分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020版新学优英语同步人教必修三精练:UNIT 2 SECTION Ⅱ WORD版含答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:591872
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:29.25KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020版新学优英语同步人教必修三精练:UNIT 2SECTION WORD版含答案 2020 新学 英语 同步 必修 精练 UNIT SECTION WORD 答案
    资源描述:

    1、Section Learning about Language,Using Language,Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升一、用下面方框内所给短语的适当形式填空spy oncombine.with.cut downbefore longearn ones livingbenefit from1.The police had been the robber for several months.答案spying on2.We the lecture given by the professor from Xiamen University.答案benefite

    2、d from3.After graduation,he didnt get a good job,so he had to by washing dishes in a restaurant.答案earn his living4.Are you sure these measures can the rate of traffic accidents?Yes,I am sure.答案cut down5.Why dont you your diet some jogging to keep slim?答案combine;with6.Do be patient!The truth will be

    3、found out .答案before long二、同义句改写1.This is the best shirt that I have bought.I havent bought than this one.答案a better shirt2.It seemed that he didnt hear what I said just now.He seemed what I said just now.答案not to hear3.He is so young that he can hardly care for himself.He is old care for himself.答案n

    4、ot;enough to4.The book is of great favour to the students who learn English.The students who learn English will the book.答案benefit from5.You will realize your mistakes before long.It you realize your mistakes.答案wont be long before三、单句填空1.A large sum of money has been raised for benefit of the poorly

    5、-educated children in the mountainous areas.答案the2.I lay in bed (stare)at the ceiling,lost in thought.答案staring3.The foreigner was caught (spy)on the military base and was sentenced to 10 years in prison,limited no relative visiting.答案spying;to4.Widely reading is (benefit)to a student,but it should

    6、be (combine)with his study.答案beneficial;combined5.He was bitten by a (poison) spider,and his mother treated his hand with an old folk curesetting his hand on fire.答案poisonous6.Though I didnt give up smoking,at least I tried to cut it.答案down7.You can have second try if you fail this time in the exam.

    7、答案a8.I would take this opportunity and accept this job if I (be) you.答案were四、完成句子1.不久我们就能够回家了。It wont be .答案long before we can go home2.所有的庄稼将从这场雨中受益。All the crops will .答案benefit from the rain3.我们把那棵大树砍倒了。We have .答案cut down that big tree4.我们要把知识和实践联系起来。We should knowledge practice.答案combine;with/a

    8、nd五、阅读理解AThe World Health Organization says the widespread use of sugar in food products and drinks is a major concern in many areas.So WHO officials are calling on governments to require taxes on sugary drinks in an effort to limit their usage and popularity.The officials believe the taxes also wou

    9、ld reduce the risk of health problems resulting from obesity.Obesity is a condition in which the body stores large,unhealthy amounts of fat.Obese individuals are considered overweight.A new report says that in 2014 more than one-third of the adults in the world were overweight,and 500 million were c

    10、onsidered obese.The United Nations agency estimates that in 2015,42 million children under age 5 were either overweight or obese.It says that the number represents an increase of about 11 million during the past 15 years.Almost half of these boys and girls live in Asia and one-fourth in Africa.The U

    11、N agency blames unhealthy diets for a rise in diabetes cases.There are 422 million cases of the disease worldwide.WHO says 1.5 million people die from it every year.It says the use of sugar in food products,like sugary drinks,is a major reason for the increase in rates of obesity and diabetes.Temo W

    12、aganivalu is with the agencys Department for the Prevention on Non-communicable Diseases.He told VOA that taxing sugary drinks would reduce consumption and save lives.Waganivalu noted that Mexico enacted a 10 percent tax on sugary drinks in 2014.He said by the end of the year,there was a 6 percent d

    13、rop in the consumption of such drinks.Among poor people,the number of people who consumed sugary drinks dropped by 17 percent.The WHO says people should limit the amount of sugar they consume.It says they should keep their sugar intake to below 10 percent of their total energy needs,and reduce it to

    14、 less than 5 percent for improved health.1.Why are taxes on sugary drinks required?A.To limit their usage and popularity.B.To readjust the economic structure.C.To warn people to change their lifestyle.D.To ensure the markets diverse development.答案A解析细节理解题。根据第一段第二句中的“to limit their usage and populari

    15、ty”可知选A项。2.What do the figures in the second paragraph suggest?A.Adult obesity is ignored at present.B.Obesity is a severe worldwide problem.C.Obesity can block economic development.D.Obesity is most serious in developed countries.答案B解析推理判断题。根据第二段第三句“A new report says that in 2014 more than one-thir

