分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 34

类型江苏省泰州中学2019-2020学年高一英语10月月考试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:344077
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:34
  • 大小:129.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省 泰州 中学 2019 2020 学年 英语 10 月月 考试题 解析
    资源描述:

    1、江苏省泰州中学2019-2020学年高一英语10月月考试题(含解析)第卷 选择题(三部分,共90分)第一部分 听力(共两节,满分20分)第一节(共5小题;每小题1分,满分5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.What is the time now?A.4:40. B.5:00. C.5:20.2.How will the woman help the man?A.By writing a history paper. B.By fi

    2、nding some information. C.By giving him a newspaper.3.What will the man do at 4:00?A.Take a test. B.Have a class. C.Visit a doctor.4.What does the man mean?A.The womans idea is not practical.B.The woman should start her own tour company.C.The woman should find her own apartment.5.Where does the conv

    3、ersation take place?A.In a hotel. B.In a hospital. C.In a restaurant.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题。每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。6.What are the speakers talking about?A.Stealing. B.Killing. C.Robbing.7.

    4、What does the guy look like?A.He wears a red jacket. B.He has long blond hair. C.He has a scar(疤)on his forehead.8.Who is the man speaker probably?A.A lawyer. B.A police officer. C.A cafe owner.听第7段材料,回答第9至11题。9.What are the speakers talking about?A.The building of a bridge.B.The sport facilities(设施

    5、)of a school.C.The building of a city park.10.Why is the man against the idea of having outdoor tennis courts?A.It isnt popular here. B.There is a limit of users. C.It cant be used in bad weather.11.What do the two speakers agree to build?A.A dance studio. B.A childrens pool. C.Basketball courts.听第8

    6、段材料,回答第12至14题。12.When was the party held?A.On Friday. B.On Saturday. C.On Sunday.13.What did the man enjoy at the party?A.The food. B.The computer games. C.The music.14.How did the man go home after the party?A.He walked home. B.He took a bus home. C.He drove home.听第9段材料,回答第15至17题。15.Where will the

    7、speakers go first?A.To Italy. B.To Austria C.To France.16.How will the speakers travel most of the time?A.By car. B.By ship. C.By train.17How long will the speakers holiday probably last?A.Three weeks. B.Four weeks. C.Six weeks.听第10段材料,回答第18至20题。18.What is the woman?A.A scientist. B.A hostess. C.A g

    8、uide.19.What is the title of the mans presentation?A.A Smaller World. B.Technology and Cultural Change. C.Means of Transportation.20.Whats the problem with people who use communications technology?A.They have worse and worse eyesight.B.They dont have enough time for housework.C.They spend less tune

    9、with friends and neighbors.第二部分 英语知识运用(共两节,满分40分)第一节 单项选择(共20小题;每小题1分,满分20分)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。1. In_eyes of children,playing on the Internet can only bring them_great fun.A. the;aB. 不填;aC. the;不填D. 不填;不填【答案】C【解析】试题分析:考查冠词。in the eyes of在的眼中;所以第一空应该填the;fun是不可数名词,所以第二空不填冠词;可知选C

    10、项。考点:考查冠词2. Finding information in todays world is easy.The_is how you can tell if the information you get is useful or not.A. knowledgeB. abilityC. competitionD. challenge【答案】D【解析】【详解】考查名词词义辨析。句意:当今世界找信息很容易,但困难的事是你如何辨别你所获得的信息是否有用。A.知识;B.能力;C.竞赛;D.challenge挑战,艰巨任务。根据句意,获得信息是容易的,与easy相对,辨别那个信息有用是困难的。

    11、challege符合语境,故选D。3. Some passengers were walking through the big halls at Paris Airport_the whole root fell down.A. whileB. whenC. as soon asD. after【答案】B【解析】【详解】考查状语从句。句意:一些乘客正经过巴黎戴高乐机场的其中一个大厅时,大厅的整个顶部全掉落了下来。本题考查be doing sth.when这个固定句式,此句式意思是:当正发生时,另外一件事发生了,与此句型意思一样且常出现的其他句型有be on the point of doin

    12、g sth/be about to do sth.when.故选B。【名师点睛】When和While的区别when是at or during the time that,既指时间点,也可指一段时间,while是during the time that,只指一段时间,因此when引导的时间状语从句中的动词可以是终止性动词,也可以是延续性动词,而while从句中的动词必须是延续性动词。when说明从句的动作和主句的动作可以是同时,也可以是先后发生;while 则强调主句的动作在从句动作的发生的过程中或主从句两个动作同时发生。由when引导的时间状语从句,主句用过去进行时,从句应用一般过去时;如果从

    13、句和主句的动作同时发生。两句都用过去进行时的时候,多用while引导,如:a. When the teacher came in, we were talking.当此句改变主从句的位置时,则为:While we were talking, the teacher came in.b. They were singing while we were dancing.when和while还可作并列连词。when表示“在那时”;while表示“而,却”,表对照关系。如:He is strong while his brother is weak.他长得很结实,而他弟弟却很瘦弱。4. Living

    14、in the dormitory means_to take care of yourself,understand each others difference and share_ interests.A. to learn;commonB. learning;ordinaryC. to learn;ordinaryD. learning;common【答案】D【解析】试题分析:考察固定搭配及形容词词义辨析.固定搭配mean doing sth意味着做某事;mean to do sth打算做某事;形容词common共同的,普通的;ordinary常见的;句意:生活在宿舍里级意味着要照顾好自

    15、己,理解其他人的差异以及分享共同的兴趣。故D正确。考点:考察固定搭配及形容词词义辨析点评:固定短语的考查是高考中的重点内容,在高中的学习近平时要多积累固定搭配的用法,考试时只能凭借记忆力来答题,尤其是单项选择很难推出某个搭配的意思,所以平时的积累记忆是尤其重要的。学生可以将常考的全部积累在一起,通过反复的复习,从而达到永久的记忆下来。5. He doesnt spend any more money on clothing than I do,but_he manages to look so stylish.A. thereforeB. somehowC. furthermoreD. oth

    16、erwise【答案】B【解析】这题考查词义辨析:therefore因此,somehow不知怎么的,furthermore还有,otherwisei否则,句意是:他不比我在衣服上花的钱多,但是不知怎么的,他能看起来这么时尚。选B。6. I lost a book_I cant remember now.A. whose titleB. its titleC. the title of itD. the title of that【答案】A【解析】【分析】【详解】考查定语从句。句意:我丢失了现在我不能记起书名的一本书。_I cant remember now.是定语从句,前面的a book是先行词

