《赢在课堂》2015-2016学年高一英语北师必修3单元训练:第九单元过关检测 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 赢在课堂 赢在课堂2015-2016学年高一英语北师必修3单元训练:第九单元过关检测 WORD版含答案 课堂 2015 2016 学年 英语 必修 单元 训练 第九 过关 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第九单元过关检测.阅读理解AMy seven-year-old daughter,Taylor,started a business called Tay Bear Company.She makes and sells hand-painted hair clips(夹子) at local stores.When she started her business I thought that she wanted extra pocket money.Taylor was going to buy teddy bears for children with cancer.She said
2、the kids probably have a lot of sadness in their lives.Taylor wanted them to know that even strangers care about them.She set her goal at 500 teddy bears.I thought others didnt really understand her high goal.I was the one that didnt understand.The media picked up on Taylors project and our communit
3、y has accepted her efforts.But help has come from far beyond our little community.Taylor has received donations from strangers that live thousands of miles away.She has also expanded her project to include over 100 other children as helpers.Taylor wanted other kids to feel that they were capable of
4、helping others in their own way,too.Along the way she also raised her goal to 700 teddy bears.What is truly amazing is that she has sold over 1,000 hair clips.She buys supplies over the Internet,and she has e-mail letters going between herself and the marketing directors of several large companies.T
5、aylor has been touched by so many people on her journey.Taylor will be continuing her work and wants to reach even more children with cancer that could use a hug from a teddy bear.1.The aim of Tay Bear Company is to .A.make and sell teddy bearsB.get extra money by selling hand-painted hair clipsC.do
6、nate teddy bears for children with cancerD.receive donations from strangers提示:细节理解题。由文章第二段第一句可知,Taylor成立公司的目的是为癌症患儿捐赠泰迪熊,给他们带来欢乐。答案:C2.When Taylor first set her goal,.A.many people laughed at herB.even the author himself thought it too highC.it caught much attention from the mediaD.it was immediatel
7、y accepted by the community提示:细节理解题。由文章第二段最后两句可知,很多人认为Taylor设立的目标过高,包括作者本人。答案:B3.Which of the following is TRUE according to the passage?A.Taylor sells teddy bears over the Internet.B.Taylor hasnt reached her goal.C.Taylor has been moved by the support from strangers.D.Taylor has given out over 1,00
8、0 teddy bears up to now.提示:推理判断题。由文章倒数第二段最后一句可知答案。答案:C4.What do we know about Taylors work from the passage?A.It is going on with great difficulty.B.It is more successful than expected.C.It has almost come to an end.D.It doesnt get much support.提示:推理判断题。对比文章第二段和第三段的信息可知,原先Taylor制定的目标是捐赠500个泰迪熊,但现在已经
9、提高到700个,说明比预想的成功。答案:BBThe US space agency NASA is looking for people to go to Mars,and stay there.This attractive career is for people who want a huge change of scenery and planet.The project is called the Hundred Years Starship,which aims to colonize(开拓殖民地)other lands such as the red planet Mars.Se
10、ttlers would travel to the red planet and live there forever.NASA says it would be too expensive to bring humans back to Earth.The space agency can afford,however,to send supplies to the astronaut pioneers from Earth.Astronauts would be landed on the planets surface and would never be able to return
11、 home due to the cost.NASA has started the project with $1.6 million,and hopes to attract investment from space-loving billionaires.Google co-founder Larry Page told NASA he would be interested if the cost of a one-way ticket can go down from $10 billion to $2 billion.The journey to Mars could take
12、4 months.Settling on the red planet would be extremely dangerous,especially given the freezing temperatures there.The thin atmosphere would be another problem as it is mostly carbon dioxide,so oxygen supplies are a must.A director in NASA said that he believed the trip might start with visiting Mars
13、s moons first.He claimed that humans could be on Marss moons by 2030.Many scientists think colonizing space is absolutely necessary.Stephen Hawking believes we must move to other planets to survive as a species.He said:“Once we spread out into space and establish independent colonies,our future shou
14、ld be safe.” Scientists Dirk Schulze-Makuch and Paul Davies also call it a “desirable goal”,though there surely are huge risks to explore new lands.5.Which of the following is TRUE about the Hundred Years Starship?A.It is a project first raised by Stephen Hawking.B.It aims to explore new lands in th
15、e universe.C.It is expected to be conducted on Mars in 2030.D.It has cost NASA around $10 billion.提示:根据第一段最后一句“The project is called the Hundred Years Starship,which aims to colonize(开拓殖民地) other lands such as the red planet Mars.”可知答案。答案:B6.We can infer from the passage that Google co-founder Larry
