2019高考英语一轮基础选习题模块4Unit1Advertising含解析牛津译林版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 基础 习题 模块 Unit1Advertising 解析 牛津 译林版
- 资源描述:
-
1、2019牛津译林高考英语一轮基础选习题:模块4U1李仕才一、阅读理解。Sales RepresentativeImmediate HiringDo you like meeting new people? Do you enjoy closing deals every day? Are you looking for a dynamic and high energy industry? THIS COULD BE THE CAREER(职业)FOR YOU!Fast Growing and Very Successful Credit Card Processor is looking f
2、or a dynamic outside salesperson to sell credit products and check processing services in the local area.What we need you to do:Attend 35 appointments dailySell into smallsized to middlesized businesses.Work closely with the sales manager in Dallas TX(by phone)Have the ability to manage paperworkWe
3、offer:Medical benefits eligibility(资格)after 90 daysOne of the strongest compensation programs in the industryMonthly bonusesA jump start bonus of up to $750Successful applicants often have experience in customer services,inside sales,outside sales,sales support,management roles,or other customerfaci
4、ng positions.We are an equal opportunity employer.We do not discriminate on the basis of race,religion,color,sex,age, national origin or disability.Please reply with a resume today!There is a difference.Experience Great Work!We have been servicing North East Ohio for more than 20 years with offices
5、located in Akron,Canton,Lakewood,Streetsboro and Wadsworth.Apply online at www.greatwork.cc and make a call to our Lakewood location to discuss our great career opportunity at 4406630050.1According to the text,the sales representative the company is looking for should _.Asell into big businessesBbe
6、able to manage paperworkCmeet over 5 customers each dayDsee the sales manager in Dallas TX frequently2If hired,you can _.Areceive a monthly salary of $750Bget a special customerfacing positionCenjoy a strong compensation programDgain medical benefits eligibility within 90 days3Which of the following
7、 can help you apply successfully?AThe experience in shopping.BThe experience in management.CThe experience of using a credit card.DThe experience of talking with a sales manager.【解题导语】本文是一篇招聘广告,招聘销售代表。文章详细介绍了工作内容、工作待遇、应聘者所需条件等。1B考查细节理解。根据文中的“Have the ability to manage paperwork”可知,该职位需要销售代表有处理文书工作的能
8、力,故B项正确。A项与文中的“Sell into smallsized to middlesized businesses”相悖;根据文中的“Attend 35 appointments daily”可知,每天要接触3到5名客户,而不是超过5名,故C项错误;根据文中的“Work closely with the sales manager”可知,D项错误。2C考查细节理解。根据文中的“One of the strongest compensation programs in the industry”可知,该职位可以享受业内非常强大的补偿金项目,故C项正确。根据文章内容可知,启动奖金最高是75
9、0美元,而不是月薪750美元,故A项错误;根据文中的“Successful applicants often.customerfacing positions”可知,B项错误;D项错在90天以内,与文中的“Medical benefits eligibility(资格)after 90 days”的表述不符。3B考查细节理解。根据文中的“Successful applicants often have experience in customer services,inside sales,outside sales,sales support,management roles,or othe
10、r customerfacing positions”可知,该岗位需要管理经验,故B项正确。二、单项选择1.The government urged that every effort _ to bring down house prices.A. should make B. would be made C. be made D. must be made 【答案】C2.This software _ protect computers from being attacked by viruses and it took my brother a long time to _ how to
11、start it.A. is intended for; come out B. intends to ; turn outC. is meant to; figure out D. is meant for; work out【答案】C【解析】be intended for专门为准备;come out出版,出来;sb. intend to do某人打算做,turn out结果是,出席(某项活动);be meant to do 被专门用来做;figure out弄明白;be meant for打算/注定要做/成为;work out解决,算出。句意:这个软件被专门用来保护电脑免遭病毒袭击的,花了