    17、,与title是所属关系,修饰title作定语,用关系代词whose,从句部分还原是:I cant remember its(用whose代替) title now. 故选A。【点睛】7. Although the working mother is very busy,she still_a lot of time to her children.A. devotesB. spendsC. suppliesD. provides【答案】A【解析】考查动词。句意,尽管工作的母亲很繁忙,但是她仍然把大量的时间奉献给了她的孩子们。devoteto是固定用法,意思是把奉献。故选A。【名师点睛】重视固

    18、定搭配。任何一种语言都有大量的固定搭配词组,英语也不例外。那些约定俗成的词组,不可随便更改,否则就会不伦不类,令人费解。因此我们必须对其高度重视,认真对待。实质上,这类题属于记忆性的考查,因为固定的搭配必定产生固定的意思,一旦记住了它的搭配和意思,解题就不会困难。在平时的学习中,对于固定用法的积累是非常必要的,在考试中遇到类似题目,拿过来直接用就可以。多阅读文章,从中学习有用的固定用法。8. Last year the number of students who graduated with a driving license reached 200,000,a(n)_of 40,000 p

    19、er year.A. averageB. numberC. amountD. quantity【答案】A【解析】【详解】考查名词词义辨析。句意:去年毕业时有驾照的学生数量已达到20万,平均每年4万。A. average平均;B. number 数字;C. amount数量; D. quantity 数量。an average of平均,平均数;a number of许多,大量,修饰可数名词;an amount of许多,大量,修饰不可数名词;a quantity of许多,大量,修饰可数名词和不可数名词。 根据40,000 per year.可知,平均每年4万。故选A项。9. I want t

    20、o use the same tools_used in your factory a few days ago.A. as wasB. which wereC. as wereD. which【答案】C【解析】考查as引导的定语从句。as引导定语从句时通常构成suchas或the sameas固定搭配,其中such和same修饰其后的名词,as为关系代词,指代其前的名词引导定语从句。as在从句中可以作主语、表语或宾语。本题中as作从句的主语。故选C。10. Her parents require that she _ her homework before she _ TV.A. will

    21、finish; watchesB. finishes; watchesC. finish; watchesD. finishes; will watch【答案】C【解析】考查后的宾语从句和时间状语从句。后的宾语从句用动词原形,其中可以省略,第一空填;在宾语从句中,含有before引导的时间状语从句,主句是动词原形,则从句用一般现在时态,she是单数第三人称,故第二空填watches。由此可知答案为。11. A good friend is a person_we tum for help when we are in trouble.A. whoB. whomC. to whomD. to w

    22、hich【答案】C【解析】试题分析:考查定语从句。句义:朋友是你处于困境时可以求救的的人。把握关键词turn,构成短语:turn to sb,向某人求救,所以用介词to ,因为先行词是a person,是人所以用whom,所以C正确。考点:考查定语从句12. How can you take my umbrella away without my permission?Oh, sorry, I _ it was yours. I hope you _.A. didnt know; dont mindB. dont know; not to mindC. know; not to careD.

    23、havent known; didnt mind【答案】A【解析】考查动词时态。上句:未经许可你怎么能把我的雨伞拿走?下句:对不起,我不知道。我希望你不要介意。根据句意可知第一空应该指的是过去,用一般过去时态;第二空指的是现在,用一般现在时态。故选。13. The way _he looks at problems is wrong.A. whichB. whoseC. whatD. /【答案】D【解析】考查定语从句。在way、distance、direction等词后的定语从句中,常用that来代替“in (或其他介词)+which”、when或where,而that常可省略。故选。14.

    24、It was careless of you to put your new bike downstairs all night.My God!_.A. So I didB. So it wasC. So did ID. So have I【答案】A【解析】考查固定用法。你真是太粗心了,把你的新自行车整夜放在楼下。天啊,真是这样的。 so+主语+be 动词/助动词/情态动词 用于表示对别人所说的情况加以肯定,它的主语与上文主语相同。故选。【名师点睛】so+be动词/情态动词/助动词+主语和so+主语+be动词/情态动词/助动词 .so+be动词/情态动词/助动词+主语是倒装句,表示“.也一样”

    25、.比如:He is a student.So am I.She can speak English.So can her brother.so+主语+be动词/情态动词/助动词是用来表示赞同的,意为“确实,的确”,比如:-Its a fine day today.-So it is.-今天天气很好.-确实.15. John and Mary, _ sure to come to our party this evening, _?OK, thank you, _.A. be; will you; we willB. are; will they; we willC. are; arent th

    26、ey; we mustD. will be; wont they; we shall【答案】A【解析】【详解】考查祈使句和反意疑问句。句意:约翰和玛丽,今晚一定要来参加我们的聚会,好吗?好的,谢谢,我们会的。本题的John and Mary属呼语,用逗号隔开,后面是一个祈使句,第一空用动词原形,祈使句的反意疑问句应该是will you;第三空是答案,根据语境,表达“我们会的”。故选。16. World economy is undergoing great changes_countries depend on each other more for development than ever

    27、 before.A. thatB. whichC. whenD. where【答案】D【解析】【详解】考查定语从句。句意:世界经济正在发生巨大变化,在这变化中各国相互依赖发展比以往任何时候都多。此处changes是先行词,在后面的定语从句中相当于地点状语,故选。17. Is this research center_you visited the modem equipment last year?A. whereB. thatC. the one thatD. the one where【答案】D【解析】考查定语从句。把这个句子用两个陈述句写出来就是The research center i

    28、s the one.(one 代替前面的research center) You visited the modern equipment in the research center last year. 这里visited是及物动词,modern equipment 是这个句子的宾语。 两句变成一句,就用关系词连接起来。所以就变成了 The research center is the one in which (代替the research center) you visited the modern equipment last year. 其中in which 又等于where ;如

    29、果变成This is research center, 那么research center前缺少冠词。 这句话的意思是,这是你们去年参观过的那个有现代设备的研究中心吗?故选。18. I didnt become a serious climber until the fifth grade, _ I went up to rescue a kite that was stuck in the branches of a tree.A. whenB. whereC. whichD. why【答案】A【解析】【详解】考查定语从句。句意:一直到五年级我才成为一名认真的攀爬者,那个时候我为了拿回挂在树

    30、梢上的风筝而爬上了树。the fifth grade先行词,定语从句缺少时间状语,故用when来引导,故选A项。19. He stayed there for quite a long time, during _ time he learned much spoken English.A. thatB. thisC. whichD. the same【答案】C【解析】考查定语从句。因前后均的句子,必须要选连词,排除B和D;又因在介词后不能用that来引导定语从句,所以选C。during which time在那段时间里。故选。20. Shall we watch the movie Fant

