2019-2020学年外研版高中英语必修四学练测精练:MODULE 2 TRAFFIC JAM SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修四学练测精练:MODULE TRAFFIC JAM SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、Module 2Traffic JamSection Integrating Skills & Cultural Corner.七选五People need homes: children assume their parents place as home; boarders call school “home” on weekdays; married couples work together to build new homes; and travelers .have no place to call “home”, at least for a few nights. 1 ?Don
2、t they have the right to a home? Of course they do.Some regular travelers take their own belongings: like bed sheets, pillowcases and family photos to make them feel like home no matter where they are; some stay for long periods in the same hotel and as a result become very familiar with service and
3、 attendants;others may simply put some flowers by the hotel window to make things more homely. 2 !And how about maintaining relationships while in transit? 3 ; some send letters and postcards, or even photos; others may just call and say hi, just to let their friends know that theyre still alive and
4、 well. 4 Making friends on the way helps travelers feel more or less at home.Backpackers in youth hostels may become very good friends, even closer than siblings.Nowadays, fewer people are working in their local towns, so how do they develop a sense of belonging? 5 Wherever we are, with just a littl
5、e bit of effort and imagination,we can make the place we stay “home”AHome is the harbor for travelersBPeople find ways to keep in touchCDo all people have a comfortable homeDSome keep contact with their friends via InternetESo how about people who have to travel for extended periods of timeFWhenever
6、 we step out of our local boundaries, there is always another “home” waiting to be foundGFurthermore, driving a camping car during ones travels and sleeping in the vehicle at night is just like homeonly mobile【语篇解读】本文是一篇说明文,阐述了怎样让旅行者找到一种归属感。1解析:选E根据上文可知,人们都需要家,那么旅行者呢,他们至少有几个晚上没有家。而下文叙述,他们就没有拥有家的权利吗?
7、他们当然有。E项“那么,那些不得不延长旅行时间的人呢”,符合上下文语境。故选E项。2解析:选G本段主要介绍对于旅行者来说,出门在外也要有家的感觉。G项“此外,旅行者在旅行期间开着宿营车并在车里睡觉也有家的感觉,只不过它是移动的”符合语境。故选G项。3解析:选D空前一句意为:在旅行过程中如何(与家人、朋友)保持联系?结合下文中一些保持联系的方式可知,D项“一些人通过网络与他们的朋友保持联系”符合语境。故选D项。4解析:选B根据上文可知,有些人会寄信件和明信片,甚至是照片,其他人可能只是打电话问候一下,只是想让朋友知道他们还活着并且过得很好。根据下文可知,在路上交朋友也能或多或少地带给旅行者家的感
8、觉。B项“人们会找到很多方法来保持联系”能够联系上下文。故选B项。5解析:选F根据上文可知,现在,越来越少的人在他们自己的城市工作,他们要如何培养归属感?而下文又提到,无论我们在哪里,只要用一点点的努力和想象,我们就能使我们待的地方变为“家”。F项“无论何时我们走出自己的城市,总有另一个家等着我们去发现”符合语境。故选F项。.完形填空Many years ago,when I was in high school and working on weekends,I lost my wallet.After adding gas to my old car,I paid,and 1 my wal
9、let at the gas station.I hadnt even had time to 2 I had lost it when my phone rang.A man asked me if I had lost my wallet.I 3 my purse and to my 4 ,I had.He asked me to 5 him what was in it.I did so.He then told me where to 6 my wallet.When I reached his 7 ,I noticed his wheelchair and a slope(坡道)go
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437090.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
