2020-2021学年人教版选修七课时作业: UNIT2 ROBOTS LANGUAGE POINTS WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版选修七课时作业: UNIT2 ROBOTS LANGUAGE POINTS WORD版含答案 2020 2021 学年 人教版 选修 课时 作业 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Robots Language points课时作业第一节阅读理解(共15个小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AAustin Childrens MuseumThis 7,000squarefoot museum focuses on entertaining and educating children up to age 9.In its World City Exhibit(展览), children can go shopping, order lunch at a restaurant, pretend th
2、at theyre doctors or workers, and more. In other fun exhibits, they learn about Austins history, explore the world of water, and experience life on a large Texas farm. Open time:From Tuesday to Saturday, 10:00 am5:00 pm On Sunday, 12:00 am5:00 pm Address:201 Colorado St, Austin, Texas 78701Phone:512
3、4722499Brooklyn Childrens MuseumFounded in 1899, it is the worlds oldest childrens museum, famous for different exhibits and special events. The Mystery of Things teaches children about cultural and scientific objects and Music Mix welcomes young performers. Open time:From Wednesday to Friday, 2:00
4、pm5:00 pm On Saturday and Sunday, 10:00 am5:00 pm Address:145 Brooklyn Ave, Brooklyn, New York 1213Phone:7187354400Childrens Discovery MuseumThis museums exhibits explore the connections between the natural and the created worlds, and people of different cultures and times. Open time:From Monday to
5、Saturday, 10:00 am5:00 pm On Sunday, from noon. Closed on holidays. Address:180 Woz Way, Guadalupe River Park, San Jose, California 95110Phone:4082985437Childrens Museum of IndianapolisThis museum is the largest of its kind. Exhibits cover science, culture, space, history and explorations. The large
6、st gallery (画廊), the Center for Exploration, is designed for ages 12 and up. Open time:From Tuesday to Sunday, 10:00 am5:00 pm Closed on Thanksgiving Day and December 25.Address:300 N Meridian St, Indianapolis, Indiana 46208Phone:3173343322篇章导读:本文是一篇应用文。文章主要提供了关于奥斯汀儿童博物馆,布鲁克林儿童博物馆,儿童探索博物馆,印第安纳波利斯儿童博
7、物馆四个景点的开放参观信息。1If you want to see people of different cultures and times, you should visit the museum in _.AIndianaB.California C.New YorkD.Texas答案:B细节理解题。由“Childrens Discovery Museum”部分第一段所述该馆的主题及下文提供的地址可知答案为B。2Which of the following is NOT exhibited in Childrens Museum of Indianapolis? ACulture. B
8、History. CSpecial events.DExplorations.答案:C细节理解题。由最后一个标题“Childrens Museum of Indianapolis”部分第二句可知答案为C。3The purpose of writing this passage is to _. Aask grownups to visit museums Bintroduce some exhibits and museums to foreignersCintroduce some museums and encourage parents to visit them with their
9、childrenDcompare some museums and decide which one is the best among the four museums答案:C推理判断题。由文中四个小标题可知这些博物馆都是面向儿童的,因此选C。BAutonomous (自主的) cars, selfdriving cars, robotic cars, or driverless carswhatever you call themare coming to a showroom (陈列室) near you.It might take a couple of years, but few
10、people at the Geneva Motor Show would disagree that one day science fantasy will become reality.However, while Google, BMW, Ford and IBM have been working on the technology, less attention has been given to what it means for passengers. The Swiss company, Rinspeed, has tried to show the future with
11、its concept car Xchange.“I wanted to put the passenger at the centre of what is possible, not the autonomous driving technology,” says Rinspeeds founder Frank Rinderknecht. “Travelling in a driverless car will no longer require me to stare at the road, but will let me spend my time in a more meaning
12、ful way. You can work, sleep, read, or do whatever activities you might do on a train or a plane.”“But driverless cars will not mean the death of driving”, Mr Rinderknecht says. There will be times when a driver will want to drive. “Most driving is boring because you are just driving miles and miles