    31、astic Beasts and Where to Find Them this weekend?_.Isnt it meaningful that we do some voluntary work in the nursing house?A. Take careB. Forget itC. Dont mention itD. I couldnt agree more【答案】B【解析】考查情景交际。A. Take care 注意,小心; B. Forget it算了吧,不必在意;C. Dont mention it没关系; D. I couldnt agree more我完全同意。上句:这

    32、周末我们将看Fantastic Beasts and Where to Find Them这部电影吗?下句:算了吧,难道到疗养院做些志愿者的工作不是更有意义吗?所以选B。第二节 完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。I used to hate being called upon in class mainly because I didnt like attention drawn to myself. And_21_otherwise assigned(指定)a seat by t

    33、he teacher, I always_22_to sit at the back of the classroom.All this_23_after I joined a sports team. It began when a teacher suggested I try out for the basketball team. At first I thought it was a crazy_24_because I didnt have a good sense of balance, nor did I have the_25_to keep pace with the ot

    34、hers on the team and they would tease me. But for the teacher who kept insisting on my “_26_for it”, I wouldnt have decided to give a try.Getting up the courage to go to the tryouts was only the_27_of it! When I firststarted_28_the practice sessions, I didnt even know the rules of the game, much_29_

    35、what I was doing. Sometimes Id get_30_and take a shot at the wrong directionwhich made me feel really stupid._31_, I wasnt the only one “new” at the game, so I decided to_32_on learning the game, do my best at each practice session, and not be too hard on myself for the things Ididnt_33_“just yet”.I

    36、 practiced and practiced. Soon I knew the_34_and the “moves”. Being part of a team was fun and motivating. Very soon the competitive_35_in me was winning over my lack of confidence. With time, I learned how to play and made friends in the_36_ friends who respected my efforts to work hard and be a te

    37、am player. I never had so much fun!With my_37_self-confidence comes more praise from teachers and classmates. I have gone from_38_in the back of the classroom and not wanting to call attention to myself,_39_raising my hand even when I sometimes wasnt and not 100 percent_40_I had the right answer. No

    38、w I have more self-confidence in myself.21. A. asB. untilC. thoughD. unless22. A. hopedB. choseC. meantD. agreed23. A. changedB. continuedC. settledD. started24. A. planB. ideaC. beliefD. saying25. A. rightB. abilityC. chanceD. patience26. A. cheeringB. lookingC. goingD. applying27. A. pointB. restC

    39、. halfD. basis28. A. enjoyingB. preparingC. watchingD. attending29. A. worseB. laterC. lessD. further30. A. confusedB. motivatedC. embarrassedD. committed31. A. FortunatelyB. InterestinglyC. ObviouslyD. hopefully32. A. tryB. actC. relyD. focus33. A. wantB. knowC. supportD. do34. A. stepsB. rulesC. o

    40、rdersD. games35. A. rolesB. mindC. partD. value36. A. situationB. operationC. movementD. process37. A. improvedB. expressedC. preservedD. recognized38. A. dreamingB. hidingC. relaxingD. playing39. A. byB. forC. toD. with40. A. luckyB. happyC. sureD. satisfied【答案】21. D 22. B 23. A 24. B 25. B 26. C 2

    41、7. C 28. D 29. C 30. A 31. A 32. D 33. B 34. B 35. C 36. D 37. A 38. B 39. C 40. C【解析】本文为记叙文。文中讲述自己过去不喜欢引起别人关注,除非老师指定,否则总是坐在教室后边;到后来在老师建议下参加了篮球队,作者通过努力从对篮球一无所知到熟练;并且在此过程中学会了如何交友,并获得自信;并最终变得积极乐观,不再坐在教室的后边,甚至在不是百分百确定答案的情况下也会主动举手回答问题。【21题详解】考查连词词义辨析。句意:我不喜欢引起别人的注意除非老师给我指定了座位,否则我总是选择坐在教室的后排。A. as当时候;B.

    42、until直到; C. though 尽管; D. unless除非。除非老师给作者指定了座位,否则作者总是坐在教室的后排。故选D项。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:我不喜欢引起别人的注意除非老师给我指定了座位,否则我总是选择坐在教室的后排。A. hoped希望; B. chose选择; C. meant 意味着; D. agreed同意。根据前文“I didnt like attention drawn to myself.”可知,作者总是选择坐在教室的后排。故选B项。【23题详解】考查动词词义辨析。句意:所有的这一切在我加了一个篮球队以后发生了改变。A. changed改变; B.

    43、continued继续; C. settled定居; D. started开始。根据下文“I have gone from _18_ in the back of the classroom and not wanting to call attention to myself, _19_ raising my hand”可知,在作者加了一个篮球队以后发生了改变。故选A项。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:起先,我认为这是老师的这个建议是一个疯狂的想法,因为我没有好的平衡感,也没有能力与别的队员保持步调一致,他们会取笑我的。A. plan计划; B. idea观点; C. belief信念

    44、; D. saying格言。根据上文“It began when a teacher suggested I try out for the basketball team.”可知,这对作者来说是一个疯狂的想法。故选B项。【25题详解】考查名词词义辨析。句意:起先,我认为这是老师的这个建议是一个疯狂的想法,因为我没有好的平衡感,也没有能力与别的队员保持步调一致,他们会取笑我的。A. right权利; B. ability能力; C. chance机会; D. patience耐心。根据“keep pace with the others on the team”可知,作者没有能力与别的队员保持

    45、步调一致。故选B项。【26题详解】考查动词词义辨析。句意:要不是老师坚持让我去努力的话,我不会再去尝试的。 A. cheering欢呼; B. looking看; C. going走; D. applying应用。根据“I wouldnt have decided to give a try.”可知,本句为虚拟语气,表示要不是老师坚持让我去努力的话。go for it!努力去做吧!固定短语。故选C项。【27题详解】考查名词词义辨析。句意:鼓起勇气去参加选拔赛只是其中的一半。A. point点; B. rest休息;C. half一半;D. basis 基础。鼓起勇气去参加选拔赛仅仅只是这个想法

    46、的开始,即只完成了事情的一半。故选C项。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:当我第一次参加练习赛时,我甚至连比赛规则都不知道,更不用说,我要做什么了。A. enjoying喜欢; B. preparing 准备; C. watching观看; D. attending参加。根据“I didnt even know the rules of the game”可知,作者参加了练习赛。故选D项。【29题详解】考查副词比较级词义辨析。句意:当我第一次参加练习赛时,我甚至连比赛规则都不知道,更不用说,我要做什么了。A. worse更糟糕地; B. later较晚地; C. less较少地; D. f

