2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Launching Your Career Section D Using Language(Ⅱ).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Launching Your Career Section Using Language 2020 2021 学年 新教材 高中英语 Language
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Launching Your CareerSectionDUsingLanguage()&AssessingYourProgress课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.Some of the countries in Africa have no access to (finance) aid.答案financial2.It is a wise choice for you to prepare yourself good education.答案for3. (work) hard right now will prepare you well for your life i
2、n the future.答案Working4.It doesnt matter you tackle even the smallest part of the problem:just get started now.答案whether5.It is really amazing that the once-ruined place has now been turned a beautiful school,full of life.答案into6.The robots have been used as voice (assist) who can read news,play mus
3、ic and even make jokes for their users.答案assistants7.He is keen (point) out the benefits which the family network can provide.答案to point8.Any discovery that we may make,however small,will remain (acquire) knowledge.答案acquired.短语填空come true,take on,apply for,depend on,refer to,make sure,be popular wi
4、th,attend to1.If you are to more responsibilities at work,it is likely you will be promoted.答案take on2.Whether life will continue on the earth for millions of years to come will whether this problem can be solved.答案depend on3.The other day I came across an old friend of mine when I was going to the
5、library to some books.答案refer to4.The exams are likely to work out as expected and my dream to be admitted into my favourite university will .答案come true5.I suggest that you Peking University,where you can gain access to the best Chinese culture.答案(should) apply for6.The film MissGranny directed by
6、Dong-hyuk Hwang young people.答案is popular with7.I cant go out with you tonight because I have an urgent thing to .答案attend to8.Seeing a child exhibit respectful behaviour, he knows how proud you are of him.答案make sure.完成句子1.和他争吵这个问题一点意义也没有。quarreling with him about it.答案There is no point2.现在是你做出重要决定
7、的时候了。It is time for you to.答案make an important decision3.如果你想成功,你应该做好面对最坏的状况的准备。If you want to be successful,you shouldthe worst.答案prepare yourself for4.为了确保成功,我们必须有一个完整详细的计划。success we must have a complete and thorough plan.答案In order to ensure5.我希望尽快收到你的回复。I look forward to receiving your reply .答
8、案as soon as possible素养提升.阅读理解主题语境:人与自我语篇类型:记叙文词数:294难度:While preparing for an interview,I found myself reflecting on my reading journey.Being a writer and book lover,one would naturally suppose that I started to be eager for literature the moment I learned that C-A-T was spelled cat.The truth is tha
9、t at one time my mom had to pay me to read.Growing up in a school where teachers didnt quite know what to do with boys like me,I saw reading as a frightening thing that would always be difficult.Then I discovered books that grabbed my imagination stories like TheLittleHouseSeries,TheBiographyofHelen
10、Keller,and ALittlePrincess.Can you imagine that a reluctant(不情愿的) reader become a bookworm and later an author?This list of “Books that Changed My Life” now decorates my desk.This is a beautiful representation of stories that are so precious that they feel like part of me.TheSecretGarden I was convi
11、nced that if I looked hard enough,I would find a neglected garden in my backyard and bring it back to life.AFriendintheStorm This book of poetry,written by another sweet author,has made me through some of my lifes most intense storms.TheDiaryofaYoungGirl This book made me want to be a writer someday
12、.LesMiserables I thought reading this book would give me impressive bragging(吹牛) rights.Instead,I wrote a 3-part blog post for the book,giving it to kids as gifts.Every book in the list inspired,comforted or challenged me.Now I have realised that,while many are well-known titles,a few were written b
13、y not-so-famous friends,reminding me that we should believe ourselves and never know what we will do with our talents.【语篇解读】本文是记叙文。文章讲述了书籍改变了作者人生的故事。1.At an early age,the author .A.was good at spelling wordsB.showed his talent for writingC.didnt perform well at schoolD.disliked his mothers strict re
14、quirements答案C解析细节理解题。根据第二段的第一句“Growingupinaschoolwhereteachersdidntquiteknowwhattodowithboyslikeme,Isawreadingasafrighteningthingthatwouldalwaysbedifficult.”可知,作者在学校不受老师欢迎,并且自己也不愿意读书。2.Which of the following books pulled the author through his tough times?A.LesMiserables.B.TheSecretGarden.C.AFriendi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579725.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
20 蜘蛛开店生字课件(部编版二年级语文下册).pptx