    16、d of the adults in the world were overweight,and 500 million were considered obese.”可知,肥胖是世界范围内一个严重的问题。故选B项。3.What does the underlined word “enact”mean in the passage?A.Abolish.B.Pass.C.Promise.D.Reduce.答案B解析词义猜测题。根据第四段第二句“ He told VOA that taxing sugary drinks would reduce consumption and save live

    17、s.”可知,2014年墨西哥通过了法律,对含糖饮料征收10%的税。故选B项。4.What does the example of Mexico prove?A.Tax policies are unfair to the poor.B.Sugary drinks are a threat to health.C.The poor consume more sugary drinks.D.Taxing sugary drinks makes a difference.答案D解析推理判断题。根据文章倒数第二段可知,墨西哥对含糖饮料征税后,饮料的消费量下降,改善了人们的健康状况。由此可推知对含糖饮料

    18、征税很有效。故选D项。BAlthough onions taste delicious,watering eyes come with the process when you cut them up.Thankfully,Good Housekeeping has suggested some tips to prevent yourself from crying while you are trying to cut up an onion.According to the findings from the Institute,putting onions in a fridge 30

    19、 minutes before cutting can prevent the annoying hurt,as the cold stops tear-jerking (催泪的) gas from being produced.Another way to reduce the gas released by the onion is to put it in water for a while.Good Housekeeping recommends: “Cut the end off the onion and then put it straight into a bowl of wa

    20、ter.The water will draw out the acid,making your tears fewer when you cut it.”When an onion grows,it mixes with sulfur (硫) in the soil to create a special mineral acid.When the onion is cut into pieces,it reacts and creates a gas.As it reaches your face,this annoying gas causes the eyes to produce t

    21、ears.The root is where the gases are most concentrated,so it is recommended that this part of the onion be left on as you cut it to avoid uncomfortable eyes.Do this by cutting the vegetable in half down the middle,and then cut off part of one side to create a flat surface.Then,place the onion with i

    22、ts flat surface down and cut it towards the root.Also,to reduce the gass effect on your eyes,cut it next to a window or near a fan so the gas is blown away from your face.And take care to use a sharp knife; this will make it easier to move through the vegetable,causing fewer cells to be broken and f

    23、ewer gases to be released as a result.5.Refrigerating the onion before cutting can .A.change its tasteB.make it easier to be cut upC.avoid generation of the gasD.help the gases mix more quickly答案C解析细节理解题。根据第二段“According to the findings from the Institute,putting onions in a fridge 30 minutes before

    24、cutting can prevent the annoying hurt,as the cold stops tear-jerking (催泪的) gas from being produced.”可知,把洋葱放在冰箱里30分钟后切可以阻止洋葱产生让人流泪的气体,故C项正确。6.From the fourth paragraph,what happens when the onion is cut up?A.Some acid mineral is lost.B.The tear mixture is created.C.The sulfur inside it pours out.D.A

    25、chemical reaction produces a gas.答案D解析细节理解题。根据第四段第一、二句“When an onion grows,it mixes with sulfur(硫) in the soil to create a special mineral acid.When the onion is cut into pieces,it reacts and creates a gas”可知,切开洋葱后,洋葱内含有的一种特殊的酸会发生化学反应,从而产生气体,故D项正确。7.What does the underlined word “this” in Paragraph

    26、5 refer to?A.Producing more tears.B.Leaving the root uncut first.C.Promoting concentration.D.Making the onion more tasty.答案B解析代词指代题。根据第五段第一句“The root is where the gases are most concentrated,so it is recommended that this part of the onion be left on as you cut it to avoid uncomfortable eyes”可知,洋葱的根