    47、urther进一步。根据“what I was doing”可知,作者甚至连比赛规则都不知道,更不用说,要做什么了。much less “更不用说”。故选C项。【30题详解】考查形容词词义辨析。句意:有时候我变得很困惑,在错误的一边进行了投篮,这样使我感到非常愚蠢。A. confused困惑的; B. motivated被激励的; C. embarrassed尴尬的; D. committed尽心尽力的。根据“take a shot at the wrong direction”可知,作者很困惑,都投错了篮筐。故选A项。【31题详解】考查副词词义辨析。句意:幸运的,因为我不是唯一一个新手,我决

    48、定集中精力来学习这项运动。A. Fortunately幸运地; B. Interestingly 有趣地; C. Obviously明显地;D. hopefully 有希望地。根据“I wasnt the only one “new” at the game”可知,作者很幸运。故选A项。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:幸运的,因为我不是唯一一个新手,我决定集中精力来学习这项运动。A. try尝试; B. act行动;C. rely依赖; D. focus聚集。根据“do my best at each practice session”可知,作者决定集中精力来学习这项运动。故选D项。【3

    49、3题详解】考查动词词义辨析。句意:我并没有对自己现在不知道的东西,要求过分苛刻。A. want想要; B. know知道; C. support 支持; D. do做。根据上文“I didnt even know ”可知,这里指作者不知道的东西。故选B项。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:我不断的练习,不久就知道了规则和动作。A. steps迈步; B. rules规则; C. orders命令; D. games游戏。根据前文“I didnt even know the rules of the game”可知,作者开始不知道规则,现在经过不断的联系,知道了规则。故选B项。【35题详解】

    50、考查名词词义辨析。句意:我内心的竞争意识的部分战胜了缺乏自信的毛病。A. roles角色; B. mind思维; C. part部分; D. value价值。作者内心的竞争意识的部分战胜了缺乏自信的毛病。故选C项。36题详解】考查名词词义辨析。句意:我学会了如何打球,如何在此过程中交朋友。A. situation情况; B. operation操作; C. movement运动; D. process进步。打球是一个需要时间的耐力的过程。故选D项。【37题详解】考查动词词义辨析。句意:我不断提高的自信,得到了老师,同学的赞扬。A. improved提高; B. expressed表达; C.

    51、preserved保存; D. recognized认可。根据“praise from teachers and classmates”可知,作者的自信不断提高。故选A项。【38题详解】考查动词词义辨析。句意:我从老是躲在教室后排的学生,不愿引起注意的学生变成了爱举手回答问题的学生。A. dreaming梦想; B. hiding隐藏; C. relaxing放松; D. playing玩。根据上文“because I didnt like attention drawn to myself”可知,作者是老是躲在教室后排的学生。故选B项。【39题详解】考查介词词义辨析。句意:我从老是躲在教室后

    52、排的学生,不愿引起注意的学生变成了爱举手回答问题的学生。A. by通过;B. for为了; C. to到; D. with和。fromto 从到;根据语境,此处描述作者从躲在教室后部到举手回答问题的转变。故选C项。【40题详解】考查形容词词义辨析。句意:我现在经常举手回答问题,甚至有时候自己并不是100%确定答案是正确的时,也积极回答问题。A. lucky 幸运的;B. happy快乐的; C. sure确定的; D. satisfied满意的。根据“not 100 percent”可知,此处指不能00%确定答案。故选C项。第三部分 阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)请认真阅读下列

    53、短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AFood festivals around the worldStilton Cheese RollingMay Day is a traditional day for celebrations,but the 2,000 English villagers of Stilton must be the only people in the world who include cheese rolling in their annual plans.Teams of four,dressed in a

    54、variety of strange and funny clothes,roll a complete cheese along a 50-metre course.On the way,they must not lack or throw their cheese,or go into their competitors lane.Competition is fierce and the chief prize is a complete Stilton cheese weighing about four kilos (disappointingly,but understandab

    55、ly the cheeses used in the race are wooden ones).All the competitors are served with beer or port wine,the traditional accompaniment for Stilton cheese.Fiery Foods FestivalThe Hottest Festival on EarthEvery year more than 10,000 people head for the city of Albuquerque,New Mexico.They come from as fa

    56、r away as Australia,the Caribbean and China,but they all share a common addictionfood that is not just spicy,but hot enough to make your mouth bum,your head spin and your eyes water.Their destination is the Fiery Food and BBQ Festival which is held over a period of three days every March.You might l

    57、ike to try a chocolate-covered habanero pepperofficially the hottest pepper in the worldor any one of the thousands of products that are on show.But one things for sureif you dont like the feeling of a burning tongue,this festival isnt for you!La TomatinaThe Worlds Biggest Food FightOn the last Wedn

    58、esday of every August,the Spanish town of Bunol hosts La Tomatinathe worlds largest food fight.A week-long celebration leads up to an exciting tomato battle as the highlight of the weeks events.The early morning sees the arrival of large trucks with tomatoesofficial fight-starters get things going b

    59、y casting tomatoes at the crowd.The battle lasts little more than half an hour,in which time around 50,000 kilograms of tomatoes have been thrown at anyone or anything that moves,runs,or fights back.Then everyone heads down to the river to make friends againand fora much-needed wash!41. In the Stilt

    60、on cheese rolling competition,competitors on each team must_.A. wear various formal clothesB. roll a wooden cheese in their own laneC. kick or throw their cheeseD. use a real cheese weighing about four kilos42. The celebration of La Tomatina lasts_.A. three daysB. seven daysC. less than three daysD.