16、 Page .A.is a generous man B.is a fan of space travelC.is no longer rich nowD.used to be an astronaut提示:根据第三段最后一句“Google co-founder Larry Page told NASA he would be interested if the cost of a one-way ticket can go down from $10 billion to $2 billion.”可知谷歌合作开发者拉里佩奇对太空旅行感兴趣。答案:B7.According to the aut
17、hor,settling on Mars would be .A.necessaryB.dangerousC.excitingD.interesting提示:根据第四段内容可知到火星上的旅行耗时长且极其危险,特别是考虑到那儿极低的温度。答案:B8.What would be the best title for the passage?A.NASAs first cooperation with Google.B.Human landing on Mars.C.Marss another moon is found.D.One-way trip to Mars.提示:该文重点说明美国航天航空局
18、寻求到火星上旅行的人,并在那儿永久生活,旨在探索人在宇宙中新的居住地。故以D项作为标题具有较强的概括性。答案:DCCar sharing is another way to drive green thats gaining in popularity,especially in urban areas.People who may not drive every day but still want a car to run errands(差事) or drive on weekends benefit most from car sharing.Car sharing is usuall
19、y run by a service like Zipcar,though there are non-profit and informal car sharing services.Members pay a monthly fee and have access to an entire fleet of cars when they need one.The cars are parked in fixed spots around the city,so members only need to make a reservation(预约),and then go to the pi
20、ckup spot.Car sharing has major environmental benefits because it lessens the number of cars on the road.Members dont drive just because they have a car.They plan trips,and if they dont need a car,they dont use one.Still,a car is available to them if they need to make a big trip to the grocery store
21、,pick someone up at the airport or if they want to go to the beach for the day.Members also benefit by having access to a car without any of the headaches of ownership.They usually dont have to pay for gas,insurance or maintenance(保养),and the monthly membership fee is less than a typical car payment
22、.So if you really want to go green but arent ready to totally give up a car yet,car sharing may be the way to go.If you still need to get around,but want to go even greener than sharing a car,share a bus! On the next page,youll learn about the green benefits of mass transit.9.Car sharing .A.has beco
23、me the most popular way to go to workB.has become the best way to cut living costsC.is becoming more and more popular in citiesD.is becoming popular both in urban and rural areas提示:根据文章首句可知C项正确。A项和B项在文中找不到信息,D项与首句相悖。答案:C10.As a member of Zipcar,you .A.are supposed to pay the fee yearlyB.can have rid
24、es on your ordered type of carsC.will be picked up anywhere you areD.should make a reservation when you need one提示:会员是按月缴费,A项错;B项与have access to an entire fleet of cars 矛盾;车只能在市内指定地点停靠接人,C项错;根据第一段最后一句可知D项正确。答案:D11.The second paragraph mainly tells us .A.why to share a carB.why car sharing benefit th
25、e environmentC.why car sharing is cheaper than owning a carD.why a car is available to members提示:第二段主要论述拼车的两大好处:环保和经济省心,故选A项。B项和C项均不全面,D项未涉及。答案:A12.How many reasons are given in the second paragraph?A.One.B.Two.C.Three.D.Four.提示:前四句讲的是环保的好处,后面讲的是经济省心的好处,共两项,故选B项。答案:BDWith 10,600 bicycles in use,Pari
26、s city officials are hoping the program will provide people with more environmentally friendly transportation.It seems both Parisians(巴黎人)and tourists are taking advantage of the program.Since its launch two weeks ago,Vlib has already seen almost half a million rentals(租赁).And,with the addition of 1
27、0,000 more bikes and 700 more stations in the next 12 months,city officials expect at least 200,000 regular users by year end.Parisian Olivier Bioret has already gone for a spin(兜了一圈) on one of Vlibs vehicles and plans to make use of them more often.“Its a real pleasurewhen,like me,you dont have spa
28、ce enough in your flat to have your own bike to be able to discover,to cross Paris and not have to take the subway,” he said.Mayor Bertrand Delanoe is a socialist and longtime green activist.Vlib is just part of his plan to reduce car traffic and,thus,lower pollution by 2020.Aside from its environme
29、ntal benefits,Vlib is also being praised as a way of collecting money for the city,for all the money from rentals goes to the city government.Paris is not alone in its attempt to profit from the power of bikes.Across the globe,cities such as Barcelona,which started its bike-share program in March wi
30、th 1,500 vehicles and 100 stations,and New York,which launched a five-day trial program last month,are using bicycles as a way to cut back on both traffic and pollution.However,it remains to be seen whether peoples acceptance of these programs is simply a passing fashion or whether this movement has
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-794933.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
