2020-2021学年高中英语人教版选修6单元加餐练4 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语人教版选修6单元加餐练4 UNIT 4GLOBAL WARMING WORD版含解析 2020 2021 学年 高中
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家单元加餐练.完形填空I was doing a year of voluntary service abroad for people with learning disabilities.It was set in an English _1_, quite different from my home in Sweden.One of my fellow _2_, a girl from Tanzania, seemed a bit _3_, so I asked what the problem was.She told me she had a _4_
2、back home who was really _5_ with her university studies.It seemed that _6_ difficulties would make it impossible for her to complete her course.So this friend of _7_ had done something unbelievable: she had sent all her pocket money for the month to Tanzania to _8_ her friend! This meant that she d
3、idnt have much food to eat and had no money to go anywhere outside the village.I was so _9_ that she did this for her friend and I felt I had to do something._10_, during my next trip to one of the nearby towns I walked into a shop to buy some food for her.I started _11_ to the woman working in the
4、shop and _12_ told her about my friend.The woman looked at me,_13_.“Does she eat pasta (意大利面)?” she asked.“Yes,” I replied.She immediately _14_ loading a bag with pasta, cookies, sweets and other things until the bag was full.“Give this to her for me.Its my _15_!” I couldnt believe it but cried with
5、 _16_.Imagine my friends face when I _17_ the gifts on my kitchen table and _18_ her from her room to see! I have _19_ seen her so happy! She told me that due to the generous help, she could definitely _20_ the month.俗话说:好心有好报。看到自己的朋友为了帮助他人而变得一贫如洗,作者义无反顾地伸出了援助之手,没有想到她的义举却带来了更大的惊喜。 1A.university Bvil
6、lage Ctown Dcity答案:B解析:根据第二段最后一句可知,她们是在一个乡村做志愿者。2A.teachers Bstudents Cvolunteers Dworkers答案:C解析:这里指志愿者中作者的一位朋友。3A.excited Bangry Cdesperate Ddisappointed答案:C解析:根据下文可知作者的朋友把这个月所有的零用钱都寄给了家乡的朋友,因此她现在有点绝望。4A.sister Bcousin Crelative Dfriend答案:D解析:根据本段倒数第二句可知,这里指她家乡的一个朋友。5A.dealing Bhelping Cstruggling
7、Dimproving答案:C解析:根据下文作者的朋友给自己家乡上大学的朋友寄钱可知,她的朋友因经济问题难以完成学业,故选择struggling。6A.academic Bcultural Cintellectual Dfinancial答案:D解析:financial difficulties 经济困难。7A.mine Bhers Cours Dtheirs答案:A解析:此题主要考查三个人之间的关系。根据上下文可知,作者的这位朋友向她自己在坦桑尼亚的朋友伸出了援助之手。8A.connect Bsupport Creward Dinform答案:B解析:朋友寄钱给她的朋友,用来支持她的学业。9A
8、.curious Bgenerous Cinfluenced Dtouched答案:D解析:了解朋友的这一义举之后,作者很受触动。10A.So BInstead CHowever DOtherwise答案:A解析:朋友的事迹感动了作者,因此才有了后文的故事。11A.talking Bcalling Cshowing Dwalking答案:A解析:作者是在和商店的工作人员谈话,最后谈到了朋友的事情。12A.thankfully Bconstantly Cgenerously Deventually答案:D解析:eventually 最后。13A.annoyed Bamazed Cconfused
9、 Dembarrassed答案:B解析:商店的那名妇女听了这事之后应该也感到很惊讶。14A.started Bcontinued Callowed Dstopped答案:A解析:根据下文的“until the bag was full”可知,那名妇女了解到这一情况后,立刻开始往包里装吃的东西。15A.duty Boffer Ctreat Dturn答案:C解析:店员因为作者朋友之事深受感动,所以包了一大包的食品,并且说Its my treat(算我请客)。16A.regret Bsorrow Csympathy Dhappiness答案:D解析:看到店员如此的慷慨,作者喜极而泣。17A.ate
10、 Barranged Cconsumed Dfinished答案:B解析:根据下文可知,作者将这些食品放到厨房的桌上,并从朋友的屋子里把她请出来。18A.fetched Bremoved Cwished Dordered答案:A解析:fetch 取,拿,接来(某人)。19A.always Brecently Cnever Dfrequently答案:C解析:好心人遇到好心人,因此作者的朋友从来没有这么开心过。20A.go over Bget through Cmake up Dturn around答案:B解析:有了这些帮助,朋友就能够渡过难关。get through 度过,熬过(困难时期等)
11、。.阅读理解The rising progress has made positive and negative impacts on the planet.AgingAging is the collective process through which an organism undergoes lots of changes over the course of its lifetime.In humans,aging brings with it body and organ weakness and mental decline.Scientists have researched
12、 some organisms.However,the exact process remains a mystery.AgricultureThe evergrowing human population along with the recent population explosion has caused a dramatic increase in the demand for food crops.One way can be by upgrading the agricultural practices of farmers.Another way is to research
13、and produce newer varieties of these food crops.Antibiotic ResistanceWith the appearance of antimicrobial,numerous diseases have been prevented.Infections that would have proven fatal a few decades ago are now taken care of.But with too much use of antimicrobial solutions,the infectious organisms ev
14、olve and adapt to overcome these substances,as the strength and efficiency of these antibiotics evolves due to medical research.An infection caused by such an organism is not only untreatable,but also proves to be fatal.Cancer MetastasisCancer,or tumor,is the condition of uncontrolled and abnormal d
15、ivision of body cells.These cells have the potential to spread to other parts of the body,and spread the cancer.There are two types of tumorsbenign and metastatic.The benign tumor can be easily removed by surgery.However,if the cells turn metastatic,that is they gain the ability to move to other par
16、ts of the body through the blood stream,the tumor is said to be metastatic.Not only is this condition without a cure,but the process by which it occurs is also not known in detail.Research has to be carried out to determine the process.Research on any of these topics will promote the understanding o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424239.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