    61、 more than seven days43. Which of the following is TRUE according to the passage?A. The chief prize for the Stilton cheese rolling competition is beer or port wine.B. More than 10,000 Chinese take part in the Fiery Food and BBQ Festival.C. Thousands of spicy foods are on show in the Fiery Food and B

    62、BQ Festival.D. An exciting tomato battle takes place at the beginning of La Tomatina.【答案】41. B 42. B 43. C【解析】试题分析:本文是一篇说明文,分别讲述了英国、新墨西哥以及巴西的几个关于食物的传统节日。【41题详解】C细节理解题。根据第一段第二句:“Teams of four, dressed in a variety of strange and funny clothes , roll a complete cheese along a 50-metre course.”可以知道,四个队

    63、伍,穿着滑稽搞笑的服装,在50米的路程中卷一个完整的奶酪,以及后面倒数第二句萝号里的内容,“but understandably the cheeses used in the race are wooden ones”这个奶酪是木头的。故选C。【42题详解】B细节理解题。根据文章第三段第二句A week-long celebration leads up to an exciting tomato battle as the highlight of the weeks events.可以知道,西红柿大战这个西班牙的节日的持续时间是一周,故选B 。【43题详解】C细节理解题。根据文章第二段倒

    64、数第二个破折号后面的文字or any one of the thousands of products that are on show.可以知道你可以任意品尝展出的上千种的食物。故选C。考点 :文化生活类阅读。BDoes the future of filmmaking lie in virtual reality (VR) films?An ambitious team led by Yale senior Celine Tien might hold the answer to that question.Tien produced,directed and acted in Pippa

    65、s Pan,which she says is “one of the worlds first live-action VR films.”The film,which was completed in April,mixes live action with VR sections.Some of the characters were created via animation(动画)and other techniques that distinguish the film from 360 VR videos like the ones frequently seen on YouT

    66、ube.“360 VR videos are stagnant,which means you dont move with them and see a 360 view of whatever theyre filming.”Tien explained.“What were doing is immersive(沉浸式的)VR.When you put on the goggles (a kind of special glasses) you can physic.ally walk around in the space,pick up objects and engage with

    67、 the environment.Its a huge difference.”The immersive VR film experience is different for everyone who interacts with the medium,but that doesnt mean the films ending will change for each viewer.The film stars two Chinese-speaking actors.Its a love story about a woman suffering from Alzheimers disea

    68、se who is trying to bring back memories of her husband,Tien said.The film has already been recognized by the VR industry.After handing in a short demo to the AT&T Developer Summit Conference,Tien and her team were invited to Las Vegas in January,where they came in third place.If youre dying to see t

    69、he film already,your choices area bit limited: Pippas Pan cant be seen in movie theaters unless they happen to have VR goggles available.According to Tien,many theaters in China will soon have the ability,which makes sense considering China is the films target market.Pippas Pan will be released in t

    70、hree languages: Chinese,English and Korean.“It can get spread in different ways: at film festivals with VR set ups and through HTC or Oculus headset stores,”Tien says.“If you have VR goggles you can download it and experience it yourself.We will also cooperate with movie theaters that have VR set up

    71、s.”44. According to the passage,people who are watching the immersive VR film can_.A. produce and act in the filmB. involve themselves in the filmC. change the ending of the filmD. experience similarly in the film45. We can know from the passage that Pippas Pan is_.A. regarded as the best VR filmB.

    72、a theme-based story of loveC. the worlds first live-action VR filmD. about 8n effective cure for Alzheimer46. If you want to watch the film Pippas Pan,you should_.A. go to a movie theaterB. learn three languagesC. have goggles availableD. attend film festivals47. The author writes the passage to_.A.

    73、 explain to us how to watch a VR filmB. tell us that China has been the films target marketC inform us that VR films are the future of filmmakingD. introduce an ambitious team and their immersive VR film【答案】44. B 45. B 46. C 47. D【解析】这篇文章的目的是介绍一个雄心勃勃的团队和他们的沉浸式虚拟现实电影。【44题详解】B推理判断题。根据第三段中的When you put

    74、 on the goggles (a kind of special glasses) you can physically walk around in the space, pick up objects and engage with the environmentIts a huge difference”可知观看the immersive VR film的人们能被牵连到电影中去,根据句意可知选B。【45题详解】B细节理解题。根据第五段The film stars two Chinese-speaking actors“Its a love story about a woman su

    75、ffering from Alzheimers disease who is trying to bring back memories of her husband,” Tien said可知Pippas Pan是一种基于主题的爱情故事。故选B。【46题详解】C细节理解题。根据倒数第二段If youre dying to see the film already, your choices are a bit limited: Pippas Pan cant be seen in movie theaters unless they happen to have VR goggles ava

    76、ilable可知如果你想看电影Pippas Pan,你应该戴上护目镜。故选C。【47题详解】D目的意图题。纵观全文,特别是文章开头Does the future of filmmaking lie in virtual reality (VR) films?An ambitious team led by Yale senior Celine Tien might hold the answer to that question可知作者写这篇文章的目的是介绍一个雄心勃勃的团队和他们的沉浸式虚拟现实电影。根据句意可知选D。CReaching Out to a New Friend in Star

    77、bucksIm a single mom looking for a job.One morning I had grabbed my favorite spot at a local Starbucks and was going through the newspaper when I noticed a man in ragged clothing looking really untidy.I felt led to speak to this man and so I did.I learned that he was homeless and just wandered from

    78、place to place.Starbucks was nice enough to allow him to come in from the cold or the heat depending on the day.I also learned that he used to be an architect,but as we spoke I saw more and more that he wasnt at the fullest of mental capabilities,which made me even more upset that he didnt have a pl

    79、ace to go.I sat with this man for a very long time in Starbucks calling different clinics,hospitals,shelters,police departments.He even gave me a beat up business card of a gentleman saying that was his sons phone number.It was an out-of-state number,but I called anyway but was not able to reach him

    80、.Unfortunately,all the places I called were unable to take him.I asked him if he was hungry and he said yes,so I went down the street to a deli(熟食店)and ordered a sandwich and drink.When I got back,my new-found friend became angry for a reason I was not aware of or maybe it was some sort of mental di

    81、sturbance.All I could do was set the sandwich down and told him that Ill leave it there for him if he wanted it and I left.I walked around town for a couple of minutes and then headed back to see if he was still there.A man who was sitting in Starbucks most of the time when I was there came out and

    82、told me that the man ate the sandwich and that he was touched that I had sat with him like I did.It seems to me that no matter whether something goes awry(非正常的)on the surface,there is always something beautiful at a deeper level.I still remember my friend.I looked for him every time I was in town,bu

    83、t that was the last time I saw him.I hope that I had provided some glimmer of hope that he was not forgotten.48. How did the author feel when she noticed the poor man?A. She felt lonely as a single mother.B. She felt worried about her future job.C. She felt it necessary to talk to the man.D. She fel

    84、t upset and disturbed by the man.49. Why did the author feel upset during her conversation with the wanderer?A. Because she realized that the man was a liar rather than an architect.B. Because the man was mentally incapable and might attack others.C. Because the man was suffering from both physical

    85、and mental disabilities.D. Because limited mental capabilities added to the difficulty of this homeless man.50. What did the author try to do for the poor man in Starbucks?A. To find a shelter for him.B. To wait for his sons phone call.C. To order him some food.D. To prevent him from being hurt.51.

