分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型UNIT 4 STAGE AND SCREEN DEVELOPING IDEAS .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:781834
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:18.57KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    UNIT STAGE AND SCREEN DEVELOPING IDEAS
    资源描述:

    1、Unit 4 Stage and screen Developing Ideas & Presenting Ideas2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修第二册同步课时训练 一、单词拼写1.While boating on Lijiang River, I found myself in _(仙境).2.Ill make _(安排) for you to be met at the airport.3.The book is well organised in terms of _(情节).4.The date of the move has not been _(确切地) d

    2、ecided yet.5.She gave him a soft _(吸引人的) look that would have melted solid ice.6.One of the funniest _( 一集) in the book occurs in Chapter 6.7.When we are together, he only talks about business matters. I wish he were more _(浪漫的).8.My grandfather likes watching TV _(纪录片) about the future of nuclear p

    3、ower.9.Swan Lake is one of the great classical _(芭蕾舞剧).二、翻译题10.She _(克服) injury to win the Olympic gold medal.11.在某种程度上,你并不适合这个工作。You are not fit for the job _ _ _ .12.我完全靠自己取得这些成就。I have achieved so much _ _ _ _ .13.所有这些数据都基于科学实验,而不是理论。All the data _ _ _ scientific experiments rather than theory.14

    4、.他很高兴再次登上王位。He was glad to have _ _ _ the throne once again.15.他这次缺席讲座是因为在来的路上被车撞了。The _ _ he was absent from the lecture is _ he was knocked down by a car.三、阅读理解 Once upon a time, a daughter complained to her father that her life was unhappy and that she was tired of struggling all the time. Her fa

    5、ther, a chef, took her to the kitchen. He filled three pots with water and placed each on a high fire. Once the three pots began to boil, he placed potatoes, eggs and coffee beans in them. After 20 minutes, he took them out, putting the potatoes and eggs in a bowl and the coffee in a cup. Turning to

    6、 his daughter, he said, Look closer, and touch the potatoes. She did and noted that they were soft. He then asked her to take an egg and break it. After pulling off the shell, she observed the hard-boiled egg. Finally, he asked her to taste the coffee. Its good smell brought a smile to her face.Fath

    7、er, what does this mean?” she asked. He then explained that the potatoes, the eggs and the coffee beans were in the same adversity(逆境)the boiling water. However, each one reacted differently. The strong and hard potato became soft and weak in boiling water. The egg was fragile, with the thin outer s

    8、hell protecting its liquid until it was put in the boiling water. Then the inside of the egg became hard. However, the coffee beans were unique. After they were exposed to the boiling water, they changed the water and created something new. Which one do you want to be like, he asked. When adversity

    9、knocks on your door, how will you respond? In life, challenges happen to us all, but the only thing that truly matters is what happens within us.1.Why did the girl complain to her father?A.Because of her hard life.B.Because of her tiring job.C.Because of her fathers busy work.D.Because of the food h

    10、er father cooked.2.What can we infer from this story?A.The girl liked the coffee best.B.The father was good at cooking.C.The girl didnt like the potatoes and eggs.D.Different people have different reactions to adversity.3.What does the underlined word fragile mean in the fourth paragraph?A.Thick.B.E

    11、asily-broken.C.Strong.D.Hard.4.What would be the best title for the passage?A.Father and daughterB.Adversities and a chefC.A chef and coffee beansD.Challenges and responses四、七选五 Hollywood movies are regularly filled with sex and violence. They can be exciting films but sometimes all you want is a li

    12、ttle light-hearted entertainment. Have you heard of Bollywood? All singing, all dancing and unrealistic, it is the perfect alternative to normal Hollywood movies. Bollywood is the Indian film industry, based in Mumbai, formerly known as Bombay._. Yet Bollywood is the largest producer of films in the

    13、 world. This year the Indian Filmgare Awards, Bollywoods Oscars, turn 50 years old. The typical Bollywood movie usually has the following ingredients: a cup of romance, a tea-spoon of comedy, a dash of international sight-seeing, served with a huge slice of singing and dancing. There will also be on

    14、e brave hero, one beautiful heroine and one baddie. _. Bollywood films are full of ideal things and free of daily worries. _.The actors change clothes and locations within a single song. But the audience dont mind. To Indian movie lovers, especially the poor, such films are a gateway to heaven and t

    15、he stars are their gods. The films take them to a magical world away from their everyday troubles. The films tell them the impossible is possible and that true love conquers all. _. Behind the beautiful scenes, Bollywood still emphasizes traditional family values. In most films, if two lovers want t

    16、o break an arranged marriage, they cant just run away. They must win over their parents. Bollywood is a decent refreshing replacement for those over-stimulating Hollywood films._. They will take you to a brighter, cheerier and more colorful world, where its still cool to dance around a tree and sing

    17、 a love song.A.Bollywood has gradually won its reputation on the world stage.B.There is never any mention of politics, poverty or war.C.Most Chinese school kids have probably never seen an Indian film.D.Bollywood films are mostly comic romances with light-hearted incidental music.E. Bollywood pays g

