2019版英语人教版选修11训练:UNIT 2 DETECTIVE STORIES 单元检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版英语人教版选修11训练:UNIT DETECTIVE STORIES 单元检测 WORD版含解析 2019 英语 人教版 选修 11 训练 UNIT 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第二单元检测(时间:60分钟满分:100分).阅读理解(共10小题;每小题2分,满分20分)ABenjamin Franklin was born on January 17,1706.His fathers name was Josiah and his mothers name was Abiah.Ben was their eighth child and they would later have two more.However,Josiah already had seven children from his first marriage.So,Ben knew a lot ab
2、out growing up in a big family!He had nine brothers and seven sisters!Bens father,Josiah,worked as a candle and soap maker and made sure that each of his sons learned a trade.Josiah had plans for Ben to enter the clergy (神职人员),so he sent him to a grammar school.Ben quickly learned to read and write.
3、Soon,Josiah changed his mind about Ben and took him out of school.Ben began to work in Josiahs candle and soap business,but Ben was not happy.Josiah then decided that Ben could learn the printing business.So,at the age of twelve,Ben became a beginner in his brother James printing office.Even as a bo
4、y,Ben Franklin loved to read.Once,he read a book about swimming and quickly taught himself the basic swimming skills.He built himself wooden paddles for his hands and feet to help him swim faster.He used a kite in the light wind to pull him along,making it easier to swim.Later,he read a book about e
5、ating meat and decided to try being a vegetarian.He figured that it was healthier,but also that he could save money.He also liked to write.However,no one was interested in what a young boy had to say.So he wrote secretly,using the name Silence Dogwood,and slipped his stories under the door of his br
6、others print shop.His brother published the stories in his newspaper and everyone loved to read them.Later,when James found out who Silence Dogwood really was,he was angry with Ben and their relationship was never the same.1How many children did Benjamin Franklins mother Abiah bear?A.7.B.8.C.10.D.17
7、.答案C解析细节理解题。由第一段中的“Ben was their eighth child and they would later have two more.”可以推出答案。2When Franklin was young,he .A.was not a smart student in schoolB.wanted to follow in his fathers footstepsC.didnt have much say in what he should doD.learned how to print very quickly答案C解析推理判断题。根据第二段可知,总是富兰克林的父
8、亲决定富兰克林应该学什么,做什么,因此C项正确。3It can be inferred from the passage that .A.Franklin had never lied to anybodyB.reading books about money was Franklins hobbyC.Franklins brother didnt like Franklins storiesD.Franklin was good at combining theory with practice答案D解析推理判断题。由第三段可知,富兰克林读了有关游泳的书,他就亲自实践,甚至搞一些发明来使自己
9、游得更快。读了有关吃肉的书之后,他决定成为素食者。因此,我们可以判断出他喜欢将书本知识和日常生活结合起来。4Why did Benjamin Franklin use the name Silence Dogwood when he wrote?A.Readers were familiar with the name Silence Dogwood.B.His brother wanted him to use the name Silence Dogwood.C.He didnt want readers to know who really wrote the stories.D.He
10、thought Silence Dogwood was a good name for the readers.答案C解析细节理解题。根据第四段的第二、三句可知,他不想让人们知道那些故事是他一个小孩子写的。5The best title for this passage should be “”.A.Benjamin Franklin loved to readB.Benjamin Franklins great achievementC.Benjamin Franklins big familyD.The young life of Benjamin Franklin答案D解析主旨大意题。全
11、文主要围绕富兰克林小时候的一些情况和故事而展开,因此D项是最佳选项。BLarry was on another of his underwater expeditions (探险) but this time,it was different.He decided to take his daughter along with him.She was only ten years old.This would be her first trip with her father on what he had always been famous for.Larry first began div
12、ing when he was his daughters age.Similarly,his father had taken him along on one of his expeditions.Since then,he had never looked back.Larry started out by renting diving suits from the small diving shop just along the shore.He had hated them.They were either too big or too small.Then,there was th
13、e instructor.He gave him a short lesson before allowing him into the water with his father.He had made an exception.Larry would never have been able to go down without at least five hours of theory and another similar number of hours on practical lessons with a guide.Children his age were not even a
14、llowed to dive.After the first expedition,Larrys later diving adventures only got better and better.There was never a dull moment.In his black and blue suit and with an oxygen tank fastened on his back,Larry dived from boats into the middle of the ocean.Dangerous areas did not prevent him from conti
15、nuing his search.Sometimes,he was limited to a cage underwater but that did not bother him.At least,he was still able to take photographs of the underwater creatures.Larrys first expedition without his father was in the Cayman Islands.There were numerous diving spots in the area and Larry was determ
16、ined to visit all of them.Fortunately for him,a man offered to take him around the different spots for free.Larry did not even know what the time was,how many spots he dived into or how many photographs he had taken.The diving spots afforded such a wide array of fish and sea creatures that Larry saw
17、 more than thirty varieties of creatures.Larry looked at his daughter.She looked as excited as he had been when he was her age.He hoped she would be able to continue the family tradition.Already,she looked like she was much braver than Larry had been then.This was the key to a successful underwater
18、expedition.6In what way was this expedition different for Larry?A.His daughter had grown up.B.He had become a famous diver.C.His father would dive with him.D.His daughter would dive with him.答案D解析细节理解题。从第一段第二句他决定让他的女儿跟他一起可知选D项。7What can be inferred from Paragraph 2?A.Larry had some privileges.B.Larr
19、y liked the rented diving suits.C.Divers had to buy diving equipment.D.Ten-year-old children were permitted to dive.答案A解析推理判断题。第二段主要介绍了他最初的潜水活动且根据“He had made an exception.”及本段最后一句可知A项正确;从“He had hated them.”可知B项错误;C项未提及;从第二段最后一句可知,不允许他这个年龄的孩子潜水,故D项错误。8Why did Larry have to stay in a cage underwater
20、 sometimes?A.To protect himself from danger.B.To dive into the deep water.C.To admire the underwater view.D.To take photos more conveniently.答案A解析细节理解题。从第三段中的“Dangerous areas did not prevent him from continuing his search.Sometimes,he was limited to a cage underwater.”可知他待在笼子里是为了避免危险,故选A项。9What can
21、be learned from the underlined sentence?A.Larry didnt wear a watch.B.Larry was not good at math.C.Larry had a poor memory.D.Larry enjoyed the adventure.答案D解析推理判断题。根据下文可知,拉里喜欢潜水之旅,以至于没有了时间、空间等概念而尽情享受水中探险的乐趣。10What did Larry expect his daughter to do?A.Become a successful diver.B.Make a good diving gu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-572666.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