    86、We can learn from the underlined sentence that_.A. though unable to find a place for the man,she was praiseworthyB. in spite of his messy appearance,the man had a grateful heartC. though living a poor life,the homeless man remained optimisticD. the man had a strong desire to share his satisfaction w

    87、ith others【答案】48. C 49. D 50. A 51. B【解析】本文作者遇到一个衣衫破烂的无家可归的人,作者感觉到和这个穷人说话是有必要的。尽力地为这个无家可归的人找到遮蔽的地方,并为他买吃的东西。尽管这个人外表凌乱,但他却有一颗感恩的心。【48题详解】C细节理解题。根据第一段中when I noticed a man in ragged clothing looking really untidy.I felt led to speak to this man and so I did.可知作者感觉到和这个穷人说话是有必要的。故选C。【49题详解】D细节理解题。根据第二段最

    88、后一句as we spoke I saw more and more that he wasnt at the fullest of mental capabilities,which made me even more upset that he didnt have a place to go.可知因为有限的精神能力增加了这个无家可归者的困难,所以作者感到烦恼。故选D。【50题详解】A推理判断题。根据第二段第二句Starbucks was nice enough to allow him to come in from the cold or the heat depending on t

    89、he day.在Starbucks作者尽力地为这个无家可归的人找到遮蔽的地方。故选A。【51题详解】B词义猜测题。根据第五段中told me that the man ate the sandwich and that he was touched that I had sat with him like I did他吃三明治时非常感动。下文划线部分的意思应该是“尽管他外表凌乱,但他却有一颗感恩的心。”故答案为B。【名师点睛】做词义猜测题时一定要利用好上下文语境,千万不能脱离开语境,利用划线部分前后的意思推出该词或短语、句子的意思。本题第小题是词义猜测题,根据第五段中told me that

    90、the man ate the sandwich and that he was touched that I had sat with him like I did他吃三明治时非常感动。下文划线部分的意思应该是“尽管他外表凌乱,但他却有一颗感恩的心。”故答案为B。DA speech is a wonderful opportunity to inform, persuade or entertain. The best speeches often take on a combination of all three of these components(组成部分). However, b

    91、efore you can go about the writing of a great speech, it is important to set goals. Goals keep you, your speech and your audience focused. What a goal is In the context of a speech, a goal is the purpose of the speech, and what it hopes to accomplish. For example, the goal of a eulogy(颂歌) might be t

    92、o celebrate the life of a loved one. The goal of a speech at a political gathering would be to inform the crowd about the political position of a candidate and persuade them to vote and campaign for the candidate in question. Why a goal is important Without a goal, a speech is without direction. The

    93、 goal informs the structure and content of the speech. For example, if a speechs goal is to convince people that smoking is bad for them, the speech will be structured with persuasive arguments to back up the goal. A speech with a goal of informing the audience will keep the information fair and fac

    94、tual. A goal is incredibly important to the speechs ability to connect with an audience. If the speaker is unaware of the goal of the speech, the audience will likely be unaware as well. This severely reduces the effectiveness of the message. Apart from informing the audience of the content and stru

    95、cture, a speechs goal drives the speaker to greater heights. If a speaker is asked to speak on a specific subject, but never establishes the goal, they wont know where to start in the research, organizing and writing of the speech. _ If you have been charged with delivering a speech, establishing a

    96、goal can seem difficult at first. There are several things to take into consideration. First, think about who you will be speaking to. The demographic(人口统计) of your audience will likely determine whether you will be able to persuade them, or whether they will be able to sit through(一直坐到结束). Second,

    97、think about the topic itself. If the topic is something controversial(有争议的), it may worth your while to consider an informative approach to present both sides of the issue. Finally, consider your resources. A speech with an informative or persuasive goal usually requires a great deal of research, an

    98、d sometimes takes more time to write.52. According to the passage, what three components does the best speech combine?A. Informing, delivering and entertaining.B. Informing, persuading and entertaining.C. Informing, writing and delivering.D. Informing, writing and persuading.53. The goal of a speech

    99、 at a political gathering might be _.A. to persuade the audience to vote for a candidateB. to celebrate the life of a person you admireC. to entertain the audience with humor and magicD. to persuade the audience to buy new products54. All the following indicate the importance of a speech goal EXCEPT

    100、 that _.A. a speech will lose its direction without a goalB. a speech goal can help keep the audience aware of the speechC. a speech goal can help the speaker know about the research, organizing and writingD. a speech goal makes it possible for the speaker to achieve whatever he wants in life55. Whi

    101、ch of the following can be filled into the blank as the subtitle for the last paragraph?A. How to achieve a speech goalB. How to deliver a difficult speechC. What to consider to establish a goalD. What to consider to deliver a speech【答案】52. B 53. A 54. D 55. C【解析】【52题详解】B 细节题。根据A speech is a wonderf

    102、ul opportunity to inform, persuade or entertain.可知答案为B.【53题详解】A 细节题。根据第二段The goal of a speech at a political gathering would be to inform the crowd about the political position of a candidate and persuade them to vote and campaign for the candidate in question(正被讨论的).可知答案为A。【54题详解】D根据第三段内容可知,演讲不可能让演

    103、讲者达到无论什么他们想要的目的。故D项有误。【55题详解】C 推断题。文章最后一段讲述了设定演讲的目标所要考虑的几个方面。第卷 非选择题(三部分,共30分)第四部分 任务型阅读(共10小题;每小题10分,满分10分)请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入最恰当的单词。注意:每个空格只填一个单词。请将答案写在答题卡上相应的横线上。Population ageing refers to the situation in which the average age of the citizens of a country increases as a result of lon

    104、ger life expectancy(预期寿命)of its citizens or a reduction in the number of births every year.Today, both developed and developing countries around the world are experiencing an increase in the average age of its citizens with a growing proportion(比例)of elders in the population.An increase in the propo

    105、rtion of elderly persons in the population leads to a growing pool of volunteers.This has been considered as a global advantage where the elderly contribute free labor to community and government projects after retirement.These elders are more comfortable financially(财政上)and find pleasure in giving

    106、back to their communities and countries.Besides,older people are more experienced than younger people,and they can make use of their experience to help uphold morals(维护道德)and values in a country.Whats more,an ageing population has something to do with fewer children.This can save much cost because l

    107、ess money has to be used to meet the needs of fewer children and young people in the economy.This would result in lower public education cost,lower health-care cost and other social programs that are provided for children by the government.However,there are also a lot of disadvantages.For example,an

