2020-2021学年北师大版英语必修3课时分层作业UNIT 9 LANGUAGE POINTS (Ⅰ) (WARM-UP &LESSON 1) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年北师大版英语必修3课时分层作业UNIT 9LANGUAGE POINTS WARM-UP &LESSON 1 WORD版含解析 2020 2021 学年 北师大 英语
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(七)语言知识练习固基础.单句语法填空1Whichever team wins on Sunday will go to the National Championships.2Progress so far has been very good.Therefore,we are sure that the project will be completed on time.3A fierce fire broke out there last night.Consequently(consequence),most of the building
2、was burnt to the ground.4The patient is arguing with the nurse about his illness.5Thanks to the Partys effective policies and measures,the earthquakehit areas returned to normal life not too long after earthquakes.6We have been working(work) on it for several hours but we havent yet reached any conc
3、lusion.7In the 1930s,the two countries were at war.8When could you have a meal with me?Id like to go whenever it is convenient to you.9Tonys parents thought he was at school,but actually(actual) he was in an Internet bar.10It was a great convenience(convenient) to have the doctor living near us.完成句子
4、1Whenever he returns to this place,he is happy and contented.无论什么时候回到这个地方,他都十分快乐,心满意足。2The flight has to be put off taking off in consequence of/as a consequence of the storm由于暴风雨,航班不得不延迟起飞。3The beauty of the mountainous country is more than I can describe我难以描绘那个山村的美。4They had married in the late 19
5、30s or early 1940s他们是20世纪30年代后期或40年代初期结婚的。5For the sake of convenience,the library books are separated into different categories.为了方便起见,图书馆的书都分为不同的类别。高考题型练习提能力.阅读理解For more than nine days,for more than 60 miles,thousands of Beijingbound vehicles have come to an almost total stop on highways called t
6、he 6 and 110 that run from Inner Mongolia southeast to the nations capital.Bai Xiaolong,a 30yearold truck driver,says it took him five days to make the 350mile journey from Inner Mongolia to Tianjin.He spent much of that time reading,textmessaging and sleeping rather than speeding up.“There was one
7、day that I didnt move,not even an inch,”said Bai,an inhabitant of Jining in Inner Mongolia,a city at the western end of the traffic jam.Chinese officials said that the congestion is mainly because of the maintenance(维护) projects that began in midAugust and are scheduled to be completed in midSeptemb
8、er.Trucks carrying 8 tons or more of coal or fruit have been responsible for damaging the roadway,thus making the work necessary.Drivers who often use the route know that heavy traffic has long been a fact of life.“The problem is really that therere too many cars and trucks and not enough lanes(车道),
9、” Bai said.“We drivers are used to this sort of thing happening.”The two national freeways are heavily used by trucks carrying coal from the recently opened fields of Inner Mongolia to Chinas coastal cities.The seemingly endless jam began on the 6 and spread to the 110,which runs parallel (平行的),when
10、 officials sought to ease the traffic on the 6.The Global Times,an Englishlanguage newspaper,said the jam had eased somewhat in the last two days,but inhabitants of the region say the congestion simply spilled out onto other roads.The congestion has created an economy of its own.Vendors(小贩) sell box
11、ed lunches,noodles and drinking water to the travelers,often at jackedup prices.And because of the longstanding problems along the highways,dozens of small hotels have appeared,attracting drivers who need a stop to catch more serious sleep.【语篇解读】本文报道了一次严重的交通堵塞。60多英里的道路变成了停车场,足足堵了九天多的时间。1During the c
12、ongestion,Bai Xiaolong did all the following EXCEPT AsleepingBtextmessagingCspeeding up DreadingC细节理解题。根据文章第二段的最后一句可知,在堵车的过程中,他除了睡觉、发短信,就是阅读,没有加速行驶,故选C项。2According to the text,the 110 was mainly damaged by Atoo many cars Bbad weatherCpoor maintenance Dheavy trucksD细节理解题。根据文章第四段最后一句及第六段可知,导致这条国道毁坏的主要
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-413522.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