12、我哥哥花很长时间才弄明白怎样使用它。3.The song Take Me Home,Country Roads has much _ to people,for few people can avoid getting caught up in its originally real country music.A. appeal B. accessC. potential D. devotion【答案】A【解析】句意:歌曲乡村之路带我回家对人们十分有吸引力,因为几乎没有人不会被这种真正原始的乡村音乐所打动。have much appeal to对有很大吸引力;access进入;potenti
13、al潜力;devotion奉献。4.Despite the fact that his words often fail to _ when he sings, Jay Zhou has a very large number of fans in the mainland.A. get through B. get outC. get across D. get over【答案】C【解析】get through通过,穿过,完成,接通(电话);get out泄漏,逃脱,离去;get across为人理解,使理解,(使)越过;get over克服,熬过,摆脱。根据语境可知应选C。句意:尽管周杰伦
14、唱歌时的歌词不能为人们所理解,但是他在大陆仍然有大量的粉丝。5.The number of children being home educated _ in Britain has increased by 65 percent over the six years. A. being recordedB. to be recordedC. recordingD. recorded【答案】D【解析】分析句子结构可知,空处在句中作后置定语,修饰The number of children being home educated, record与其逻辑主语The number of childr
15、en being home educated为动宾关系,且非谓语动作已发生,故应用过去分词形式。句意:根据记录,英国接受家庭教育的儿童数量在近六年内增加了65%。6.Twenty students want to attend the class that aims to teach _ to read fast.A. what B. whoC. how D. why【答案】C7._ it comes to traffic rules, I often come across such cases _ the local drivers obviously know them but wont
16、 follow them.A. If, why B. When, whichC. Once, as D. When, where【答案】D【解析】when it comes to sth.当提及到的时候;cases为先行词,在定语从句中作地点状语,故第二空用关系副词where。句意:说到交通规则,我经常遇到这种情况:当地司机显然知道这些规则,但是不愿意遵守。8.We all like the way _ our maths teacher gives his lessons.A. which B. that C. what D. how【答案】B【解析】当the way 做先行词时,如果定语从
17、句不缺主干成分,用that ,in which 或者省略。如果定语从句缺少主语或者宾语,用that /which 引导。the teacher gives his lessons不缺主干成分,故选B项。句意:我们都很喜欢我们数学老师上课的方式。9.The driver said _ he _ pick up a passenger at West Street.A. that, willB. that, would C. whether, will D. whether, would【答案】B【解析】直接引语为:The driver said, “I will pick up a passen
18、ger at West Street. ”句意:司机说他到西大街去接一位乘客。10.He said that he had bought the jacket _.A. before three days B. three days beforeC. three days ago D. last week【答案】B【解析】直接引语改成间接引语时,时间状语“three days ago”要改成“three days before”。句意:他说他的夹克是三天前买的。11.The local government has taken some effective measures, _ at cut
19、ting down the cost during the tough economy.A. pointingB. approvingC. managingD. aiming【答案】D【解析】aim at意为“以为目的”,aiming at.在此作后置定语,相当于非限制性定语从句。句意:当地政府已经采取了一些有效措施,目的是在经济困难时期减少开销。12.Many people have to _ the meaning of this word in the dictionary. A. turn toB. refer toC. look upD. consult【答案】C【解析】look s
20、th. in a dictionary.在字典里面查。句意:这个词的意思很多人都要查字典才知道。13.The school recommends parents _ their children to swim in rivers or lakes during summer holidays.A. not permit B. do not permitC. mustnt permit D. couldnt permit【答案】A【解析】recommend在此意为“建议”,其后的宾语从句用虚拟语气,谓语用“should动词原形”,should可以省略。句意:学校建议家长暑假期间,不要让孩子们到
21、河里或湖里去游泳。14.Some people would like to do shopping on Sundays since they expect to pick up wonderful _ in the market.A. batteriesB. bargainsC. basketsD. barrels【答案】B【解析】句意:有些人喜欢星期天购物,因为他们希望能在市场上挑到不错的便宜货。bargain便宜货,廉价品,符合句意。15.He was determined that his child _ to the best school available.A. wentB. g
22、oesC. goD. would go【答案】C【解析】determine后跟的从句中常用should do,should可省略。句意:他决定让他的孩子去最好的学校读书。三、完形填空。Honesty is always the best policy,especially when it comes to mental health problems.In a TV _1_,one girl gets very real about dealing with anxiety and panic.“I was the best student in my high school.I put so
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-401810.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