    108、 increase in the proportion of the elderly in the population raises questions as to how best to support them after retirement.Also older people are more likely to suffer from illnesses,so an increasing number of sick persons will put pressure on health care,which might not be able to meet the demand

    109、.Furthermore,an ageing population also increases competition for jobs,especially if the retirement age is extended(延长).As older members of the population have a longer time to retire,young people will find it more difficult to find jobs.In this case,fewer innovations(创新)and changes take place in org

    110、anizations because companies are limited to old ways of doing things.So,in order to solve these problems brought by an aging population,careful long-term strategic planning is required.The elderly are important and they have much to offer in helping the young people to understand their purpose in li

    111、fe.An increase in social enterprises(规划)should be the trend to help get the elderly involved in young peoples lives.An ageing populationIntroductionPopulation ageing refers to an increase in the average age of a countrys citizens which (76)is _56_by the longer life expectancy and lower birth rates.T

    112、oday,an ageing population is a(n)_57_problem._58_More and more retired elderly people are willing to do something for their communities and countries for_59_.Older peoples_60_can be good for the growth of young people.An ageing population means a reduction in finances that are required to meet the n

    113、eeds of children and young people.DisadvantagesMuch money is needed to support a(n)_61_number of older people.With more older people_62_from illnesses,this may increase health care costs.An ageing population can make young people have_63_in finding jobs.It is hard to develop innovations in organizat

    114、ions and companies._64_Make a careful long-term strategic plan to make sure that the elders play a_65_in young peoples lives.【答案】56. caused 57. worldwide/global 58. Advantages 59. free 60. experience 61. increasing/growing 62. suffering 63. difficulty 64. Solution 65. role/part【解析】人口老龄化是全球范围内的一个问题。本

    115、文就这个话题展开了讨论,分析了优势和劣势,并提出了解决方法。【56题详解】根据第一段第一句Population ageing refers to the situation in which the average age of the citizens of a country increases as a result of longer life expectancy(预期寿命)of its citizens or a reduction in the number of births every year.可知是由预期寿命越长,出生率越低引起的。故答案为caused。 【57题详解】根

    116、据第一段中both developed and developing countries around the world are experiencing an increase in the average age of its citizens with a growing proportion(比例)of elders in the population.可知人口老龄化是一个全球的问题。答案为worldwide/global。 【58题详解】从图表中可以看出此处在讲老年人的优势,可知答案为Advantages。【59题详解】根据第二段中This has been considered

    117、as a global advantage where the elderly contribute free labor to community and government projects after retirement.可知退休的老人免费为社区和政府工程工作。for free免费,可知答案为free。【60题详解】根据第二段最后一句older people are more experienced than younger people,and they can make use of their experience to help uphold morals(维护道德)and

    118、values in a country.可知老年人有经验,可知答案为experience。【61题详解】根据第四段中,an increase in the proportion of the elderly in the population raises questions as to how best to support them after retirement可知要花很多钱来支持老年人数量的增加。答案为increasing/growing。 【62题详解】根据第四段中older people are more likely to suffer from illnesses,so an

    119、 increasing number of sick persons will put pressure on health care,老年人遭受疾病会增加医疗费用。答案为suffering。 【63题详解】根据第五段中As older members of the population have a longer time to retire,young people will find it more difficult to find jobs.退休年龄的推迟,是年轻人找工作困难。答案为difficulty。have difficulty in doing sth.在做某事上有困难。【6

    120、4题详解】根据最后一段第一句in order to solve these problems brought by an aging population,careful long-term strategic planning is required.可知为了解决这个问题而得出的解决方法。答案为Solution。【65题详解】根据最后一段中The elderly are important and they have much to offer in helping the young people to understand their purpose in life.可知老年人在年轻人的

    121、生活中扮演重要角色。可知答案为role/part。第五部分 单词拼写(共14小题;每小题0.5分,满分7分)66. As a loving man,Mr.Brown frequently d_money to the poor.67. I express_(满意)with the way you have handled the matter.68. He studied abroad for some years,so he can speak English_(流利)now.69. A_(非常好的)oil painting won the first prize at the local

    122、art fair.70. The big company split(分裂)into two i_companies.71. You should be kind,frank,generous and t_.You should have a common heart.72. She told the court she would give a full e_of the prosecutions(原告)decision on Monday.73. Most of us need to lead more b_lives to be healthy and happy.74. It is f

    123、_to drive faster than 120mph.75. The uncertainty created by this situation must be c_to you.76. It was obvious that he was very_(尴尬的).77. There was a d_look in her eyes from time to time,her thoughts elsewhere.78. This morning,however,a fireman_(偶然)discovered the cause.79. My neighbor is a man of hi

    124、gh_(美德).【答案】66. donates 67. satisfaction 68. fluently 69. splendid 70. independent 71. tolerant 72. explanation 73. balanced 74 forbidden 75. confusing 76. embarrassed 77. distant 78. accidentally 79. virtue【解析】单词拼写。【66题详解】句意:作为一个钟爱的男士,布朗先生频繁地向穷人捐钱。根据句意可知句子用一般现在时态,句子主语是单数第三人称,故答案为donates。【67题详解】句意:我

    125、对你处理事情的方式表达了满意。express satisfaction with表达了对-的满意。可知答案为satisfaction。【68题详解】此处是副词修饰动词,答案为fluently。 【69题详解】句意:一副非常好的油画在当地的博览会上获得一等奖。可知答案为splendid。 【70题详解】句意:这个大公司分裂成两个独立的公司。答案为independent。【71题详解】句意:你应该善良、坦诚、慷慨和宽容。你应该有一颗平常的心。可知答案为tolerant。【72题详解】句意:她告诉法庭她会在星期一对原告方的决定作出全面解释。可知答案为explanation。 【73题详解】句意:我们

    126、中大多数人需要过更为平衡的生活,以保持健康和快乐。可知答案为balanced。 【74题详解】句意:禁止开车超过120mph.故答案为forbidden。【75题详解】句意:这种局面所造成的不确定性一定在困惑你。此句是含情态动词的进行时态,故答案为confusing。【76题详解】句意:很明显他非常尴尬。可知答案为embarrassed。【77题详解】句意:她眼中时时流露出心不在焉的神情,思绪已飘至别处。形容词修饰名词,可知答案为distant。【78题详解】句意:消防队员偶然发现了原因。副词修饰动词,故答案为accidentally。【79题详解】句意:我的邻居是个品德高尚的人。可知答案为v