    18、reat attention to traditional values.F.The result is a fun-filled musical.G.So if youre tired of all the Hollywood actions, check out the following Bollywood films.答案以及解析一、1.答案:wonderland2.答案:arrangements3.答案:plot4.答案:definitely5.答案:appealing6.答案:episodes7.答案:romantic8.答案:documentary9.答案:ballets10.答

    19、案:overcame二、11.答案:to some extent12.答案:in my own right13.答案:are based on14.答案:stepped up to15.答案:reason why, that三、答案:1-4.ADBD解析:1.细节理解题。根据第一段Once upon a time, a laughter complained to her father that her life was unhappy and that she was tired of struggling all the time.可知女孩向她的父亲抱怨是因为她艰难的生活。故选A。2.推理

    20、判断题。根据文章第四段中的He then explained that the potatoes, the eggs and the coffee beans were in the same adversitythe boiling water. However, each one reacted differently.可知,不同的人对逆境有不同的反应,故选D。3.词义猜测题。由画线词后的with the thin outer shell protecting its liquid可知鸡蛋是易碎的,所以fragile的意思是“易碎的”,B选项与fragile的意思最接近,故选B。4.标题归

    21、纳题。文章介绍一个女孩向父亲抱怨,说她的生活不快乐,她厌倦了一直在奋斗。父亲将她带到厨房,把土豆、鸡蛋和咖啡豆分别放在盆里煮,让孩子看这三种东西的反应,从而启发孩子在逆境的时候应该怎么做。所以文章主要讲的是生活中的挑战和你的反应,故选D。 四、答案:- CFBEG解析:设空处的下一句句首的Yet表示转折意义,后面一句的意思是然而宝莱坞是世界上最大的电影生产基地,C项大多数中国学生可能还没看过印度电影符合语境。 本段讲述的是宝莱坞电影的一系列特点,F项对上述描述进行了总结,符合语境。本段讲述的是宝莱坞电影的题材特点,即宝莱坞电影充满了完美的东西,没有日常的烦恼。B项所讲的从不会涉及政治、贫穷或战争符合段落主旨。设空处的下一句中的emphasizes traditional family values为关键信息,与E项中的pays great attention to traditional values相对应。设空处的前一句讲到宝莱坞电影相对于那些过度刺激的好莱坞电影来说是相当好的消除疲劳的替代品,后一句讲到它们能将你带进更光明、更欢乐和更多彩的世界。由此可知G项所以如果你厌倦了所有的好莱坞动作电影,那就看看下面这些宝莱坞电影吧符合语境。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:UNIT 4 STAGE AND SCREEN DEVELOPING IDEAS .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-781834.html
    相关资源 更多
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:9.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:9.docx
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:9.2 建设社会主义精神文明 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:9.2 建设社会主义精神文明 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:6.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:6.docx
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:4.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:4.docx
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:4.2 文化在继承中发展 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:4.2 文化在继承中发展 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:2.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:2.docx
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:2.1 感受文化影响 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:2.1 感受文化影响 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:10.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:10.docx
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:10.2 思想道德修养与科学文化修养 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:10.2 思想道德修养与科学文化修养 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:1.docx《金牌学案》2016秋政治人教版必修3练习:1.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理湘教版选修5练习:4.docx《金牌学案》2016秋地理湘教版选修5练习:4.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理湘教版选修5练习:2.docx《金牌学案》2016秋地理湘教版选修5练习:2.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理湘教版选修5练习:1.docx《金牌学案》2016秋地理湘教版选修5练习:1.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:第二章 区域可持续发展 一 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:第二章 区域可持续发展 一 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:期末检测一 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:期末检测一 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:9 矿产资源合理开发和区域可持续发展——以德国鲁尔区为例 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:9 矿产资源合理开发和区域可持续发展——以德国鲁尔区为例 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:8 区域农业的可持续发展——以美国为例 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:8 区域农业的可持续发展——以美国为例 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:6 湿地资源的开发与保护——以洞庭湖区为例 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:6 湿地资源的开发与保护——以洞庭湖区为例 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:11 地理信息系统及其应用 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋地理湘教版必修3练习:11 地理信息系统及其应用 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理人教版选修6练习:1.docx《金牌学案》2016秋地理人教版选修6练习:1.docx
  • 《金牌学案》2016秋地理人教版选修6练习:1.1 我们周围的环境 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016秋地理人教版选修6练习:1.1 我们周围的环境 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第5章 基因突变及其他变异 5.docx《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第5章 基因突变及其他变异 5.docx
  • 《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第5章 基因突变及其他变异 5.1 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第5章 基因突变及其他变异 5.1 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第4章 基因的表达 4.docx《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第4章 基因的表达 4.docx
  • 《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第4章 基因的表达 4.1 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第4章 基因的表达 4.1 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第3章 基因的本质 第3章测评 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第3章 基因的本质 第3章测评 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第3章 基因的本质 3.docx《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第3章 基因的本质 3.docx
  • 《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第3章 基因的本质 3.1 WORD版含解析.docx《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第3章 基因的本质 3.1 WORD版含解析.docx
  • 《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第2章 基因和染色体的关系 2.docx《金牌学案》2016-2017学年高中生物必修二(人教版 练习)-第2章 基因和染色体的关系 2.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1