《师说》2017届高三英语(外研版)一轮复习课时作业39 选修7 MODULE 3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 师说 师说2017届高三英语外研版一轮复习课时作业39 选修7 MODULE WORD版含解析 2017 届高三 英语 外研版 一轮 复习 课时 作业 39 选修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业39Module 3Literature一、单元扣点.根据句意,用所给单词的适当形式填空whisperpumpserveescapeaccomplishscenedistributeseizerewardmourn1He is so lazy that he will never _ anything.2I was holding a jug while Mary _.3Water is _ from the broken pipe. You should go and have it repaired.4The two girls were _ in
2、the library.5They were busy _ the days last buyers.6He was given a _ of $ 1,000 for catching the criminal.7The happy _ of children playing in the garden vanishes, and it is quiet again.8Did you see the cat _ the mouse?9They _ for their children, killed in the war.10The doctors _ the medicines to the
3、 people in the flooded area.答案1.accomplish2.pumped3.escaping4.whispering5.serving6.reward7.scene8.seize9mourned10.distributed.完成句子1Our school _(位于乡村)答案is situated in a rural area2You shouldnt _(卷入他们的争吵中) their quarrel.答案get involved in3We _(应该) hand in the paper by July 15th.答案are supposed to4He got
4、 home, _(又累又饿)答案tired and hungry5He went on with his experiment despite _(缺钱)答案lack of money二、阅读理解(2015安徽卷)When her five daughters were young, Helene An always told them that there was strength in unity (团结). To show this, she held up one chopstick, representing one person. Then she easily broke it
5、into two pieces. Next, she tied several chopsticks together, representing a family. She showed the girls it was hard to break the tied chopsticks. This lesson about family unity stayed with the daughters as they grew up.Helene An and her family own a large restaurant business in California. However,
6、 when Helene and her husband Danny left their home in Vietnam in 1975, they didnt have much money. They moved their family to San Francisco. There they joined Dannys mother, Diana, who owned a small Italian sandwich shop. Soon afterwards, Helene and Diana changed the sandwich shop into a small Vietn
7、amese restaurant. The five daughters helped in the restaurant when they were young. However, Helene did not want her daughters to always work in the family business because she thought it was too hard.Eventually the girls all graduated from college and went away to work for themselves, but one by on
8、e, the daughters returned to work in the family business. They opened new restaurants in San Francisco and Los Angeles. Even though family members sometimes disagreed with each other, they worked together to make the business successful. Daughter Elizabeth explains, “Our mother taught us that to suc
9、ceed we must have unity, and to have unity we must have peace. Without the strength of the family, there is no business.”Their expanding business became a large corporation in 1996, with three generations of Ans working together. Now the Ans corporation makes more than $20 million each year. Althoug
10、h they began with a small restaurant, they had big dreams, and they worked together. Now they are a big success.语篇解读本文是记叙文。文章主要讲述了女主人Helene An在五个女儿幼时,对她们进行家庭团结观的培养,为她们日后的成功打下了坚实的信念基础。本文揭示了团结就是力量的道理。1Helene tied several chopsticks together to show _.A. the strength of family unityB. the difficulty of
11、 growing upC. the advantage of chopsticksD. the best way of giving a lesson答案与解析A考查细节理解。由文章第一段中的“she tied several chopsticks together, representing a family. She showed the girls it was hard to break the tied chopsticks”可知,绑在一起的筷子显示了家庭团结的力量。2We can learn from Paragraph 2 that the An family _.A. star
12、ted a business in 1975B. left Vietnam without much moneyC. bought a restaurant in San FranciscoD. opened a sandwich shop in Los Angeles答案与解析B考查细节理解。根据文章第二段中的“when Helene and her husband Danny left their home in Vietnam in 1975, they didnt have much money”可知,答案是B项。3What can we infer about the An daug
13、hters?A. They did not finish their college education.B. They could not bear to work in the family business.C. They were influenced by what Helene taught them.D. They were troubled by disagreement among family members.答案与解析C考查推理判断。A项与文中事实“the girls all graduated from college”不符;B项“孩子们不能忍受在家族企业中工作”与她们
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557489.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
关于如何教育孩子的发言稿.pdf