    127、irtue。第六部分 完成句子。(共13小题,每小题1分,满分13分。注意。如有一空错,则该小题不得分。)80. 他还告诉我们赢得尊敬的最好方法就是专心学习并取得好成绩。He also told us that_ _ _ _earn respect was to devote ourselves to study and achieve high grades.81. 回顾在英国的日子我很满意。I_ _ _my time in the UK with satisfaction.82. 我发现这里布置的家庭作业不像我以前在原来学校时那么繁重。I found that the homework w

    128、as not_ _ _ _I used to get in my old school.83. 上某些课的时候,班上的同学也不一样,所以对我来说记住所有人的面孔和名字可是一件难事。We also had different students in some classes,so_ _ _ _for me to remember all the faces and names.84. 丹尼尔双臂抱在胸前,看起来很不高兴。Daniel_ _ _and looks upset.85. 起居室里一片狼藉,地板上堆放着许多比萨饼盒子,洗碗池里全是脏碗碟。The room is_ _ _,_pizza b

    129、oxes on the floor and dirty dishes in the sink.86. 也许,既然他对我们那么粗暴无札,我觉得我们有必要惩罚惩罚他,要不然他将来不会尊重我们的。Maybe,but_ _he has been so rude to us,I feel like we have to punish him or he wont respect us.87. 埃里克跑进起居室追足球,身后跟着一条大狗,走路慢吞吞的。Eric runs in after it,_ _a big dog,_very slowly.88. 最近我作了一次短途旅行,但这次旅行所花费的时间比我预计

    130、的要长。I_ _ _ _recently,but my trip took me longer than I expected.89. 他解释说,他的饮食控制得太严格了,以致不得不偶尔奖赏自己一下。He_that his diet was so strict that he had to_ _ _.90. 更糟糕的是房间还非常小,所以我暂时把书放在了地板上。_,the room is rather small,so I have temporarily put my books on the floor.91. 从那时起,他们一直试图找出起火的原因。Since then,they_ _ _to

    131、 find out how the fire began.92. 年轻人看了一眼周围的碎木片和碎金属片,伤心地捡起了床垫,把它拿进了屋。the bits of wood and metal that lay around him,the man sadly_ _the mattress and carried itinto his house.【答案】80. (1). the best (2). way (3). to earn (4). respect 81. (1). look (2). back (3). on 82. (1). as (2). heavy (3). as (4). wh

    132、at 83. (1). it (2). was (3). a (4). struggle 84. (1). has (2). his arms (3). crossed 85. (1). in (2). a (3). mess (4). with 86. (1). now (2). that 87. (1). followed (2). by (3). walking 88. (1). went (2). on (3). an (4). excursion 89. (1). explained (2). reward (3). himself (4). occasionally 90. To

    133、make matters worse 91. (1). have (2). been (3). trying 92. (1). Glancing at (2). picked up【解析】根据汉语完成句子。【80题详解】此处是动词不定式做后置定语,根据汉语可知答案为the best way to earn respect 。 【81题详解】look back on回顾,根据所给汉语,可知答案为look back on。 【82题详解】not as/so+原级+as-,-和-一样,根据句意可知答案为as heavy as what 。 【83题详解】此处是it做形式主语,动词不定式做真正的主语,

    134、可知答案为it was a struggle。 【84题详解】have+宾语+过去分词,根据汉语可知答案为has his arms crossed。 【85题详解】In a mess一片混乱,后面是with的独立主格结构,根据汉语可知答案为in a mess with。【86题详解】此处now that既然,引导原因状语从句,故答案为now that。 【87题详解】此处是过去分词做方式状语,现在分词做伴随状态,故答案为followed by walking。【88题详解】go on an excursion 继续一个短程旅行,根据句意可知答案为went on an excursion 。 【89题详解】主句是一般过去时态,后面是宾语从句,根据所给汉语可知答案为explained reward himself occasionally。 【90题详解】To make matters worse使事情更糟糕的是,可知答案为To make matters worse。 【91题详解】根据Since then和所给汉语,可知句子用现在完成进行时态,答案为have been trying。 【92题详解】第一空是现在分词做后置定语;第二空是句子的谓语部分,用一般过去时态,根据所给汉语可知答案为Glancing at picked up。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省泰州中学2019-2020学年高一英语10月月考试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-344077.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年英语外研版选修8课时作业 MODULE 1 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语外研版选修8课时作业 MODULE 1 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.DOC
  • 2020-2021学年英语外研版选修8课时作业 MODULE 1 SECTION Ⅱ GRAMMAR——主语和动词 WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语外研版选修8课时作业 MODULE 1 SECTION Ⅱ GRAMMAR——主语和动词 WORD版含答案.DOC
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 6 SECTION Ⅱ GRAMMAR——情态动词 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 6 SECTION Ⅱ GRAMMAR——情态动词 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTION Ⅱ GRAMMAR——名词性从句 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 5 SECTION Ⅱ GRAMMAR——名词性从句 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTION Ⅱ GRAMMAR——状语和状语从句 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 4 SECTION Ⅱ GRAMMAR——状语和状语从句 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 3 SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 3 SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 3 SECTION Ⅱ GRAMMAR——定语和定语从句 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 3 SECTION Ⅱ GRAMMAR——定语和定语从句 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTIONⅠ INTRODUCTION & READING AND SPEAKING WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 2 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 1 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 1 SECTION Ⅲ INTEGRATING SKILLS & CULTURAL CORNER WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 1 SECTION Ⅱ GRAMMAR——主语和动词 WORD版含答案.doc2020-2021学年英语外研版选修8学案:MODULE 1 SECTION Ⅱ GRAMMAR——主语和动词 WORD版含答案.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修8单元质量检测:MODULE 5—MODULE 6 WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语外研版选修8单元质量检测:MODULE 5—MODULE 6 WORD版含答案.DOC
  • 2020-2021学年英语外研版选修8单元质量检测:MODULE 3—MODULE 4 WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语外研版选修8单元质量检测:MODULE 3—MODULE 4 WORD版含答案.DOC
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 6 GRAMMAR WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 6 GRAMMAR WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 5 INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 5 INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 5 GRAMMAR WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 5 GRAMMAR WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 INTRODUCTION & READING AND VOCABULARY WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 INTRODUCTION & READING AND VOCABULARY WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 GRAMMAR WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 4 GRAMMAR WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 3 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 3 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 3 GRAMMAR WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 3 GRAMMAR WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 2 INTRODUCTION .doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 2 INTRODUCTION .doc
  • 2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 2 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc2020-2021学年英语外研版选修7课时素养评价 MODULE 2 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1