2020-2021学年高中英语 Unit 3 Life in the future Language points课时作业1 新人教版必修5.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Life in the future Language points课时作业1 新人教版必修5 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、Unit 3 life in the future Language points. 阅读理解AMembers of the International Space Station Expedition 44 crew are undertaking a first for humanity: tucking into leafy greens grown right there on the space station, in Zero-G. The orbiting laboratory has been hosting the stations“Veg-01”experiments in
2、 growing vegetables in space since May 2014. These plants were grown and matured over a period of 33 days aboard the ISS, and sent back to Earth for food safety testing. The second batch of seeds, which had been on board the ISS for 15 months, were planted on July 8, 2015, and were again grown over
3、a period of 33 days. It is this second batch that will be munched by the crew on August 10. NASA researchers are hoping to determine whether these fresh vegetables have an impact on the physical and psychological health of the astronauts. Having fresh food like these available in space could have a
4、positive impact on peoples moods and could also provide some protection against radiation in space. This is important groundwork, not just for the future of the ISS, which would potentially require fewer supply missions if astronauts could grow their own food, but also for NASAs manned Journey to Ma
5、rs program, scheduled to take place in the 2030s and which would see astronauts spend at least a year on a trip to the Red Planet. Earth wont be able to send resupply shuttles(再补给航天飞机)to the Mars crew, so they will need to be as self-sufficient as possible. And, if their mental health can be improve
6、d, both by fresh vegetables and the presence of plants, which can boost mood levels, so much the better. “The farther and longer humans go away from Earth, the greater the need to be able to grow plants for food, atmosphere recycling and psychological benefits. I think that plant systems will become
7、 important components of any long-duration exploration scenario, ”said NASA payload scientist Gioia Massa. 【语篇概述】本文介绍了科技进步的一大成果: 宇航员将在太空吃上自己栽种的蔬菜。1. Which of the following is TRUE? A. Crew in Zero-G are eating leafy greens grown by themselves. B. “Veg-01”experiments have been finished. C. Plants wer
8、e grown and matured for about two months aboard the ISS. D. The first plants grown aboard the ISS were tested for safety. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段最后一句可知, 第一批在太空站中栽种的蔬菜接受了安全监测。2. What can we learn about Journey to Mars program? A. It takes astronauts no more than a year to the Mars. B. Growing vegetables a
9、board plays an important part in the Mars. C. Resupply shuttles will be sent to the Mars in future. D. It is to take place in 2030. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段及第四段可知新鲜蔬菜对于太空旅行及航天员意义重大。3. Whats the meaning of the underlined part in the sixth paragraph? A. The more fresh vegetables, the better we live. B. Fres
10、h vegetables are good for astronauts. C. More fresh vegetables will be grown in space. D. Its better to store enough fresh vegetables for astronauts. 【解析】选B。逻辑推理题。上句提到新鲜的蔬菜和绿色植物的出现对航天员的健康是有益的, 故选B。4. Whats the best title for this passage? A. Leafy greens will be grown on the moonB. The Mars crew are
11、 testing growing vegetables in spaceC. Astronauts eat lettuce grown in spaceD. The health of the astronauts is becoming a great concern【解析】选C。主旨大意题。本文介绍了科技进步的一大成果: 宇航员将在太空吃上自己栽种的蔬菜。BEver since I was old enough to dream, I have imagined myself soaring with the eagles. My love of flying has shaped the
12、 way I live and the person I have become. Two years ago, that passion rocketed to new heights when I had the opportunity to visit Embry Riddle Aeronautical University in Arizona. For a whole week I lived in a college dorm, roomed with a total stranger andbest of allI flew!My group took part in activ
13、ities ranging from learning about the history of aviation(航空)to flying in state-of-the-art pilot training simulators(模拟装置). At least once a day, I devoted myself to learning one of the worlds best training aircrafts, the Cessna 182. Not only did I receive thorough ground instruction, but I also got
14、to fly. In total, I flew five hours to receive my private pilots license. In that one joyous and oh-so short week, my passion for aviation grew even stronger. Now, whenever I see a plane flying overhead, I feel a sense of pride thinking Ive done that. During my time in and above the Arizona desert,
15、I learned not only about the mechanics and techniques of aviation, but also about myself and how I see the world. As I floated in that seemingly endless sea of air, I became aware of the variety and complexity of the humanity below. On the ribbons of roadways, each tiny car carried people with hopes
16、 and dreams. I wondered if any of those people had ever wished to fly like an eagle. Then I realized that each must have his or her own dreams and ambitions. Thats what makes us unique. We try to respond to something special inside us. I also realized that I was especially fortunate to be making my
17、own dream come true. Everywhere I go, I hear, “Do what makes you happy and you will be happy. ”It sounds like standard advice, but Ive really thought about it and taken it to heart. I couldnt care less about how much money I make or what benefits I receive. I know that I am already in hot pursuit(追逐
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-582941.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高三英语10月月考答案.pdf
