2020高中英语人教版必修2作业:UNIT 1 SECTION Ⅱ THE LANGUAGE POINTS OF READING(1) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高中英语人教版必修2作业:UNIT SECTION THE LANGUAGE POINTS OF READING1 WORD版含解析 2020 高中
- 资源描述:
-
1、Section The Language Points of Reading课时作业(一)对应学生用书P3完形填空(2016全国卷)Hundreds of people have formed impressions of you through that little device (装置) on your desk And theyve never actually _1_ you Everything they know about you _2_ through this device, sometimes from hundreds of miles away _3_ they fe
2、el they can know you _4_ from the sound of your voice Thats how powerful the _5_ isPowerful, yes, but not always _6_ For years I dealt with my travel agent only by phone Rani, my faceless agent whom Id never met _7_, got me rockbottom prices on airfares, cars, and hotels But her cold voice really _8
3、_ me I sometimes wished to _9_ another agentOne morning, I had to _10_ an immediate flight home for a family emergency I ran into Ranis office _11_ The woman sitting at the desk, _12_ my madness, sympathetically jumped up She gave me a _13_ smile, nodded while listening patiently, and then printed o
4、ut the _14_ immediately “What a wonderful lady!” I thoughtRushing out _15_ I called out over my shoulder, “By the way, whats your name?”“Im Rani,” She said I turned around and saw a _16_ woman with a big smile on her face waving to wish me a safe trip I was _17_! Why had I thought she was cold? Rani
5、 was, well, so _18_Sitting back in the car on the way to the airport, I figured it all out Ranis _19_her warm smile, her nods, her “Im here for you” _20_were all silent signals that didnt travel through wires1Aaccepted BnoticedCheard Dmet答案:D根据下文中的“sometimes from hundreds of miles away”和第7空前的“Id nev
6、er met”可知此处表达:事实上他们从来都没见过你。所以答案为D项。2Acame Bmoved Cran Ddeveloped答案:A根据语境可知,他们对你所有的了解都是来自于这个装置。3AThus BYet CThen DIndeed答案:B有时候你们有成百上千英里的距离,但是他们觉得能了解你。前后是转折关系,所以要用yet。4Arather Balso Cjust Dalready答案:C根据语境可知,此处指他们觉得仅仅(just)从你的声音中就能了解你。5Atelephone Bvoice Cconnection Dimpression答案:A从第二段第二句话中的“only by ph
7、one”可知此处应该是说:那就是电话的强大威力。6Adirect Buseful Ceasy Daccurate答案:D根据下文作者的经历可知,仅通过声音来判断一个人的品质的做法并不总是准确的(accurate)。direct “直接的”;useful “有用的,有益的”;easy “容易的,舒适的”;accurate “准确的,精确的”。7Ain person Bby myself Cin public Don purpose答案:A从本句中的“faceless”可知此处应该是:“我”从来没有亲自见过她。in person “亲自”;by myself “单独”;in public “公开地
8、”;on purpose “有意地”。8Aannoyed BinterestedCdiscouraged Dconfused答案:A根据语境可推断出:她冰冷的声音真的让“我”很生气。annoy “使生气,使恼火”;interest “使感兴趣”;discourage “使泄气”;confuse “使迷惑,使糊涂”。9Apromote BtrainCfind Dknow答案:C上文提到作者不喜欢Rani冰冷的声音;由此可推知,此处应指作者有时希望能找别的代理者。故选C。10Aarrange BpostponeCconfirm Dbook答案:D一天早上,“我”因为家中有急事不得不立即预订一张回家
9、的机票。arrange “安排,整理”;postpone “延迟,延期”;confirm “确认,证实”;book “预订,预约”。11Afor the first time Bat any timeCfrom time to time Din good time答案:A根据前文的描述可知“我”从没见过她,所以此处应该是“我”第一次跑进了Rani的办公室。for the first time “第一次”;at any time “在任何时候”;from time to time “不时,偶尔”;in good time “尽早”。12Aexpecting BseeingCtesting Dav
10、oiding答案:B根据空格后的“sympathetically jumped up”可知,坐在办公桌旁的那个妇女看到了(see)“我”着急的神情,同情地跳了起来。13Ashy BcomfortingCfamiliar Dforced答案:Bshy smile “害羞的笑容”;comforting smile “让人感到安慰的笑容”; familiar smile “熟悉的笑容”;forced smile “勉强的笑容”。根据上文中的“sympathetically”以及下文中的“patiently”可知,此处指Rani用微笑来安慰作者,故选B。14Abill BformCticket Dli
11、st答案:C根据上文的描述可知我要订一张机票,所以此处应该是她马上给我打印出了机票(ticket)。15Ahopefully BdisappointedlyCgratefully Dregretfully答案:C根据上文Rani为作者解决了机票问题可知,作者对Rani充满感激。故选C。16Acareful BseriousCnervous Dpleasant答案:D根据下文中的“with a big smile on her face”可知,作者看见了Rani脸上令人愉快的笑容。故选D。17Aamused BworriedChelpless Dspeechless答案:D根据语境并结合上下文可
12、知,这就是那个曾让“我”感到恼火的人,现在的情景让“我”无言以对了。 amused “觉得好笑的”;worried “担忧的”;helpless “无助的”;speechless “说不出话的”。18Acalm BniceCproud Dclever答案:B通过这件事“我”觉得Rani真是太好了(nice)。19Aforgiveness BeagernessCfriendliness Dskillfulness答案:C根据破折号后的解释可知,此处指Rani的友好,且“我”觉得Rani对“我”的友好是无法通过电话线来传播的。forgiveness “原谅”;eagerness “渴望”;frie
13、ndliness “友好”;skillfulness “熟练”。20Aexplanation BattitudeCconcept Dbehavior答案:B根据语境可知,上文中的“her warm smile, her nods, her Im here for you”都是Rani的待人态度。故选B。阅读理解AThe Taj Mahal (泰姬陵) is a love story, a sad and beautiful one If it didnt exist, we would easily imagine that the story of its construction was
14、simply a fairy tale Three hundred years ago, there lived an Indian emperor called Shah Jahan His wife was a beautiful and bright woman whom he loved greatly Her title was Mumtazl Mahal: its shortened form Taj Mahal, means “pride of the palace” In the year 1630 this beloved wife of the emperor died H
15、e was so brokenhearted that he thought of giving up his throne He decided out of his love for his wife, to build her the most beautiful tomb that had ever been seenHe invited the best artists and architects from India, Turkey, Persia and Arabia and finally, the design was completed It took more than
16、 twenty thousand men working over a period of 18 years to build the Taj Mahal, one of the most beautiful buildings in the worldThe building itself stands on a marble platform 29 metres square and 67 metres high Towers rise from each of the four corners The Taj Mahal itself soars another 61 metres in
17、to the air It is an eightsided building made of white marbleThe emperor planned to build an identical tomb of black marble for himself on the other side of the river connected by a silver bridge However his son put him into a prison in the palace before he could finish, and for the rest of his life,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-450293.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