    27、是气体最集中的地方,所以建议把洋葱的这部分留下,以避免流泪;结合第五段第二句“Do this by cutting the vegetable in half down the middle,and then cut off part of one side to create a flat surface.”可知,该句中的this应指“开始时避免切开根部”,故B项正确。8.The main purpose of the text is to .A.advise and explainB.examine and analyzeC.argue and discussD.present and compare答案A解析推理判断题。根据第一段第二句“Thankfully,Good Housekeeping has suggested some tips to prevent yourself from crying while you are trying to cut up an onion”可知,本文旨在介绍切洋葱不流泪的几个方法;根据第四段可知,本文还介绍了切开洋葱后流泪的原因;据此可知,本文旨在提出建议并解释切洋葱导致流泪的原因,故A项正确。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020版新学优英语同步人教必修三精练:UNIT 2 SECTION Ⅱ WORD版含答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-591872.html
    相关资源 更多
  • 专题02 完形填空10篇(第三期)-2023高考英语名校模拟真题速递(新高考专用).docx专题02 完形填空10篇(第三期)-2023高考英语名校模拟真题速递(新高考专用).docx
  • 专题02 完形填空10篇(第一期)-备战2024年高考英语名校模拟真题速递(江苏专用).docx专题02 完形填空10篇(第一期)-备战2024年高考英语名校模拟真题速递(江苏专用).docx
  • 专题02 完形填空10篇(中考真题 名校模拟)-2024年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题速递(上海专用).docx专题02 完形填空10篇(中考真题 名校模拟)-2024年中考英语逆袭冲刺名校模拟真题速递(上海专用).docx
  • 专题02 完形填空-冲刺2022年中考英语必考题型终极押题(广东专用).docx专题02 完形填空-冲刺2022年中考英语必考题型终极押题(广东专用).docx
  • 专题02 完形填空-2011-2022年全国高校体育单招英语真题分类汇编(2).docx专题02 完形填空-2011-2022年全国高校体育单招英语真题分类汇编(2).docx
  • 专题02 完形填空-2011-2022年全国高校体育单招英语真题分类汇编(1).docx专题02 完形填空-2011-2022年全国高校体育单招英语真题分类汇编(1).docx
  • 专题02 完型填空-2022年江苏中考英语热点题型考前押题.docx专题02 完型填空-2022年江苏中考英语热点题型考前押题.docx
  • 专题02 安培力与洛伦兹力-磁场中的多解性和周期性问题--2021-2022学年高中物理同步练习分类专题教案(人教版2019选择性必修第二册).docx专题02 安培力与洛伦兹力-磁场中的多解性和周期性问题--2021-2022学年高中物理同步练习分类专题教案(人教版2019选择性必修第二册).docx
  • 专题02 学校生活 双减--冲刺2022年中考英语热点话题必刷押题.docx专题02 学校生活 双减--冲刺2022年中考英语热点话题必刷押题.docx
  • 专题02 奇函数 M模型问题(解析版).docx专题02 奇函数 M模型问题(解析版).docx
  • 专题02 奇函数 M模型问题(原卷版).docx专题02 奇函数 M模型问题(原卷版).docx
  • 专题02 夏商周时期:早期国家与社会变革(解析版).docx专题02 夏商周时期:早期国家与社会变革(解析版).docx
  • 专题02 夏商周时期:早期国家与社会变革(原卷版).docx专题02 夏商周时期:早期国家与社会变革(原卷版).docx
  • 专题02 复数(解析版).docx专题02 复数(解析版).docx
  • 专题02 复数(原卷版).docx专题02 复数(原卷版).docx
  • 专题02 声现象(真题训练)原卷版).docx专题02 声现象(真题训练)原卷版).docx
  • 专题02 声现象-2021年全国中考物理真题专项汇编(第一期)(解析版).docx专题02 声现象-2021年全国中考物理真题专项汇编(第一期)(解析版).docx
  • 专题02 垂径定理及其应用(解析版).docx专题02 垂径定理及其应用(解析版).docx
  • 专题02 垂径定理及其应用(原卷版).docx专题02 垂径定理及其应用(原卷版).docx
  • 专题02 地球运动规律(讲义)(解析版).docx专题02 地球运动规律(讲义)(解析版).docx
  • 专题02 地球运动规律(讲义)(原卷版).docx专题02 地球运动规律(讲义)(原卷版).docx
  • 专题02 地球运动规律(练习)(解析版).docx专题02 地球运动规律(练习)(解析版).docx
  • 专题02 地球运动规律(练习)(原卷版).docx专题02 地球运动规律(练习)(原卷版).docx
  • 专题02 地球的运动(晨读版).docx专题02 地球的运动(晨读版).docx
  • 专题02 地球的运动(晚默版).docx专题02 地球的运动(晚默版).docx
  • 专题02 地球的运动(学案)-2022年中考地理一轮复习(全国通用).docx专题02 地球的运动(学案)-2022年中考地理一轮复习(全国通用).docx
  • 专题02 地球的自转和公转(背记帮)-备战2024年中考地理一轮复习考点帮(全国通用)(挖空版).docx专题02 地球的自转和公转(背记帮)-备战2024年中考地理一轮复习考点帮(全国通用)(挖空版).docx
  • 专题02 地球的自转和公转(好题帮)-备战2024年中考地理一轮复习考点帮(全国通用)(解析版).docx专题02 地球的自转和公转(好题帮)-备战2024年中考地理一轮复习考点帮(全国通用)(解析版).docx
  • 专题02 地球的自转和公转(好题帮)-备战2024年中考地理一轮复习考点帮(全国通用)(原卷版).docx专题02 地球的自转和公转(好题帮)-备战2024年中考地理一轮复习考点帮(全国通用)(原卷版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1