13、. If I go on the motorway from London to Birmingham, its not very joyful. However, if I go over a mountain road, I want to drive myself and I dont want the machine to do it.”The safety matter will be a big challenge for companies of autonomous cars.Mr Rinderknecht is already thinking beyond this con
14、cept car. “There will come a time when we will be travelling in a container, with no airbags or seatbelts because the chances of an accident will be so small.” But the real challenge may not be technological, but emotional. Convincing people to travel in a driverless car will be difficult.“We know t
15、hat nine out of ten plane crashes are due to pilots error. But if you go to Heathrow Airport and you are required to make a choice between planes with two pilots or with no pilot, I know which one you will trust. It may require a generation before people accept it, but it will happen,” he says.篇章导读:
16、本文是一篇说明文。文章讲述随着现代科技的发展,无人驾驶汽车成为现实已变得指日可待,虽然大众对其安全性仍存在质疑,但是前景很乐观。4When developing its Xchange concept car, Rinspeed has focused on _.Aensuring the cars safetyBadvancing carmaking skillsCimproving passengers riding experienceDdeveloping autonomous driving technology答案:C细节理解题。通过第三段中的“However, while Goo
17、gle, BMW, Ford and IBM have been working on the technology, less attention has been given to what it means for passengers.”可知,像Google, BMW, Ford和IBM 这些大公司一直关注的是科技,但是却不太关注乘客的感受,结合第四段第一句可知,Rinspeed比较关注乘客的乘坐体验,所以C项正确。 5According to Mr Rinderknecht, what will be the real challenge for driverless cars?AE
18、nsuring their complete safety.BPersuading people to accept them.CMaking them affordable to the public.DSetting out relative laws and rules.答案:B推理判断题。根据倒数第二段最后两句“But the real challenge may not be technological, but emotional. Convincing people to travel in a driverless car will be difficult.”可知,真实的挑战
19、不是来自于技术,而是情感上的,很难让人们接受无人驾驶汽车,所以B项正确。6According to Mr Rinderknecht, in the future _.Adriverless cars will be saferBdriverless cars will help save more gasCdriverless cars will be environmentally friendlyDdriving driverless cars will become interesting答案:A细节理解题。根据倒数第二段第二句“There will come a time when w
20、e will be travelling in a container, with no airbags or seatbelts because the chances of an accident will be so small.”可知,在未来,无人驾驶汽车出事故的几率会很小,暗示未来的无人驾驶汽车会越来越安全,所以A项正确。 7Whats Mr Rinderknechts attitude towards the future of driverless cars?ADoubtful.BWorried.CUncertain.DConfident.答案:D推理判断题。根据文章最后一句中的
21、“It may require a generation before people accept it, but it will happen”可推知,尽管还需要一些时日才能让人们接受无人驾驶技术,但Rinderknecht对于未来无人驾驶技术是很自信的,所以D项正确。CChinese are very generous when it comes to educating their children. Not caring about the money, parents often send their children to the best schools or even abro
22、ad to England, the United States or Australia. They also want their children to take extracourse activities where they will either learn a musical instrument or ballet, or other classes that will give them a head start in life. The Chinese believe that the more expensive an education is, the better
23、it is. So parents will spend an unreasonable amount of money on education. Even poor couples will buy a computer for their son or daughter.However, what most parents fail to see is that the best early education they can give their children is usually very cheap.Parents can see that their childrens s
24、kills vary, skilled in some areas while poor in others. What most parents fail to realize though, is that todays children lack selfrespect and selfconfidence. The problem is that parents are only educating their children on how to take multiplechoice tests and how to study well, but parents are not
25、teaching them the most important skills they need to be confident, happy and clever.Parents can achieve this by teaching practical skills like cooking, sewing and doing other housework.Teaching a child to cook will improve many of the skills that he will need later in life. Cooking demands patience
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-575841.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
