2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业7 SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业7SECTION WORD版含答案 2019 2020 同步 英语 新课 必修 课时 分层 作业 SECTION WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七)Section 高考题型练习提能力.阅读理解AComputer technology is still developing rapidly.The computer of the future will continue to increase in value and performance while decreasing in cost.It will become smaller,but faster and more powerful.It is possible to make some guesses about what the future of the
2、computer will look like,based upon the types of technologies that are being developed now.A lot of progress has already been made in some of these new technologies,but some are still in their earliest stages and may not be ready for use for years.Two of the most interesting areas of computing that a
3、re currently being developed are quantum computing (量子计算) and nanotechnology (纳米技术)Quantum computing is one possibility for the future of the computer that could make computers run far faster than even the quickest computers do today.Quantum computers could be able to do what modern supercomputers a
4、re unable to do by using transistors that are able to take on many states at the same time.Nanotechnology could also change the face of computing,by creating computers that could be very powerful,though they are tiny in size.These computers could be incorporated (并入) into everyday objects,including
5、electrical appliances (电器),clothes and even the human body.We will be able to use computers in new and unimaginable ways.They will become a part of our lives rather than simply being a box that is used only for specific purposes,such as work.Quantum computing and nanotechnology will be able to play
6、new roles,which will make us live greener lives,as well as enjoy better health and happier lives.【语篇解读】未来的计算机会采用量子计算和纳米技术,这样,它将会运行得更快、成本更低并且容量更大。1According to the text,quantum computing Ahas been put in use so farBcan make computers run by themselvesCcan reduce the cost of computersDwill work by usi
7、ng transistorsD细节理解题。根据第三段中的“Quantum computers could be able to do what modern supercomputers are unable to do by using transistors that are able to take on many states at the same time.”可知,量子计算机采用晶体管来工作,故选D项。2We can learn from the text that nanotechnology will Acreate much smaller computersBbe used
8、 in electrical appliances and clothingCchange the structure of computersDmake computers just serve specific purposesA细节理解题。根据第四段中的“Nanotechnology could also change the face of computing,by creating computers that could be very powerful,though they are tiny in size.”可知,纳米技术将会使未来的计算机变得更小,故选A项。3The tex
9、t is mainly about Awhat nanotechnology isBwhat quantum computing isCwhat the future of the computer isDwhat future computers can bring usC主旨大意题。第一段概括了文章的大意,即未来的计算机的发展,故选C。4Which of the following best shows the structure of the passage?( Paragraph 1, Paragraph 2,. Paragraph 5)A篇章结构题。第一、二段概括了未来计算机的发展,
10、第三、四段分别讲述了量子计算和纳米技术,最后一段为总结段,故A为正确答案。BTired of all the pushing in supermarkets? Fed up with waiting in endless lines to pay for what you have bought? Angry at wasting time in traffic jams only to find no parking spaces when you eventually arrive at the store? If this is you,then online shopping is t
11、he answer to your dreams of trouble-free shopping,isnt it?Online shopping brings its own challenges.Here are a few things to bear in mind when browsing (浏览) various websites.The claim made by online sites is that shopping online is a safe and secure way to make purchases.The evidence challenges this
12、.In any case,you only have to be the victim of fraud (诈骗) once to experience all the problems that come with this form of stealing.Use only sites that have a trusted history and an excellent reputation.Another problem is the appearance of items in reality is often quite different from what you see o
13、n your computer screen.This might not be a problem if you are buying washing up powder but could be a major disappointment when that beautiful blue dress you ordered turns up in green.Also,product descriptions are sometimes simply untrue.Perhaps the wisest plan is to purchase items where design and
14、color are not essential to customer satisfaction.Some even argue that online shopping indirectly contributes to global warming.Yes,your car can stay parked but how are online goods delivered? Often by some large trucks porting out carbon monoxide(二氧化碳) and adding to our already serious traffic probl
15、ems.You are also by now becoming increasingly annoyed (使烦恼) by the fact that the delivery is late and you have wasted the leave from work you have taken to receive it!There is no doubt that online shopping has its benefits.However,perhaps it is not as wonderful as some of its supporters claim it to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432947.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
