3In developing countries many people are suffering from hunger because .Athere isnt enoug
11、h food production in the worldBthe developed countries are eating food that should be given to the poor onesCthere are so many natural disastersDthere are so many wars here and there解析:选B细节理解题。由倒数第二段第一句可知A项错误;由倒数第二段第二句可知B项正确;C、D两项文中均未提到。4According to the last sentence,the writer hopes .Apoor countri
12、es should learn from rich onesBmore rich countries will help the hungry peopleCmore countries will give help to NorwayDmore countries will be as rich as Sweden解析:选B推理判断题。文章最后一段列举了在帮助发展中国家这方面做得好的几个国家,目的是号召更多的国家这样做。BThe first day of the month of May is known as May Day.It is the time of year when warm
13、er weather begins.People celebrate the coming of summer with customs that are expressions of joy and hope after a long winter.Today, May Day activities have been moved to the May Day holiday on the first Monday of the month.It is a public holiday when families take advantage of the time off to visit
14、 some of the UKs many attractions, including parks, zoos, historic buildings, ancient towns and villages and beautiful countryside.May Day celebrations have their origins in the Roman festival of Flora, the goddess of fruit and flowers, which marked the beginning of summer.People would decorate thei
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400099.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
